Νέα

Κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου κατα τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
δεν ξέρω ρε φίλε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μερικοί γράφουν πραγματικά τραβηγμένες από τα μαλλιά απόψεις, όπως ο φίλος μας εδώ που λέει ότι ο Μέσι θα έπαιζε ξυλίκι σε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς. Και μιλάμε για παίχτη που έχει ξετινάξει τα δίχτυα, με τα περισσότερα γκολ του να είναι από προσωπικές ενέργειες. Και το λέω εγώ που είμαι οπαδός της Ρεάλ.

εχει παρει πολλες φορες την μπαλα απο ατην αμυνα και καθαρισε παιχνιδακι???
ο σολιστας ειναι παιχτης που με τον μπουρουσαγκα αυτος τριπλαρει μια 11 2 φορες .
βαλε τον μεσι με γραναδα και μπιλμπαο να παρει πρωταθλημα τιποτα αλλο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξεχάσατε τον Βάσια

για μένα σε τεχνική,ανώτερος από πελέ,μαραντόνα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Οπως και με την εθνικη αργεντινης με τον μεσι γνωριζει μερες δοξας  :2funny: :2funny: :2funny:

ο σολιστας ειναι παιχτης που με τον μπουρουσαγκα αυτος τριπλαρει μια 11 2 φορες .
βαλε τον μεσι με γραναδα και μπιλμπαο να παρει πρωταθλημα τιποτα αλλο

έχεις μπουρδουκλώσει τα πράγματα μέσα στο μυαλό σου, στηριζόμενος σε 2 πράγματα:
1) το ότι ο Ντιέγκο πήρε μόνος του ένα μουντιάλ
2) το ότι πήρε 2 πρωταθλήματα κι ένα ουεφα με μια ομάδα που εκτός από αυτόν δεν είχε άλλον σταρ (εξαιρουμένων κάποια στιγμή των Καρέκα, Αλεμάο, Τζόλα ίσως)

Και αυτά σε κάνουν να απαξιώνεις εντελώς τον Μέσι, επειδή δεν έχει πάρει μουντιάλ κι επειδή τα πρωταθλήματα και τα champions league που έχει πάρει, τα έχει πάρει έχοντας κι άλλους σταρ στην ομάδα. Κι αν τυχόν πάρει και μουντιάλ, τα ίδια θα πεις: είχε τον Τέβες, τον Ντι Μαρία κ.λπ.
Έχω ήδη γράψει ότι πριν τον Μέσι, θεωρούσα κι εγώ τον Ντιέγκο ως τον κορυφαίο. Και ξαναγράφω ότι τα κριτήριά σου είναι λανθασμένα. Αν λοιπόν ο Μέσι έπαιζε στην Μπιλμπάο, θα έπαιρνε αμέσως μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα και θα έκανε πάλι τα ίδια.
Εν τέλει, βάλε ρε φίλε να δεις κανα βίντεο με τον Μέσι κι έλα να μιλήσουμε πάλι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ξεχάσατε τον Βάσια

για μένα σε τεχνική,ανώτερος από πελέ,μαραντόνα

καλά τα λες. Αν έπαιζε μπάλα σήμερα, θα ήταν σίγουρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αλλά στη 10ετία του 80 ως παίχτης του Ηρακλή και χωρίς να παίζει στην εθνική, τι να περιμένει κανείς;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλά τα λες. Αν έπαιζε μπάλα σήμερα, θα ήταν σίγουρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αλλά στη 10ετία του 80 ως παίχτης του Ηρακλή και χωρίς να παίζει στην εθνική, τι να περιμένει κανείς;

Ασχημος ήταν ο....Ζήφκας? :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ρουφάμε και τα λέμε λοιπόν.

Φάνης Κοφινάς
Κώστας Κολομητρούσης
Νίκος Κολομπούρδας
Νίκος Πατσιαβούρας
Θοδωρής Βουτυρίτσας
Δήμος Κάβουρας
Νίκος Καραβίδας
Μιχάλης Γεροθόδωρος
Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας
Χρήστος Ψεύτης
Τάκης Καραγκιοζόπουλος

αναπληρωματικοί
Άκης Αγιομαμίτης
Γιώργος Τσιφούτης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Γιώργος Τζιγκιτζέλας
Τάσος Παστός
Δημήτρης Γελαδάρης

Φυσικά η ομάδα θα μπορούσε να ενισχυθεί με τους
Ντάριο Μουτσοντρίγκο
Ερίκ Ραμπεσαντρατανά
Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου

ξεχασες τον Σαρανταδεκα του Εθνικου, καθως και το αχτυπητο διδυμο Χαβος+Βουζας!!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αποκαλείτο και ως "ο μικρός Μαραντόνα". Είχε τρελά ποσοστά στις απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ (ίσως καλύτερα κι από του Μητσάρα του Σαραβάκου)

καλυτερα απο του Φραντζεσκου δεν ειχε κανεις...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
δεν ξέρω ρε φίλε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μερικοί γράφουν πραγματικά τραβηγμένες από τα μαλλιά απόψεις, όπως ο φίλος μας εδώ που λέει ότι ο Μέσι θα έπαιζε ξυλίκι σε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς. Και μιλάμε για παίχτη που έχει ξετινάξει τα δίχτυα, με τα περισσότερα γκολ του να είναι από προσωπικές ενέργειες. Και το λέω εγώ που είμαι οπαδός της Ρεάλ.
:thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ο λιο ειναι ο ηγετης της ομαδας που περιγραφεις..την εχει παρει στις πλατες του απο τα 21 του..
στο ημερολογιακο ετος 2012 που διανυουμε εχει σκοραρει 75 φορες..75 ατομικα γκολ εν ετει 2012 με τα χαρακτηριστικα που χει παρει το αθλημα ειναι αριθμος που ουτε για αστειο δε θα ψελλιζες προ μεσσι..υπαρχουν ομαδες στην πριμερα που σωζουνε κατηγορια εχοντας σκοραρει 40 τερματα..ναι οι συμπαικτες του ειναι υψηλου επιπεδου,αλλα με εχει κουρασει η καραμελα "ο τσαβι και ο ινιεστα τον κανουν μαγκα"..

ο ντιεγκο ηταν αναλογου διαμετρηματος παιχτης,αλλα ο ποδοσφαιριστης εξακολουθει να ναι ποδοσφαιριστης και εξω απο τις 4 γραμμες..δε γινεται να θεωρειται θεοτητα του αθληματος και να αποτελει προτυπο ενας πρεζακιας..

αποψη μου.
:thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τον λιονελ θεωρώ καλύτερο. Ο άλλος μέχρι πέρσι ήταν λούζερ. Είχες δει τα ελ κλάσικος; Ο χειρότερος με διαφορά ήταν σε όλα, τη στιγμή που ο κοντός γαμούσε κι έδερνε. Από πέρσι ο μοντελοπνίχτης δείχνει να σηκώνει κεφάλι. Είναι όμως ένα σκαλί πιο κάτω, πιστεύω.
ο ροναλντο εχει εξελιχθει στα δυο χρονια του μουρινιο στη μαδριτη,
στον καλυτερο φονια που χει δει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο μαζι με το μιλλερ(τον παλιο)..
το ταλεντο του,η δεινοτητα του,το σωμα του και το γεγονος οτι απειλει απο παντου με καθε τροπο
τον κανουν το τελειο επιθετικο οπλο..ειναι ηδη στην 10αδα των κορυφαιων επιθετικων του αθληματος..

απο εκει μεχρι το one of a kind που ναι ο κοντος υπαρχει αποσταση ομως..

τα λεμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο ροναλντο εχει εξελιχθει στα δυο χρονια του μουρινιο στη μαδριτη,
στον καλυτερο φονια που χει δει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο μαζι με το μιλλερ(τον παλιο)..
το ταλεντο του,η δεινοτητα του,το σωμα του και το γεγονος οτι απειλει απο παντου με καθε τροπο
τον κανουν το τελειο επιθετικο οπλο..ειναι ηδη στην 10αδα των κορυφαιων επιθετικων του αθληματος..

απο εκει μεχρι το one of a kind που ναι ο κοντος υπαρχει αποσταση ομως..

τα λεμε
Εχεις απολυτο δικιο,ο Ροναλντο στα χερια του μουρινιο εχει τρομερη βελτιωση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρουφάμε και τα λέμε λοιπόν.

Φάνης Κοφινάς
Κώστας Κολομητρούσης
Νίκος Κολομπούρδας
Νίκος Πατσιαβούρας
Θοδωρής Βουτυρίτσας
Δήμος Κάβουρας
Νίκος Καραβίδας
Μιχάλης Γεροθόδωρος
Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας
Χρήστος Ψεύτης
Τάκης Καραγκιοζόπουλος

αναπληρωματικοί
Άκης Αγιομαμίτης
Γιώργος Τσιφούτης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Γιώργος Τζιγκιτζέλας
Τάσος Παστός
Δημήτρης Γελαδάρης

Φυσικά η ομάδα θα μπορούσε να ενισχυθεί με τους
Ντάριο Μουτσοντρίγκο
Ερίκ Ραμπεσαντρατανά
Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου
τυπε μπροστα σε αυτον http://[URL unfurl="true"]www.aek.com/history/photos/hatzis.jpg[/img[/URL]]
ολοι οι αλλοι ειναι τριχες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν αποδεικνυεις κάτι με μια φάση!Μπορώ να σου βάλω και μια φάση του Κλωναρίδη!Ο πρεζάκιας τα είχε ψωμοτύρι αυτά...θα μου πεις πάλι ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο...και φτου πάλι από την αρχή!
Σε ατομικό επίπεδο για εμένα δεν χωράει σύγκριση...όπως δεν χωράει πχ σύγκριση του Χατζηπαναγή με τον Τσιάρτα ή τον Καραπιάλη!Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα...
Το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα!Και εκεί νομίζω ότι ο Μαραντόνα υπερείχε!Σκορπούσε μεγαλύτερο φόβο στους αντιπάλους του!Την Μπαρτσελόνα στα ντουζένια της την φοβόσουνα είτε έπαιζε ο Μέσι είτε όχι!Εννοείται λίγο περισσότερο με τον Μέσι στο χορτάρι!Αργεντινή και Νάπολι όμως γινόντουσαν μέτριες ομάδες χωρίς τον Μαραντόνα...αυτή είναι για μένα η διαφορά τους!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν θα βρεθει ο παιχτης που θα παρει 10 αναπηρους στην πλατη του και θα τους δωσει παγκοσμιο κυπελο τοτε ισως θα μιλαμε για καποιον ισως καλυτερο του μαραντονα, μεχρι τοτε μουγκα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Δεν αποδεικνυεις κάτι με μια φάση!Μπορώ να σου βάλω και μια φάση του Κλωναρίδη!Ο πρεζάκιας τα είχε ψωμοτύρι αυτά...θα μου πεις πάλι ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο...και φτου πάλι από την αρχή!
Σε ατομικό επίπεδο για εμένα δεν χωράει σύγκριση...όπως δεν χωράει πχ σύγκριση του Χατζηπαναγή με τον Τσιάρτα ή τον Καραπιάλη!Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα...
Το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα!Και εκεί νομίζω ότι ο Μαραντόνα υπερείχε!Σκορπούσε μεγαλύτερο φόβο στους αντιπάλους του!Την Μπαρτσελόνα στα ντουζένια της την φοβόσουνα είτε έπαιζε ο Μέσι είτε όχι!Εννοείται λίγο περισσότερο με τον Μέσι στο χορτάρι!Αργεντινή και Νάπολι όμως γινόντουσαν μέτριες ομάδες χωρίς τον Μαραντόνα...αυτή είναι για μένα η διαφορά τους!

τη φάση δεν την έβαλε για να αποδείξει την αξία του Μέσι, αλλά για να απαντήσει σ' αυτόν που έγραψε ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει ποτέ την μπάλα από την άμυνα να βγει να καθαρίσει παιχνίδι μόνος του.
Και γιατί το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι αυτό που γράφεις; Έτσι αδικείς τον Μέσι, γιατί όπως έγραψες είναι και διαφορετικές οι εποχές και είναι και διαφορετικά τα πρωταθλήματα. Στην Ιταλία των 80s έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο η άμυνα από την επίθεση. Μπορούσες να πάρεις πρωτάθλημα βάζοντας μέσα στη χρονιά 50 γκολ (σχεδόν όσα βάζει ο Μέσι μόνος του!) αρκεί η άμυνά σου να κρατούσε. Όταν η Μίλαν πήρε το πρωτάθλημα από τη Νάπολι, νομίζω κυρίως με την άμυνα το πήρε. Στην Ισπανία βλέπεις ότι η Μπαρτσελόνα τρώει 4 γκολ, αλλά κερδίζει 5-4. Το θέμα μου λοιπόν εμένα είναι το εξής: Αν στη Νάπολι του 86 βάζαμε τον Μέσι αντί του Μαραντόνα, θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα; Δύσκολο να το απαντήσει κανείς. Εγώ πιστεύω πως ναι, εσύ λες όχι. Δικό μου κριτήριο τελικώς δεν είναι το τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα, αλλά το τι βλέπουμε να κάνει ο κάθε παίχτης στο γήπεδο, συνυπολογιζομένων και άλλων προϋποθέσεων (πρωτάθλημα που παίζει κ.λπ.), τις οποίες φυσικά και οι δύο πληρούν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
τη φάση δεν την έβαλε για να αποδείξει την αξία του Μέσι, αλλά για να απαντήσει σ' αυτόν που έγραψε ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει ποτέ την μπάλα από την άμυνα να βγει να καθαρίσει παιχνίδι μόνος του.
Μα αυτό σχολίασα κι εγώ...μια φορά την έχει πάρει την μπάλα και ο Κλωναρίδης και τους πέρασε όλους!Ο Μαραντόνα το έκανε σε κάθε αγώνα σχεδόν...
Και γιατί το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι αυτό που γράφεις; Έτσι αδικείς τον Μέσι, γιατί όπως έγραψες είναι και διαφορετικές οι εποχές και είναι και διαφορετικά τα πρωταθλήματα. Στην Ιταλία των 80s έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο η άμυνα από την επίθεση. Μπορούσες να πάρεις πρωτάθλημα βάζοντας μέσα στη χρονιά 50 γκολ (σχεδόν όσα βάζει ο Μέσι μόνος του!) αρκεί η άμυνά σου να κρατούσε. Όταν η Μίλαν πήρε το πρωτάθλημα από τη Νάπολι, νομίζω κυρίως με την άμυνα το πήρε. Στην Ισπανία βλέπεις ότι η Μπαρτσελόνα τρώει 4 γκολ, αλλά κερδίζει 5-4. Το θέμα μου λοιπόν εμένα είναι το εξής: Αν στη Νάπολι του 86 βάζαμε τον Μέσι αντί του Μαραντόνα, θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα; Δύσκολο να το απαντήσει κανείς. Εγώ πιστεύω πως ναι, εσύ λες όχι. Δικό μου κριτήριο τελικώς δεν είναι το τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα, αλλά το τι βλέπουμε να κάνει ο κάθε παίχτης στο γήπεδο, συνυπολογιζομένων και άλλων προϋποθέσεων (πρωτάθλημα που παίζει κ.λπ.), τις οποίες φυσικά και οι δύο πληρούν.
Έχω ξαναπεί ότι για μένα δεν μπορείς να συγκρίνεις παίχτες που παίξανε σε διαφορετικές εποχές!Δεν έχει νόημα...το ποδόσφαιρο αλλάζει...ο ένας θα σου πει ότι οι σημερινές τακτικές δεν επιτρέπουνε σε έναν παίχτη να φανεί τόσο πολύ σε ατομικό επίπεδο και ο άλλος ότι αν ένας παίχτης του '80 είχε τα μέσα και τις συνθήκες που έχουνε οι σημερινοί αθλητές θα έκανε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα!Και οι δύο έχουνε δίκιο...
Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι για μένα δεν έχουνε νόημα τέτοιου είδους συγκρίσεις και ότι το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι αναλογικά ποιος ήταν πιο σπουδαίος στην εποχή του!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μα αυτό σχολίασα κι εγώ...μια φορά την έχει πάρει την μπάλα και ο Κλωναρίδης και τους πέρασε όλους!Ο Μαραντόνα το έκανε σε κάθε αγώνα σχεδόν...Έχω ξαναπεί ότι για μένα δεν μπορείς να συγκρίνεις παίχτες που παίξανε σε διαφορετικές εποχές!Δεν έχει νόημα...το ποδόσφαιρο αλλάζει...ο ένας θα σου πει ότι οι σημερινές τακτικές δεν επιτρέπουνε σε έναν παίχτη να φανεί τόσο πολύ σε ατομικό επίπεδο και ο άλλος ότι αν ένας παίχτης του '80 είχε τα μέσα και τις συνθήκες που έχουνε οι σημερινοί αθλητές θα έκανε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα!Και οι δύο έχουνε δίκιο...
Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι για μένα δεν έχουνε νόημα τέτοιου είδους συγκρίσεις και ότι το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι αναλογικά ποιος ήταν πιο σπουδαίος στην εποχή του!
τωρα απλα να στραβοκοιταξει ο αμυντικος τον καλο παιχτη εχει φαουλ και πιθανη αποβολη, την δεκαετια του 80 ολοι οι καλοι παιχτες εφτυναν αιμα στο γηπεδο!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τωρα απλα να στραβοκοιταξει ο αμυντικος τον καλο παιχτη εχει φαουλ και πιθανη αποβολη, την δεκαετια του 80 ολοι οι καλοι παιχτες εφτυναν αιμα στο γηπεδο!!

Παλιότερα,ο ορισμός του καλού αμυντικού ήταν "η ο παίκτης θα περάσει,η η μπάλλα...ποτέ και οι δύο..."  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom