Νέα

Κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου κατα τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
    κορυφαιος μεσοεπιθετικος!!!!!!!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
    κορυφαιος μεσοεπιθετικος!!!!!!!!!!!!!!

αποκαλείτο και ως "ο μικρός Μαραντόνα". Είχε τρελά ποσοστά στις απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ (ίσως καλύτερα κι από του Μητσάρα του Σαραβάκου)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα ακολουθήσει ποστ μου με την κατά τη γνώμη μου καλύτερη ελληνική ενδεκάδα όλων των εποχών.

Να μου επιτρέψεις να κάνω εγω την αρχή σ' αυτό,διευκρινίζοντας οτι δεν έχω παρακολουθήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που αναφέρω....ισως τους μισούς.....κριτήρια,η διάρκεια,το ταλέντο και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Πετζαρόπουλος (Σαργκάνης)

Γούναρης (Γκαιτατζής) - Λινοξυλάκης (Λουκανίδης) - Σιώκος (Καψής) - Ιωσηφίδης(Κυράστας)

Καμάρας - Δομάζος - Δεληκάρης - Κούδας

Χατζηπαναγης - Σιδέρης (Αναστόπουλος) - Νεστορίδης(Παπαιωάννου)

Και επειδή σίγουρα έχουμε αδικήσει πολλούς,ας βάλουμε και 5 "αναπληρωματικούς"...

Κελεσίδης - Μανωλας   - Ελευθεράκης    -  Σαραβάκος - Μαυρος

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ο λιο ειναι ο ηγετης της ομαδας που περιγραφεις..την εχει παρει στις πλατες του απο τα 21 του..
στο ημερολογιακο ετος 2012 που διανυουμε εχει σκοραρει 75 φορες..75 ατομικα γκολ εν ετει 2012 με τα χαρακτηριστικα που χει παρει το αθλημα ειναι αριθμος που ουτε για αστειο δε θα ψελλιζες προ μεσσι..υπαρχουν ομαδες στην πριμερα που σωζουνε κατηγορια εχοντας σκοραρει 40 τερματα..ναι οι συμπαικτες του ειναι υψηλου επιπεδου,αλλα με εχει κουρασει η καραμελα "ο τσαβι και ο ινιεστα τον κανουν μαγκα"..

ο ντιεγκο ηταν αναλογου διαμετρηματος παιχτης,αλλα ο ποδοσφαιριστης εξακολουθει να ναι ποδοσφαιριστης και εξω απο τις 4 γραμμες..δε γινεται να θεωρειται θεοτητα του αθληματος και να αποτελει προτυπο ενας πρεζακιας..

αποψη μου.

Καλα τοτε τραβα μονοκονδυλια σε ολα τα μεγαθηρια του ΝΒΑ
ο Μεσι το μονο που μπορει να κανει ειναι αν ειναι μονος του η σε ομαδα διχως αυτοματισμους να
παιξει ξυλικι.
Ο Ντιεγκο με μια μετριοτατη ομαδα τσακιζε τους αντιπαλους γεννημενος ηγετης.
Και στην ελλαδα ο Μιμης Δομαζος ,ο Κουδας ,κα ειχαν το ιδιο χαρισμα μονος με 11 παμε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Να μου επιτρέψεις να κάνω εγω την αρχή σ' αυτό,διευκρινίζοντας οτι δεν έχω παρακολουθήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που αναφέρω....ισως τους μισούς.....κριτήρια,η διάρκεια,το ταλέντο και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Γούναρης (Γκαιτατζής) - Λινοξυλάκης (Λουκανίδης) - Σιώκος (Καψής) - Ιωσηφίδης(Κυράστας)

Και επειδή σίγουρα έχουμε αδικήσει πολλούς,ας βάλουμε και 5 "αναπληρωματικούς"...

Φίλε, αγνοούσα παντελώς τον τερματοφύλακα Πεντζαρόπουλο. Διάβασα τώρα την ιστορία του στο βικιπεδια και μου σηκώθηκε (η τρίχα).
Άσχετο: τι αδίστακτοι που είναι αυτοί οι Άγγλοι διαιτητές. Δείχνει 2η κίτρινη στον Τόρες για θέατρο. Τη μέρα που θα δούμε το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα, θα πω ότι άρχισε η αλλαγή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Επισκέπτης
ενας απο τους κορυφαιους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων ο σακατης το ειχε και 6 ποντους μικροτερο απο ολους.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Καλα τοτε τραβα μονοκονδυλια σε ολα τα μεγαθηρια του ΝΒΑ
ο Μεσι το μονο που μπορει να κανει ειναι αν ειναι μονος του η σε ομαδα διχως αυτοματισμους να
παιξει ξυλικι.
Ο Ντιεγκο με μια μετριοτατη ομαδα τσακιζε τους αντιπαλους γεννημενος ηγετης.
Και στην ελλαδα ο Μιμης Δομαζος ,ο Κουδας ,κα ειχαν το ιδιο χαρισμα μονος με 11 παμε

για κάτσε ρε μεγάλε κι εσύ. Αφού οι ομάδες του Ντιέγκο ήταν μετριότατες, γιατί δεν έτρωγαν 5 γκολ σε κάθε αγώνα; Ο Ντιέγκο έπαιζε και άμυνα μόνος του όλους τους αντιπάλους;

Άσχετο: δεν χωνεύω που δεν χωνεύω την ΜανΓιου, όταν βλέπω να βάζει γκολ κι αυτός ο Τσικαρίτο, μου 'ρχεται να σπάσω την οθόνη

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
για κάτσε ρε μεγάλε κι εσύ. Αφού οι ομάδες του Ντιέγκο ήταν μετριότατες, γιατί δεν έτρωγαν 5 γκολ σε κάθε αγώνα; Ο Ντιέγκο έπαιζε και άμυνα μόνος του όλους τους αντιπάλους;

Άσχετο: δεν χωνεύω που δεν χωνεύω την ΜανΓιου, όταν βλέπω να βάζει γκολ κι αυτός ο Τσικαρίτο, μου 'ρχεται να σπάσω την οθόνη

ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ενας απο τους κορυφαιους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων ο σακατης το ειχε και 6 ποντους μικροτερο απο ολους.

Τον Γκαρίντσα εννοείς; Πολλοί τον θεωρούν καλύτερο από τον Πελέ.
Σακάτης ήταν επίσης ο Γκάρι Όουεν που έπαιξε ένα φεγγάρι στον Πανιώνιο.
Μην ξεχνάμε φυσικά και τον Λέσλι Τόμπσον (Μπλεκ - πούτσα πούτσα προς τη δόξα  :grin: )

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ

σε ρωτάω γιατί μια μέτρια ομάδα ομάδα δεν έτρωγε 5αρες και μου απαντάς αυτό; Δηλαδή όταν επιτίθονταν, κυνηγούσαν τον Ντιέγκο;  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
σε ρωτάω γιατί μια μέτρια ομάδα ομάδα δεν έτρωγε 5αρες και μου απαντάς αυτό; Δηλαδή όταν επιτίθονταν, κυνηγούσαν τον Ντιέγκο;  :jerking: :jerking: :jerking:
μια φορα ειχε γινει ενα ματς οπου η μια ομαδα ειχε εναν μονο παιχτη, λες να ηταν ο μαραντονα αυτος  :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
μια φορα ειχε γινει ενα ματς οπου η μια ομαδα ειχε εναν μονο παιχτη, λες να ηταν ο μαραντονα αυτος  :grin:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ

Οταν ο Πανιωνιος της Ιταλιας παιρνει το πρωταθλημα απο ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΙΛΑΝ -ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ
ΤΟΤΕ ΨΑΞΕ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. :dancing: :dancing: :dancing:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Οι βασικοί σου είναι 12 !!!  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

δεν ξέρω ρε φίλε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μερικοί γράφουν πραγματικά τραβηγμένες από τα μαλλιά απόψεις, όπως ο φίλος μας εδώ που λέει ότι ο Μέσι θα έπαιζε ξυλίκι σε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς. Και μιλάμε για παίχτη που έχει ξετινάξει τα δίχτυα, με τα περισσότερα γκολ του να είναι από προσωπικές ενέργειες. Και το λέω εγώ που είμαι οπαδός της Ρεάλ.

Επισκέπτης
δεν ξέρω ρε φίλε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μερικοί γράφουν πραγματικά τραβηγμένες από τα μαλλιά απόψεις, όπως ο φίλος μας εδώ που λέει ότι ο Μέσι θα έπαιζε ξυλίκι σε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς. Και μιλάμε για παίχτη που έχει ξετινάξει τα δίχτυα, με τα περισσότερα γκολ του να είναι από προσωπικές ενέργειες. Και το λέω εγώ που είμαι οπαδός της Ρεάλ.
το γνωριζουν το τοπι καλα  :2funny:

για πεσμου ποιος ειναι κατα την γνωμη σου καλυτερος ο λιονελ η ο μοντελοπνιχτης

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
το γνωριζουν το τοπι καλα   :2funny:

για πεσμου ποιος ειναι κατα την γνωμη σου καλυτερος ο λιονελ η ο μοντελοπνιχτης

τον λιονελ θεωρώ καλύτερο. Ο άλλος μέχρι πέρσι ήταν λούζερ. Είχες δει τα ελ κλάσικος; Ο χειρότερος με διαφορά ήταν σε όλα, τη στιγμή που ο κοντός γαμούσε κι έδερνε. Από πέρσι ο μοντελοπνίχτης δείχνει να σηκώνει κεφάλι. Είναι όμως ένα σκαλί πιο κάτω, πιστεύω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
στο χωριο του δωδεκαδα κατεβαζουν οταν παιζουν μπαλα    :2funny:

μου θύμισες τώρα τους αγώνες παλαιμάχων εναντίον νέων στο χωριό μου. Οι νέοι έπαιζαν με 11αδα, οι παλιοί 15, 16, όσοι να 'ταν

Επισκέπτης
τον λιονελ θεωρώ καλύτερο. Ο άλλος μέχρι πέρσι ήταν λούζερ. Είχες δει τα ελ κλάσικος; Ο χειρότερος με διαφορά ήταν σε όλα, τη στιγμή που ο κοντός γαμούσε κι έδερνε. Από πέρσι ο μοντελοπνίχτης δείχνει να σηκώνει κεφάλι. Είναι όμως ένα σκαλί πιο κάτω, πιστεύω.
σωστος.  κοιτα να αλλαξεις και ομαδα  :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Οπως και με την εθνικη αργεντινης με τον μεσι γνωριζει μερες δοξας  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom