Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντιμετωπιζω τους παντες ως λαμογια λεει... τι  :jerking: :jerking: :jerking:

καλα οι μισοι εκει εξω θελουν ψυχολογικη υποστηριξη... τι σκατα βγαινουν στην κοινωνια
και γαμανε και ολους τους υπολοιπους με τις μαλακιες τους δεν μπορω να καταλαβω.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
ταυτόχρονα όμως έχει την εγγενή αντιπαθητική αύρα του αυτοδημιούργητου καίσαρα

είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι ο ίδιος έχει μετανοίωσει για την πτωχαλλαζονεία του και την στρατηγική του πούρο + μωλτ + καλή (λέμε τώρα) ζωή + μούρη στην πιτσιρικαρία

Συμφωνώ! Και μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω κύριος ανήκει στην κατηγορία των [size=11pt]νεόπλουτων[/size]

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή και φτωχή χώρα να αντέξει τόσα περιοδικά κι εφημερίδες.Χώρες με διπλάσιο και τριπλάσιο πληθυσμό,και με περισσότερο πλούτο,έχουν κατ'αναλογία λιγότερα περιοδικά κι εφημερίδες.Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό που έπαθαν ο Κωστόπουλος και ο Λυμπέρης.Επέλεξαν δε μια θεματολογία για τα περιοδικά τους που ήταν θέμα χρόνου να πάψει το ενδιαφέρον,ιδίως με την έλευση του διαδικτύου που πλέον ότι θέλεις το βρίσκεις δωρεάν μέσω του Η/Υ σου.Σταμάτησαν και οι τράπεζες να δίνουν νέα καταναλωτικά και πιστωτικές,πώς να πάρει "ο μπατίρης ο Λουκάς" το Rolex  και το Armani κοστουμάκι και να φάει στο πολυτελές εστιατόριο που του παρουσίαζε το ΚΛΙΚ,το STATUS,κλπ;Και όταν έχεις "μπλέξει" με αυτού του είδους τη θεματολογία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις είδος και να παρουσιάζεις σουβλατζίδικα.Απομυθοποιήσε και αυτό ισούται με πτώχευση.Τελείωσαν και οι κρατικές διαφημίσεις και κλάψτα Χαράλαμπε.Δεν ξέρω αν ήταν καλοί επιχειρηματίες,δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί τους,αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι είχαν "ρηχό βάθος πεδίου" για να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφική ορολογία.Δεν έβλεπαν μακρυά,αλλά πολύ κοντά.Έτσι δεν πας μπροστά για μεγάλο διάστημα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή και φτωχή χώρα να αντέξει τόσα περιοδικά κι εφημερίδες.Χώρες με διπλάσιο και τριπλάσιο πληθυσμό,και με περισσότερο πλούτο,έχουν κατ'αναλογία λιγότερα περιοδικά κι εφημερίδες.Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό που έπαθαν ο Κωστόπουλος και ο Λυμπέρης.Επέλεξαν δε μια θεματολογία για τα περιοδικά τους που ήταν θέμα χρόνου να πάψει το ενδιαφέρον,ιδίως με την έλευση του διαδικτύου που πλέον ότι θέλεις το βρίσκεις δωρεάν μέσω του Η/Υ σου.Σταμάτησαν και οι τράπεζες να δίνουν νέα καταναλωτικά και πιστωτικές,πώς να πάρει "ο μπατίρης ο Λουκάς" το Rolex  και το Armani κοστουμάκι και να φάει στο πολυτελές εστιατόριο που του παρουσίαζε το ΚΛΙΚ,το STATUS,κλπ;Και όταν έχεις "μπλέξει" με αυτού του είδους τη θεματολογία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις είδος και να παρουσιάζεις σουβλατζίδικα.Απομυθοποιήσε και αυτό ισούται με πτώχευση.Τελείωσαν και οι κρατικές διαφημίσεις και κλάψτα Χαράλαμπε.Δεν ξέρω αν ήταν καλοί επιχειρηματίες,δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί τους,αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι είχαν "ρηχό βάθος πεδίου" για να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφική ορολογία.Δεν έβλεπαν μακρυά,αλλά πολύ κοντά.Έτσι δεν πας μπροστά για μεγάλο διάστημα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
τα σεβη μου κυριε :cool2: εξαιρετικο σχολιο

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή και φτωχή χώρα να αντέξει τόσα περιοδικά κι εφημερίδες.Χώρες με διπλάσιο και τριπλάσιο πληθυσμό,και με περισσότερο πλούτο,έχουν κατ'αναλογία λιγότερα περιοδικά κι εφημερίδες.Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό που έπαθαν ο Κωστόπουλος και ο Λυμπέρης.Επέλεξαν δε μια θεματολογία για τα περιοδικά τους που ήταν θέμα χρόνου να πάψει το ενδιαφέρον,ιδίως με την έλευση του διαδικτύου που πλέον ότι θέλεις το βρίσκεις δωρεάν μέσω του Η/Υ σου.Σταμάτησαν και οι τράπεζες να δίνουν νέα καταναλωτικά και πιστωτικές,πώς να πάρει "ο μπατίρης ο Λουκάς" το Rolex  και το Armani κοστουμάκι και να φάει στο πολυτελές εστιατόριο που του παρουσίαζε το ΚΛΙΚ,το STATUS,κλπ;Και όταν έχεις "μπλέξει" με αυτού του είδους τη θεματολογία είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις είδος και να παρουσιάζεις σουβλατζίδικα.Απομυθοποιήσε και αυτό ισούται με πτώχευση.Τελείωσαν και οι κρατικές διαφημίσεις και κλάψτα Χαράλαμπε.Δεν ξέρω αν ήταν καλοί επιχειρηματίες,δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί τους,αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι είχαν "ρηχό βάθος πεδίου" για να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφική ορολογία.Δεν έβλεπαν μακρυά,αλλά πολύ κοντά.Έτσι δεν πας μπροστά για μεγάλο διάστημα.

Συμφωνώ, πολύ καλή η άναλυσή σου! Δεν είχαν [size=11pt]μακροβιότητα![/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δυο εταιρείες off shore έχει ο Πετράν. Όλα τα λεφτά των μετοχών της ΙΜΑΚΟ είναι εκεί. Ναι. Τις μετοχές που πούλαγε ο Πετράν καθώς μπήκε η εταιρεία του στο χρηματιστήριο και γι αυτό δεν σήκωσε ποτέ κεφάλι όσα χρόνια διαπραγματευόταν.

Ξεπούλησε την εταιρεία 56 φορές περισσότερο από την αξία της.

Με αυτά τα χρήματα ζει και πορεύεται.

Τώρα αυτά που λέει ο ΠΑΛΕΡΜΟ είναι παπαρια μάντολες. Τσ....  Σοβαρός επιχειρηματίας ο  ΠΕΤΡΑΚΗΣ... το λαμόγιο του κερατά....

τυπε σε εστειλε κουβα ο πατριωτης? πηρες χαρτι ιμακο?  :grin:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Tύποι σαν τον Κωστόπουλο έχουν καταστρέψει την Ελλάδα όχι μόνο οικονομικά αλλά και με τις μαλακίες που γράφουν στα περιοδικά τους. 'Εχουν δημιουργήσει μουνόδουλος και έχουν κάνει το κάθε μέτριο πουτανάκι να νομίζει πως είναι Ζιζέλ και να έχει τη μύτη στο Θεό. Αναρωτιέμαι τι δουλειά έκανε η γυναίκα του πριν την παντρευτεί...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Tύποι σαν τον Κωστόπουλο έχουν καταστρέψει την Ελλάδα όχι μόνο οικονομικά αλλά και με τις μαλακίες που γράφουν στα περιοδικά τους. 'Εχουν δημιουργήσει μουνόδουλος και έχουν κάνει το κάθε μέτριο πουτανάκι να νομίζει πως είναι Ζιζέλ και να έχει τη μύτη στο Θεό. Αναρωτιέμαι τι δουλειά έκανε η γυναίκα του πριν την παντρευτεί...

το τζενακι,να δουλεψει;

το μουνι της εξυνε,και περιμενε να τις βγαλουν τις αδειες του γαμου

γιατι νομιζεις οτι εγινε μοντελο;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...οταν πρωτοκυκλοφορησε το κλικ (το '87 αν θυμαμαι) ηταν κατι που ελειπε απ την αγορα,, που ως τοτε το πιο πρωχω περιοδικο ηταν...ο ταχυδρομος ,βεβαια στο εξωτερικο υπηρχαν τετοια περιοδικα χρονια πριν οπως το αι-ντι ,το φεις ,η το ιντερβιου ,αυτα ακριβως τα περιοδικα αντεγραψ' ο κωστοπουλος για να φτιαξει το κλικ ,οντως τα θεματα του ηταν ασυνηθιστα και ειχαν καποιο ενδιαφερον στην αρχη , αλλα μετα το '91 το γαμησε τελειως ,το ριξε στην τσοντα και στο σκυλαδικο ,ανακυκλωνοντας και επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια ,δεν κρατησε και λιγο η δοξα του ,ο κωστοπουλος απλα ηταν ο πρωτος ,και ακολουθησαν οι κλωνοι του (μαξ ,ντιουν ,στατους ,μεν ,κ.λ.π.) ,προηγαγε τον κωλοπαιδισμο σε ιδεολογια και εβγαλε πολλα λεφτα ,κι αν και χρεοκοπησε την μπαζα του την εχει κανει ηδη ,ουτε σε 10 ζωες δεν προλαβαινει να φαει αυτα που εχει βγαλει...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τυπε σε εστειλε κουβα ο πατριωτης? πηρες χαρτι ιμακο?  :grin:

Όχι αυτός Έκτωρα.

Εμένα μου φαγε λεφτά ένας άλλος. 15 χρόνια νωρίτερα. Αν είχες ακούσει μια μετοχή ΑΕΜΕΤ.

Πλήρης χειραγώγηση χαρτιού. Δεν προφτασα να βγω έξω και πήγε σε κατάρρευση.

Γνωστές ιστορίες.

Όποιος πει πως δεν έχει χάσει ποτέ στο χρηματιστήριο είναι μέγας ψεύτης.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Αν σου πως πως δεν έχω χάσει από το χρηματιστήριο, αντιθέτως είμαι κερδισμένος και έχω χάσει από το μπουρδέλο το Ελληνικό Δημόσιο που πήγα σαν μαλάκας και αγόρασα ομόλογό του :headbang: :headbang:, για "Να έχω και κάτι σίγουρο, όχι μόνο επισφαλείς τοποθετήσεις σε μετοχές και μετοχικά αμοιβαία"; :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν σου πως πως δεν έχω χάσει από το χρηματιστήριο, αντιθέτως είμαι κερδισμένος και έχω χάσει από το μπουρδέλο το Ελληνικό Δημόσιο που πήγα σαν μαλάκας και αγόρασα ομόλογό του :headbang: :headbang:, για "Να έχω και κάτι σίγουρο, όχι μόνο επισφαλείς τοποθετήσεις σε μετοχές και μετοχικά αμοιβαία";

Σε καμμία περίπτωση δεν το πιστεύω. Συνολικά μπορεί να είσαι κερδισμένος. Κάποιες φορές όμως θα έχεις χάσει.

Δεν γίνεται. Είναι η φύση του χρηματιστηρίου τέτοια. Αποδέχεσαι τις μικρές ζημιές με αντάλλαγμα μεγάλα κέρδη όταν έρχονται.

Τώρα τα ΟΕΔ είναι άλλη αμαρτία.... Σας ξεκώλιασε τελείως. Δυστυχώς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Όχι αυτός Έκτωρα.

Εμένα μου φαγε λεφτά ένας άλλος. 15 χρόνια νωρίτερα. Αν είχες ακούσει μια μετοχή ΑΕΜΕΤ.

Πλήρης χειραγώγηση χαρτιού. Δεν προφτασα να βγω έξω και πήγε σε κατάρρευση.

Γνωστές ιστορίες.

ρε τυπε υπαρχουν και μετοχες που δε χειραγωγουνται? αυτη δεν ειναι η εννοια του χρηματιστηριου? γιαυτο φτιαχτηκε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
 Σε καμμία περίπτωση δεν το πιστεύω. Συνολικά μπορεί να είσαι κερδισμένος. Κάποιες φορές όμως θα έχεις χάσει.

Δεν γίνεται. Είναι η φύση του χρηματιστηρίου τέτοια. Αποδέχεσαι τις μικρές ζημιές με αντάλλαγμα μεγάλα κέρδη όταν έρχονται.

Τώρα τα ΟΕΔ είναι άλλη αμαρτία.... Σας ξεκώλιασε τελείως. Δυστυχώς.

Γενικά έχω μια αρχή στις "επιθετικές" μου τοποθετήσεις. Μπαίνω κατά το δυνατόν χαμηλά, παίζω μόνο βαριά χαρτιά (όχι Κέγκο, Καρδασιλάρη και Ιμάκο), ποντάρω χρήματα που ξέρω πως ΔΕΝ θα τα χρειαστώ ποτέ επειγόντως και δεν βγαίνω ποτέ με χασούρα.
Στην προηγούμενη μεγάλη ιστορία του ΧΑΑ είχα μπει στις 3.000 κατά Μ.Ο., ΔΕΝ βγήκα στις 6.000 (όπως και οι περισσότεροι), αλλά δεν με έπιασε πανικός να βγω στις 1.500. Περίμενα να ξαναπάει 4.800 (πριν 5-6) χρόνια και βγήκα κερδισμένος. Κάποιοι μου λέγανε "Γιατί βγαίνεις, θ' ανέβει κι άλλο!" (Όντως πήγε 5.300 νομίζω, αλλά το ψηλότερο σημείο δεν το βρίσκεις ποτέ, όπως και το χαμηλότερο) "Δεν πειράζει, ας ανέβει! Εμένα μου φτάνουν αυτά που κέρδισα" τους απαντούσα.  

Τώρα με το ομόλογο ήθελα να το παίξω φιλόπατρις ο μαλάκας. Αντί να πάρω δυο κατοστάρια της Σίτιγκρουπ που μου λέγανε οι άνθρωποι πήρα ένα και ένα Ε.Δ.
Τώρα σκατά μελένια!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Η Εθνική δεν μπορούσε να χειραγωγηθει στα 46 ευρώ το 2007.

Με κεφαλαιοποίηση 22 δις ευρώ είναι πολύ δύσκολο να τη χειραγωγήσεις.

Στο 1,7 που έχει σήμερα.... 1 μύριο κομμάτια κίνηση της γριάς μπορεί να φέρει μεγάλο τριγμό.... Με 2 εκατομμύρια ευρώ μπορείς να γαμήσεις την Εθνική σήμερα.

Υπάρχουν μετοχές που δεν χειραγωγούνται. Αλλά δεν βρίσκονται στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που σταμάτησα να ασχολούμαι με την Ελληνική αγορά εδώ και δύο χρόνια.

Τα τελευταία μου σορτ στην Εθνική τα κλεισα στα 4 ευρώ. Εκτοτε μόνο εξω. Αμερική - Γερμανία - ισοτιμίες.

Από όλα έχει ο μπαξές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε τυπε υπαρχουν και μετοχες που δε χειραγωγουνται? αυτη δεν ειναι η εννοια του χρηματιστηριου? γιαυτο φτιαχτηκε

Στο ΧΑΑ σήμερα κι εγώ τις χειραγωγώ όλες αν μου δώσεις 100 μύρια να "παίζω".
Επειδή όμως δεν έχω τόσα, απλά πρέπει να προβλέψεις σωστά το τάιμινγκ που αυτοί που χειραγωγούν θα αναβάσουν ή θα κατεβάσουν τις τιμές.
Μερικές φορές "φωνάζει" το πράγμα πως θα γίνει. Ιδίως όταν έχει παραανέβει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
 Η Εθνική δεν μπορούσε να χειραγωγηθει στα 46 ευρώ το 2007.

Με κεφαλαιοποίηση 22 δις ευρώ είναι πολύ δύσκολο να τη χειραγωγήσεις.

Στο 1,7 που έχει σήμερα.... 1 μύριο κομμάτια κίνηση της γριάς μπορεί να φέρει μεγάλο τριγμό.... Με 2 εκατομμύρια ευρώ μπορείς να γαμήσεις την Εθνική σήμερα.

Υπάρχουν μετοχές που δεν χειραγωγούνται. Αλλά δεν βρίσκονται στο ελληνικό χρηματιστήριο.

Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που σταμάτησα να ασχολούμαι με την Ελληνική αγορά εδώ και δύο χρόνια.

Τα τελευταία μου σορτ στην Εθνική τα κλεισα στα 4 ευρώ. Εκτοτε μόνο εξω. Αμερική - Γερμανία - ισοτιμίες.

Από όλα έχει ο μπαξές.

Σωστά, αλλά όταν είχε πάει 47 (από τα 40 δηλαδή) όποιος είχε αγοράζει στα 10-20 έπρεπε να έχει πουλήσει. Τώρα δεν νομίζω ούτε 10 να ξαναπάει, όσο θα ζω εγώ τουλάχιστον...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Σωστά, αλλά όταν είχε πάει 47 (από τα 40 δηλαδή) όποιος είχε αγοράζει στα 10-20 έπρεπε να έχει πουλήσει. Τώρα δεν νομίζω ούτε 10 να ξαναπάει, όσο θα ζω εγώ τουλάχιστον...

Με τα cocos και τα warrants, τις επερχόμενες ΑΜΚ κλπ κλπ τα χαρτιά της Εθνικής θα φτάσουν τα 10 δισεκατομύρια από 1 δις τεμάχια που έχει τώρα.

Και δεν ξέρω αν θα φτάσουν ..  12,5 δις ζημιές έχει.

Αυτά τα χαρτιά οπωσδήποτε δεν θα τα πάρουν οι τωρινοί παλαιοί μέτοχοι.

Αν στην παράνοια του 2007 η μετοχή είχε κεφαλαιοποίηση 22 δις, κάνε τη διαίρεση με τα 10 δις χαρτιά που θα έχει, να δεις πόσο θα έχει το χαρτί σε περίοδο χρηματιστηριακής ευφορίας.

Ούτε 2 ευρώ ...

Όταν θα αρχίσουν και τα reverse split εκεί να σε έχω.... Μεγάλο πάρτυ.... Θα έχεις αγοράσει 10 χλιάδες τεμάχια με 20 ευρώ από πρόπερσι
και θα γίνουν 1000 τεμάχια καινούρια με οροφή τιμής τα 2 ευρώ στην καλύτερη πε΄ριπτωση

Πλήρης εξαύλωση κεφαλαίων.... ό,τι έγινε στην ΑΤΕ, στην Εμπορική, στη Γενική κλπ κλπ....

Καλά κρασιά...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 100 ΜΥΡΙΑ??????????????????????????????

Έχω μόνο 98, μου λείπουν 2. :grin:
Θα μου τα δώσεις εσύ να κάνουμε παιχνίδι να κονομήσουμε;

Ή αντίκειται στις "αρχές" σου; :grin: :grin:

Άσε μας ρε μάστορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom