Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.063
- Πόντοι
- 12.756
Ζει στην Αυστραλία παντρεμένη με Ελληνα επιχειρηματία εχει και δυο παιδιά.
τον πουστη τον επιχειρηματια πως τον ζηλευω .....κουνελα θα την ειχα κανει εγω
Ζει στην Αυστραλία παντρεμένη με Ελληνα επιχειρηματία εχει και δυο παιδιά.
με γκομενα τον εχεις δει ποτε μπρο ?? γιατι εγω που τον ξερω χρονια δεν τον εχω πετυχει ποτε , και τον εχω δει απειρες φορες ...
Μάλλον η πιο ωραία γυναικα με ολη τη σημασία της λέξης που εχει πατήσει πασαρέλα στην Ελλάδα και ζούσε εδώ.
δεν εβγαινε ποτε τα κλασσικα ραντεβου με γκομενα. οτι γαμουσε, γαμουσε. σπιτογατος στυλ. να παει να κατσει σε μαγαζι δεν το εκανε και ποτε. περαστικος
και απο που τις εφαιρνε σπιτι ? με τουνελ ? και μετα πως τις εβγαζε ? σε μαυρες σακουλες ...?
με ραντεβου. ελα εκει χαχα
ever η καλυτερη
Μάλλον η πιο ωραία γυναικα με ολη τη σημασία της λέξης που εχει πατήσει πασαρέλα στην Ελλάδα και ζούσε εδώ.
Δεν θα τον δεις να ψάχνει και κάδους..Έχει χάσει όμως. Και έχει και πολλά λειτουργικά έξοδα (δεν εννοώ μόνο σπίτια,σχολεία κτλ). Ορισμένες συνήθειες είναι ακριβές..ρε μαγκες ο Κωστοπουλος εχασε τιποτα απο την ολη φαση του η μελι γαλα την εβγαλε?? γιατι τα καλοκαιρια παλι μυκονο την βγαζει το χειμωνα φιλοθεη στο mega παιρνει μισθαρα και συν το οτι εχει και κανει και καινουρια μπιζνα.Αρα κυριοι??
Δε τη θυμάμαι αυτή Τζορτζ
Αλλά η φιλίπα φαινόταν κλασσάτη
Δεν θα τον δεις να ψάχνει και κάδους..Έχει χάσει όμως. Και έχει και πολλά λειτουργικά έξοδα (δεν εννοώ μόνο σπίτια,σχολεία κτλ). Ορισμένες συνήθειες είναι ακριβές..
Φιλε μενει σε σπιτι 1000 τετραγωνικων στην Φιλο εχει 3 παιδια στο κολλεγιο Αθηνων με 3000 ευρω διδακτρα το μηνα παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα απο το μεγκα μαζι με την γυναικα του.Συν κερδη απο το καινουριο περιοδικο που εχει κανει.Για ποια πτωχευση μιλαμε οεο? Α και ξεχασα και κατι παλαβα εκατομμυρια σε κανα εξωτερικο.
Είχε και μία ωραία φίλη από Λόνδρα, κόρη κηπουρού, Maxim το όνομα.
Αυτή δεν έμεινε εδώ και καλά έκανε.
;)
Φιλε μενει σε σπιτι 1000 τετραγωνικων στην Φιλο εχει 3 παιδια στο κολλεγιο Αθηνων με 3000 ευρω διδακτρα το μηνα παιρνει 15 χιλιαρικα το μηνα απο το μεγκα μαζι με την γυναικα του.Συν κερδη απο το καινουριο περιοδικο που εχει κανει.Για ποια πτωχευση μιλαμε οεο? Α και ξεχασα και κατι παλαβα εκατομμυρια σε κανα εξωτερικο.
ενα δεν καταλαβαινω
πως τα καναλια δινουν εκμπομπες σε
τετοια λαμογια ακομα σαν το κωστοπουλο και τον θεμο αναστασιαδη
τα ΜΜΕ ειναι για το πουτσο
κανονικα θα επρεπε να κανουμε μποικοταζ και να μη βλεπει κανεις
μεγκα και αντεννα που τους δινουν βημα να πουν τις εμετικες μαλακιες τους
προσβαλει την αισθητικη μου 2 αποδεδειγμενα λαμογια (μην πω και "πρεσβευτες" της λαμογιας)
της ελλαδας της μιζας και της διαπλοκης να εχουν προσβαση στα μμε
και τα προβατα να τους βλεπουν και καποιοι να τους επιδοκιμαζουν
μαλακα νεοελληνα με τετοια προτυπα εισαι τελειωμενος
Κάπου 15 το χρόνο ειναι3000 χιλ το μηνα ή τον χρονο ρε τυπε ?? εγω ηξερα οτι ειναι 4,5 χιλιαρικα το χρονο νομιζω ..