Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
  Σε καμμία περίπτωση δεν το πιστεύω. Συνολικά μπορεί να είσαι κερδισμένος. Κάποιες φορές όμως θα έχεις χάσει.

Δεν γίνεται. Είναι η φύση του χρηματιστηρίου τέτοια. Αποδέχεσαι τις μικρές ζημιές με αντάλλαγμα μεγάλα κέρδη όταν έρχονται.

Τώρα τα ΟΕΔ είναι άλλη αμαρτία.... Σας ξεκώλιασε τελείως. Δυστυχώς.

Σεβαστέ ποδολάγνε να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι της χρηματηστηριακής δουλειάς. Τα παράγωγα αυτόν τον καιρό τι αποδόσεις δίνουν? Συμφέρουν αν έχεις κάποια λεφτά για τζόγο? 'Εχω σώσει ένα ποσό που λέω να μη χαλάσω σε πουτάνες(παράξενο) και θέλω συμβουλή ειδικού...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
...οταν πρωτοκυκλοφορησε το κλικ (το '87 αν θυμαμαι) ηταν κατι που ελειπε απ την αγορα,, που ως τοτε το πιο πρωχω περιοδικο ηταν...ο ταχυδρομος ,βεβαια στο εξωτερικο υπηρχαν τετοια περιοδικα χρονια πριν οπως το αι-ντι ,το φεις ,η το ιντερβιου ,αυτα ακριβως τα περιοδικα αντεγραψ' ο κωστοπουλος για να φτιαξει το κλικ ,οντως τα θεματα του ηταν ασυνηθιστα και ειχαν καποιο ενδιαφερον στην αρχη , αλλα μετα το '91 το γαμησε τελειως ,το ριξε στην τσοντα και στο σκυλαδικο ,ανακυκλωνοντας και επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια ,δεν κρατησε και λιγο η δοξα του ,ο κωστοπουλος απλα ηταν ο πρωτος ,και ακολουθησαν οι κλωνοι του (μαξ ,ντιουν ,στατους ,μεν ,κ.λ.π.) ,προηγαγε τον κωλοπαιδισμο σε ιδεολογια και εβγαλε πολλα λεφτα ,κι αν και χρεοκοπησε την μπαζα του την εχει κανει ηδη ,ουτε σε 10 ζωες δεν προλαβαινει να φαει αυτα που εχει βγαλει...

Δεν ξερω τυπε τι εχει βγαλει ως φυσικο προσωπο ο Κωστοπουλος αλλα τα περιοδικα του ειχαν αρχισει να πηγαινουν σκατα ηδη απο τις αρχες των 00'ς....το Νιτρο πχ ηδη απο τοτε εβλεπε στις πωλησεις την πλατη του...  Metal Hammer  :rockon: :rockon: :rockon: και αλλα οπως το MAXIM περασαν και δεν ακουμπησαν...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Δεν ξερω τυπε τι εχει βγαλει ως φυσικο προσωπο ο Κωστοπουλος αλλα τα περιοδικα του ειχαν αρχισει να πηγαινουν σκατα ηδη απο τις αρχες των 00'ς....το Νιτρο πχ ηδη απο τοτε εβλεπε στις πωλησεις την πλατη του...  Metal Hammer  :rockon: :rockon: :rockon: και αλλα οπως το MAXIM περασαν και δεν ακουμπησαν...
Ο γιγας πετραν εμαθε χρηματιστηριο στα ζιγκολικια του Βολου
στη κρεβατοκαμαρα του Λαλιωτη εμαθε για περιοδικα και ΜΜΕ  
με την κοκα κ του τερζοπουλου και στο κρεβατι της τερζοπουλινας
εμαθε για μετοχολογιο και συμπεριφορες απο τους ανθρωπους του θειου και με 6μηνο+
αναγκαστικη εξορια στο γιουσα.
και μαγεψε τα βατραχια που θελαν να γινουν πριγκιπες τωρα αν μου στελει την μπεμπα
θα κανει μεροκαματο γερο,και θα τον φτιαξω ενα μανικι την βδομαδα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Από την ΙΜΑΚΟ πάντως, φάγανε αρκετά εκατομμύρια δολλάρια από τον Πατέρα... Ο οποίος παίζει να είναι σχεδόν άφραγκος τώρα (κανα 4αρι εκατομμύρια δολλάρια έχει στην άκρη, πάνε το 100 περίπου που είχε πριν από 4 χρόνια)... Αυτό από πρώτο χέρι.

και δεν τα πηρε πισω με τα εξαπτερηγα του τα φαγαν οι μορτες
για ξαναριχτα

Επισκέπτης
Η γενια του ανδρεα παιζει με τα εκατομμυρια στο χρηματιστηριο, αδιαφοροντας για το τι γινεται στην κοινωνια, και δυστυχως νεαροι οικογενιαρχες αυτοκτονουν.
Γαμω τα λεφτα σας ρεεεεεε

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Η γενια του ανδρεα παιζει με τα εκατομμυρια στο χρηματιστηριο, αδιαφοροντας για το τι γινεται στην κοινωνια, και δυστυχως νεαροι οικογενιαρχες αυτοκτονουν.
Γαμω τα λεφτα σας ρεεεεεε

οι νεαροι οικογενιαρχες τι δουλεια ειχαν στο περιβολι με τις πουτσες??

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Σεβαστέ ποδολάγνε να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι της χρηματηστηριακής δουλειάς. Τα παράγωγα αυτόν τον καιρό τι αποδόσεις δίνουν? Συμφέρουν αν έχεις κάποια λεφτά για τζόγο? 'Εχω σώσει ένα ποσό που λέω να μη χαλάσω σε πουτάνες(παράξενο) και θέλω συμβουλή ειδικού...

Τζόγος; Αν το βλέπεις ως τζόγο, μην μπεις καθόλου.

Τα χρηματιστήρια δεν είναι τζόγος. Υπάρχει ολόκληρη κοσμοθεωρία πίσω από αυτά.

Έδωσα πριν λίγες μέρες ένα πλαίσιο του τι πρέπει να διαβάσει κάποιος για να ασχοληθεί με τα χρηματιστήρια και τα παράγωγα. Κάποιος είπε πως είναι σπουδαστικά μαθήματα ενός εξαμήνου στο πανεπιστήμιο. Η πράξη αποδεικνύει πως χρειάζεται πολύ παραπάνω να αφομοιώσεις αυτή τη γνωση η οποία πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως με την εμπειρία.

Προσωπική μου γνώμη είναι να φας τα λεφτά σου στις πουτάνες αν δεν έχεις ξανασχοληθεί με τα χρηματιστήρια.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα στα φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες, ώσπου να πεις κίμινο.

Τουλάχιστον από τις πουτάνες θα σου μείνει η γλύκα.

Φιλικά.

Επισκέπτης

Έδωσα πριν λίγες μέρες ένα πλαίσιο του τι πρέπει να διαβάσει κάποιος για να ασχοληθεί με τα χρηματιστήρια και τα παράγωγα.

Πακτωλὸς γνώσεων εἶσθε, σὰν τὰς quai sais-je τοῦ Ζαχαροπούλου ἕνα πράγμα.

Ἀλλὰ εἰδικῶς εἰς τὰ χρηματιστηριακὰ εἶσθε ὁ F. Black καὶ ὁ M. Scholes μαζί! Διαφωτίσατὲ μας, τοὺς ἀδαείς!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πακτωλὸς γνώσεων εἶσθε, σὰν τὰς quai sais-je τοῦ Ζαχαροπούλου ἕνα πράγμα.

Ἀλλὰ εἰδικῶς εἰς τὰ χρηματιστηριακὰ εἶσθε ὁ F. Black καὶ ὁ M. Scholes μαζί! Διαφωτίσατὲ μας, τοὺς ἀδαείς!

Θύμισέ μου κύριε Μπακάλη ποιος είχε πει το ωραιότατο ρητό:

"Ο είρων είναι και βλαξ!"  Σας αρμόζει πλήρως ο χαρακτηρισμός.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
  Θύμισέ μου κύριε Μπακάλη ποιος είχε πει το ωραιότατο ρητό:

"Ο είρων είναι και βλαξ!"  Σας αρμόζει πλήρως ο χαρακτηρισμός.

αν σου δωσω 100 χηνες για αρχη σε ποσο καιρο μου τα  διπλασιαζεις και φυσικα με αμοιβη

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Καλύτερα να τα φας στις πουτάνες..
Τα παράγωγα δεν είναι Ομόλογα ή έντοκα γραμμάτια να προσφέρουν απόδοση.Είναι συνάρτηση της τρέχουσας αγοράς,δηλαδή των μετοχών/ομολόγων/συναλλάγματος/προϊόντων κλπ.Τα παράγωγα μπορούν να σε κάνουν πλούσιο αν ξέρεις κι έχεις μέτρο,αλλά μπορούν να σε κάνουν και άστεγο αν δεν ξέρεις ή/και είσαι άπληστος.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αν σου δωσω 100 χηνες για αρχη σε ποσο καιρο μου τα  διπλασιαζεις και φυσικα με αμοιβη

Κανείς σοβαρός επαγγελματίας δε θα απάνταγε σε αυτή την ερώτηση,διότι απλώς δεν υπάρχει απάντηση.Μπορεί σε 1 μήνα μπορεί σε ένα χρόνο μπορεί και ποτέ.Αν έβγαζες ένα 15% το χρόνο θα σε χάλαγε;Δε σου τα δίνει καμία άλλη επένδυση.Όχι ότι το 15% έρχεται εύκολα,τυχαίο το ποσοστό.Το 100% δεν έρχεται με τίποτα,ιδίως τώρα με την τεράστια μεταβλητότητα που έχουν οι αγορές.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Καλύτερα να τα φας στις πουτάνες..
Τα παράγωγα δεν είναι Ομόλογα ή έντοκα γραμμάτια να προσφέρουν απόδοση.Είναι συνάρτηση της τρέχουσας αγοράς,δηλαδή των μετοχών/ομολόγων/συναλλάγματος/προϊόντων κλπ.Τα παράγωγα μπορούν να σε κάνουν πλούσιο αν ξέρεις κι έχεις μέτρο,αλλά μπορούν να σε κάνουν και άστεγο αν δεν ξέρεις ή/και είσαι άπληστος.

ολοι αυτοι οι πλουσιοι ειναι απο παραγωγα?
εμαθα αν κανεις τον τοκο βγαζεις 10πλα και στα σιγουρα??

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Κανείς σοβαρός επαγγελματίας δε θα απάνταγε σε αυτή την ερώτηση,διότι απλώς δεν υπάρχει απάντηση.Μπορεί σε 1 μήνα μπορεί σε ένα χρόνο μπορεί και ποτέ.Αν έβγαζες ένα 15% το χρόνο θα σε χάλαγε;Δε σου τα δίνει καμία άλλη επένδυση.Όχι ότι το 15% έρχεται εύκολα,τυχαίο το ποσοστό.Το 100% δεν έρχεται με τίποτα,ιδίως τώρα με την τεράστια μεταβλητότητα που έχουν οι αγορές.

σωστο γιαυτο ρωτησα οχι το 15% ειναι πολυ καλο θα ελεγα :dancing:

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ολοι αυτοι οι πλουσιοι ειναι απο παραγωγα?
εμαθα αν κανεις τον τοκο βγαζεις 10πλα και στα σιγουρα??

Εξαρτάται ποιους εννοείς.Τα παράγωγα είναι ένα δυνατό εργαλείο και για επενδυτές και για επιχειρηματίες.Οι Έλληνες είναι πίσω σε αυτόν τον τομέα,οι ξένοι τα χρησιμοποιούν πολύ συχνά για να καλύπτουν τους κινδύνους από τις αλλαγές στις τιμές των πρώτων υλών και φυσικά για αγορά συναλλάγματος.Έχουν όμως τεράστιο ρίσκο,και γι'αυτό μπορούν να δώσουν μεγάλα κέρδη.Πάντως είναι μια αγορά από την οποία πολλοί που ξέρουν βγάζουν το καθημερινό τους μεροκάματο.Προσωπικά ξέρω 3 άτομα που δε δουλεύουν και από το σπίτι τους βγάζουν 80-90€/ημέρα.Αλλά αυτοί το κατέχουν το αντικείμενο,έχουν οικονομικές σπουδές και χρησιμοποιούν τα λεφτά που τους περισσεύουν,δεν επενδύουν το γάλα του παιδιού τους.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αν σου δωσω 100 χηνες για αρχη σε ποσο καιρο μου τα  διπλασιαζεις και φυσικα με αμοιβη

1. Είμαι ανεξάρτητος trader.   Δεν νομιμοποιούμαι να κάνω οποιαδήποτε αγοραπωλησία για σένα έναντι οποιασδήποτε αμοιβής.
  2. Κάθε πρωί δίνω ένα ποστ για την πορεία της αγοράς. Στο θρεντ "¨Good morning μπουρδελιάρηδες..." Μπορείς να δεις  όλα τα σχόλιά μου κοιτάζοντας στα μηνύματα που κατα καιρούς έχω δημοσιεύσει. Μπορείς επίσης να συγκρίνεις αυτά που λέω, με ένα απλό γράφημα, ώστε να δεις και μόνος σου αν έχω προβλέψει σωστά την πορεία.
  3. Δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε αμοιβή. Εχω αρκετά χρήματα δικά μου. Δεν επιδιώκω να έχω σκοτούρες για άλλους.  Όποιες πληροφορίες δίνω το κάνω από ευχαρίστηση για κάποιους που βοηθούν κάνοντας κριτική για τις πουτάνες που πηγαίνουν. Εγώ δεν έχω χρόνο για πειράματα. Ο χρόνος μου μεταφράζεται σε χρήμα και είναι πολύτιμος.
 4. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, αν είσαι ένας καλός τρέιντερ, με υπομονή και  σιδερένια πειθαρχία, κάθε έξι μήνες διπλασιάζεις τα λεφτά σου. Με επανεπένδυση κεφαλαίου και τόκων φυσικά.

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
  1. Είμαι ανεξάρτητος trader.   Δεν νομιμοποιούμαι να κάνω οποιαδήποτε αγοραπωλησία για σένα έναντι οποιασδήποτε αμοιβής.
  2. Κάθε πρωί δίνω ένα ποστ για την πορεία της αγοράς. Στο θρεντ "¨Good morning μπουρδελιάρηδες..." Μπορείς να δεις  όλα τα σχόλιά μου κοιτάζοντας στα μηνύματα που κατα καιρούς έχω δημοσιεύσει. Μπορείς επίσης να συγκρίνεις αυτά που λέω, με ένα απλό γράφημα, ώστε να δεις και μόνος σου αν έχω προβλέψει σωστά την πορεία.
  3. Δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε αμοιβή. Εχω αρκετά χρήματα δικά μου. Δεν επιδιώκω να έχω σκοτούρες για άλλους.  Όποιες πληροφορίες δίνω το κάνω από ευχαρίστηση για κάποιους που βοηθούν κάνοντας κριτική για τις πουτάνες που πηγαίνουν. Εγώ δεν έχω χρόνο για πειράματα. Ο χρόνος μου μεταφράζεται σε χρήμα και είναι πολύτιμος.
 4. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, αν είσαι ένας καλός τρέιντερ, με υπομονή και  σιδερένια πειθαρχία, κάθε έξι μήνες διπλασιάζεις τα λεφτά σου. Με επανεπένδυση κεφαλαίου φυσικά.

εγινε φιλε ευχαριστω για την απαντηση

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
αφηστε τον κωστοπουλο πιαστε τον τατσοπουλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom