Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρα τι πρέπει να γίνει??? να προσλάβουμε για να γεμίσουμε την παιδεία και την υγεία μόνον (αν και η παιδεία έχει την καλύτερη αναλογία διδακόντων/διδασκομένων στην Ευρώπη)... ???

ή μήπως φρονίμως ποιώντες να ξαποστείλουμε όσοσυς διοικητικούς δεν χρειαζόμαστε και να πάρουμε ειδικότητες που χρειαζομαστε???
800px-Greek_riot_police_1.jpg

Και που 'σαι?...Απ'οσο ξερω η αναλογια μπατσων/πολιτων στην Ελλαδα ειναι η υψηλοτερη στην Ευρωπη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
ακου να δεις φιλαρακι,

οταν βλεπεις το παιδι σου να πεθαινει απο την πεινα, οχι την ψυχη σου στον διαολο, το δεξι σου χερι δινεις για να του παρεις λιγο γαλα να πιει! Και ειναι τεραστια ΠΟΥΣΤΙΑ απο ολα τα ΑΡΧΙΔΙΑ που κυβερνανε το οτι κοβουνε το γαλα απο το παιδι σου για να σε αναγκασουν να ικετευσεις για να το σωσεις! Γιατι οι πολιτικοι το κανουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ! ο πολιτης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!Το καταλαβες?
Ωραια τα λες Μεμακο.

Μονο που η πεινα ειναι ιδια για ολους τους ανθρωπους,ξερεις.

Οποτε,για να εισαι συνεπης,θα πρεπει να εισαι με ολους οσους πεινανε εναντια σε αυτους που τρωνε με εκατο μασελες.

Και οχι με ορισμενους απο αυτους που πεινανε εναντια σε αλλους που πεινανε,γιατι ετσι γουσταρουν αυτοι που τρωνε με εκατο μασελες.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ποιος λοιπον δεν χρειαζεται κατα την γνωμη σου;γιατι σε ενα τρενο που ταξιδευα ας πουμε δεν υπηρχε καθαριστρια να καθαρισει τον εμετο ενος επιβατη......αυτη χρειαζεται ή δεν χρειαζεται σε εναν καταχρεωμενο ΟΣΕ;

Η υπσλληλος του ΚΑΠΗ Που σερβιρει τα γεροντακια καφε χρειαζεται ή οχι;γιατι τα γεροντια στην γειτονια μου μειναν χωρις ΚΑΠΗ.....

Ο γιατρος που πηγαινε επισης και τους εγραφε τα φαρμακα στο καπη χρειαζεται ή οχι;δεν πειραζει...ας σταθουν στην ουρα των επιγοντων....και οποιος ζησει....

ο υπαλληλος στην καθαριοτητα ο συμβασιουχος χρειαζεται ή θα το οδηγησεις εσυ το σκουπιδιαρικο αυριο;
ο εποχιακος δασοπυροσβεστης;
ο δασκαλος στην κατω αρκουδοραχη χρειαζεται αραγε ;οχι μωρε....ας πανε σχολειο 100 χιλιομετρα μακρια τα παιδια.....ή ας πανε και στα προβατα δεν πειραζει....
ο λοχαγος στο φυλακιο του εβρου χρειαζεται;οχι μωρε......θα τον παραστησει ενας κληρωτος φανταρος.....

ουτε και ο πιλοτος του F 16.....θα το οδηγησει ενας ανεκπαιδευτος εφεδρος κληρωτος...οπως και την φρεγατα......
εξαρταται φιλε τι οριζεις ως κρατος και τι κρατος θες....φυσικα αυτα δεν ενδιαφερουν το παγκοσμιο κεφαλαιο που κυβερνα....αυτο το ενδιαφερει ο πλουτισμος του και η ενδυναμωση του και μονο...

κατα τα αλλα εγω δεν σε εβρισα μην με λες και πασοκτζη...... :grin:

Ισχύει αυτό που λες, όλοι αυτοί χρειάζονται.
Το κακό είναι πως (μάλλον...δεν είμαι και μέσα για να ξέρω) υπάρχει κάποιος που πληρώνεται για να καθαρίζει τον εμετό του επιβάτη αλλά δεν είναι εκεί να το κάνει. Ή μπορεί όντως να μην υπάρχει αλλά την ίδια στιγμή να υπάρχουν 5 σε κάποιο άλλο πόστο που θα έπρεπε να υπάρχει ένας με συνέπεια να μην περισσεύου χρήματα για να προσληφθεί καθαρίστρια.
Ο δάσκαλος στην αρκουδοράχη χρειάζεται φυσικά αλλά οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε άλλες υπηρεσίες δεν χρειάζονται (τόσοι τουλάχιστον)
Ο λοχαγός στον Έβρο βεβαίως χρειάζεται αλλά την ίδια στιγμή ο αριθμός των αξιωματικών στο Πεντάγωνο+ το Γ σώμα προσεγγίζει το σύνολο των αξιωματικών που βρίσκονται στον Έβρο.

Κλπ....

Τέλος η γνώμη μου είναι τη δήλωση του Λοβέρδου να τη διαβάσουμε σωστά. Το πρόβλημα δεν είναι η ΥΠΑΡΞΗ των δ.υ. (που κατά κύριο λόγο το πασοκ δημιούργησε) αλλά το οτι ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ τον κόσμο, δεν κάνουν τη δουλειά τους δηλαδή! Εδω έχουμε φτάσει και να έχουμε δυσανόλογα μεγάλο δημόσιο αλλά ταυτόχρονα ούτε καν να κάνει αυτό που θα έπρεπε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
800px-Greek_riot_police_1.jpg

Και που 'σαι?...Απ'οσο ξερω η αναλογια μπατσων/πολιτων στην Ελλαδα ειναι η υψηλοτερη στην Ευρωπη...

Με ποιόν πλακωνόσουν εσύ για το εάν ο αστυνομικός θεωρείται πολίτης (με στολη) ή όχι;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
20% είναι στα μη διανεμόμενα κέρδη δηλαδή σε αυτά που επανεπενδύονται.. 45% στα διανεμόμενα

Άρα άμα μιλάμε για κίνητρα ανάπτυξης μετράει το 20% όμως έτσι; Ξηγημένοι. Του τύπου έλα εδώ, φέρε τα λεφτά σου, ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ και εγώ θα σε φορολογώ με 20%. Και πληροφορίες λένε ότι πάει για 15%

Τα άλλα (45%) είναι για αμοιβή του ΔΣ και για τους μετόχους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ωραια τα λες Μεμακο.

Οποτε,για να εισαι συνεπης,θα πρεπει να εισαι με ολους οσους πεινανε εναντια σε αυτους που τρωνε με εκατο μασελες.

Και οχι με ορισμενους απο αυτους που πεινανε εναντια σε αλλους που πεινανε,γιατι ετσι γουσταρουν αυτοι που τρωνε με εκατο μασελες.

Αυτό που λες είναι "προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε" .

Μόνο που οι προλετάριοι των άλλων χωρών ,δεν το βλέπουν έτσι .Δεν θέλουν να ενωθούν μαζί σου .Θέλουν να σου πάρουν αυτό που έχεις .Εκτός από τους ιδεολόγους ,βέβαια.

Επισκέπτης
το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν ο Παπαδόπουλος...
Ε,ναι απλα ο Παπαδοπουλος εστησε την ΕΟΚΑ Β',επιχειρησε να δολοφονησει τον Μακαριο,εκανε την ΕΦ φεουδο της χουντας στην Αθηνα κλπ.,κλπ.

Κατα τα αλλα ουδεμια σχεση εχει με το πραξικοπημα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άρα άμα μιλάμε για κίνητρα ανάπτυξης μετράει το 20% όμως έτσι; Ξηγημένοι. Του τύπου έλα εδώ, φέρε τα λεφτά σου, ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ και εγώ θα σε φορολογώ με 20%. Και πληροφορίες λένε ότι πάει για 15%

Τα άλλα (45%) είναι για αμοιβή του ΔΣ και για τους μετόχους.

και δεν με λές ρε παλληκάρι.. ο μέτοχος που έβαλε τα λεφτά του για να κάνει μια επένδυση δεν θέλει να βγάλει από αυτα? για την ψυχή του πατέρα του τα έβαλε?

για να πω ένα απλό παράδειγμα... εσύ, εγώ και ο ίσος βάζουμε από 20.000 ευρώ και κάνουμε μια εταιρεία στην οποία δουλεύουμε κιόλας μέσα με μισθό.. δεν έχουμε άλλους εργαζόμενους .. τον πρώτο χρόνο βγάζουμε κέρδη 10.000 και λέμε θα ρίξουμε 4.000 στο μαγαζί και θα πάρει και ο καθένας από 2.000 για να συμπληρώσει τον μισθό του... αμ δε.. στο μαγαζί θα ρίξουμε 3.200 και στην τσέπη θα βάλουε από 1.200.....

και κάτι ακόμη.. μεταξεταστέος.. οι αμοιβές του ΔΣ φορολογούνται με σταθερό συντελεστή 35%

Επισκέπτης
Αυτό που λες είναι "προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε" .

Μόνο που οι προλετάριοι των άλλων χωρών ,δεν το βλέπουν έτσι .Δεν θέλουν να ενωθούν μαζί σου .Θέλουν να σου πάρουν αυτό που έχεις .Εκτός από τους ιδεολόγους ,βέβαια.
Εμενα αυτο που εχω μου το παιρνει κανονικα και με τον νομο ο χοντρομπενυ,ο Λοβερδακος,ο ΓΑΠ,ο Κ/Φ,ο Αντωνακης και κατι αλλοι τυποι,κατι γιαπηδες σε τραπεζες που δεν πρεπει να πτωχευσουν και τα ρεστα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ωραια τα λες Μεμακο.

Οποτε,για να εισαι συνεπης,θα πρεπει να εισαι με αυτους που πεινανε εναντια σε αυτους που τρωνε με εκατο μασελες.

Σαφως και ειμαι με ολους οσους πεινανε! Σε οσους μπορω να βρω λυση στο προβλημα τους ομως το κανω! Δεν τους επιβαλλω την πεινα οπως μερικοι, μερικοι "ανθρωπιστες". Γιατι με την ιδια ακριβως λογικη που δρα η κυβερνηση η οποια ΟΔΗΓΕΙ τους πολιτες στην εξαθλιωση για να εκμεταλλευτει την εξαθλιωση τους, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κανουν και οι αριστεριστες οι οποιοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τους λαθρομεταναστες σε εσκεμμενη πεινα για να επωφεληθουν κομματικα απο αυτους!

Γιατι ξερεις, αλλο πραγμα να εισαι μεσα στο σπιτι σου οταν παρει φωτια και να καεις, και αλλο πραγμα να βλεπεις ενα ξενο σπιτι να καιγεται να σε σπρωχνει καποιος να μπεις μεσα και να μη σε αφηνει να βγεις.

Οποτε πουστιτσες του στυλ πεινανε και οι λαθρο, δε πιανουνε σε μενα ποντικακι. Οι λαθρο πεινανε γιατι καποιοι (αριστεροι) τους ειπαν ΨΕΜΜΑΤΑ οτι εδω ειναι παραδεισος και τους αναγκαζουν να μενουν εγκλωβισμενοι στην πεινα και την εξαθλιωση ωστε να τους εκμεταλευονται πολιτικα και κομματικα! Την επομενη φορα που θα παρεις ενα σουβλακι λοιπον(γιατι μονο ενα μπορεις να παρεις), τραβα στην ομονοια να το μοιραστεις με αλλους 1000 που πεινανε και μετα ελα να μου πεις ποσοι χορτασαν! Καταλαβες ποντικακι?

Επισκέπτης
Την επομενη φορα που θα παρεις ενα σουβλακι λοιπον(γιατι μονο ενα μπορεις να παρεις), τραβα στην ομονοια να το μοιραστεις με αλλους 1000 που πεινανε και μετα ελα να μου πεις ποσοι χορτασαν! Καταλαβες ποντικακι?
Δεν εχω φραγκα για σουβλακι,μου τα πηρε ο Μπενυ.

Θα παρω τα φραγκα του τραμουντανακου ομως.

Πιτογυρα σπεσιαλ για τα ταξικα αδερφια λεμε.

Κερνανε οι φιλελευθεροταλεμπανηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom