Επισκέπτης
η ομάδα που σε είχε επί 27 συνεχόμενα χρόνια γκόμενα....
27???
παοκ ειναι το παλικαρι..!!!!
παοκ ειναι το παλικαρι..!!!!
περιπου 27 χρονια ο γαβρος ειχε παρει νομιζω μονο 3 χ στην τουμπα..τοτε που εχανε απο τα τεμπη....λεω εγω τωρα....Χεχε sorry ρε nik αλλά και πάλι δεν το 'πιασα!!!
περιπου 27 χρονια ο γαβρος ειχε παρει νομιζω μονο 3 χ στην τουμπα..τοτε που εχανε απο τα τεμπη....λεω εγω τωρα....
Ρε παιδια ακουσε εχτες κανεις τη συνεντευξη τυπου του Κοκκαλη? Μιλαμε ο ανθρωπος εχει ξεκουτιανει τελειως. Δεν ξερει να μιλησει δεν μπορουσε να αρθρωσει προταση. Ασε που εχει κολλημα με το ελληνικο πρωταθλημα και παραδεχτηκε οτι πρωτος στοχος του Ολυμπιακου ειναι το ελληνικο πρωταθλημα και γιαυτο εδιωξε το Λεμονη παρ'ολο που τα πηγε καλα στην ευρωπη. Ουστ λαμογιο απατεωνα.
θέλει και 50 εκ αποζημίωση ο ....γκιόζης από Ντέμη και Ρίμπο γιατί του θίξαμε το χάρτινο και της μαϊμούδες...Ρε παιδια ακουσε εχτες κανεις τη συνεντευξη τυπου του Κοκκαλη? Μιλαμε ο ανθρωπος εχει ξεκουτιανει τελειως. Δεν ξερει να μιλησει δεν μπορουσε να αρθρωσει προταση. Ασε που εχει κολλημα με το ελληνικο πρωταθλημα και παραδεχτηκε οτι πρωτος στοχος του Ολυμπιακου ειναι το ελληνικο πρωταθλημα και γιαυτο εδιωξε το Λεμονη παρ'ολο που τα πηγε καλα στην ευρωπη. Ουστ λαμογιο απατεωνα.
Ναι οντως δεν μπορει να αρθρωσει μια σωστη δομημενη απλα εκφραση . Φαινομενικα ο τροπος που μιλαει παραπεμπει σε ατομο που εχει iq αμοιβαδας. Περα απο αυτα ομως δεν παυει να ειναι επιχειρηματικη ιδιοφυια, ενας απο τους ισχυροτερους ανθρωπους στην Ελλαδα που ξερει παρα πολυ καλα τι κανει.Και επειδη γνωριζει απολυτα την ελληνικη πραγματικοτητα βγαινει και λεει και δυο παπαριες για να τονωσει το εγω των γαυρων και ολα μελι γαλα.Οποιος παιρνει στα σοβαρα αυτα που λεει τοτε ζει σε αλλο πλανητη .Ρε παιδια ακουσε εχτες κανεις τη συνεντευξη τυπου του Κοκκαλη? Μιλαμε ο ανθρωπος εχει ξεκουτιανει τελειως. Δεν ξερει να μιλησει δεν μπορουσε να αρθρωσει προταση. Ασε που εχει κολλημα με το ελληνικο πρωταθλημα και παραδεχτηκε οτι πρωτος στοχος του Ολυμπιακου ειναι το ελληνικο πρωταθλημα και γιαυτο εδιωξε το Λεμονη παρ'ολο που τα πηγε καλα στην ευρωπη. Ουστ λαμογιο απατεωνα.