Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Υπόδειγμα μόρφωσης είσαι ρε τύπε.

Δείτε πως γράφει ένας κλασσικός μαλάκας.

1) γράφει τα ονόματα των ξένων στα αγγλικά επειδή είναι ψώνιο
2) χρησιμοποιεί ξένη λέξη επειδή προφανώς δεν ξέρει την αντίστοιχη ελληνική και είναι ψώνιο. Την γράφει και με λατινικούς χαρακτήρες αντί για ελληνικούς ενώ παρακάτω γράφει σωστά με ελληνικούς χαρακτήρες τη λέξη αλλά πάλι λάθος κάνει καθώς είναι πουρμπουάρ (εκ του γαλλικού pour boire, δηλ. για να πιεις).
3) ξαναχρησιμοποιεί ξένη λέξη και τη γράφει πάλι με λατινικά αυτή τη φορά και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα λες και είναι κύριο ουσιαστικό.
4) για φινάλε και για να μας εντυπωσιάσει με τη γνώση της μητρικής  του γλώσσας, μας πετάει και το ανεπανάληπτο υμών εννοώντας "τις γυναίκες μας, εμάς των υπολοίπων" το οποίο έτσι γραμμένο εννοεί βέβαια "τις γυναίκες σας, εσάς των υπολοίπων" καθώς το ορθό θα ήταν ημών. Λέει κάτι για τις γυναίκες σας ή μου φαίνεται; :think: :think:

Καλόπαιδο, ο Πέτρος μπορεί να ήταν βλάχος και να μίλαγε με το λι και το νι, αλλά έβαλε κώλο κι έμαθε και να μιλάει και να κάνει μπίζνες και να γαμάει. Εσύ έχεις μείνει στο να  καταγγέλεις εταιρίες γιατί δε διάβασες τους όρους όταν αγόραζες, και πουτάνες γιατί νόμιζες ότι σε κόλλησαν έμπολα.
Αει σιχτίρ πια μαζί σου. :uglystupid: :uglystupid:

Τωρα νομιζεις οτι μου την ειπες?  :think:

Υπαρχει εστω και ενας που θεωρει πως αυτος ο μαλακας μου την ειπε???  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

(Εγω, παλι, νομιζω οτι μες στην απογνωση να πεις κι εσυ τη μαλακια σου, γελοιοποιεισαι χοντρα...)

Επισκέπτης

Υπαρχει εστω και ενας που θεωρει πως αυτος ο μαλακας μου την ειπε???  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

(Εγω, παλι, νομιζω οτι μες στην απογνωση να πεις κι εσυ τη μαλακια σου, γελοιοποιεισαι χοντρα...)

τύπε διακρίνω πολύ μένος απέναντί σου  :think:

μάλλον πρέπει να εκδώσεις κανά βιβλίο να τους αποστομώσεις όλους  :rockon:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Υπόδειγμα μόρφωσης είσαι ρε τύπε.

Δείτε πως γράφει ένας κλασσικός μαλάκας.

1) γράφει τα ονόματα των ξένων στα αγγλικά επειδή είναι ψώνιο
2) χρησιμοποιεί ξένη λέξη επειδή προφανώς δεν ξέρει την αντίστοιχη ελληνική και είναι ψώνιο. Την γράφει και με λατινικούς χαρακτήρες αντί για ελληνικούς ενώ παρακάτω γράφει σωστά με ελληνικούς χαρακτήρες τη λέξη αλλά πάλι λάθος κάνει καθώς είναι πουρμπουάρ (εκ του γαλλικού pour boire, δηλ. για να πιεις).
3) ξαναχρησιμοποιεί ξένη λέξη και τη γράφει πάλι με λατινικά αυτή τη φορά και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα λες και είναι κύριο ουσιαστικό.
4) για φινάλε και για να μας εντυπωσιάσει με τη γνώση της μητρικής  του γλώσσας, μας πετάει και το ανεπανάληπτο υμών εννοώντας "τις γυναίκες μας, εμάς των υπολοίπων" το οποίο έτσι γραμμένο εννοεί βέβαια "τις γυναίκες σας, εσάς των υπολοίπων" καθώς το ορθό θα ήταν ημών. Λέει κάτι για τις γυναίκες σας ή μου φαίνεται; :think: :think:

Καλόπαιδο, ο Πέτρος μπορεί να ήταν βλάχος και να μίλαγε με το λι και το νι, αλλά έβαλε κώλο κι έμαθε και να μιλάει και να κάνει μπίζνες και να γαμάει. Εσύ έχεις μείνει στο να  καταγγέλεις εταιρίες γιατί δε διάβασες τους όρους όταν αγόραζες, και πουτάνες γιατί νόμιζες ότι σε κόλλησαν έμπολα.
Αει σιχτίρ πια μαζί σου. :uglystupid: :uglystupid:

Τύπε, πρόσεχε πως μιλάς στον καταθλιπτικό,μοναχικό,κουλτουριάρη και φιλελευθερο-αριστερό συγγραφέα του bou.com  :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
τύπε διακρίνω πολύ μένος απέναντί σου  :think:

μάλλον πρέπει να εκδώσεις κανά βιβλίο να τους αποστομώσεις όλους  :rockon:

Εσυ πιστευεις οτι αυτος ο ανθρωπος, που εκατσε κι εγραψε ενα κατεβατο για να μου την πει, τελικα καταφερε κατι?  :think:

Εγω προσωπικα τον λυπαμαι...

ΥΓ Και που 'σαι, ΣΤΟΚΕ... Ξερω και τα υμων και τα υμας και τα πατερημας.

ΥΓ2 Νουμερο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Τύπε, πρόσεχε πως μιλάς στον καταθλιπτικό,μοναχικό,κουλτουριάρη και φιλελευθερο-αριστερό συγγραφέα του bou.com  :rockon:
Να μην ήταν τόσο ψώνιο τύπε, θα το κατάπινα που είναι τόσο ψεύτης και φλώρος, αλλά δεν κατεβαίνει η μπουκιά. :blowup:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Δέν ήταν ευγενής καί τό ξέρεις. Επαρχιωτολαϊκός γεννήθηκε.

Δεν καταλαβες τι εννοω...

Εγω μιλαω για βιολογια.

Ενα κραμα
Ωραιου + Δραστηριου + (σχετικα) Εξυπνου + Καταφερτζη και Κοινωνικου.

Αυτο που εγγυαται μια καλη ζωη.

(ΥΓ Που 'σαι, σουργελο. Επιπληξε με παλι για τα κεφαλαια για να χυσω.
Και που 'σαι, μη βιαστεις να με διορθωσεις για ελλειψη αυξησης στο "επιπληξε"  :jerking:  :jerking:  :jerking:
Ειναι προστακτικη.)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε συ Lavio, cool ρε παίχτη, τα έβαλες με τον Μάριο,τα έβαλες με τον Κοσαμφ ,με σχετικά αστείες αφορμές.
Σου λέω πως φαίνεται απ έξω.Δε νομίζω ότι είναι ωραίο για παλιό και σοβαρό μέλος του φόρουμ.
Κοσαμφ ξεκολα κι εσύ,το γαμήσατε και ψόφησε.Ο obiwan ειναι απ τα πιο νορμάλ άτομα εδώ μέσα,μη τα παίρνεις όλα προσωπικά.Πάμε απ την αρχή πιο χαλαρά. :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Να μην ήταν τόσο ψώνιο τύπε, θα το κατάπινα που είναι τόσο ψεύτης και φλώρος, αλλά δεν κατεβαίνει η μπουκιά. :blowup:

Εργάζεται σκληρά τύπε, στην συγγραφή βιβλίων για το ευρύ κοινό στο πως να τρώει τα λεφτά των γονιών του.

Δείξε κατανόηση   :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ρε συ Lavio, cool ρε παίχτη, τα έβαλες με τον Μάριο,τα έβαλες με τον Κοσαμφ ,με σχετικά αστείες αφορμές.
Σου λέω πως φαίνεται απ έξω.Δε νομίζω ότι είναι ωραίο για παλιό και σοβαρό μέλος του φόρουμ.
Κοσαμφ ξεκολα κι εσύ,το γαμήσατε και ψόφησε.

Δεν ξερω αν ειναι αλλος ενας καραγκιοζης που απλα επιδιωκει να προκαλει (χαρτζιλικι απ' τους mod? Φιλος των mod?)

Εμενα ειχε αρχισει να μου τη λεει, στο ασχετο, και τωρα μπαινει εδω μεσα και γινεται ρομπα κατ' αυτον τον τροπο.

Κοιτα, δεν εχω ολη τη μερα στη διαθεσή μου, αλλα καμια φορα τσαντιζομαι και δεν μπορω απλα να αγνοησω...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

Δε γράφουμε όλοι ζητώντας την αποδοχή του κοινού, κάτι ψώνια σαν κι εσένα που δεν ξέρουν ούτε να μιλήσουν σωστά κι έχουν άποψη γι όλα, βουτηγμένη στο χαϊλίκι και πασπαλισμένη με ημιμάθεια και ψευτο-κουλτούρα, μου ανάβουν τις λάμπες. Καλώς ήλθες στη ζούγκλα! :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μάγκες χαλαρά.Αδικα αρπάζεστε,πραγματικά χωρίς προφανή αιτία.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Ποτε!

Ουδεποτε!

Και προκαλω να μου βρεις ενα παραδειγμα ψευδους.

Ή μαλλον αστο καλυτερα, γιατι βαρεθηκα και παω να φαω/ Ο,τι κι αν γραψεις θα το δω αυριο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Μάγκες χαλαρά.Αδικα αρπάζεστε,πραγματικά χωρίς προφανή αιτία.

Εγω νομιζω πως υπαρχει ΠΡΟΦΑΝΗΣ αιτια:

Βλεπουν καποιον που θεωρητικα θα επρεπε να ζηλευει και να μισει θανασιμα τον Κωστοπουλο, αντ' αυτου να τον υπερασπιζεται.
Αυτο τους καθεται στο λαιμο, γιατι συνειδητοποιουν πως τελικα οι ιδιοι δεν ειναι και τοσο "υπερανω" και "cool" και συμφιλιωμενοι με τους εαυτους/τη ζωη τους

ΥΓ Ειπα ξενη λεξη...  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενα δεν καταλαβαινω
πως τα καναλια δινουν εκμπομπες σε
τετοια λαμογια ακομα σαν το κωστοπουλο και τον θεμο αναστασιαδη  :birdman:
τα ΜΜΕ ειναι για το πουτσο
κανονικα θα επρεπε να κανουμε μποικοταζ και να μη βλεπει κανεις
μεγκα και αντεννα που τους δινουν βημα να πουν τις εμετικες μαλακιες τους
προσβαλει την αισθητικη μου 2 αποδεδειγμενα λαμογια (μην πω και "πρεσβευτες" της λαμογιας)
της ελλαδας της μιζας και της διαπλοκης να εχουν προσβαση στα μμε
και τα προβατα να τους βλεπουν και καποιοι να τους επιδοκιμαζουν
μαλακα νεοελληνα με τετοια προτυπα εισαι τελειωμενος  :uglystupid:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ενα δεν καταλαβαινω
πως τα καναλια δινουν εκμπομπες σε
τετοια λαμογια ακομα σαν το κωστοπουλο και τον θεμο αναστασιαδη  :birdman:
τα ΜΜΕ ειναι για το πουτσο
κανονικα θα επρεπε να κανουμε μποικοταζ και να μη βλεπει κανεις
μεγκα και αντεννα που τους δινουν βημα να πουν τις εμετικες μαλακιες τους
προσβαλει την αισθητικη μου 2 αποδεδειγμενα λαμογια (μην πω και "πρεσβευτες" της λαμογιας)
της ελλαδας της μιζας και της διαπλοκης να εχουν προσβαση στα μμε
και τα προβατα να τους βλεπουν και καποιοι να τους επιδοκιμαζουν
μαλακα νεοελληνα με τετοια προτυπα εισαι τελειωμενος  :uglystupid:
Εγώ έχω άλλη άποψη σχετικά με τα πρότυπα που αναφέρεις...πιστεύω οτι όποιος είναι αρκετά ηλίθιος να ψάχνει πρότυπα στην ελληνική τηλεόραση, είναι άξιος της μοίρας του....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω νομιζω πως υπαρχει ΠΡΟΦΑΝΗΣ αιτια:

Βλεπουν καποιον που θεωρητικα θα επρεπε να ζηλευει και να μισει θανασιμα τον Κωστοπουλο, αντ' αυτου να τον υπερασπιζεται.
Αυτο τους καθεται στο λαιμο, γιατι συνειδητοποιουν πως τελικα οι ιδιοι δεν ειναι και τοσο "υπερανω" και "cool" και συμφιλιωμενοι με τους εαυτους/τη ζωη τους
Ο Πετραν ειναι αντικειμενικα  εξυπνος,κοινωνικος,ωραιος.

Απο τη μια ηταν/ειναι ενας πετυχημενος ανθρωπος,κατα τα προτυπα του δυτικου κοσμου παντα...
Χρημα,γνωριμιες,μουνια,ακριβη ζωαρα,και στο τελος της ημερας παντρεμενος με μια μουναρα που αποδεδειγμενα του σταθηκε στα ζορικα εχοντας παραλληλα παιδια μαζι της.Too good to be true οντως.

Απο την αλλη αποτελει την προσωποποιηση της μεταπολιτευτικης φουσκας,ανθρωπος της συγκιριας,του ρουσφετιου και του κονε.Δανεικη ζωη,με δανεικα λεφτα..Το γεγονος οτι η Ελλας ειχε γεμισει "Κωστοπουλους" μας οδηγησε στο γκρεμο,οποτε δικαιολογημενα γεννα αντιπαθειες ανανεμιγμενες με φθονο.

Και οι δυο οψεις ειναι περα για περα αληθινες,
οπως και το οτι στο τελος της ζωης του θα μπορει να πει πως εζησε οπως ο ιδιος γουσταρε.

Τελικα μονο αυτο μετραει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom