Νέα

Κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου κατα τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ήταν παράκληση μου να μην αναφέρουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δει εν δράσει να αγωνίζονται αλλα οκ αν θέλουν τοσο πολυ να το κάνουν χαλάλι τους,εκτός και αν όντως κάποιοι ειναι κάποιας ηλικΐας και τον έχουν προλάβει τον Πελε(βέβαια λόγω της τότε τεχνολογίας δεν είμαι και σε θέση να γνωρίζω πως και πόσους αγώνες έβλεπαν με πρωταγωνιστή το Πελε).

ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  "70 και μερικους αγωνες στην ευρωπη
ενας απο αυτους NAPOLI VS SANTOS 3-4
3 γκολ ο αλταφινι αντιπαλος του πελε και 4 ο πελε

kingfish4

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν βλέπω πουθενά τον Ζιζού...
Πάτε καλά??????

Γιατί βλέπεις πουθενά τον Ζαιρζίνιο,τον μεγάλο Εουσέμπιο,η τον Μπόμπι Τσάρλτον? είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι,κάθε εποχή είχε αρκετούς πληρέστατους ποδοσφαιριστές,η τάση όμως είναι να θυμόμαστε τους νεώτερους....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Γιατί βλέπεις πουθενά τον Ζαιρζίνιο,τον μεγάλο Εουσέμπιο,η τον Μπόμπι Τσάρλτον? είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι,κάθε εποχή είχε αρκετούς πληρέστατους ποδοσφαιριστές,η τάση όμως είναι να θυμόμαστε τους νεώτερους....

ΑΛΤΑΦΙΝΙ - ΖΕΕΛΕΡ -ΜΑΤΣΟΛΑ -ΡΙΒΑ - ΤΟΣΤΑΟ -ΖΕΡΣΟΝ ?????

kingfish4

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,η λίστα δεν έχει τελειωμό.....απλά τότε δεν υπήρχε το σημερινό μάρκετιγκ,που αναδεικνύει απλά καλόυς ποδοσφαιριστές (π.χ. Μπέκαμ...) σε υπεράσσους....Επίσης,μετράει η διάρκεια....ο Ροναλντίνιο ασ πούμε,υπήρξε κορυφαίο ταλέντο,όμως έκανε 3-4 καλές σεζον και μετά χάθηκε.....το ίδιο και πολλοί άλλοι.....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
 buffon (gk) ashley cole (dl) lahm (dr) terry(dc) canavaro(dc) gerard(dmc )xavi(mc) messi(amr) c.ronaldo(aml) zidane(amc) ) drogba(str)

επειδή είναι επιθετική η φιλοσοφία αυτής της εντεκάδας επιλέγω προπονητή guardiola

αλλαγές daniel alves , cech, evra, puyol, henry, lampard ,iniesta,ronaldinho, makelele

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν δεν προσδιορίσουμε μια συγκεκριμένη δεκαετία (κ όχι πόσους έχω δει κτλ),δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη...

Κ πάλι θα δυσκολευτούμε,αλλά θα υπάρχει μια συγκεκριμένη κ σχετικά μικρή βάση (αναλογικά με την ιστορία του ποδοσφαίρου)...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ναι μεν μεγαλο σεντερ-φορ, ομως της "παλιας" σχολης, περιοχιστας...
ακομα κι αν επελεγα να παιξω με δυο σεντερ φορ, διπλα στον χοντρο τον Ροναλντο, θα εβαζα τον Μπατιγκολ (καμια σχεση με τον Πετρογκολ του βαζελου)...
οσοι εχουν παιξει εστω και 2-3 90λεπτα μπαλα σε κανονικο γηπεδο, οταν μιλανε για σεντερ φορ, το μυαλο τους παει κατ'ευθειαν στον βραζιλιανο και το οτι ειναι ο τοπ της τελευταιας 20ετιας τουλαχιστον, ειναι κατι που δεν το συζηταω...
+1000

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οτι πρεπει θεμα για να πεσει "ξυλο" και ακρη να μην βρεις ποτε....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι λες τωρα ρε χιτ.ο Λιο παιζει στην καλυτερη ομαδα ολων των εποχων,με παιχταραδες συμπαιχτες.ο Ντιεγκο με την ναπολι πηρε μονος του πρωταθληματα,και 2 παγκοσμια κυπελλα,και παραλιγο να παρει και τριτο.ηταν μια ομαδα μονος του ο παιχταρας αυτος.
ο λιο ειναι ο ηγετης της ομαδας που περιγραφεις..την εχει παρει στις πλατες του απο τα 21 του..
στο ημερολογιακο ετος 2012 που διανυουμε εχει σκοραρει 75 φορες..75 ατομικα γκολ εν ετει 2012 με τα χαρακτηριστικα που χει παρει το αθλημα ειναι αριθμος που ουτε για αστειο δε θα ψελλιζες προ μεσσι..υπαρχουν ομαδες στην πριμερα που σωζουνε κατηγορια εχοντας σκοραρει 40 τερματα..ναι οι συμπαικτες του ειναι υψηλου επιπεδου,αλλα με εχει κουρασει η καραμελα "ο τσαβι και ο ινιεστα τον κανουν μαγκα"..

ο ντιεγκο ηταν αναλογου διαμετρηματος παιχτης,αλλα ο ποδοσφαιριστης εξακολουθει να ναι ποδοσφαιριστης και εξω απο τις 4 γραμμες..δε γινεται να θεωρειται θεοτητα του αθληματος και να αποτελει προτυπο ενας πρεζακιας..

αποψη μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο λιο ειναι ο ηγετης της ομαδας που περιγραφεις..την εχει παρει στις πλατες του απο τα 21 του..
στο ημερολογιακο ετος 2012 που διανυουμε εχει σκοραρει 75 φορες..75 ατομικα γκολ εν ετει 2012 με τα χαρακτηριστικα που χει παρει το αθλημα ειναι αριθμος που ουτε για αστειο δε θα ψελλιζες προ μεσσι..υπαρχουν ομαδες στην πριμερα που σωζουνε κατηγορια εχοντας σκοραρει 40 τερματα..ναι οι συμπαικτες του ειναι υψηλου επιπεδου,αλλα με εχει κουρασει η καραμελα "ο τσαβι και ο ινιεστα τον κανουν μαγκα"..

ο ντιεγκο ηταν αναλογου διαμετρηματος παιχτης,αλλα ο ποδοσφαιριστης εξακολουθει να ναι ποδοσφαιριστης και εξω απο τις 4 γραμμες..δε γινεται να θεωρειται θεοτητα του αθληματος και να αποτελει προτυπο ενας πρεζακιας..

αποψη μου.
αυτα δεν τα γουσταρα και εγω οντως.αλλα ο ανθρωπος δεν παιζοταν,ζητημα να εκανε 1-2 προπονησεις την εβδομαδα,με καταχρησεις,ποτα,ναρκωτικα,ξενυχτια,και ομως παντα επαιζε και δεν πιανοταν.σαν αθλητης ηταν γαμησε τα,σαν ποδοσφαιριστης ομως δεν θα υπαρξει αλλος ποτε.Συμφωνω οτι ο Μεσι ειναι υποδειγμα το παιδι,ειναι ηγετης,ο καλυτερος στον κοσμο για μενα,αλλα μιας και τους εχω δει και τους 2,Μαραντονα δεν ειναι.ακομη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Χίτμαν ο χαρακτήρας έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το αν θα  θεωρήσεις εσύ προσωπικά κάποιον παίχτη πρότυπο...και ΚΑΘΟΛΟΥ με την ποδοσφαιρική του αξία!
Γενικότερα μου την σπάνε αυτές οι συγκρίσεις γιατί δεν οδηγούν πουθενά!Κάθε νόμισμα έχει δυο πλευρές...όπως τονίζεις τις δυσκολίες που υπάρχουν το 2012 να ξεχωρίσει ένας παιχταράς...θα πρέπει να σκεφτείς και τις αντίστοιχες ευκολίες που έχει όπως π.χ. βοηθήματα , γήπεδα , εξέλιξη εγκύμνασης κλπ κλπ που δεν υπήρχανε παλιότερα!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
του Μέσι του λειπει ένα Μουντιάλ...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
θεοδωρίδης
Λούβαρης
Μποροβήλος
Βαλλιάνος
Παπαπέτρου
Ζωγράφος
Κουκουλάκης
Γκαγκάτσης
Κόκκαλης
Μητρόπουλος
Καζναφέρης

σήκωσαν 15 συνεχόμενα πρωταθλήματα

ο Παπουτσελης πού ειναι?? στον παγκο τον εχεις?? Περικλης Βασιλακης??...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Έχυσα..

Υ.Γ. Όποιος έχει σκαρώσει κορυφαία 11άδα έχοντας αφήσει έξω τον Μπαρέζι είναι τουλάχιστον άμπαλος..

μην μας παρεξηγεις, δεν ειμαστε ολοι 50+...
παιζει ρολο το οτι δεν αγωνιστηκε στον τελικο της Αθηνας, οποτε θα ειχαμε μια σχετικα προσφατη και κοντινη εικονα...
εξ'αλλου, εβαλα σεντερ μπακ τον Ντεσαγι στην ιδανικη μου 11αδα, διοτι τον ειδα ζωντανα σε αυτο το ματς... και οχι μονο γι'αυτο βεβαια...

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μπορώ να πω οτι έχετε παραθέσει ιδιαίτερα εύστοχα εν δεκάδες και έχετε κάνει εξίσου χρήσιμες παρατηρήσεις,σίγουρα δεν υπάρχει το τέλειο-το ιδανικό αλλα γίνεται καλη κουβέντα.Οσον αφορα το Ροναλντινιο στον οποίο αναφέρθηκε ένας φίλος παραπάνω,έχω να πω οτι πρόκειται για το μεγαλύτερο βιρτουοζο-αρτιστα της μπάλας που πέρασε ποτε απο τα παγκόσμια γήπεδο,ο άνθρωπος αυτός ήταν πραγματικά απο άλλο γαλάζια...δυστυχώς όπως προειπατε και εσείς έπαιξε σε αυτο το υψηλοτατο επίπεδο για 3-4 χρονιές.Κατα τη γνώμη μου Παντως κορυφαίος όλων των εποχών ειναι ο Μαραντονα λόγω του γεγονότος οτι :
1)πήρε το παγκόσμιο κύπελλο του 86 με μια μέτρια (για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου της Αργεντινης και το γενικότερο επίπεδο των άλλων εθνικών ομάδων της τότε εποχής-βλέπε Γαλλία,Γερμανία,Βραζιλία) ομάδα,ενω του έκλεψαν και το ηρωικό του 90
2)πήρε πρωταθλήματα με τη Ναπολι και "έσπασε" την κυριαρχία του Ιταλικού βορρα(Γιουβεντους,Μίλαν των τριων ολλανδών και Ίντερ των Ρουμενιγκε κ.λ.π).
3)ήταν τεράστια προσωπικότητα εντός αγωνιστικού χώρου και σε αυτο μόνο τον Ζινταν πιστεύω-η Γαλλία δεν έχανε με τίποτα το παγκόσμιο του 2006 αν δεν αποβάλλοταν ο Ζιζου μόνο λόγω της παρουσίας του θα έδινε στους συμπαίκτες του τη πίστη )

Difra76

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1

Συγκρατούμενοι τη συμπάθειά σας, μη δίνετε σημασία η κατάσταση είναι σοβαρή

ΝΑΥΟΜΙ

JULIENNE              ISABELLA            ESTELLA           NIKA

CLARA MORGAN           EVΑ22                    VANESSA

CARLA 2              ALEXANDRA GR                CRYSTAL    

Ball boy: Αλεξανδράτου
Φροντιστής: Ντούβλη
Γυμναστής: Γυμνάστρια Τίνα  :jerking:
Προπονητής: Ελβίρα  :s&m_1:
Πρόεδρος: Αδαμίδης  :zfuck: , δικαιωματικά τέτοιο κωλοχανείο που μας κατάντησε  

Μια παιαχτούρα απ'αυτές να κάνουμε μεταγραφή και σωθήκαμε
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!!! :rockon:

Επισκέπτης
τον σακατη τον βαλατε μεσα σε καμια ενδεκαδα ρε αμπαλοι  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Μπορώ να πω οτι έχετε παραθέσει ιδιαίτερα εύστοχα εν δεκάδες και έχετε κάνει εξίσου χρήσιμες παρατηρήσεις,σίγουρα δεν υπάρχει το τέλειο-το ιδανικό αλλα γίνεται καλη κουβέντα.Οσον αφορα το Ροναλντινιο στον οποίο αναφέρθηκε ένας φίλος παραπάνω,έχω να πω οτι πρόκειται για το μεγαλύτερο βιρτουοζο-αρτιστα της μπάλας που πέρασε ποτε απο τα παγκόσμια γήπεδο,ο άνθρωπος αυτός ήταν πραγματικά απο άλλο γαλάζια...δυστυχώς όπως προειπατε και εσείς έπαιξε σε αυτο το υψηλοτατο επίπεδο για 3-4 χρονιές.Κατα τη γνώμη μου Παντως κορυφαίος όλων των εποχών ειναι ο Μαραντονα λόγω του γεγονότος οτι :
1)πήρε το παγκόσμιο κύπελλο του 86 με μια μέτρια (για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου της Αργεντινης και το γενικότερο επίπεδο των άλλων εθνικών ομάδων της τότε εποχής-βλέπε Γαλλία,Γερμανία,Βραζιλία) ομάδα,ενω του έκλεψαν και το ηρωικό του 90
2)πήρε πρωταθλήματα με τη Ναπολι και "έσπασε" την κυριαρχία του Ιταλικού βορρα(Γιουβεντους,Μίλαν των τριων ολλανδών και Ίντερ των Ρουμενιγκε κ.λ.π).
3)ήταν τεράστια προσωπικότητα εντός αγωνιστικού χώρου και σε αυτο μόνο τον Ζινταν πιστεύω-η Γαλλία δεν έχανε με τίποτα το παγκόσμιο του 2006 αν δεν αποβάλλοταν ο Ζιζου μόνο λόγω της παρουσίας του θα έδινε στους συμπαίκτες του τη πίστη )

εγώ, ως συνήθως, συμφωνώ με τον χιτμαν. Πριν εμφανιστεί ο Μέσι ήμουν φανατικός οπαδός του Μαραντόνα. Πιστεύω ότι όταν συγκρίνουμε αυτούς τους 2 σε συνάρτηση με τους συμπαίχτες τους, δεν είναι σίγουρο ότι έχουμε δα και το αλάνθαστο κριτήριο. Γι' αυτό θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μένουμε σε αυτά που βλέπουμε να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Οπότε ψηφίζω Μέσι για τους λόγους που αναφέρει ο χιτμαν. Τώρα, όσον αφορά το κλεμμένο μουντιάλ του '90 (δεν είμαστε βέβαια και σίγουροι αν θα το έπαιρνε ο Μαραντόνα), μήπως του '86 ήταν ολοκάθαρο; Το χέρι του Θεού το ξεχνάμε; Τον ημιτελικό με το Βέλγιο που πριν το γκολ της Αργεντινής ο λάινσμαν σταματάει 2 τετ α τετ των Βέλγων με ανύπαρκτα οφσάιντ;

Θα ακολουθήσει ποστ μου με την κατά τη γνώμη μου καλύτερη ελληνική ενδεκάδα όλων των εποχών.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Ρουφάμε και τα λέμε λοιπόν.

Φάνης Κοφινάς