Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
θελω να πω οτι αν ειχες κρατησει ολα τα τευχη του κλικ νιτρο κλπ και τα εδεινες σε καποιον σημερινο 20αρη να τα διαβασει ολα μεχρι τελευταιας λεξης δεν θα μπαινε ποτε στο φιλινγκ της εποχης.καθε τι συμβαινει οταν συμβαινει και μονο αν τυχει να το ζησεις μπορεις να καταλαβεις την αισθηση του καλη η κακη
Σίγουρα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Εσύ δηλώνεις αριστερός και ταυτόχρονα θαυμαστής του πετρακη; 10 μποφόρ στον ευβοϊκό επικρατεί στην κεφάλα σου

Ρε ΜΑΛΑΚΑ, εσυ απεχθανεσαι, πχ τον Al Pacino ή το Robert De Niro επειδη εχουν net worth απο 300 εκατομμυρια ο καθενας?
Ή επειδη κανουν διακοπες σε κοτερα?

Αμα ηταν να συμπαθω μονο τους αριστερους και να μισω ολη την υπολοιπη κοινωνια, θα ειχα ΣΟΒΑΡΑ προβληματα.

Και οσο για "πολιτιστικες αλλοιωσεις" και μαλακιες στον κυβο, εγω τ' ακουω βερεσε.
Ο καθενας εχει ευθυνη για τις πραξεις του και τον τροπο που ξοδευει τα λεφτα του.
Αν ο καθε Ελληνας ηταν "πλεονασματικος" (σε επιπεδο ιδιωτη, επιχειρησης, δημοσιας υπηρεσιας, Υπ. Οικονομικων) η Ελλαδα θα ηταν Γερμανια. Ωστοσο, καποιοι επαιρναν Cayenne επειδη νομιζαν πως με το Cayenne θα εχουν γκομενα τη Μπαλατσινου.
Την πατησαν!
Ξεμειναν με γυναικα την κυρα-Σουλα και για να γαμησουν κανα καλο μουνι, εδιναν μπουρμπουαρ στα κωλομπαρα.

Εγω ουτε εχω προλαβει εποχες Κλικ κλπ, ουτε ειμαι οπαδος του Lifestyle, αλλα εκτιμω τον Κωστοπουλο αφενος γτ σεβομαι το ποσο γαμιας υπηρξε στα νιατα του, κι αφετερου επειδη προτιμαω ωραιους κ' κουλ τυπους στα Μιντια, παρα Παπαδακηδες, Λιαγκες, Αρναουτογλου κι αλλα τετοια σιχαματα.

Επισης, να προσθεσω οτι η γυναικα του Κωστοπουλου απεδειχθη πολυ ανωτερη των προσδοκιων μολις ο Πετραν βαρεσε κανονι.
Νομιζω οτι ελαχιστες απο τις γυναικες υμων των υπολοιπων θα σκιζονταν τοσο πολυ να βοηθησουν, αν ο αντρας τους τα σκατωνε.

Αυτα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

(Αναδημοσιευω, απο λινκ του House:

Πού ήθελε να φτάσει;
Ο Πέτρος, τουλάχιστον όταν γνωριστήκαμε, ήθελε να γίνει ο επόμενος Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτή ήταν η αρχική του φιλοδοξία. Μετά του έφτανε η καλή ζωή ενός εκδότη με πολλά λεφτά και ότι συνεπάγεται το περιβάλλον στο οποίο κινούταν.)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Επισης, να προσθεσω οτι η γυναικα του Κωστοπουλου απεδειχθη πολυ ανωτερη των προσδοκιων μολις ο Πετραν βαρεσε κανονι.
Νομιζω οτι ελαχιστες απο τις γυναικες υμων των υπολοιπων θα σκιζονταν τοσο πολυ να βοηθησουν, αν ο αντρας τους τα σκατωνε.

Αυτα...
σιγα ρε μαλακα μην τη λυπηθουμε κιολας....σε λιγο θα μας πεις οτι θα μεινουν και στο δρομο....
το οτι πτωχευσε την εταιρια του δεν σημαινει οτι δεν εχει τα εκατομμυρια του ακομα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, εσυ απεχθανεσαι, πχ τον Al Pacino ή το Robert De Niro επειδη εχουν net worth απο 300 εκατομμυρια ο καθενας?

Αμα ηταν να συμπαθω μονο τους αριστερους και να μισω ολη την υπολοιπη κοινωνια, θα ειχα ΣΟΒΑΡΑ προβληματα.

Και οσο για "πολιτιστικες αλλοιωσεις" και μαλακιες στον κυβο, εγω τ' ακουω βερεσε.
Ο καθενας εχει ευθυνη για τις πραξεις του και τον τροπο που ξοδευει τα λεφτα του.
Αν ο καθε Ελληνας ηταν "πλεονασματικος" (σε επιπεδο ιδιωτη, επιχειρησης, δημοσιας υπηρεσιας, Υπ. Οικονομικων) η Ελλαδα θα ηταν Γερμανια. Ωστοσο, καποιοι επαιρναν Cayenne επειδη νομιζαν πως με το Cayenne θα εχουν γκομενα τη Μπαλατσινου.
Την πατησαν!
Ξεμειναν με γυναικα την κυρα-Σουλα και για να γαμησουν κανα καλο μουνι, εδιναν μπουρμπουαρ στα κωλομπαρα.

Εγω ουτε εχω προλαβει εποχες Κλικ κλπ, ουτε ειμαι οπαδος του Lifestyle, αλλα εκτιμω τον Κωστοπουλο αφενος γτ σεβομαι το ποσο γαμιας υπηρξε στα νιατα του, κι αφετερου επειδη προτιμαω ωραιους κ' κουλ τυπους στα Μιντια, παρα Παπαδακηδες, Λιαγκες, Αρναουτογλου κι αλλα τετοια σιχαματα.

Αυτα...

Ρε ηλίθιε, δεν το λέω για τα λεφτά που έχει/είχε, αλλά για τη συμπεριφορά του στους εργαζομενους του

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Ρε ηλίθιε, δεν το λέω για τα λεφτά που έχει/είχε, αλλά για τη συμπεριφορά του στους εργαζομενους του

Οι ιδιοι εργαζομενοι ηταν βασικη αιτια για πτωχευση.

Ειχαν εξωπραγματικες αποδοχες επι μιαμισι δεκαετια και, ενδεχομενως, ηταν και περισσοτεροι απ' οσο χρειαζοταν...

Ο Κωστοπουλος ισχυριζεται οτι ειχε υποθηκευσει προσωπικα περιουσιακα στοιχεια και τα ΕΧΑΣΕ (πραγμα που δεν γνωριζω, γτ δεν εχω κανει ρεπορταζ, αλλα πιθανοτατα ισχυει... ) Για ποιον αλλο λογο να καθοταν να ακουσει ζωδια πρωινιατικα?

Οπως και να 'χει, ο Κωστοπουλος προκαλει καθαρο φθονο. Ουτε συνειδησιακα, ουτε ιδεολογικα προβληματα στην - ουτως ή αλλως - σαπια κι ανθρωποφαγικη ελληνικη κοινωνια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006

Ειχαν εξωπραγματικες αποδοχες επι μιαμισι δεκαετια και, ενδεχομενως, ηταν και περισσοτεροι απ' οσο χρειαζοταν...

Ο Κωστοπουλος ισχυριζεται οτι ειχε υποθηκευσει προσωπικα περιουσιακα στοιχεια και τα ΕΧΑΣΕ (πραγμα που δεν γνωριζω, γτ δεν εχω κανει ρεπορταζ, αλλα πιθανοτατα ισχυει... ) Για ποιον αλλο λογο να καθοταν να ακουσει ζωδια πρωινιατικα?

Οπως και να 'χει, ο Κωστοπουλος προκαλει καθαρο φθονο. Ουτε συνειδησιακα, ουτε ιδεολογικα προβληματα στην - ουτως ή αλλως - σαπια κι ανθρωποφαγικη ελληνικη κοινωνια.
ρε τυπε πας καλα....ο τυπος δεν κραταει ουτε τα προσχηματα....πτωχευσε η εταιρια του,ειχε απληρωτους τους εργαζομενους του και την επομενη μερα ηταν σστην κωνσταντινουπολη για να δει τον ολυμπιακο στο φαιναλ φορ και καπνιζε την πουρακλα του μεχρι το πρωι στο club....
σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχει και λεφτα,γιαυτο ειναι απληρωτοι οι εργαζομενοι του.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να πιστευει οτι οταν πτωχευει μια εταιρια, πτωχευει και ο εργοδοτης της μαζι...

Επισκέπτης
σιγα ρε μαλακα μην τη λυπηθουμε κιολας....σε λιγο θα μας πεις οτι θα μεινουν και στο δρομο....
το οτι πτωχευσε την εταιρια του δεν σημαινει οτι δεν εχει τα εκατομμυρια του ακομα...

στην Ελλάδα, οι 9 στις 10 πτωχεύσεις επιχειρήσεων, σημαίνουν πλουτισμό του ιδιοκτήτη (ουσιαστικά σημαίνουν αποφυγή των υποχρεώσεων και καβάτζωμα των όποιων ρευστών διαθεσίμων σε λογαριασμούς της Ελβετίας και σε οικοδομικά τετράγωνα στο όνομα του παιδιού-γυναίκας-αδερφής, κλπ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

Α μάλιστα, οι εργαζόμενοι φταίνε. Κι όταν βουλιάζει ένα καράβι φταίνε οι μουτσοι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
ρε τυπε πας καλα....ο τυπος δεν κραταει ουτε τα προσχηματα....πτωχευσε η εταιρια του,ειχε απληρωτους τους εργαζομενους του και την επομενη μερα ηταν σστην κωνσταντινουπολη για να δει τον ολυμπιακο στο φαιναλ φορ και καπνιζε την πουρακλα του μεχρι το πρωι στο club....
σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχει και λεφτα,γιαυτο ειναι απληρωτοι οι εργαζομενοι του.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να πιστευει οτι οταν πτωχευει μια εταιρια, πτωχευει και ο εργοδοτης της μαζι...

Εγω δεν ειπα οτι ο Κωστοπουλος δεν εχει ουτε σεντ.

Αλλα ειναι διαφορετικο το να πηγαινεις Κων/πολη για μπασκετ, και διαφορετικο το να εχεις μια βιλα 5-6 εκατ. ευρω στη Μυκονο (σσ την πουλησε προσφατα/ δεν ξερω αν τα λεφτα πηγαν στην τσεπη του ή σε καποια τραπεζα...)

Τελικα, εγω επιμενω:

Τον μισειτε επειδη εμειναν ανεργα μερικα εκατονταδες ψωνια της showbiz, ή επειδη δεν γεννηθηκατε σαν αυτον??

Ιδου η απορια...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πολύ πιθανό.Δεν πιστεύω όμως ότι ο Κωστόπουλος αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά του Έλληνα,υπερβολή νομίζω. :2funny:

Ό Κωστόπουλος απλά δόξασε τα όνειρα του μικροαστού Έλληνα τών 90s γιά καλά λεφτά καλό ντύσιμο καλά μουνιά μέ μόνη βάση άδεια από τή σημαία. Καίριες πολιτικές γνωριμίες, μεγάλη αυτοπεποίθηση, αντιγραφή καί εισαγωγή τού επί δεκαετίες μπούσουλα τού διεθνούς life-style έντυπου. Κάποιος θά τό έκανε αργά ή γρήγορα, ζήταγε νά τό καταπιεί αμάσητο ή τότε εποχή.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα οτι ο Κωστοπουλος δεν εχει ουτε σεντ.

Αλλα ειναι διαφορετικο το να πηγαινεις Κων/πολη για μπασκετ, και διαφορετικο το να εχεις μια βιλα 5-6 εκατ. ευρω στη Μυκονο (σσ την πουλησε προσφατα/ δεν ξερω αν τα λεφτα πηγαν στην τσεπη του ή σε καποια τραπεζα...)

Τελικα, εγω επιμενω:

Τον μισειτε επειδη εμειναν ανεργα μερικα εκατονταδες ψωνια της showbiz, ή επειδη δεν γεννηθηκατε σαν αυτον??

Ιδου η απορια...
Σε τράπεζα πήγαν τα λεφτά από τη βίλα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ό Κωστόπουλος απλά δόξασε τα όνειρα του μικροαστού Έλληνα τών 90s γιά καλά λεφτά καλό ντύσιμο καλά μουνιά μέ μόνη βάση άδεια από τή σημαία. Καίριες πολιτικές γνωριμίες, μεγάλη αυτοπεποίθηση, αντιγραφή καί εισαγωγή τού επί δεκαετίες μπούσουλα τού διεθνούς life-style έντυπου. Κάποιος θά τό έκανε αργά ή γρήγορα, ζήταγε νά τό καταπιεί αμάσητο ή τότε εποχή.
Κάπως έτσι,πάντως δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση που ήταν πριν.Άσχετα αν δεν πτωχεύει ο ίδιος με το κλείσιμο ΙΜΑΚΟ σίγουρα δεν νομίζω ότι του αρέσει να κάνει πρωινάδικο,φαίνεται εξάλλου...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Την πατησαν!

Αυτα...
Υπόδειγμα μόρφωσης είσαι ρε τύπε.

Δείτε πως γράφει ένας κλασσικός μαλάκας.

1) γράφει τα ονόματα των ξένων στα αγγλικά επειδή είναι ψώνιο
2) χρησιμοποιεί ξένη λέξη επειδή προφανώς δεν ξέρει την αντίστοιχη ελληνική και είναι ψώνιο. Την γράφει και με λατινικούς χαρακτήρες αντί για ελληνικούς ενώ παρακάτω γράφει σωστά με ελληνικούς χαρακτήρες τη λέξη αλλά πάλι λάθος κάνει καθώς είναι πουρμπουάρ (εκ του γαλλικού pour boire, δηλ. για να πιεις).
3) ξαναχρησιμοποιεί ξένη λέξη και τη γράφει πάλι με λατινικά αυτή τη φορά και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα λες και είναι κύριο ουσιαστικό.
4) για φινάλε και για να μας εντυπωσιάσει με τη γνώση της μητρικής  του γλώσσας, μας πετάει και το ανεπανάληπτο υμών εννοώντας "τις γυναίκες μας, εμάς των υπολοίπων" το οποίο έτσι γραμμένο εννοεί βέβαια "τις γυναίκες σας, εσάς των υπολοίπων" καθώς το ορθό θα ήταν ημών. Λέει κάτι για τις γυναίκες σας ή μου φαίνεται; :think: :think:

Καλόπαιδο, ο Πέτρος μπορεί να ήταν βλάχος και να μίλαγε με το λι και το νι, αλλά έβαλε κώλο κι έμαθε και να μιλάει και να κάνει μπίζνες και να γαμάει. Εσύ έχεις μείνει στο να  καταγγέλεις εταιρίες γιατί δε διάβασες τους όρους όταν αγόραζες, και πουτάνες γιατί νόμιζες ότι σε κόλλησαν έμπολα.
Αει σιχτίρ πια μαζί σου. :uglystupid: :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
στην Ελλάδα, οι 9 στις 10 πρωχεύσεις επιχειρήσεων, σημαίνουν πλουτισμό του ιδιοκτήτη (ουσιαστικά σημαίνουν αποφυγή των υποχρεώσεων και καβάτζωμα των όποιων ρευστών διαθεσίμων σε λογαριασμούς της Ελβετίας και σε οικοδομικά τετράγωνα στο όνομα του παιδιού-γυναίκας-αδερφής, κλπ

:sunglasses:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κάπως έτσι,πάντως δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση που ήταν πριν.Άσχετα αν δεν πτωχεύει ο ίδιος με το κλείσιμο ΙΜΑΚΟ σίγουρα δεν νομίζω ότι του αρέσει να κάνει πρωινάδικο,φαίνεται εξάλλου...

Σαφώς καί έχασε πάρα πολλά. Σέ καμία περίπτωση δέν μπορεί νά είναι δυσαρεστημένος όμως μέ ότι τού πρόσφερε ή ζωή τά προηγούμενα χρόνια, καί σίγουρα έχει κρύψει καί κάποιο κόκκαλο στό χώμα από, εδώ πού τά λέμε, φούσκες δραστηριότητες. Μεγάλοι καλλιτέχνες πολλές φορές τελειώνουν απείρως χειρότερα καί ήταν καί πραγματικά ταλέντα.

Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0

Δηλαδή τον εκμεταλεύτηκαν τον άνθρωπο; Ποιος καθόρισε τις αμοιβές τους, ποιος τους προσέλαβε;
Είναι γνωστό πάντως πως ήταν μέγας κακοπληρωτής. Αλλά και πως οι περισσότεροι έλληνες πρόβατα...

Ολοκληρώνω με ένα κλασσικό (αλλά όχι και τόσο  :grin: αντικειμενικό) άρθρο: [URL unfurl="true"]http://vapsomalliades.blogspot.gr/2009/04/blog-post.html[/url]

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σαφώς καί έχασε πάρα πολλά. Σέ καμία περίπτωση δέν μπορεί νά είναι δυσαρεστημένος όμως μέ ότι τού πρόσφερε ή ζωή τά προηγούμενα χρόνια, καί σίγουρα έχει κρύψει καί κάποιο κόκκαλο στό χώμα, από, εδώ πού τά λέμε, φούσκες δραστηριότητες. Μεγάλοι καλλιτέχνες πολλές φορές τελειώνουν απείρως χειρότερα καί ήταν καί πραγματικά ταλέντα.
Κάτι θα έχει καβάτζα για τις δύσκολες ώρες. :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κάτι θα έχει καβάτζα για τις δύσκολες ώρες. :grin: