Εσύ δηλώνεις αριστερός και ταυτόχρονα θαυμαστής του πετρακη; 10 μποφόρ στον ευβοϊκό επικρατεί στην κεφάλα σου
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, εσυ απεχθανεσαι, πχ τον Al Pacino ή το Robert De Niro επειδη εχουν net worth απο 300 εκατομμυρια ο καθενας?
Ή επειδη κανουν διακοπες σε κοτερα?
Αμα ηταν να συμπαθω μονο τους αριστερους και να μισω ολη την υπολοιπη κοινωνια, θα ειχα ΣΟΒΑΡΑ προβληματα.
Και οσο για "πολιτιστικες αλλοιωσεις" και μαλακιες στον κυβο, εγω τ' ακουω βερεσε.
Ο καθενας εχει ευθυνη για τις πραξεις του και τον τροπο που ξοδευει τα λεφτα του.
Αν ο καθε Ελληνας ηταν "πλεονασματικος" (σε επιπεδο ιδιωτη, επιχειρησης, δημοσιας υπηρεσιας, Υπ. Οικονομικων) η Ελλαδα θα ηταν Γερμανια. Ωστοσο, καποιοι επαιρναν Cayenne επειδη νομιζαν πως με το Cayenne θα εχουν γκομενα τη Μπαλατσινου.
Την πατησαν!
Ξεμειναν με γυναικα την κυρα-Σουλα και για να γαμησουν κανα καλο μουνι, εδιναν μπουρμπουαρ στα κωλομπαρα.
Εγω ουτε εχω προλαβει εποχες Κλικ κλπ, ουτε ειμαι οπαδος του Lifestyle, αλλα εκτιμω τον Κωστοπουλο αφενος γτ σεβομαι το ποσο γαμιας υπηρξε στα νιατα του, κι αφετερου επειδη προτιμαω ωραιους κ' κουλ τυπους στα Μιντια, παρα Παπαδακηδες, Λιαγκες, Αρναουτογλου κι αλλα τετοια σιχαματα.
Επισης, να προσθεσω οτι η γυναικα του Κωστοπουλου απεδειχθη πολυ ανωτερη των προσδοκιων μολις ο Πετραν βαρεσε κανονι.
Νομιζω οτι ελαχιστες απο τις γυναικες υμων των υπολοιπων θα σκιζονταν τοσο πολυ να βοηθησουν, αν ο αντρας τους τα σκατωνε.
Αυτα...