Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Ας βγάζει όσα λεφτά μπορεί ο "παίχτης" (η έννοια εν προκειμένω είναι διττή) και του ευχόμαστε και καλά κέρδη!
Εδώ μέσα δεν χρειάζεται ασφαλώς να το διαλαλεί καθημερινώς και δη αναιτίως.

Θα το αντιληφθεί υποθέτω...

γιατρε τι λεει η ρωμη? σε κερασαν μπισκοτακι με τον καφε στο vip?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
γιατρε τι λεει η ρωμη? σε κερασαν μπισκοτακι με τον καφε στο vip?

Στη Ρώμη να δεις τί με κέρασαν στο Λεονάρντο Ντα Βίντσι που είχε απεργία το προσωπικό καθαριότητας και είχαν όλα τα σκουπίδια πεταμένα μέσα στη μέση επίτηδες! >:(

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αλλα μπορει μεμονωμενα ατομα να κερδιζουν, ομως συνολικα η οικονομια αποδιοργανωνεται και σμπαραλιαζεται με την κυριαρχια της κοντοθωρης σπεκουλας, εναντι της μακροχρονιας παραγωγικης επενδυσης. Και αυτο το βλεπουμε και στην τωρινη κριση. Στο κατω κατω αν πληγει η πραγματικη παραγωγη, οι οποιοι τιτλοι θα μεινουν διχως αντικρυσμα και ας ειναι μεριδια επι πραγματικου πλουτου , αλλα οχι πραγματικος πλουτος

Ακριβώς αυτό που γράφεις το είχε πει προ διετίας, όχι κάποιος αριστερός οικονομολόγος, αλλά ο τότε Γάλλος (δεξιός) πρόεδρος Νικολά Σαρκοζύ. Πως δηλαδή δεν είναι λογικό να βγάζεις λεφτά μόνο "παίζοντας" με τα λεφτά, γιατί αυτό τελικά δεν θα οδηγήσει πουθενά και το σύστημα θα καταρρεύσει. Πρέπει και κάτι "χειροπιαστό" να παράγεις, κι ας είναι και άχρηστη μαλακία. (Προσωπικά θεωρώ πως πλέον τα περισσότερα παραγόμενα προϊόντα από τα κινέζικα φτηνοπαιχνίδια μέχρι τις Λουί και τα ι-φονικά τελευταίας γενιάς, μάλλον άχρηστες μαλακίες είναι!)

Αλλά πες μου κι εσύ αν είχες π.χ. πέντε-δέκα μύρια στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα αν θα αποφάσιζες να επενδύσεις σοβαρά ή θα κρατούσες τα λεφτάκια σου για να "παίζεις" (και να κονομάς στα σίγουρα!) 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβώς αυτό που γράφεις το είχε πει προ διετίας, όχι κάποιος αριστερός οικονομολόγος, αλλά ο τότε Γάλλος (δεξιός) πρόεδρος Νικολά Σαρκοζύ. Πως δηλαδή δεν είναι λογικό να βγάζεις λεφτά μόνο "παίζοντας" με τα λεφτά, γιατί αυτό τελικά δεν θα οδηγήσει πουθενά και το σύστημα θα καταρρεύσει. Πρέπει και κάτι "χειροπιαστό" να παράγεις, κι ας είναι και άχρηστη μαλακία. (Προσωπικά θεωρώ πως πλέον τα περισσότερα παραγόμενα προϊόντα από τα κινέζικα φτηνοπαιχνίδια μέχρι τις Λουί και τα ι-φονικά τελευταίας γενιάς, μάλλον άχρηστες μαλακίες είναι!)

Αλλά πες μου κι εσύ αν είχες π.χ. πέντε-δέκα μύρια στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα αν θα αποφάσιζες να επενδύσεις σοβαρά ή θα κρατούσες τα λεφτάκια σου για να "παίζεις" (και να κονομάς στα σίγουρα!) 

Aυτο εχει να κανει με τα ορια του τι αγοραζεται και τι πωλειται, οπως και με τι ορους γινονται αυτες οι συναλλαγες. Ακομη και αυτο με τους κινεζους που λες μπορει να ναι αχρηστες μαλακιες αλλα εφοσον εχουν ζητηση, παραγονται. Ζητηση- κερδη- πανε καλα οι μετοχες κλπ. Η κυριαρχια της σπεκουλας, επιβαλλεται στην παραγωγη και την καθοδηγει.
Μπορει να λοιδωρειται ο κεντρικος σχεδιασμος της οικονομιας και ολοι λιγο πολυ εχουμε δει τα στραβα του αλλα αν αφεθει εντελως στην " αορατη χειρα" της αγορας, αυτο μπορει να ειναι πολλαπλασια καταστροφικο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:thumbsup:
Απλά,δεν πιστεύω ούτε το 10% από αυτά που γράφει ο τύπος...

Αποδείξεις τις έδωσα σε πραγματικό χρόνο. 3- 4 κινήσεις πάνω κάτω του ευρωδολαρίου με κέρδη 500 πιπς συνολικά ίσως και περισσότερο.

Έχετε κάθε δικαίωμα να μην πιστεύετε λέξη από όσα λέω. We live in a free country. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.

Σκασίλα μου κι εμενα...

Όσον αφορά την κουβέντα κάποιου πως διαλαλώ πόσα βγάζω, αρνούμαι την μομφή.

Απαντώ μόνον όταν προκαλούμαι.

Και στις κινήσεις που έχω πει δεν έχω αναφέρει ποτέ ποσά, εκτός μίας φοράς που ήμουν πραγματικά πολύ χαρουμενος επειδή εσπασα το ατομικό ρεκόρ μου.
  Παντα μιλάω με πιπς, όχι με χρήματα.

Και το σταματάω εδώ. Δεν ξαναλέω λέξη λοιπόν γι αυτά. Ας μιλάμε μόνο για πουτάνες εδώ μέσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Και το σταματάω εδώ. Δεν ξαναλέω λέξη λοιπόν γι αυτά. Ας μιλάμε μόνο για πουτάνες εδώ μέσα.

οχι ρε τυπε ασε τους γκρινιαρηδες.

για πες τωρα για κεινη την αντιπροσωπεια, που κολλαει τρεηντερ ανθρωπος να γινεις αντιπροσωπος?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Αποδείξεις τις έδωσα σε πραγματικό χρόνο. 3- 4 κινήσεις πάνω κάτω του ευρωδολαρίου με κέρδη 500 πιπς συνολικά ίσως και περισσότερο.

Έχετε κάθε δικαίωμα να μην πιστεύετε λέξη από όσα λέω. We live in a free country. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.

Σκασίλα μου κι εμενα...

Όσον αφορά την κουβέντα κάποιου πως διαλαλώ πόσα βγάζω, αρνούμαι την μομφή.

Απαντώ μόνον όταν προκαλούμαι.

Και στις κινήσεις που έχω πει δεν έχω αναφέρει ποτέ ποσά, εκτός μίας φοράς που ήμουν πραγματικά πολύ χαρουμενος επειδή εσπασα το ατομικό ρεκόρ μου.
  Παντα μιλάω με πιπς, όχι με χρήματα.

Διαβάζω αυτά που γράφεις και δεν καταλαβαίνω κατι,αφου βλέπεις οτι σε ειρωνεύονται οι πανέξυπνοι, γιατί ντε και καλά θες να τους κάνεις και πλούσιους.
Γράψτους στα παπάρια σου και τέλος.
Φιλικά στα λέω,ετσι.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το trading είναι δουλειά,και μάλιστα οι καλοί Traders είναι περιζήτητοι.Και καλός Trader είναι αυτός που βλέπει την αγορά,και οσμίζεται ευκαιρίες.Και δεν είναι μόνο για κερδοσκοπία.Ακόμα και η ναυλαγορά ένα trading είναι.Μεγάλες επιχειρήσεις έχουν traders για να "κλείνουν" την τιμή του συναλλάγματος σε πλαίσια που συμφέρουν την εταιρεία για να κάνει εισαγωγές ή εξαγωγές.Ακόμα και το πετρέλαιο οι traders το διαμορφώνουν όσον αφορά την τιμή.Κάποιοι το κάνουν από το σπίτι τους για ιδίον όφελος κάποιοι άλλοι ζουν από αυτό μέσω εταιρειών.Το χρήμα,όπως και το πετρέλαιο,το στάρι κλπ είναι εμπορικά είδη,άρα αγοράζονται και πωλούνται.Αν βρει κάποιος από εσάς π.χ ένα αντικείμενο αξίας το αγοράσει 20€,και μετά από ένα μήνα κάποιος το ζητάει για 80€ και το πουλήσετε,έχετε κάνει κι εσείς ένα trading.Έχει και χασούρα όμως,όχι μόνο κέρδη.Έτσι και ολιγωρήσεις λίγο τη γάμησες.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
σε 14 μηνες εχω τετραπλασιασει το αρχικο κεφαλαιο, ζευγαρια που ασχολουμε  usd/jpy, eur/jpy, eur/chf, usd/chf, eur/usd 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πρεπει να ανοιχθει ενα θρεντ που να αναφερεται σε οικονομικες και εμπορικες συναλλαγες παντος τυπου.trade χρηματιστηρια κ.λ.π. αφου υπαρχουν τοσοι και τοσοι γνωστες ας ανοιξουν ενα σχετικο θρεντ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε 14 μηνες εχω τετραπλασιασει το αρχικο κεφαλαιο, ζευγαρια που ασχολουμε  usd/jpy, eur/jpy, eur/chf, usd/chf, eur/usd   

ετσι μπραβο τυπε. ουτε στις ισοτιμιες ρατσιστης. και στην κονομα αριστερος.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βρες  ενα ποστ  μου  βλαμμενε που εχω δηλωσει αριστερος :uglystupid:  η το αντιρατσιστικο προνομιο το εχουν μονο οι αριστεροι :idiot:  το κομμα των φιλελευθερων στη γερμανια εχει αρχηγο το βιετναμεζικης καταγωγης ρεσλερ, :idiot:  βουλευτη τον ελληνα χατζημαρκακη :idiot: και  τουρκικης καταγωγης  βουλευτες :idiot:  ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? :idiot:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βρες  ενα ποστ  μου  βλαμμενε που εχω δηλωσει αριστερος :uglystupid:   η το αντιρατσιστικο προνομιο το εχουν μονο οι αριστεροι :idiot:  το κομμα των φιλελευθερων στη γερμανια εχει αρχηγο το βιετναμεζικης καταγωγης ρεσλερ, :idiot:   βουλευτη τον ελληνα χατζημαρκακη :idiot: και  τουρκικης καταγωγης   βουλευτες :idiot:   ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? :idiot:
εκτορα ο ασια-φαν ειναι φιλελευθερος.το εχει δηλωσει.
ασια-φαν παντως ειναι ατυχες πολιτικο παραδειγμα ο ρεσλερ.ο τυπος αντι για να δωσει εναλλακτικες λυσεις συνεχεια κατηγορει την ελλαδα μπας και παρει το 5% να μπει βουλη.ο χατζημαρκακης τουλαχιστον ενω στην αρχη τα εχωνε τωρα αναγνωριζει προσπαθειες.ο βεστερβελε εδω και μηνες λεει καλα λογια και αλλωστε δεν λενε ψεματα πλην του ρεσλερ που κανει πολιτικαντισμο για να παρει τους σκληροπυρηνικους αντιευρωπαιστες.τοσο στοκος ειναι.το κατεξοχην ευρωπαικο κομμα το εκανε σαν τους ευρωσκεπτικιστες αγγλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom