40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Τα ΄χεις κάνεις σαλάτα ή μου φαίνεται;ποιος λοιπον δεν χρειαζεται κατα την γνωμη σου;γιατι σε ενα τρενο που ταξιδευα ας πουμε δεν υπηρχε καθαριστρια να καθαρισει τον εμετο ενος επιβατη......αυτη χρειαζεται ή δεν χρειαζεται σε εναν καταχρεωμενο ΟΣΕ;
Η υπσλληλος του ΚΑΠΗ Που σερβιρει τα γεροντακια καφε χρειαζεται ή οχι;γιατι τα γεροντια στην γειτονια μου μειναν χωρις ΚΑΠΗ.....
Ο γιατρος που πηγαινε επισης και τους εγραφε τα φαρμακα στο καπη χρειαζεται ή οχι;δεν πειραζει...ας σταθουν στην ουρα των επιγοντων....και οποιος ζησει....
ο υπαλληλος στην καθαριοτητα ο συμβασιουχος χρειαζεται ή θα το οδηγησεις εσυ το σκουπιδιαρικο αυριο;
ο εποχιακος δασοπυροσβεστης;
ο δασκαλος στην κατω αρκουδοραχη χρειαζεται αραγε ;οχι μωρε....ας πανε σχολειο 100 χιλιομετρα μακρια τα παιδια.....ή ας πανε και στα προβατα δεν πειραζει....
ο λοχαγος στο φυλακιο του εβρου χρειαζεται;οχι μωρε......θα τον παραστησει ενας κληρωτος φανταρος.....
ουτε και ο πιλοτος του F 16.....θα το οδηγησει ενας ανεκπαιδευτος εφεδρος κληρωτος...οπως και την φρεγατα......
εξαρταται φιλε τι οριζεις ως κρατος και τι κρατος θες....φυσικα αυτα δεν ενδιαφερουν το παγκοσμιο κεφαλαιο που κυβερνα....αυτο το ενδιαφερει ο πλουτισμος του και η ενδυναμωση του και μονο...
κατα τα αλλα εγω δεν σε εβρισα μην με λες και πασοκτζη......
Η καθαρίστρια στον ΟΣΕ δουλεύει για εργολάβο - δηλ πλήρης εκμετάλλευση.
Ο πιλότος ποτέ δε μπορεί να γίνει Ιδιωτικός Υπάλληλος - ούτε ίσως στην Αμερική (δεν είμαι σίγουρος).
Στο τι κράτος θες, συμφωνώ. Αρκεί να έχεις σοβαρότητα - πράγμα που απ' ότι φαίνεται μόνο με την κίνδυνο της πτώχευσης μπορεί να μας συμβεί. Ουσιαστικά δηλ μας προέκυψε - δεν είχαμε καμία όρεξη να βάλουμε τάξη στο μαγαζί.