Επισκέπτης
Μουφας εισαι τελικα Μεμακο.Σαφως και ειμαι με ολους οσους πεινανε! Σε οσους μπορω να βρω λυση στο προβλημα τους ομως το κανω!
Τι πα να πει μπορω και δεν μπορω?
Και ο Λοβερδος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ λεει το ενα μυριο ΔΥ,δεν βγαινει σου λεει.
Μουφας εισαι τελικα Μεμακο.Σαφως και ειμαι με ολους οσους πεινανε! Σε οσους μπορω να βρω λυση στο προβλημα τους ομως το κανω!
Απο σενα κερασμα?ελα θα σε κεράσω σουβλάκι...
ελα θα σε κεράσω σουβλάκι...
Φιλαράκι έχεις ένα κατοστάρικο να φάω ένα φουαγκρά??
ο Λοβερδος δε λεει οτι δε βγαινει, λεει οτι οι ΔΥ φταινε για το προβλημα.Μουφας εισαι τελικα Μεμακο.
Τι πα να πει μπορω και δεν μπορω?
Και ο Λοβερδος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ λεει το ενα μυριο ΔΥ,δεν βγαινει σου λεει.
Εμενα αυτο που εχω μου το παιρνει κανονικα και με τον νομο ο χοντρομπενυ,ο Λοβερδακος,ο ΓΑΠ,ο Κ/Φ,ο Αντωνακης και κατι αλλοι τυποι,κατι γιαπηδες σε τραπεζες που δεν πρεπει να πτωχευσουν και τα ρεστα.
Καλά ρε φιλαράκι, ο κρίμας στο λαιμό σου..σουβλάκι και άμα θές... αλλιώς πείνα...
Δεν ειπα για τα κερδη των τραπεζων,ειπα για την ΠΤΩΧΕΥΣΗ των τραπεζων.Δεν πηρες ειδηση οτι οι τραπεζες εχουν πτωχευσει και οι μετοχοι μικροι-μεγαλοι εχουν χασει τα λεφτα τους? Εθνικη κατω απο 3, πιστεωσ κατω απο 2 κλπ. Οι Γαλλοι σε Εμπορικη και Γενικη εχουν χασει τα μαλλιοκεφαλα τους. Ας σταματηςει ο λαικισμος και οι μαλακιες για τα κερδη των τραπεζων!
με μια διαφορα, ο Λοβερδος λεει ψεμματα! Μια χαρα φτανει και περισσευει ο προϋπολογισμος για να καλυφθουν και οι μισθοι των ΔΥ και οι συνταξεις και τα παντα ολα! Για καποιο λογο ξεχνανε ολοι να πουν πως ο προϋπολογισμος δεν βγαινει γιατι φορτωνεται τους τοκους και τα τοκοχρεωλυσια των δανειων (τα οποια βεβαια δεν επαρθηκαν για να πληρωθουν μισθοι και συνταξεις). Και μετα ξαναλενε πως σε περιπτωση που κοπει ο δανεισμος, πρωτα θα πληρωσουμε τους τοκους και τα τοκοχρεωλυσια (εχουμε λεφτα για αυτα) αλλα μετα το ταμειο θα ειναι αδειο και δε φτανει για να πληρωθουν οι μισθοι και οι συνταξεις και θα παμε σε σταση πληρωμων. Αλλα δε φταινε αυτοι που τα λενε, φταινε αυτοι που τα θεωρουν και σωστα...
το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχεση με την ασύλληπτη σπατάλη,τα μαύρα ταμεία,τις μίζες,τα υποβρύχια κλπ γνωστά πράγματα
Αυτοι που τα ακουνε δεν τα θεωρουν σωστα.Αλλα δε φταινε αυτοι που τα λενε, φταινε αυτοι που τα θεωρουν και σωστα...
Αμα εσυ πιστευεις οτι ηρθε το μνημονιο,μεσοπροθεσμο κλπ.,και αρα τελειωσε η εστω θα τελειωσει η διαφθορα οπως την ξερουμε στην Ελλαδα,καλα κρασα...ξέχασες κάτι σημαντικό...τη διαφθορά μιας σημαντικής μερίδας δημοσίων υπαλλήλων και πόσο αυτή στοιχίζει στο Ελληνικό Δημόσιο.
Ακόμα και γι' αυτό το απλοϊκό πραγματάκι που θα το καταλάβαινε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, εδώ μέσα άκρη δε θα βγάλεις.Λένε " τι φταίνε οι δημ υπαλληλοι, οι πολιτικοί τους διόρισαν". Ε κάναν λάθος που τους διόρισαν και το διορθώνουν. Δλδ στον ιδιωτικό τομέα αν το αφεντικό προσλάβει ένα μαλάκα υπάλληλο πρέπει να τον φάει στη μάπα εσαεί?
το ελλειμα απο τους μισθους προερχεται ρε εξυπνακια?λες εεεεε.. γιαυτό φέτος θα έχουμε γύρω στα 5.5 δις πρωτογενές έλλειμα (προ τόκων και χρεωλυσίων δηλαδή)... γιαυτό πέρισυ είχαμε 7.8 δις...
κόψε ρε την πρωινή .. βαράει στο κεφάλι...
και δεν με λές ρε παλληκάρι.. ο μέτοχος που έβαλε τα λεφτά του για να κάνει μια επένδυση δεν θέλει να βγάλει από αυτα? για την ψυχή του πατέρα του τα έβαλε?
για να πω ένα απλό παράδειγμα... εσύ, εγώ και ο ίσος βάζουμε από 20.000 ευρώ και κάνουμε μια εταιρεία στην οποία δουλεύουμε κιόλας μέσα με μισθό.. δεν έχουμε άλλους εργαζόμενους .. τον πρώτο χρόνο βγάζουμε κέρδη 10.000 και λέμε θα ρίξουμε 4.000 στο μαγαζί και θα πάρει και ο καθένας από 2.000 για να συμπληρώσει τον μισθό του... αμ δε.. στο μαγαζί θα ρίξουμε 3.200 και στην τσέπη θα βάλουε από 1.200.....
και κάτι ακόμη.. μεταξεταστέος.. οι αμοιβές του ΔΣ φορολογούνται με σταθερό συντελεστή 35%
Αμα εσυ πιστευεις οτι ηρθε το μνημονιο,μεσοπροθεσμο κλπ.,και αρα τελειωσε η εστω θα τελειωσει η διαφθορα οπως την ξερουμε στην Ελλαδα,καλα κρασα...