Νέα

Κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου κατα τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
τωρα απλα να στραβοκοιταξει ο αμυντικος τον καλο παιχτη εχει φαουλ και πιθανη αποβολη, την δεκαετια του 80 ολοι οι καλοι παιχτες εφτυναν αιμα στο γηπεδο!!
Σωστό κι αυτό...σήμερα πρέπει να "αδελφίζει" και λίγο ο αμυντικός για να αντεπεξέλθει! :grin:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σιημητρας

Ρουμπακης-Ενακαριρε-Ζουλιο Σεζαρ-Ραγκουελ

Βοουτερ-Αντερσον Λιμα-Μιτου-Νιρεν Ντεμπα

Τοργκελε-Ροντριγκο Σοουζα

Προπονητης: Χανς Μπακε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σωστό κι αυτό...σήμερα πρέπει να "αδελφίζει" και λίγο ο αμυντικός για να αντεπεξέλθει! :grin:
σημερα οι αμυντικοι εχουν μαθει να μαρκαρουν χωρο και οχι τον παιχτη, βασιζονται στην συνολικη λειτουργεια της ομαδας για σταματησουν την αντιπαλη επιθεση, ενας σημερινος αμυντικος την δεκαετια του '80 θα ηταν η χαρα ακομα και του πιο αμπαλου επιθετικου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν αποδεικνυεις κάτι με μια φάση!Μπορώ να σου βάλω και μια φάση του Κλωναρίδη!Ο πρεζάκιας τα είχε ψωμοτύρι αυτά...θα μου πεις πάλι ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο...και φτου πάλι από την αρχή!
Σε ατομικό επίπεδο για εμένα δεν χωράει σύγκριση...όπως δεν χωράει πχ σύγκριση του Χατζηπαναγή με τον Τσιάρτα ή τον Καραπιάλη!Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα...
Το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα!Και εκεί νομίζω ότι ο Μαραντόνα υπερείχε!Σκορπούσε μεγαλύτερο φόβο στους αντιπάλους του!Την Μπαρτσελόνα στα ντουζένια της την φοβόσουνα είτε έπαιζε ο Μέσι είτε όχι!Εννοείται λίγο περισσότερο με τον Μέσι στο χορτάρι!Αργεντινή και Νάπολι όμως γινόντουσαν μέτριες ομάδες χωρίς τον Μαραντόνα...αυτή είναι για μένα η διαφορά τους!
για να καταλαβω,αμφισβητεις οτι ο μεσι εχει το σολο;γιατι το στορι με τον κλωναριδη με μπλεξε λιγο..

η απο πανω φαση ειναι ενδεικτικη,βρισκεις ανετα στο νετ δεκαδες που κανει πλακα μονος του σε 3-4 αμυντικους
και στο τελος ειτε πασαρει ειτε τελειωνει μονος του..

οσο για το τι σημαινε ο καθενας,νομιζω πως το γεγονος οτι απο τα 21 ειναι ο ηγετης της ομαδας εχοντας σκοραρει εκατονταδες γκολ δινει μια ξεκαθαρη εικονα για το τι σημαινει ο μεσσι για αυτους...βεβαια αν καποιος διαβασει μονο τους αριθμους μπορει να τον αδικησει,καθως επηρεαζει με τν κινηση του με πολλους τροπους το επιθετικο παιχνιδι της ομαδας..

χωρις αυτον η μπαρτσα θα ταν απλα μια ακομα καλη ομαδα,οπως ηταν η μιλαν του αντσελοττι,η ρεαλ του ντελ μποσκε..ο κοντος την εκανε φοβητρο ακομα και για ομαδες με βαρυτερη φανελα απο αυτην,σε μια εποχη με απιστευτο ανταγωνισμο απο αγγλια και ιταλια μεχρι προτινος..απο κει και περα ειναι λογικο η μπαρτσα ακομα και χωρις το μεσσι να ναι πιο υπολογισιμη απο τη ναπολι χωρις το ντιεγκο...ειναι μεγαλυτεροο ποδοσφαιρικο μεγεθος εξ αρχης..αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω βαλει καθολου την κουβεντα τα ευρωπαικα του λεο..

σιγουρα η συγκριση μονο σε φιλολογικο επιπεδο μπορει να γινει με πολλα λογικα αλματα και αρκετες ενστασεις..
ο καθενας εχει τη γνωμη του/προτιμηση του..αλλα να λες το μεσσι αναλογικα "τσιαρτα" δεν υπαρχει πουθενα απλα..

Επισκέπτης
Δεν αποδεικνυεις κάτι με μια φάση!Μπορώ να σου βάλω και μια φάση του Κλωναρίδη!Ο πρεζάκιας τα είχε ψωμοτύρι αυτά...θα μου πεις πάλι ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο...και φτου πάλι από την αρχή!
Σε ατομικό επίπεδο για εμένα δεν χωράει σύγκριση...όπως δεν χωράει πχ σύγκριση του Χατζηπαναγή με τον Τσιάρτα ή τον Καραπιάλη!Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα...
Το μόνο που μπορείς να συγκρίνεις είναι τι σήμαινε ο καθένας για την εποχή του και πόσο πιο σημαντικός ήτανε σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που παίζανε ταυτόχρονα μπάλα!Και εκεί νομίζω ότι ο Μαραντόνα υπερείχε!Σκορπούσε μεγαλύτερο φόβο στους αντιπάλους του!Την Μπαρτσελόνα στα ντουζένια της την φοβόσουνα είτε έπαιζε ο Μέσι είτε όχι!Εννοείται λίγο περισσότερο με τον Μέσι στο χορτάρι!Αργεντινή και Νάπολι όμως γινόντουσαν μέτριες ομάδες χωρίς τον Μαραντόνα...αυτή είναι για μένα η διαφορά τους!

Γάτε λες πολλά και λίγα ταυτόχρονα.
Μια φωτό που τα λέει όλα..

Maradona_Argentina-Belgium_World-Cup.jpg

Αυτός ήταν ο Ντιέγκο και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος που να σταθεί έστω και 2 σκαλοπάτια παρακάτω.
Τέλος..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Σιημητρας

Ρουμπακης-Ενακαριρε-Ζουλιο Σεζαρ-Ραγκουελ

Βοουτερ-Αντερσον Λιμα-Μιτου-Νιρεν Ντεμπα

Τοργκελε-Ροντριγκο Σοουζα

Προπονητης: Χανς Μπακε

ωραία ομάδα έφτιαξες, αλλά μπορώ να σου φτιάξω 3-4 ακόμη τέτοιες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

επειδή όμως έχουν αλλάξει οι συνθήκες, ένας πάρα πολύ καλός παίχτης δεν παραμένει σε μια "μέτρια" ομάδα αλλά προτιμά μια πιο top ομάδα... οπότε δεν μπορεί ο παικταράς Ντιέγκο να έχει μόνιμα credit για τον λόγο που αναφέρεις, μην ξεχνάς πως ο Μέσι έχει σπάσει πολλά ρεκόρ και έχει κερδίσει πολλούς τίτλους (που δεν τους είχε στάνταρ η Μπάρτσα πιο παλιά) και έχει πολλά χρόνια μπροστά του...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Γάτε λες πολλά και λίγα ταυτόχρονα.
Μια φωτό που τα λέει όλα..

Maradona_Argentina-Belgium_World-Cup.jpg

Αυτός ήταν ο Ντιέγκο και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος που να σταθεί έστω και 2 σκαλοπάτια παρακάτω.
Τέλος..

και καλά ότι αυτή η φωτο είναι πραγματική; Έχουν μπει δηλ. οι αντίπαλοι σε στοίχους για να κλείσουν τον Μαραντόνα!  :2funny: :2funny:
Παρεμπιπτόντως, ο ημιτελικός με το Βέλγιο ήταν μεγαλύτερη κλοπή κι από το χέρι του Θεού. Για παγώστε λίγο στο 2:10. Ο επιθετικός ξεκινά πίσω από την μπάλα, αλλά και τουλάχιστον 2 μέτρα πίσω από τον αμυντικό. Το γελοίο της υπόθεσης είναι η θέση του επόπτη. Τι στον πούτσο έτρεχε να προλάβει; Στο 3:04 τι έγινε πάλι; Πάλι 2 μέτρα καλυπτόμενοι οι επιθετικοί; Βγαίνουν και 3 μαζί αυτήν τη φορά. Η θέση του επόπτη, και πάλι υποδειγματική.  :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι Βέλγοι αδίκως έφτασαν σε εκείνον τον ημιτελικό, αφού στον προημιτελικό με τους Σοβιετικούς είχαν ευνοηθεί. Το δίκαιο λοιπόν θα ήταν να είχαν παίξει στον ημιτελικό με τους Αργεντίνους οι Σοβιετικοί. Για τους οποίους ο Μαραντόνα είχε άλλα όπλα φυσικά. 0:37

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και καλά ότι αυτή η φωτο είναι πραγματική; Έχουν μπει δηλ. οι αντίπαλοι σε στοίχους για να κλείσουν τον Μαραντόνα!  :2funny: :2funny:
τετοια παραταξη μονο σε στημενο ειτε για τη γραμμη του οφ σαιντ ειτε
για ομαδικο ντου τη στιγμη του χτυπηματος σαν αυτο που η τσελσυ  επι χιντινγκ μια περιοδο..
οντως κατα πασα πιθανοτητα ειναι μονταζ.

αντιθετως αυτη αληθινη μου φαινεται

messi2_1660223c.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Ο μεσι θα ξεπερασει τον Ντιεγκο μονο αν παρει ενα μουντιαλ με την αργεντινη θα μου πεις εδω δεν εχει παρει κοπα αμερικα ακομα
δειτε ποιους συμπαικτες εχει ο μεσι και ποιους ειχε ο μαραντονα και στην ναπολι και στην εθνικη αργεντινης...
οσο για αυτους που δυσκολευονται να βγαλουν μια 11αδα απο το παρελθον κατι που θα σας βοηθησει ενα αφιερωμα του γκαζεττα
με το τοπ 10 απο καθε θεση ολον τον εποχων
λιωστε

www.gazzetta.gr/article/item/234683-top-10-hruson-gadion-vids]http://www.gazzetta.gr/article/item/234683-top-10-hruson-gadion-vids[/url]

και εχει μετα τις θεσεις πολυ καλο ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
1. ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το... «ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ». Μας συγχωρείτε, αλλά ακόμα και η ελληνική γλώσσα φαντάζει τόσο φτωχή για να περιγράψει τον... Θεό!!!!

ΜΕΣΙ
Το μόνο στο οποίο υπολείπεται είναι πως δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό με την Εθνική Αργεντινής. Εάν το καταφέρει και αυτό μεγαλώνοντας, τότε θα μπορέσει να τοποθετηθεί χωρίς συζήτηση μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών

ενα μικρο αποσπασμα που συμφωνω 100 %

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom