Επισκέπτης
Λες να ξυπνήσουν τίποτα κομμονιστικά ένστικτά σε καμιά νδ;;;Ευκαιρία να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Know what I mean? ;)
Λες να ξυπνήσουν τίποτα κομμονιστικά ένστικτά σε καμιά νδ;;;Ευκαιρία να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.
Know what I mean? ;)
Καταργήθηκε η αγροφυλακή και οι αγρόμπατσοι τσίμπησαν μετάταξη στη δασική υπηρεσία.εμεις θα τους πληρωνουμε....και πιθανον και καθουμενους κιολας.....
Ακριβώς ΕΔΩ είναι η ιστορία. Και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια αυτές οι κοπριές θα "γονατίσουν" τα ταμεία...
(Μετά τις καριόλες 3τεκνες που διόρισε το ΠιΑΣΟΚ και έφυγαν όλες με 15ετία και συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς στην πράξη να δουλέψουν ΠΟΤΕ!)
gl,καθολου σαλατα.....ολοι αυτοι δημοσιοι υπαλληλοι με την μια ή την αλλη εννοια ηταν.....αλλο που το κρατος εβρισκε τροπο να τους περνα αλλους ως συμβασιουχους και αλλους ως εποχικους ενω καλυπτουν παγιες και διαρκεις αναγκες....σαν την κοροιδια των στειτζ καποτε......
Λες να ξυπνήσουν τίποτα κομμονιστικά ένστικτά σε καμιά νδ;;;
το προβλημα ειναι οτι σε κανουν τριτο κοσμο και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα.....και θα σε κανουν τριτο κοσμο και θα σε πεισουν κιολας οτι πρωτον φταις εσυ ο πολιτης γιαυτο και δευτερον οτι ειναι και ωραια .....ας μην εκανε μεταταξεις νοσηλευτων σε γραφεια το υπουργειο υγειας για να μην σκουπιζε τα αιματα ο γιατρος...
το αμκα να το βαλει;
Καταργήθηκε η αγροφυλακή και οι αγρόμπατσοι τσίμπησαν μετάταξη στη δασική υπηρεσία.
Από κει που'κοβαν και καμιά βόλτα στα χωράφια μπας και πάρουν γραμμή κανα πλιάτσικο τώρα ξύνουν τα παπάρια τους με τους δασικούς στο γραφείο.
Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε..
ωραία αυτά που λές και μεμονωμένα σωστάεπισης μπορει και ο εφημερευων γιατρος να σκουπιζει και τα επειγοντα απο τα αιματα,η δασκαλα στο ολοημερο να μαγειρευει,ο εφοριακος να αλλαζει και λαμπες και να φτιαχνει το ασανσερ οταν χαλαει,ο οδηγος ασθενοφορου να εξεταζει αρρωστους κλπ....για εξοικονομηση υπαλληλων.....
Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...δειγμα απο την μια καταψηφισε το μνημονιο 1 και απο την αλλη ψηφισε το μνημονιο 2 μετα το κραψιμο που εφαγε ο σαμαρας απο το ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..
Καταργήθηκε η αγροφυλακή και οι αγρόμπατσοι τσίμπησαν μετάταξη στη δασική υπηρεσία.
Από κει που'κοβαν και καμιά βόλτα στα χωράφια μπας και πάρουν γραμμή κανα πλιάτσικο τώρα ξύνουν τα παπάρια τους με τους δασικούς στο γραφείο.
Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε..
Το έχει ξανακάνει η δεξιά αυτό επι Σημίτη (και με επιτυχία). Οι εκσυχρονιστές (έλεγαν τότε) είναι δεξιά, αλλά εμείς θα τα κάνουμε καλύτερα.Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...
το προβλημα ειναι οτι σε κανουν τριτο κοσμο και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα.....και θα σε κανουν τριτο κοσμο και θα σε πεισουν κιολας οτι πρωτον φταις εσυ ο πολιτης γιαυτο και δευτερον οτι ειναι και ωραια .....
φταιει ο κλεπταποδοχος λεει ο αλλος....ναι φιλε μου ...φταιει ο πολιτης δλδ που δεν αυτοδικει....αυτο μου λες....δλδ οχι οτι φταιει το κρατος που δεν πιανει την φοροδιαφυγη πχ....φταιω εγω που δεν την καταγγελω...δλδ πρεπει να πιασω και τον κλεφτη και τον δολοφονο μονος μου μ αλλα λογια...να μην περιμενω αστυνομιες και τετοια....κι αν δεν τον πιασω φταιω εγω.....
μ αλλα λογια την δικη τους ανικανοτητα την φορτωσαν κι αυτην στον λαο......
το αναποδο ποιος το εκανε;
Οπότε θα δούμε τον Σαμαρά με καμία μολότοφ σε πορείες λες;;;;Μην το γελας....απο την μια η ΝΔ πρεπει να κανει "αντιπολιτευση" για να λεει στους ψηφοφορους της οτι "χτυπαει" το πασοκ...και απο την αλλη δεν ξερει πως να κριτικαρει τα "δεξια" μετρα του πασοκ!!!...δειγμα απο την μια καταψηφισε το μνημονιο 1 και απο την αλλη ψηφισε το μνημονιο 2 μετα το κραψιμο που εφαγε ο σαμαρας απο το ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..
Για την έλλειψη οργάνωσης φαντάζομαι φταίει πάλι ο πολίτης, έτσι??ΑΥΤΟ ειναι θεμα οργανωσης...μπορουν να βαλουν στην δασικη υπηρεσια αρμοδιοτητα να κοβει και καμμια βολτα..
Θα πιάσει το κράτος τη φοροδιαφυγή - θα βάλει κάμερες σε κάθε σπίτι που o άλλος αλλάζει λαστιχάκι στο σωλήνα ή στα άπειρα φροντιστήρια μια ζωή ΟΛΑΚΕΡΗ σε κάθε σπίτι, σε κάθε καλντερίμι;φταιει ο κλεπταποδοχος λεει ο αλλος....ναι φιλε μου ...φταιει ο πολιτης δλδ που δεν αυτοδικει....αυτο μου λες....δλδ οχι οτι φταιει το κρατος που δεν πιανει την φοροδιαφυγη πχ....φταιω εγω που δεν την καταγγελω...δλδ πρεπει να πιασω και τον κλεφτη και τον δολοφονο μονος μου μ αλλα λογια...να μην περιμενω αστυνομιες και τετοια....κι αν δεν τον πιασω φταιω εγω.....
το προβλημα ειναι οτι σε κανουν τριτο κοσμο και δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομα.....και θα σε κανουν τριτο κοσμο και θα σε πεισουν κιολας οτι πρωτον φταις εσυ ο πολιτης γιαυτο και δευτερον οτι ειναι και ωραια .....
φταιει ο κλεπταποδοχος λεει ο αλλος....ναι φιλε μου ...φταιει ο πολιτης δλδ που δεν αυτοδικει....αυτο μου λες....δλδ οχι οτι φταιει το κρατος που δεν πιανει την φοροδιαφυγη πχ....φταιω εγω που δεν την καταγγελω...δλδ πρεπει να πιασω και τον κλεφτη και τον δολοφονο μονος μου μ αλλα λογια...να μην περιμενω αστυνομιες και τετοια....κι αν δεν τον πιασω φταιω εγω.....
μ αλλα λογια την δικη τους ανικανοτητα την φορτωσαν κι αυτην στον λαο......
στην αμερικη και την γερμανια που πηγε μεταναστης ο ελληνας ειχε αλλη πετσα;Θα πιάσει το κράτος τη φοροδιαφυγή - θα βάλει κάμερες σε κάθε σπίτι που o άλλος αλλάζει λαστιχάκι στο σωλήνα ή στα άπειρα φροντιστήρια μια ζωή ΟΛΑΚΕΡΗ σε κάθε σπίτι, σε κάθε καλντερίνι;
Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι θέμα πέτσας;
Για την έλλειψη οργάνωσης φαντάζομαι φταίει πάλι ο πολίτης, έτσι??
Τέρρυ βαριέμαι, θα σας γλεντήσει ο τζιελ απόψε..