Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
βρες  ενα ποστ  μου  βλαμμενε που εχω δηλωσει αριστερος

Εν τάξει όχι και σταλινικός κομμουνιστής σαν τον υπερποντικό π.χ., αλλά γενικά αριστερίζων "προδευτικός" δεν μου είχες δηλώσει εμένα όταν σου είχα πει πως εγώ θα ψήφιζα την Κοντολίζα Ράις ή τον Κόλιν Πάουελ ή τέλος πάντων τον όποιον (ακόμη και) έγχρωμο Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, επειδή είμαι υπέρ της μικρής φορολογίας και του μικρού κράτους, ενώ εσύ είχες δηλώσει υποστηρικτής των Δημοκρατικών (ακόμα και λευκών) και υπέρμαχος της μεγάλης φορολογίας και του "κράτους πρόνοιας";

Να υποθέσω βέβαια πως αυτά που κέρδισες από τα "παιχνίδια" με τις ισοτιμίες ΔΕΝ τα έχεις δηλώσει για να τα φορολογηθείς!
Καλό το "κοινωνικό κράτος", αλλά τους φόρους να τους πληρώνουν οι άλλοι! ;) ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εν τάξει όχι και σταλινικός κομμουνιστής σαν τον υπερποντικό π.χ., αλλά γενικά αριστερίζων "προδευτικός" δεν μου είχες δηλώσει εμένα όταν σου είχα πει πως εγώ θα ψήφιζα την Κοντολίζα Ράις ή τον Κόλιν Πάουελ ή τέλος πάντων τον όποιον (ακόμη και) έγχρωμο Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, επειδή είμαι υπέρ της μικρής φορολογίας και του μικρού κράτους, ενώ εσύ είχες δηλώσει υποστηρικτής των Δημοκρατικών (ακόμα και λευκών) και υπέρμαχος της μεγάλης φορολογίας και του "κράτους πρόνοιας";

Να υποθέσω βέβαια πως αυτά που κέρδισες από τα "παιχνίδια" με τις ισοτιμίες ΔΕΝ τα έχεις δηλώσει για να τα φορολογηθείς!
Καλό το "κοινωνικό κράτος", αλλά τους φόρους να τους πληρώνουν οι άλλοι! ;) ;)
  :jerking: :jerking:  οι δημοκρατικοι στην  αμερικη δηλαδη επειδη θελουν να φορολογησουν λιγο παραπανω τους ΠΟΛΥ πλουσιους (ανω του ενος μυριου) :idiot:  ειναι αριστεροι? :2funny: :2funny: :2funny:  ρε φιλε μη τα λες τοσο αποτομα θα σκασουμε απ τα γελια, σε λιγο θα μας πεις οτι ο ομπαμα  θα φερει το κομμουνισμο :2funny: 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Πρόσεξα πως στο ερώτημά μου αν τα χρήματα που έβγαλες από τα παιχνίδια με τις ισοτιμίες νομισμάτων τα δήλωσες στη φορολογική σου δήλωση δεν μου απάντησες! ;) ;)
Μην μπαίνεις στον κόπο, ξέρω!

ΑΥΤΟ ήταν το διακύβευμα παίχτη, αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει.
Τ' άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε. (Αλλιώς σκασίλα μας ουσιαστικά εμάς αν στην Αμερική κυβερνάνε Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι...)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πρόσεξα πως στο ερώτημά μου αν τα χρήματα που έβγαλες από τα παιχνίδια με τις ισοτιμίες νομισμάτων τα δήλωσες στη φορολογική σου δήλωση δεν μου απάντησες! ;) ;)
Μην μπαίνεις στον κόπο, ξέρω!

ΑΥΤΟ ήταν το διακύβευμα παίχτη, αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει.
Τ' άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε. (Αλλιώς σκασίλα μας ουσιαστικά εμάς αν στην Αμερική κυβερνάνε Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι...)
παιζω μονο demo :grin:  τι να δηλωσω, εικονικα κερδη :idiot:   τις σαχλαμαρες που εγραψες οτι οι δημοκρατικοι ειναι αριστεροι (ειμαι αριστερος γιατι υποστηριζω δημοκρατικους) :2funny: :jerking:   δεν θα μας τις αναλυσεις περισσοτερο :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παιζω μονο demo :grin:  τι να δηλωσω, εικονικα κερδη :idiot:  

ααααα νταξει τοτε.

1_0.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αν ξαναβάλεις τόσα πολλά emoticons δεν θα σου απαντήσω πάλι, διότι το κείμενό σου γίνεται περισσότερο ανόητο από όσο ήδη είναι.
Λοιπόν είτε το πιστεύεις είτε όχι στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ του καπιταλισμού, αλλά και σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο πλέον, "υπαρκτός σοσιαλισμός" δεν γίνεται να υπάρξει.
Οπότε (με οικονομικούς όρους, μου με ενδιαφέρει εμένα), το λιγώτεροι φόροι και λιγώτερο σπάταλο "κράτος πρόνοιας" είναι δεξιά και αυτό υποστηρίζω (δεν έχω ποτέ κρύψει τον νεοφιλευλευθερισμό μου), ενώ το περισσότερο "κράτος πρόνοιας" που υποστηρίζει η αριστερά, σημαίνει σπατάλες, δανεισμό, μεγάλη φορολογία, ύφεση και ανεργία.
Σχηματικά όλα αυτά, αλλά δεν είμαστε και σε μάθημα μακροοικονομικών του ΠΑΠΕΙ.
Εξ άλλου τα ζήσαμε κι εμείς αυτά. Από τις σπατάλες του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ακόμα και η πολιτική του Κ.Καραμανλή τζούνιορ ουσιαστικά ήταν παρόμοια και ποτέ δεν αμφισβήτησε τα αυτονοήτως αμφισβητήσιμα, γι αυτό και ελέγχεται.

Στα άλλα τί ακριβώς μας λες; ΔΕΝ παίζεις με πραγματικά λεφτά;
Παιχνίδια σαν την Μονόπολη παίζεις ολόκληρος άντρας; :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν ξαναβάλεις τόσα πολλά emoticons δεν θα σου απαντήσω πάλι, διότι το κείμενό σου γίνεται περισσότερο ανόητο από όσο ήδη είναι.
Λοιπόν είτε το πιστεύεις είτε όχι στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ του καπιταλισμού, αλλά και σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο πλέον, "υπαρκτός σοσιαλισμός" δεν γίνεται να υπάρξει.
Οπότε (με οικονομικούς όρους, μου με ενδιαφέρει εμένα), το λιγώτεροι φόροι και λιγώτερο σπάταλο "κράτος πρόνοιας" είναι δεξιά και αυτό υποστηρίζω (δεν έχω ποτέ κρύψει τον νεοφιλευλευθερισμό μου), ενώ το περισσότερο κράτος πρόνοιας σημαίνει σπατάλες, δανεισμό, μεγάλη φορολογία, ύφεση και ανεργία.
(Σχηματικά όλα αυτά, αλλά δεν είμαστε και σε μάθημα μακροοικονομικών του ΠΑΠΕΙ)

Στα άλλα τί ακριβώς μας λες; ΔΕΝ παίζεις με πραγματικά λεφτά;
Παιχνίδια σαν την Μονόπολη παίζεις ολόκληρος άντρας; :2funny: :2funny:
επειδη εχεις φτιαξει στο μυαλο σου εσυ ετσι οπως τη θες (η σε βολευει) την αριστερα και τη δεξια, δε σημαινει οτι ετσι ειναι :uglystupid: οι δημοκρατικοι (στα οικονομικα τουλαχιστον ειναι και αυτοι κεντροδεξιοι) :uglystupid: Υ.Γ  δε με ενδιαφερουν τα χρηματα μονο η αυτοεπιβαιβεωση της εικονικης επιτυχιας :2funny:    σκεφτομαι να το βαλω μοτο :2funny:  gianevan  "οι δημοκρατικοι του ομπαμα στην αμερικη ειναι αριστεροι"    :2funny: :2funny: :2funny:  ημαρτον ρε πουστη επειδη ο ομπαμα αποφασισε να βαλει εκτακτη εισφορα σε οσους βγαζουν πανω απο ενα μυριο το χρονο :uglystupid: (στην ελλαδα ουτε τα μεγαλυτερα και πιο γνωστα ονοματα σα φυσικα προσωπα δε βγαζουν)για να δειτε τι λαμογια ειναι οι πλουσιοι της ψωροελιτ μας :uglystupid:  και επειδη εκανε ενα υποτυπωδες συστημα υγειας και γαι τους απορους (που παθαινες ατυχημα και ερχοταν το ασθενοφορο και σε ρωταγε ενω ησουν ετοιμοθανατος αν εχεις ασφαλεια αλλιως δε σε παω στο νοσοκομειο :uglystupid:)  για ολα τα παραπανω για τον γιανεβαν οι δημοκρατικοι στην αμερικη ειναι αριστεροι :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τελευταίο μου ποστ, διότι ούτε να σε πείσω πρόκειται ούτε να με πείσεις.

Ο Ρόμνεϋ είχε μιλήσει για ένα 47% που δεν δουλεύει ή υποαπασχολείται και ζει από κοινωνικά επιδόματα, εκμεταλεύεται "ποσοστώσεις" υπέρ φυλετικών μειονοτήτων κλπ και δια ταύτα ψηφίζει μονοκούκι Δημοκρατικούς.
Ακόμα κι αν υπερβάλει πιθανότατα και δεν είναι 47% αλλά 17% το ποσοστό αυτό υπάρχει και ζει από την δουλειά των άλλων (που δουλεύουν και φορολογούνται, αντί να κλαίγονται), εκμεταλλευόμενο δήθεν "προοδευτικές" διατάξεις που θέσπισαν οι Δημοκρατικοί, ακριβώς για να έχουν εσαεί σίγουρους αυτούς τους ψηφοφόρους.
Αυτά εγώ τα θεωρώ "αριστερές ανοησίες"!

Αυτά και τέλος.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Διαβάζω αυτά που γράφεις και δεν καταλαβαίνω κατι,αφου βλέπεις οτι σε ειρωνεύονται οι πανέξυπνοι, γιατί ντε και καλά θες να τους κάνεις και πλούσιους.
Γράψτους στα παπάρια σου και τέλος.
Φιλικά στα λέω,ετσι.

Διομήδη φίλε μου, εννοείται πως θα τους γράψω στα παπάρια μου. Δεν εχω σκοπό να κάθομαι να αντιδικώ με κανέναν.

Η ειρωνία είναι ευκολότερη. Πετάς μια μαλακία όπως ο  Μπακάλης, χαζογελάνε κάτι μαλάκες σαν τον Νατσο70 και τον billy 13 που δεν έχουν ούτε 150 ευρώ  στην τσέπη να πληρώσουν μια πουτανίτσα περιωπής (ασχέτως αν τους τρέχουν τα σάλια)... κι όλα καλά.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
  Διομήδη φίλε μου, εννοείται πως θα τους γράψω στα παπάρια μου. Δεν εχω σκοπό να κάθομαι να αντιδικώ με κανέναν.

Η ειρωνία είναι ευκολότερη. Πετάς μια μαλακία όπως ο  Μπακάλης, χαζογελάνε κάτι μαλάκες σαν τον Νατσο70 και τον billy 13 που δεν έχουν ούτε 150 ευρώ  στην τσέπη να πληρώσουν μια πουτανίτσα περιωπής (ασχέτως αν τους τρέχουν τα σάλια)... κι όλα καλά.

-πεστα με τα παλιολιγουρια,αμαν πια!

Επισκέπτης
χαζογελάνε κάτι μαλάκες σαν τον Νατσο70 και τον billy 13 που δεν έχουν ούτε 150 ευρώ  στην τσέπη να πληρώσουν μια πουτανίτσα περιωπής (ασχέτως αν τους τρέχουν τα σάλια)... κι όλα καλά.

Νερό κι αλάτι αρχηγέ μου, ότι έχω πει για σένα.
Επειδή βλέπω τώρα πόσο διορατικός τύπος είσαι, είμαι σίγουρος πως είσαι καταπληκτικός trader.
Τα σέβη μου..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
9 Σχετικά με το site / Κοινότητα / Απ: Gooοοοd morning bourdeliarides… στις: σήμερα στις 07:54

Καλημέρα καυλιάρηδες.

Αναμονή ως έχει. ΠΙθανόν το 1,30 να δοκιμαστεί σήμερα.

Ως στιγμής η αντίσταση του 200άρη κρατάει στο 2884, όπως είπα από χτες. Μένει να επιβεβαιωθεί η διάσπαση.

FUCK & TRADE SAFELY.

/////////////////////////////////////////

Να λοιπόν που και η τελευταία πρόβλεψη που έκανα το πρωί επαληθεύτηκε. 1,2990 πριν μία ωρα...

DONE!

4 στα 4

Άντε κάντε καμμια βόλτα στα μπουρδέλα τώρα, να ξεκαβλώσετε με το κοίταγμα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι αισχρο και προκλητικο να εχουν εκμπομπες στη τηλεοραση, διαπλεκομενοι σαν τους  πετρο κωστοπουλο και θεμο αναστασιαδη, και να διαμορφωνουν συνειδησεις :idiot:  αν αυτους θελει ο κοσμος, λυπαμαι για τη καταντια του κοσμου, (τηλεοραση δεν βλεπω εδω και χρονια μονο γιουτουμπ βιντεακια απ τη τηλεοραση) :uglystupid: αν παλι μας τους επιβαλουν οι κωλομιντιαρχες :birdman:, πρεπει να σκεφτουμε για ποιο λογο το κανουν :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειναι αισχρο και προκλητικο να εχουν εκμπομπες στη τηλεοραση, διαπλεκομενοι σαν τους  πετρο κωστοπουλο και θεμο αναστασιαδη, και να διαμορφωνουν συνειδησεις :idiot:   αν αυτους θελει ο κοσμος, λυπαμαι για τη καταντια του κοσμου, (τηλεοραση δεν βλεπω εδω και χρονια μονο γιουτουμπ βιντεακια απ τη τηλεοραση) :uglystupid: αν παλι μας τους επιβαλουν οι κωλομιντιαρχες :birdman:, πρεπει να σκεφτουμε για ποιο λογο το κανουν :think:
κοιτα ο θεμος με τον περη μου αρεσουν.τους βλεπω γιατι εχουν γελιο.και ψινακης επισης κορυφη. :grin: :grin: εξαλλου και αν ερθουν καποιοι αλλοι στην θεση τους νομιζεις οτι θα ειναι καλυτεροι?εξαλλου ο θεμος εχει την μεγαλυτερη εφημεριδα και παρα το οτι πιαστηκε να βαζει σε μαυρες σακουλες τα 5 μυρια παλι ειναι πρωτος σε κυκλοφορια.ισως γιατι ο κοσμος εχει καταλαβει πως δεν μπορεις να εισαι δημοσιογραφος στα ελληνκα καναλια και ταυτοχρονα αμεμπτος.το ιδιο ισχυει και εξω πιστευω.και τον κωστοπουλο τον παω.σοκαριστηκα βεβαια οταν ειπε ο ποδολαγνος οτι εκανε αυτα που εκανε με το χρηματιστηριο. :grin: :grin:
οπως και να χει τους βλεπω συχνα οχι για επειδη ειναι οι εντιμοι και οι ασπιλοι αλλα γιατι μου αρεσουν οι εκμπομπες τους ειδικα του θεμου.εξαλλου με τον πετρο ειμαστε γνησιοι μυκονιατες παρεα με τον stam_90. :rockon: :rockon:
α μην ξεχασω και τους μαχομενους δημοσιογραφους του σταρ στη μυκονο.δινουν μεγαλη μαχη με τα ξεκωλα. :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα ο θεμος με τον περη μου αρεσουν.τους βλεπω γιατι εχουν γελιο.και ψινακης επισης κορυφη. :grin: :grin: εξαλλου και αν ερθουν καποιοι αλλοι στην θεση τους νομιζεις οτι θα ειναι καλυτεροι?εξαλλου ο θεμος εχει την μεγαλυτερη εφημεριδα και παρα το οτι πιαστηκε να βαζει σε μαυρες σακουλες τα 5 μυρια παλι ειναι πρωτος σε κυκλοφορια.ισως γιατι ο κοσμος εχει καταλαβει πως δεν μπορεις να εισαι δημοσιογραφος στα ελληνκα καναλια και ταυτοχρονα αμεμπτος.το ιδιο ισχυει και εξω πιστευω.και τον κωστοπουλο τον παω.σοκαριστηκα βεβαια οταν ειπε ο ποδολαγνος οτι εκανε αυτα που εκανε με το χρηματιστηριο. :grin: :grin:
οπως και να χει τους βλεπω συχνα οχι για επειδη ειναι οι εντιμοι και οι ασπιλοι αλλα γιατι μου αρεσουν οι εκμπομπες τους ειδικα του θεμου.εξαλλου με τον πετρο ειμαστε γνησιοι μυκονιατες παρεα με τον stam_90. :rockon: :rockon:
α μην ξεχασω και τους μαχομενους δημοσιογραφους του σταρ στη μυκονο.δινουν μεγαλη μαχη με τα ξεκωλα. :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε κωστα τι μας λες? δε με νοιαζει που ειναι διαπλεκομενοι εγω "τους παω" (οπως ο χριστοδουλος) δικαιωμα σου βεβαια αλλα πιστευω να καταλαβαινεις οτι αυτη η νοοτροπια σου (και των υπολοιπων που σκεφτονται ετσι) ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και αυτο στηλιτεουμε :uglystupid:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε κωστα τι μας λες? δε με νοιαζει που ειναι διαπλεκομενοι εγω "τους παω" (οπως ο χριστοδουλος) δικαιωμα σου βεβαια αλλα πιστευω να καταλαβαινεις οτι αυτη η νοοτροπια σου (και των υπολοιπων που σκεφτονται ετσι) ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ και αυτο στηλιτεουμε :uglystupid:
απλως παω τις εκμπομπες τους ειδικα του θεμου που εχει γελιο.αυτο μονο.ως διασκεδαση και μονο δηλαδη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
απλως παω τις εκμπομπες τους ειδικα του θεμου που εχει γελιο.αυτο μονο.ως διασκεδαση και μονο δηλαδη.

Χαμηλότερα από το συνάφι των πρώην αριστερών, νύν λαμογιών πάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom