Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Ρε τύπε, εδώ η Μενεγάκη τσιμπάει 125 χιλιαρικάκια το μήνα.

Τι μου λες τώρα....

Ελλάς το μεγαλέιο σου.

δεν παιζει συγκριση , η αλλη κραταει εκπομπη και η Τζενη τα αρχιδια του Κωστοπουλου

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Παπάρια...

Ο Κωστοπουλος υπηρξε ενας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ κοσμικος (ουτε βλαχομπαροκ ουτε τπτ), με στυλ και ζωη κοσμικου.
Προσωπικα, ουτε θεωρω οτι προωθησε, ουτε θεωρω οτι παρηκμασε την Ελλαδα. Η ελληνικη κοινωνια ηταν ηδη βουτηγμενη στα σκατα, και απλα ο Κωστοπουλος της εδωσε αυτο που ηθελε.

Μαγκια του!

Εξυπνος ανθρωπος, καλλιεργημενος, προικισμενος, που προσωπικα συμπαθω.

(Οσοι τον κραζουν με μεγαλη ευκολια, ειναι προφανες πως τον φθονουν, γτ δεν γεννηθηκαν σαν αυτον (κυριως εμφανισιακα) και γιατι οι γυναικες τους δεν μοιαζουν με τη δικια του. Ολα τ' αλλα ειναι δικαιολογιες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ρε παιδιά επειδή δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε μεταξύ του ΠΚ και του Κόκκαλη?

Εγω ξερω πως ο Κωστοπουλος πηδαγε την Ελενιτσα, και μολις το εμαθε ο Κοκκαλης εβαλε να διαμελισουν το σκυλο του μπροστα απ' την πορτα του σπιτιου του (Επισημη δικαιλογια: "Δεν μου φταιγε σε τπτ ο σκυλος, αλλα να χαιρεσαι που δεν εκανα το ιδιο στα παιδια σου")

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006
Παπάρια...

Ο Κωστοπουλος υπηρξε ενας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ κοσμικος (ουτε βλαχομπαροκ ουτε τπτ), με στυλ και ζωη κοσμικου.
Προσωπικα, ουτε θεωρω οτι προωθησε, ουτε θεωρω οτι παρηκμασε την Ελλαδα. Η ελληνικη κοινωνια ηταν ηδη βουτηγμενη στα σκατα, και απλα ο Κωστοπουλος της εδωσε αυτο που ηθελε.

Μαγκια του!

(Οσοι τον κραζουν με μεγαλη ευκολια, ειναι προφανες πως τον φθονουν, γτ δεν γεννηθηκαν σαν αυτον (κυριως εμφανισιακα) και γιατι οι γυναικες τους δεν μοιαζουν με τη δικια του. Ολα τ' αλλα ειναι δικαιολογιες)
αρχιδια κανονικος κοσμικος υπηρξε....ειχε και εχει το κλασικο στυλ του κλαρινογαμπρου και ενα τρομερα γλοιωδες στυλ και υφακι...
υπαρχουν ατομα με πολυ περισσοτερα φραγκα και με πολυ περισσοτερα μουνια που σου εμπνεουν ενα σεβασμο...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σίγουρα ο άνθρωπος έχει μυαλό γιατί κατάλαβε ότι ο νεοέλληνας είναι ψώνιο και του έδωσε αυτό που χρειαζόταν:"Συμβουλές" για "στυλ" ,πως να μιλάει,τι να σκέφτεται,που να πηγαίνει για διασκέδαση κι άλλα τέτοια. :headbang:

Οι εποχές άλλαξαν,τα λεφτά τελείωσαν (για πολλούς),το ψώνιο παρέμεινε κατά τη γνώμη μου κι ο κύριος το πήρε βαρέως που έγινε 60 χρονών και λέει μαλακίες. :P

Σίγουρα ήταν επιτυχημένος στο χώρο των επιχειρήσεων (από την εποχή του ΚΛΙΚ) αλλά για ποιο λόγο πλέον να κάτσεις να τον δεις ή να τον διαβάσεις?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Ενας τσόγλανος και μισός που κατέβηκε από την επαρχία όπως και πολλοί άλλοι νεόπλουτοι, έπιασε έναν παλμό μία περίοδο, κατέβασε και 2 ιδέες, και μετά έφαγε ένα σκασμό χρήματα και φέσωσε μπόλικους... >:(

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πολύ πιθανό.Δεν πιστεύω όμως ότι ο Κωστόπουλος αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά του Έλληνα,υπερβολή νομίζω. :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Παπάρια...

Μαγκια του!

Εσύ δηλώνεις αριστερός και ταυτόχρονα θαυμαστής του πετρακη; 10 μποφόρ στον ευβοϊκό επικρατεί στην κεφάλα σου

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
μονο αν τις εχει ζησει μπορει να τις καταλαβει να προσθεσω
Δεν ειναι τοσο δυσκολο. Ειχε γεμισει η ελλαδα με καραβλαχους που πιασαν 5 φραγκα πρωτη φορα στην ζωη τους (πασοκαρα ολε!) και εμφανιστηκε ενας εξυπνακιας να τους πει πως τα ξοδευουν οι "ξενοι". Ηταν το μεταβατικο σταδιο απο την στανη στην μεζονετα.

Δεν φταιει αυτος, ουτε φαινοταν ανθρωπος χαμηλης παιδειας. Ειδε φως και μπηκε...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
μονο αν τις εχει ζησει μπορει να τις καταλαβει να προσθεσω
Υπήρχε άνεση,ο κόσμος είχε χρήματα κι αν είχες τάση να ψωνιστείς το έκανες πολύ εύκολα.

Προσωπικά διάβαζα ΚΛΙΚ και Nitro γιατί ήταν γραμμένα με χιούμορ κι απλώς άφηνα εκτός αυτά που με ενοχλούσαν.Από ένα σημείο και μετά (νομίζω γύρω στο 2000) έγιναν σκουπίδια οπότε κι άρχισε η παρακμή....

Πολύ καλό ήταν επίσης το Γαιόραμα του Τερζόπουλου (πρώην Experiment) που σταμάτησε να εκδίδεται εδώ και χρόνια αν θυμάμαι καλά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Υπήρχε άνεση,ο κόσμος είχε χρήματα κι αν είχες τάση να ψωνιστείς το έκανες πολύ εύκολα.

Προσωπικά διάβαζα ΚΛΙΚ και Nitro γιατί ήταν γραμμένα με χιούμορ κι απλώς άφηνα εκτός αυτά που με ενοχλούσαν.Από ένα σημείο και μετά (νομίζω γύρω στο 2000) έγιναν σκουπίδια οπότε κι άρχισε η παρακμή....

Πολύ καλό ήταν επίσης το Γαιόραμα του Τερζόπουλου (πρώην Experiment) που σταμάτησε να εκδίδεται εδώ και χρόνια αν θυμάμαι καλά.

θελω να πω οτι αν ειχες κρατησει ολα τα τευχη του κλικ νιτρο κλπ και τα εδεινες σε καποιον σημερινο 20αρη να τα διαβασει ολα μεχρι τελευταιας λεξης δεν θα μπαινε ποτε στο φιλινγκ της εποχης.καθε τι συμβαινει οταν συμβαινει και μονο αν τυχει να το ζησεις μπορεις να καταλαβεις την αισθηση του καλη η κακη

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Απο αυτο ολο το κολπο του κωστοπουλου, πιτσιρικας τοτε, εμαθα τα νουαρ, την τζαζ, τι ηταν η "ρατ πακ" και αλλα τετοια. Δεν με χαλασε...Κατι προτασεις του στυλ "ψωνια το weekend στο λονδινο", απλα τα αγνοουσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom