Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάλλον η πιο ωραία γυναικα με ολη τη σημασία της λέξης που εχει πατήσει πασαρέλα στην Ελλάδα και ζούσε εδώ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με γκομενα τον εχεις δει ποτε μπρο ?? γιατι εγω που τον ξερω χρονια δεν τον εχω πετυχει ποτε , και τον εχω δει απειρες φορες ...

δεν εβγαινε ποτε τα κλασσικα ραντεβου με γκομενα. οτι γαμουσε, γαμουσε. σπιτογατος στυλ. να παει να κατσει σε μαγαζι δεν το εκανε και ποτε. περαστικος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.063
Πόντοι
12.756
δεν εβγαινε ποτε τα κλασσικα ραντεβου με γκομενα. οτι γαμουσε, γαμουσε. σπιτογατος στυλ. να παει να κατσει σε μαγαζι δεν το εκανε και ποτε. περαστικος

και απο που τις εφαιρνε σπιτι ? με τουνελ ? και μετα πως τις εβγαζε ? σε μαυρες σακουλες ...?

Επισκέπτης
Μία Κατερίνα .... δεν θυμάμαι το επώνυμο ... σε οπούλου ήταν ....
Πανύψηλη , πάνω από 1,80 σίγουρα , αρχές δεκαετίας του 1990 ...
ελληνίδα μοντέλα, μελαχροινή , κατσαρό μαλλί ....

τη θυμάμαι κανείς ;;;

Την είχα δει πολλές φορές στο wild rose ... πριν το 1991 μιλάμε ....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες ο Κωστοπουλος εχασε τιποτα απο την ολη φαση του η μελι γαλα την εβγαλε?? γιατι τα καλοκαιρια παλι μυκονο την βγαζει το χειμωνα φιλοθεη στο mega παιρνει μισθαρα και συν το οτι εχει και κανει και καινουρια μπιζνα.Αρα κυριοι??

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μάλλον η πιο ωραία γυναικα με ολη τη σημασία της λέξης που εχει πατήσει πασαρέλα στην Ελλάδα και ζούσε εδώ.

Είχε και μία ωραία φίλη από Λόνδρα, κόρη κηπουρού, Maxim το όνομα.

Αυτή δεν έμεινε εδώ και καλά έκανε.

;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε τη θυμάμαι αυτή Τζορτζ
Αλλά η φιλίπα φαινόταν κλασσάτη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ρε μαγκες ο Κωστοπουλος εχασε τιποτα απο την ολη φαση του η μελι γαλα την εβγαλε?? γιατι τα καλοκαιρια παλι μυκονο την βγαζει το χειμωνα φιλοθεη στο mega παιρνει μισθαρα και συν το οτι εχει και κανει και καινουρια μπιζνα.Αρα κυριοι??
Δεν θα τον δεις να ψάχνει και κάδους..Έχει χάσει όμως. Και έχει και πολλά λειτουργικά έξοδα (δεν εννοώ μόνο σπίτια,σχολεία κτλ). Ορισμένες συνήθειες είναι ακριβές..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δε τη θυμάμαι αυτή Τζορτζ
Αλλά η φιλίπα φαινόταν κλασσάτη

Δυνατή παρέα, όλη η τότε παρέα τους.

Πάλευαν για establishment, αλλά δεν είχαν απόδοχή.

Κακώς! (για τα μουνιά μιλάω, ο βλαχάκος μου είναι αδιάφορος)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δεν θα τον δεις να ψάχνει και κάδους..Έχει χάσει όμως. Και έχει και πολλά λειτουργικά έξοδα (δεν εννοώ μόνο σπίτια,σχολεία κτλ). Ορισμένες συνήθειες είναι ακριβές..

Φιλε μενει σε σπιτι 1000 τετραγωνικων στην Φιλο εχει 3 παιδια στο κολλεγιο Αθηνων με 3000 ευρω διδακτρα το μηνα παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα απο το μεγκα μαζι με την γυναικα του.Συν κερδη απο το καινουριο περιοδικο που εχει κανει.Για ποια πτωχευση μιλαμε οεο? Α και ξεχασα και κατι παλαβα εκατομμυρια σε κανα εξωτερικο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε μενει σε σπιτι 1000 τετραγωνικων στην Φιλο εχει 3 παιδια στο κολλεγιο Αθηνων με 3000 ευρω διδακτρα το μηνα παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα απο το μεγκα μαζι με την γυναικα του.Συν κερδη απο το καινουριο περιοδικο που εχει κανει.Για ποια πτωχευση μιλαμε οεο? Α και ξεχασα και κατι παλαβα εκατομμυρια σε κανα εξωτερικο.

ποιο καινουργιο περιοδικο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.063
Πόντοι
12.756
Είχε και μία ωραία φίλη από Λόνδρα, κόρη κηπουρού, Maxim το όνομα.

Αυτή δεν έμεινε εδώ και καλά έκανε.

;)

Ηταν στην παρεα με την Τσιντικιδου και τις αλλες ? μελαχροινη ισιο μαλλι ή μια ξανθουλα με σγουρό προς το καρε ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.063
Πόντοι
12.756

3000 χιλ το μηνα ή τον χρονο ρε τυπε ?? εγω ηξερα οτι ειναι 4,5 χιλιαρικα το χρονο νομιζω .. :think: :think:

Επισκέπτης
ενα δεν καταλαβαινω
πως τα καναλια δινουν εκμπομπες σε
τετοια λαμογια ακομα σαν το κωστοπουλο και τον θεμο αναστασιαδη  :birdman:
τα ΜΜΕ ειναι για το πουτσο
κανονικα θα επρεπε να κανουμε μποικοταζ και να μη βλεπει κανεις
μεγκα και αντεννα που τους δινουν βημα να πουν τις εμετικες μαλακιες τους
προσβαλει την αισθητικη μου 2 αποδεδειγμενα λαμογια (μην πω και "πρεσβευτες" της λαμογιας)
της ελλαδας της μιζας και της διαπλοκης να εχουν προσβαση στα μμε
και τα προβατα να τους βλεπουν και καποιοι να τους επιδοκιμαζουν
μαλακα νεοελληνα με τετοια προτυπα εισαι τελειωμενος  :uglystupid:

ποιος τους βλέπει ρε τύπε;

εγώ τα τελευταία δέκα χρόνια ο συνολικός χρόνος που έχω δει στην tv τους παρακάτω:
Κωστόπουλος, Θέμος, Φώτης και Μαρία, Μακρυπούλια, Γερμανού, Στεφανίδου, και καμιά 20αριά ακόμη σαν και δαύτους

δεν ξεπερνάει τα 7,50 λεπτά

όσο δηλαδή απαιτούνταν για ένα ταχύτατο και χωρίς χρονοτριβές ζαπινγκ,

Τώρα όταν λέτε ότι "όλοι μας μεγαλώσαμε με Θέμο και Κωστόπουλο" ελπίζω ειλικρινά να μην το εννοείτε, για το δικό σας καλό  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom