Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Και την αλλη την ξανθια μπιμπο την ειχα για εξυπνη γενικα , αλλα ειναι οσο βλαχα ειναι και αυτος , δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε οτι αν δεν ταιριαζανε δεν θα ....κτλ κτλ ..

Οσο την θυμαμαι πιτσιρικα που τα ειχε με τον Τρυκαρδο , και ελεγε στον κοσμο , "οτι τον πιο ομορφο αντρα της Αθηνας τον εχω κατω απο τα σεντονια μου "  :jerking: :jerking: αντε βγαλε ακρη ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και τον Καλογιάννη τον αθλητη και μετα φωτογράφο ?  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Πετράν έπρεπε να πάρει τη Φιλίππα που ήταν άλογο τότε.
Μετά νομίζω είχε την Ελσα Πατσαδέλη μια στυλίστρια
Τα θυμαμαι καλά τα κουτσομπολιά της εποχής Νιπλ?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καί άλλοι πέταξαν γιά μία εικοσαετία αλλά δέν πέταξαν σάν Ίκαροι. Τήν είδε παραπάνω από ότι έπρεπε στό επιχειρηματικό μπαρμπούτι ό Κωστό τί νά λέμε.

URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Θα μπορουσε

α) Να εχει πουλησει σε καλη τιμη, και με φουλ υπεραξια

β) Να εχει αποσυρθει ΠΡΙΝ χρειαστει να υποθηκευσει τα σπιτια του (Πρωτα εκανε τις μπιζνες και μετα τα σπιτια, αρα δεν τα ειχε υποθηκευμενα απο την αρχη...)

Αλλα ο τυπος το πηγε μεχρι τελους και, φυσικα, βγηκε χαμενος, οπως ολοι οι παθιασμενοι και ΜΗ-ορθολογικοι επιχειρηματιες.

Οσο για την "καβα", ΣΙΓΟΥΡΑ εχει.
Αλλα τα 2-3 μυρια που μπορει να εχει, πχ, στο ονομα της γυναικας του, για μας ειναι περιουσια ενω για εκεινον ειναι ψιχουλα...

Ποια υπεραξια μωρε ... τα εχεις χασει ? που πηγε να μπει χρηματιστηριο και εγινε της πουτανας , φαγωθηκαν λεφτα ... λεφτα που εβγαλε μονο ο Πετρακης ..
οι υποθηκες των σπιτιων ξεκινησαν απο τα χτισιματα ... πως νομιζεις χτίστηκαν ?? με λεφτα που εβγαζε απο που ?? απο τα περιοδικα ?? που ηταν τιγκα στον δανεισμο ?? οι απο τις ξενες εκδοσεις που αγοραζε για να μην τις παρει το αλλο το λαμογιο ο Λυμπερης ??
Μεχρι τελους το πηγε γιατι τον πηγαινε το πραγμα μεχρι τελους ... ειχε μπει στον χορο και χορευε ...οχι οτι το πηγε αυτος για να σωσει το καραβι .. ασε τι λεει αυτος απ εδω και απο εκει για να το παιξει αρεστός και να κερδισει την συμπαθεια του κοσμου..

2-3 μυρια ξεχνατα ...αν ειναι 1 αντε 1 και κατι θα ειναι ζητημα , και την μαλακια που πηγε ανοιξε το περιοδικο στο ipad και καλα στο ονομα της γυναικας του με κανα 150χηνες δανειο ..και μπορει να λεω και πολλα 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η παπαρολογία και ο κομπλεξισμός σε όλο τους το μεγαλείο

Ήταν ο έλληνας ανέκαθεν φίλος των γραμμάτων και των τεχνών,φανατικός βιβλιοφάγος κλπ και ήρθε ο Κωστόπουλος και τον χάλασε!!! ε ρε τί μαλακίες ακούμε

δηλαδή τον κατατάσοουμε ανάμεσα στους 5-10 ανθρώπους που επηρέασαν-άλλαξαν την Ελλάδα,μαζί με τον Ανδρέα,τον Καραμανλή,τον Ελευθέριο Βενιζέλο,τον Σεφέρη,τον Ελύτη,τον Μίκη κλπ....

έναν άνθρωπο που έβγαλε 3-4 περιοδικά για το κομμωτήριο και την τουαλέτα και που επειδή ήταν πιο ενδιαφέροντα και πικάντικά από των υπολοίπων,έτυχε να πιάσουν

και τώρα που δεν έχουμε ΚΛΙΚ και ΝΙΤΡΟ,όλος ο κόσμος κάνει ουρές για να αγοράσει το καινούριο τέυχος περιοδικών όπως ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ,το ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ,το ΔΙΑΒΑΖΩ κλπ.... :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχει ένα δίκιο ο παλέρμο
Κάθε λαός έχει και τους κοσμικούς που του αξίζει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756

η Φιλιππα τι ΜΟΥΝΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!
ειχα 2 τευχη του max που την ειχε μεσα και τα φυλαγα σαν την εικονα της μεγαλοχαρης..
ειδικα το ενα που ειχε εξωφυλο την κωλαρα της , ο Χριστος και η Παναγια τι μουνι ηταν αυτο .. αυτο το βυζι ηταν καθετο εντελως .... τους ειχα δει στην Μυκονο οταν τα ειχαν , ηταν αυτη τομπλες με στρινγκ μπικινι , ημουνα μια εβδομαδα αρρωστος ...

ολο το σπιτι του ειχε σπασει αυτη οταν την χωρισε , ηταν στο δρομο εξω απο το σπιτι του και πεταγε τουβλα στον πρωτο οροφο που εμενε ο Πετραν και του κατεβαζε τις τζαμαριες του σπιτιου , μουνι καπελο ειχε κανει ολη την Φιλοθεη  

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
Καί άλλοι πέταξαν γιά μία εικοσαετία αλλά δέν πέταξαν σάν Ίκαροι. Τήν είδε παραπάνω από ότι έπρεπε στό επιχειρηματικό μπαρμπούτι ό Κωστό τί νά λέμε.

http://[URL unfurl="true"]www.cityportal.gr/photos/vasilis-tsilichristos-.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τι παιχτουρα και αυτη .... πηγαινε στο Λονδινο πιτσιρικας και επαιρνε βινυλια , και ηταν ασχημος πολυ ο πουστης πιτσιρικος .. καλο παιδι ....

αλλα εχω μια ερωτηση για το κοινο του νηματος , εχει δει κανεις τον Τσιλι με γκομενα ποτέ του ?? εστω μια φωτογραφια ?? εστω να τον συνοδευει μια εξω ?? σε ενα εστιατοριο ? καπου ρε αδερφε ...?  :cool:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτές είναι Γυναίκες.

Συνημμένα

• filipa2.jpg
    filipa2.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 20

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Ποια ειναι η Φιλίππα ρε παιδια?

Ειμαστε και καποιοι μικροτεροι, εδω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μια ασχημη, χα χα χα
η φωτό είναι πρόσφατη,πατημένα 40

Συνημμένα

• filipa1.jpg
    filipa1.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 22

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι παιχτουρα και αυτη .... πηγαινε στο Λονδινο πιτσιρικας και επαιρνε βινυλια , και ηταν ασχημος πολυ ο πουστης πιτσιρικος .. καλο παιδι ....

αλλα εχω μια ερωτηση για το κοινο του νηματος , εχει δει κανεις τον Τσιλι με γκομενα ποτέ του ?? εστω μια φωτογραφια ?? εστω να τον συνοδευει μια εξω ?? σε ενα εστιατοριο ? καπου ρε αδερφε ...?  :sunglasses:

ηταν παντα ψυχωτικος με τα προσωπικα του. και οποιος τον ειχε γνωρισει ηξερε οτι ειναι και γενικως ψυχωτικος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756

Καλο κλαρινο και η Ελσα , αλλα νομιζω ηταν μετα απο μια αλλη παλι γνωστη και αυτη ... δεν την θυμαμαι ομως την ρουφιανα  :headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756
μια ασχημη, χα χα χα
η φωτό είναι πρόσφατη,πατημένα 40

εχω χασει αυτα τα 2 περιοδικα με την φιλιππα και δεν μπορω να τα βρω και πουθενα στο νετ , λες και εξαφανιστηκαν δια μαγειας , τα γνωστα σαιτ που εχουν φωτο απο περιοδικα Κωστοπουλου με ολες τις ψωλετες μονο της φιλιππας δεν εχουν ...
τη κωλαρα Θεε μου ειχε η τυπισσα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ζει στην Αυστραλία παντρεμένη με Ελληνα επιχειρηματία εχει και δυο παιδιά.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ηταν παντα ψυχωτικος με τα προσωπικα του. και οποιος τον ειχε γνωρισει ηξερε οτι ειναι και γενικως ψυχωτικος.
τι σου κανε ο τσιλι αγορι μου;;
αλλοιωση προσωπικοτητας;
σε εκραζε για τα τραπεζια;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.061
Πόντοι
12.756

με γκομενα τον εχεις δει ποτε μπρο ?? γιατι εγω που τον ξερω χρονια δεν τον εχω πετυχει ποτε , και τον εχω δει απειρες φορες ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω χασει αυτα τα 2 περιοδικα με την φιλιππα και δεν μπορω να τα βρω και πουθενα στο νετ , λες και εξαφανιστηκαν δια μαγειας , τα γνωστα σαιτ που εχουν φωτο απο περιοδικα Κωστοπουλου με ολες τις ψωλετες μονο της φιλιππας δεν εχουν ...
τη κωλαρα Θεε μου ειχε η τυπισσα...

η φιλιπα μαθιους ε? μουνι  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom