Νέα

Κορυφαία ενδεκάδα ποδοσφαίρου κατα τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
πολυ γενικο το θεμα,δεν προσδιοριζεις χρονικο διαστημα και το κυριοτερο διαταξη της ομαδας..
αλλοι παικτες ταιριαζουν σε 4-4-2 σε ευθεια,αλλοι σε 3-5-2,αλλοι σε 4-3-3 κ.ο.κ

σε 4-3-3 της τελευταιας δεκαετιας τα κουκια ειναι μετρημενα..

Μπουφον
Ζαννετι-Νεστα-Καναβαρο-Καρλος

Μακελελε-Πιρλο

Ζινταν
Μεσσι                Ροναλντο
         Φαινομενο

μου λειπουν οι αστερες της δεκαετιας του 90..
παιχτες που σιγουρα δεν ειχαν τη διαρκεια του μεσι και του ροναλντο,αλλα ειχαν προσωπικοτητα που στιγματιζε ομαδες..

μπατιστουτα,ρεκομπα,ντελ πιερο,φιγκο,ριμπο,μεντιετα,νεντβεντ,σουκερ,βιερι,μπεκαμ,ρεντοντο,γκουλιτ,ζανεττι,μπατζιο και αλλοι πολλοι..
Όχι φίλε μου hitman κανείς λάθος,πιθανόν να μην διαβάσεις προσεκτικά το αρχικό μου post.Έγραψα πως θα ήθελα να δώσετε την καλύτερη ενδεκάδα,κατα τη γνώμη σας,με βάσει το κριτήριο "ποδοσφαιριστές που έχετε δει εσείς να αγωνίζονται και όχι το τι έχετε ακούσει για αυτούς ή τι έχετε δει σε video π.χ στο YouTube.Τωρα όσον αφορα το σύστημα,και εκει είπα να διαλέξετε εσείς αυτο που νομιζετε(ανάλογα με το ποιο κρίνεται ως καλύτερο ή ανάλογα με το ποιους παίκτες θέλετε να "χωρεσετε" σε αυτο),εγω διάλεξα το 4-4-2 με ρομβο,δηλαδή με κλασσικό 10αρι μέσα.
Υ.Γ:Btw πολυ καλη η ενδεκάδα που διαλέξες   ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τον πελε δεν τον ειδα,οποτε δε μπορω να εχω πληρη αποψη.απο αυτους που εχω δει μεχρι τωρα ο μαραντονα ειχε τη μεγαλυτερη αξια μεσα στο γηπεδο και ακολουθει ο ζινταν.δεν εννοω μονο τεχνικη καταρτιση,μιλαω και για ηγετικη μορφη μεσα στο γηπεδο.ο μεσσι σαφως ειναι ο καλυτερος αυτης της εποχης αλλα απεχει πολυ σε προσωπικοτητα απο μαραντονα,ζινταν μεχρι τωρα που μιλαμε,χωρις να σημαινει οτι δε μπορει να τους ξεπερασει
φιλε ο μεσσι ειναι 24 ετων..ξαναγραφω 24..
οι παιχταραδες που γραφεις στην ηλικια του δεν ειχαν πετυχει oυτε τα μισα απο αυτα που χει κανει ως τωρα..
στα 28-30 πιστευω πως θα τους εχει ξεπερασει και στον τομεα προσωπικοτητα που γαφεις..εχουμε την τυχη να βλεπουμε να αγωνιζεται τον κατα πασα πιθανοτητα κορυφαιο ανθρωπο που χει κλωτσησει ποτε το τοπι..το να τον απαξιωνουμε ελαφρα τη καρδια,δε μικραινει αυτον αλλα εμας..

**στα λεω αυτα εγω που κυριολεκτικα εχω καψουρα με τον αλγερινο..αλλο η συμπαθεια,και αλλο η πραγματικοτητα ομως..

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
1. Μλάντεν Φορτούλα
2. Γιάννης Γούναρης
3. Αρίσταρχος Φουντουκίδης
4. Φιλώτας Πέλλιος
5. Κούλης Αποστολίδης
6. Χρήστος Τερζανίδης
7. Σταύρος Σαράφης
8. Νέτο Γκουερίνο
9. Παναγιώτης Κερμανίδης
10.Γιώργος Κούδας
11.Αχιλλέας Ασλανίδης

ωπα ρε ανιστορητε!!!!
ποιος Φουντουκιδης?? Κωστας Ιωσηφιδης αριστερο μπακ...
και ποιος Πελλιος?? μην αδικουμε τον Αγγελο...
βαλε και Παριδη στη θεση του Κερμανιδη και ειμαστε ενταξει...

Επισκέπτης
1. Μλάντεν Φορτούλα
2. Γιάννης Γούναρης
3. Αρίσταρχος Φουντουκίδης
4. Φιλώτας Πέλλιος
5. Κούλης Αποστολίδης
6. Χρήστος Τερζανίδης
7. Σταύρος Σαράφης
8. Νέτο Γκουερίνο
9. Παναγιώτης Κερμανίδης
10.Γιώργος Κούδας
11.Αχιλλέας Ασλανίδης
ξεχασες Σεμερτζιδη ρε λεκε

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
εντεκαδα με βαση οσους εχω δει, σε παρενθεση καποιοι που με βαση οσα εχω διαβασει θα μπορουσαν να ειναι στη θεση τους

η ομαδα παιζει 4-3-3

τερματζης: Φαν ντερ Σααρ (Λεβ Γιασιν)

αμυντικοι απο δεξια: Καρλες Πουγιολ, Αλεσαντρο Νεστα, Μαρσελ Ντεσαγι (Γκαετανο Σιρεα), Ρομπερτο Καρλος

στα χαφ: Μικαελ Εσσιεν, Ζινεντιν Ζινταν (Πελε), Ντιεγκο Μαραντονα

επιθεση: Λιο Μεσσι, Ροναλντο, Κριστιανο Ροναλντο (Τζορτζ Μπεστ)

προπονητης Χοσε Μουρινιο (Ρινους Μιχελς)

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κανείς μεχρι τώρα δεν εχει επιλέξει και τον μεγάλο Μάρκο Φαν Μπατεν μεχρι τώρα,ένας απο τους πληρεστερους επιθετικούς που έχουν αγωνιστεί,ελεω της παρουσίας πολλών μεγάλων στραικερ πιθανολογώ.

Επισκέπτης
γιατι ανεφερε κανενας κουμαν μπονιεκ και ζοκεφ

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ote author=repas link=topic=160552.msg4156298#msg4156298 date=1351380277]
γιατι ανεφερε κανενας κουμαν μπονιεκ και ζοκεφ
[/quote]
Ο van basten ειναι πιο πρόσφατος απο αυτους(εκτός απο κουμάν που ήταν συμπαίκτες στην εθνική ολλανδιας) και γι αυτο οι περισσότεροι των έχουν προλάβει για να κρίνουν.

Επισκέπτης
:2on1:Ο van basten ειναι πιο πρόσφατος απο αυτους(εκτός απο κουμάν που ήταν συμπαίκτες στην εθνική ολλανδιας) και γι αυτο οι περισσότεροι των έχουν προλάβει για να κρίνουν.

εδω αναφερθηκε πελε τι μου λες παολο ροσι ρε τι να λεμε :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
εδω αναφερθηκε πελε τι μου λες παολο ροσι ρε τι να λεμε :2funny:
Ήταν παράκληση μου να μην αναφέρουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δει εν δράσει να αγωνίζονται αλλα οκ αν θέλουν τοσο πολυ να το κάνουν χαλάλι τους,εκτός και αν όντως κάποιοι ειναι κάποιας ηλικΐας και τον έχουν προλάβει τον Πελε(βέβαια λόγω της τότε τεχνολογίας δεν είμαι και σε θέση να γνωρίζω πως και πόσους αγώνες έβλεπαν με πρωταγωνιστή το Πελε).

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Κανείς μεχρι τώρα δεν εχει επιλέξει και τον μεγάλο Μάρκο Φαν Μπατεν μεχρι τώρα,ένας απο τους πληρεστερους επιθετικούς που έχουν αγωνιστεί,ελεω της παρουσίας πολλών μεγάλων στραικερ πιθανολογώ.

ναι μεν μεγαλο σεντερ-φορ, ομως της "παλιας" σχολης, περιοχιστας...
ακομα κι αν επελεγα να παιξω με δυο σεντερ φορ, διπλα στον χοντρο τον Ροναλντο, θα εβαζα τον Μπατιγκολ (καμια σχεση με τον Πετρογκολ του βαζελου)...
οσοι εχουν παιξει εστω και 2-3 90λεπτα μπαλα σε κανονικο γηπεδο, οταν μιλανε για σεντερ φορ, το μυαλο τους παει κατ'ευθειαν στον βραζιλιανο και το οτι ειναι ο τοπ της τελευταιας 20ετιας τουλαχιστον, ειναι κατι που δεν το συζηταω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οι παιχταραδες που γραφεις στην ηλικια του δεν ειχαν πετυχει oυτε τα μισα απο αυτα που χει κανει ως τωρα..
στα 28-30 πιστευω πως θα τους εχει ξεπερασει και στον τομεα προσωπικοτητα που γαφεις..εχουμε την τυχη να βλεπουμε να αγωνιζεται τον κατα πασα πιθανοτητα κορυφαιο ανθρωπο που χει κλωτσησει ποτε το τοπι..το να τον απαξιωνουμε ελαφρα τη καρδια,δε μικραινει αυτον αλλα εμας..

**στα λεω αυτα εγω που κυριολεκτικα εχω καψουρα με τον αλγερινο..αλλο η συμπαθεια,και αλλο η πραγματικοτητα ομως..
τι λες τωρα ρε χιτ.ο Λιο παιζει στην καλυτερη ομαδα ολων των εποχων,με παιχταραδες συμπαιχτες.ο Ντιεγκο με την ναπολι πηρε μονος του πρωταθληματα,και 2 παγκοσμια κυπελλα,και παραλιγο να παρει και τριτο.ηταν μια ομαδα μονος του ο παιχταρας αυτος.

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ναι μεν μεγαλο σεντερ-φορ, ομως της "παλιας" σχολης, περιοχιστας...
ακομα κι αν επελεγα να παιξω με δυο σεντερ φορ, διπλα στον χοντρο τον Ροναλντο, θα εβαζα τον Μπατιγκολ (καμια σχεση με τον Πετρογκολ του βαζελου)...
οσοι εχουν παιξει εστω και 2-3 90λεπτα μπαλα σε κανονικο γηπεδο, οταν μιλανε για σεντερ φορ, το μυαλο τους παει κατ'ευθειαν στον βραζιλιανο και το οτι ειναι ο τοπ της τελευταιας 20ετιας τουλαχιστον, ειναι κατι που δεν το συζηταω...
Σύμφωνα μαζί σου,επρόκειτο για κλασσικο 9αρι ο φαν μπαστεν άσχετα αν μετα ο Ρονάλντο άλλαξε τελείως τη θεώρηση που είχαν όλοι όσον αφορα το σέντρα φορ και πλέον έγιναν οι επιθετικοί πιο περιφερειακοί με μεγαλύτερη τη τάση να βγαίνουν έξω απο το "κήπο με τα αγκάθια".Παντως δεν εχει εξαλειφθεί ο τύπος του φορ παλιάς κοπής (βλέπε για παράδειγμα Μητρογλου ή ακόμα και Φαλκάο θα έλεγα εγω ο οποίος αρέσκεται να παίζει πολυ σε στυλ φαν νιστελροοι).

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
σαμαρας-καραμανλης-παπανδρεου-μητσοτακης-σημιτης-μπακογιαννη-βενιζελος-τσοχατζοπουλος-λαλιωτης-αλογοσκουφης-βουλγαρακης

επαιζαν μονοι τους και παιζουν ακομα με 10000000 κοσμο και τον κερδιζουν ακομα.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
1.  Παντζιαράς/Παπαφλωράτος
2.  Μόκαλης
3.  Τζιφόπουλος
4.  Βέννος
5.  Φοιρός
6.  Κούης
7.  Ζήνδρος
8.  Μπαλλής
9.  Ζελελίδης
10. Όλε Σκόμποε
11. Σεμερτζίδης

Εδεκαδα που ειχε καποτε ο Αρης και τι εχειτωρα συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος
υ.γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ οπαδος του Αρη

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
537
Πόντοι
96

φιλε γραφω οτι αυτη τη στιγμη που μιλαμε υστερει σε σχεση με τους αλλους 2 αλλα σημειωνω οτι μπορει να τους ξεπερασει.δεν τον απαξιωσα πουθενα,ισα ισα που τον εβαλα στην κορυφαια κατα τη γνωμη μου εντεκαδα,που για να τη φτιαξω εβαλα μαραντονα και ζιζου στα ακρα και τον ιδιο κορυφη στην επιθεση...ο μαραντονα και ο ζιζου στα  26 τους ειχαν παρει μουντιαλ,ο πρωτος με συμπαικτη τον κανενα,δλδ στην ουσια μονος του και ο δευτερος με συμπαικτες 8 καλους αμυντικους.μακαρι το ΄14 να το καταφερει και ο μεσσι και γενικα μακαρι να συνεχισει την εξελιξη σ αυτους τους ρυθμους

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
537
Πόντοι
96
βαν μπαστεν με μεσσι εβαλα επιθεση τυπε.αυτος που δεν εχει μπει ειναι ο αντρεα μπρεμε.ειναι πιο προσφατος μαλλον ο ρουμπερτου καρλους

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θεοδωρίδης
Λούβαρης
Μποροβήλος
Βαλλιάνος
Παπαπέτρου
Ζωγράφος
Κουκουλάκης
Γκαγκάτσης
Κόκκαλης
Μητρόπουλος
Καζναφέρης

σήκωσαν 15 συνεχόμενα πρωταθλήματα

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΦΙΛΕ ο Μαρκο ηταν τρισμεγιστος αλλα οταν πας μεσα σε 11 να χωρεσεις μεγαλους
σολιστες τα πραγματα δυσκολευουν.ποιον να αφησεις εξω τον μεσοεπιθετικο μαραντονα τον εκτελεστη(πραγματικα)μυλερ
τον κροιφ η τον μπεστ ?????

Επισκέπτης
1.  Παντζιαράς/Παπαφλωράτος
2.  Μόκαλης
3.  Τζιφόπουλος
4.  Βέννος
5.  Φοιρός
6.  Κούης
7.  Ζήνδρος
8.  Μπαλλής
9.  Ζελελίδης
10. Όλε Σκόμποε
11. Σεμερτζίδης

Έχυσα..

Υ.Γ. Όποιος έχει σκαρώσει κορυφαία 11άδα έχοντας αφήσει έξω τον Μπαρέζι είναι τουλάχιστον άμπαλος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom