Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμεις θα τους πληρωνουμε....και πιθανον και καθουμενους κιολας.....
Καταργήθηκε η αγροφυλακή και οι αγρόμπατσοι τσίμπησαν μετάταξη στη δασική υπηρεσία.
Από κει που'κοβαν και καμιά βόλτα στα χωράφια μπας και πάρουν γραμμή κανα πλιάτσικο τώρα ξύνουν τα παπάρια τους με τους δασικούς στο γραφείο.
Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ακριβώς ΕΔΩ είναι η ιστορία. Και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια αυτές οι κοπριές θα "γονατίσουν" τα ταμεία...

(Μετά τις καριόλες 3τεκνες που διόρισε το ΠιΑΣΟΚ και έφυγαν όλες με 15ετία και συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς στην πράξη να δουλέψουν ΠΟΤΕ!)

για αυτο φιλε το πασοκ κοβει τις συνταξεις...."σας εβαλα στο δημοσιο και περνατε το 1000ρικακι...χωρις να δουλευετε....να σας δινω και συνταξη? ΜΗν ειστε και πλεονεκτες!"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
καθολου σαλατα.....ολοι αυτοι δημοσιοι υπαλληλοι με την μια ή την αλλη εννοια ηταν.....αλλο που το κρατος εβρισκε τροπο να τους περνα αλλους ως  συμβασιουχους και αλλους ως εποχικους ενω καλυπτουν παγιες και διαρκεις αναγκες....σαν την κοροιδια των στειτζ καποτε......
gl,

άλλο ο δάσκαλος, άλλο ο κηπουρός στο Δήμο Αμαρουσίου :rolleyes: - άλλο ο πιλότος F4. ;)

Στην Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας, ο υπάλληλος της ΥΠΑ σε νησί ο οποίος παρκάρει αεροπλάνα και σκάει αγουροξυπνημένος το πρωΐ στη δουλειά, παίρνει πολύ περισσότερα από λέκτορα με διδακτορικό.

Όλα παίζουν. :uglystupid: :jerking: :rockon:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Λες να ξυπνήσουν τίποτα κομμονιστικά ένστικτά σε καμιά νδ;;; :2funny:

Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...δειγμα απο την μια καταψηφισε το μνημονιο 1 και απο την αλλη ψηφισε το μνημονιο 2 μετα το κραψιμο που εφαγε ο σαμαρας απο το ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ας μην εκανε μεταταξεις νοσηλευτων σε γραφεια το υπουργειο υγειας για να μην σκουπιζε τα αιματα ο γιατρος...
το προβλημα ειναι οτι σε κανουν τριτο κοσμο και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα.....και θα σε κανουν τριτο κοσμο και θα σε πεισουν κιολας οτι πρωτον φταις εσυ ο πολιτης γιαυτο και δευτερον οτι ειναι και ωραια .....

φταιει ο κλεπταποδοχος λεει ο αλλος....ναι φιλε μου ...φταιει ο πολιτης δλδ που δεν αυτοδικει....αυτο μου λες....δλδ οχι οτι φταιει το κρατος που δεν πιανει την φοροδιαφυγη πχ....φταιω εγω που δεν την καταγγελω...δλδ πρεπει να πιασω και τον κλεφτη και τον δολοφονο μονος μου μ αλλα λογια...να μην περιμενω αστυνομιες και τετοια....κι αν δεν τον πιασω φταιω εγω.....

μ αλλα λογια την δικη τους ανικανοτητα την φορτωσαν κι αυτην στον λαο......

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
το αμκα να το βαλει;

Ασε ρε Τζτζόνυ με το αμκα ! Ολα τα χε η Μαριωρή θέλει τώρα και τζαμί ! Αλλο κι αυτό !

Γιατί μεταξύ των άλλων είπε ο Παπακωνσταντίνου στη βουλή, οτι το Πασοκ είναι οι συνεχιστές της πολιτικής του  Ελ. Βενιζέλου για τα περι τζαμιά και τα ρέστα !

Χωρίς αιδώ ομολογία - συνέχεια στη προδοσία !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καταργήθηκε η αγροφυλακή και οι αγρόμπατσοι τσίμπησαν μετάταξη στη δασική υπηρεσία.
Από κει που'κοβαν και καμιά βόλτα στα χωράφια μπας και πάρουν γραμμή κανα πλιάτσικο τώρα ξύνουν τα παπάρια τους με τους δασικούς στο γραφείο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
επισης μπορει και ο εφημερευων γιατρος να σκουπιζει και τα επειγοντα απο τα αιματα,η δασκαλα στο ολοημερο να μαγειρευει,ο εφοριακος να αλλαζει και λαμπες και να φτιαχνει το ασανσερ οταν χαλαει,ο οδηγος ασθενοφορου να εξεταζει αρρωστους κλπ....για εξοικονομηση υπαλληλων.....
ωραία αυτά που λές και μεμονωμένα σωστά

αλλά όλο αυτό το "αναγκαίο" σύστημα απέτυχε

τέλος ! δεν υπάρχουν πελάτες, λεφτά
γιατί και οι "αναγκαίοι" υπάλληλοι για τα λεφτά ήταν εκεί, όχι για την κοινωνική προσφορά

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...δειγμα απο την μια καταψηφισε το μνημονιο 1 και απο την αλλη ψηφισε το μνημονιο 2 μετα το κραψιμο που εφαγε ο σαμαρας απο το ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..

το αναποδο ποιος το εκανε;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΑΥΤΟ ειναι θεμα οργανωσης...μπορουν να βαλουν στην δασικη υπηρεσια αρμοδιοτητα να κοβει και καμμια βολτα..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...
Το έχει ξανακάνει η δεξιά αυτό επι Σημίτη (και με επιτυχία). Οι εκσυχρονιστές (έλεγαν τότε) είναι δεξιά, αλλά εμείς θα τα κάνουμε καλύτερα. :jerking:

Τάδε έφη.. ο ζεν πρεμιέ της ΝΔ

Πολύδωρας :2funny:

Επισκέπτης
το προβλημα ειναι οτι σε κανουν τριτο κοσμο και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα.....και θα σε κανουν τριτο κοσμο και θα σε πεισουν κιολας οτι πρωτον φταις εσυ ο πολιτης γιαυτο και δευτερον οτι ειναι και ωραια .....

φταιει ο κλεπταποδοχος λεει ο αλλος....ναι φιλε μου ...φταιει ο πολιτης δλδ που δεν αυτοδικει....αυτο μου λες....δλδ οχι οτι φταιει το κρατος που δεν πιανει την φοροδιαφυγη πχ....φταιω εγω που δεν την καταγγελω...δλδ πρεπει να πιασω και τον κλεφτη και τον δολοφονο μονος μου μ αλλα λογια...να μην περιμενω αστυνομιες και τετοια....κι αν δεν τον πιασω φταιω εγω.....

Τα είπες όλα.
Κεντάς απόψε..

Επισκέπτης
Οπότε θα δούμε τον Σαμαρά με καμία μολότοφ σε πορείες λες;;;; :cheesy:

Άντε alex δίκαια θα σε λενε κομμούνι πλέον... :2funny:

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ειναι θεμα οργανωσης...μπορουν να βαλουν στην δασικη υπηρεσια αρμοδιοτητα να κοβει και καμμια βολτα..
Για την έλλειψη οργάνωσης φαντάζομαι φταίει πάλι ο πολίτης, έτσι??
Τέρρυ βαριέμαι, θα σας γλεντήσει ο τζιελ απόψε..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Θα πιάσει το κράτος τη φοροδιαφυγή - θα βάλει κάμερες σε κάθε σπίτι που o άλλος αλλάζει λαστιχάκι στο σωλήνα ή στα άπειρα φροντιστήρια μια ζωή ΟΛΑΚΕΡΗ σε κάθε σπίτι, σε κάθε καλντερίμι; :uglystupid:

Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι θέμα πέτσας; :idiot:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Πρωτα πρωτα θα πρεπει να σε ανησυχεις που σου λεει μπραβο για τις θεσεις σου ο παλαβιαρης αλλοδαπος νατσο_70

ο πολιτης οταν ψηφιζε το 80 και το 90 επρεπε να ηξερε ποιες θα ηταν οι συνεπειες των πραξεων των κυβερνησεων που ψηφιζε...τις κυβερνησεις τις εκλεγει ο λαος...

Ενας λαος που πηγαινε στο βουλευτη και του ελεγε "βαλε το παιδι στο δημοσιο, και εγω εχω 50 ψηφους"....δεν πηγαινε ο βουλευτης ανα σπιτι και εταζε...αλλα οι πολιτες πηγαιναν στα πολιτικα γραφεια και στις τοπικες οργανωσεις των κομματων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα πιάσει το κράτος τη φοροδιαφυγή - θα βάλει κάμερες σε κάθε σπίτι που o άλλος αλλάζει λαστιχάκι στο σωλήνα ή στα άπειρα φροντιστήρια μια ζωή ΟΛΑΚΕΡΗ σε κάθε σπίτι, σε κάθε καλντερίνι; :uglystupid:

Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι θέμα πέτσας; :idiot:
στην αμερικη και την γερμανια που πηγε μεταναστης ο ελληνας ειχε αλλη πετσα;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Για την έλλειψη οργάνωσης φαντάζομαι φταίει πάλι ο πολίτης, έτσι??
Τέρρυ βαριέμαι, θα σας γλεντήσει ο τζιελ απόψε..

η ιδεα σου οτι πηγαινουν τα ζωα και ψηφιζουν και μετα νομιμοποιουνται να διαμαρτυρονται ειναι για γελια...οι αντρες αναλαμβανουν τις ευθυνες των επιλογων τους οταν ψηφιζουν...αλλα βεβαια ολοι θεωρουσαν την κυβερνηση λαφυρο για να κονομανε.... χαρις το "βισμα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom