μου φαινεται με τιποτα δεν ευχαριστιεται ο ελληνας...
ρε σεις σας εφερε μακελελε,ρομπερτο καρλος,ντουντου ,λαβ,τουντσαι,ρεκομπα, και παλι δεν ειστε ευχαριστημενοι...
τι να πω...
ο κλασικος ο μα....ς ο ελληνας
Georgiou speaking
μου φαινεται με τιποτα δεν ευχαριστιεται ο ελληνας...
ρε σεις σας εφερε μακελελε,ρομπερτο καρλος,ντουντου ,λαβ,τουντσαι,ρεκομπα, και παλι δεν ειστε ευχαριστημενοι...
τι να πω...
ο κλασικος ο μα....ς ο ελληνας
μαλων σε λιγο καιρο θα ειναι φυλακη... ;)να εισαι σιγουρος γιατι τα μαχαιρια ειταν μεγαλα λεμε....(που εισαι ρε Τακηηηηηηηη ηηη)
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ποτε δεν μας εχει απογοητευσει και δεν θα το κανει ουτε φετος...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι μεγαλος αλλα το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι μικρο για τους μεγαλους παιχτες για να'ρθουν...
Ολα τα μεγαλα ονοματα ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ τα εχει φερει τα τελευταια χρονια...
Οχι οτι δεν κανει πολλες αλλα ουδης ''ασφαλτος''...
Μάλιστα !!! με μια λέξη ΝΤΕΛΙΡΙΟ !!! Δηλαδή θα 'πρεπε οι προπονητές και οι παίκτες να σκοτώνονται μεταξύ τους και όχι να σταματήσουν να σκοτώνονται οι ΚΑΦΡΟΙ στις εξέδρες... ωραια λογική .... "Η Ελλάδα του στημένου ".... σωστα και η Ιταλία του καθαρού ??? ... (Παγκοσμια πρωταθλήτρια παρεπιπτόντως).... "Βοιδόπουτσα από μικρους" ... ενω η Ιντερ την τρωει καθε χρόνο μόνο απο μεγάλους ... ρε φίλε γιατι δεν ασχολεισαι και με τα σπυρια του ΜΟΡΑΤΙ ??? .... όπως και να χει προσπάθησε να ξεφύγεις από την Ελληνική ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ τουλάχιστον ο Οττο σου έδειξε το δρόμο !!![size=15pt]WTF?[/size]
Λαμβανω υποψιν οτι αυτα που εγραψες οφειλονται στις παρενεργειες απο τα ¨ληγμενα¨ που πηρες,η αν δεν πηρες απο το χαμηλο δεικτη νοημοσυνης που εχεις.
Καταρχας ειναι ξεφτιλα ενας προεδρος να κοροιδευει τους παντες με μεταγραφες συνταξιουχων καθε χρονο.
Ειναι ξεφτιλα επισης να τρως βοιδοπουτσα καθε χρονο στην ευρωπη απο καθε λογης ομαδες και να υπερηφανευεσαι οτι στην ελλαδιτσα της διαφθορας κτου στημενου εισαι πρωτος.
Ειναι ξεφτιλα να παιρνεις 700 ευρω το μηνα και να σκας εστω και 1 απο αυτα στον Καθε απατεωνα διαπλεκομενα πουσταρα που εχει κατακλεψει τα παντα για να τον θεωρεις εσυ ¨καλο προεδρο¨ της ομαδας σου.
Τελος πανω απο ολα ειναι μεγαλο ελλατωμα να προσπαθεις να βρισκεις δικαιολογιες για καθε τι που προκυπτει στην πορεια της ομαδας σου ενω στην ουσια προκειται για ενα καλοστημενο θεατρο που ο θεατης εισαι εσυ και η παρασταση ειναι καθε φορα η ιδια.
Δηλαδη ποσες φορες πρεπει να δεις το ιδιο επεισοδιο στη ζωη σου για να καταλαβεις οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι για να στα παιρνουν?Μονο αν εισαι ΠΟΛΥ μαλακας!
Αυτα που εγραψα αφορουν ΟΛΟΥΣ τους οπαδους του ελλαδισταν που πιστευουν καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.
Μεγαλυτερο δουλεμα απο το να αποσυρεται ο μπαμπας και να αναλμβανει ο γιοκας με τα καβλοσπυρα,θωρωντας οτι ερχονται νεες μερες υπαρχει?
Αληθεια αναρωτιεμαι στο μπασκετ γιατι βλεπω ΤΟΣΟΥΣ μαλακες στο γηπεδο να το γεμιζουν και να αλληλοβριζονται τη στιγμη που οι προπονητες ειναι φιλοι,οι παικτες κολλητοι απο εθνικη και οι διοικουντες συνενοημενοι στην μοιρασια της πιτας καθε χρονο?
.. Ολα σικε,απο την πρωτη μερα που γενηθηκα παρτυ μασκε ανθρωπων που τα λογια τους τα πιστεψα..
[size=15pt].....γιατι βλεπω ΤΟΣΟΥΣ μαλακες στο γηπεδο να το γεμιζουν και να αλληλοβριζονται τη στιγμη που οι προπονητες ειναι φιλοι,οι παικτες κολλητοι απο εθνικη και οι διοικουντες συνενοημενοι στην μοιρασια της πιτας καθε χρονο?
Kαταρχας ειμαι δεν ειμαι υπερ του φανατισμου σε ολες τις εκφανσεις του.Δηλαδή θα 'πρεπε οι προπονητές και οι παίκτες να σκοτώνονται μεταξύ τους και όχι να σταματήσουν να σκοτώνονται οι ΚΑΦΡΟΙ στις εξέδρες... ωραια λογική .... "Η Ελλάδα του στημένου ".... σωστα και η Ιταλία του καθαρού ??? ... (Παγκοσμια πρωταθλήτρια παρεπιπτόντως).... "Βοιδόπουτσα από μικρους" ... ενω η Ιντερ την τρωει καθε χρόνο μόνο απο μεγάλους ... ρε φίλε γιατι δεν ασχολεισαι και με τα σπυρια του ΜΟΡΑΤΙ ??? .... όπως και να χει προσπάθησε να ξεφύγεις από την Ελληνική ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ τουλάχιστον ο Οττο σου έδειξε το δρόμο !!!
Μαλλον βλεπεις το ποδοσφαιρο μονοπλευρα, για αυτο δεν σου αρεσει το ιταλικο.Ε όχι και βλέπεις μπάλα στο ιταλικό...πες μου ισπανικό, πες μου γαλλικό, έστω και γερμανικό. Αλλά και όχι και ιταλικό ρε γίγαντα..
Σύμφωνοι ρε αδερφέ. Νόμιζα ότι μιλάμε για θέαμα. Γνωστά αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα
Αυτό ήταν ειρωνικό για αυτό που είπα για το ιταλικό ποδόσφαιρο; είμαι πολύ περίεργος..
τόλμησε να πιάσει στο στόμα του και την Τσέλσι,που μόνο οι κάλτσες του Μακελελέ κάνουν όσο όλος ο Ολυμπιακός....και θα έχει λέει οικονομικά προβλήματα αν φύγει Αμπράμοβιτς,ενώ αυτός κάνει συνετή διαχείριση για τις επόμενες γενιές....Παραμύθια φούρναρη....
Πραγματικά φίλε δεν θα ξεφύγεις ποτέ !!! Είσαι πρωταθλητής Ευρώπης στο ποδόσφαιρο,Πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο και δευτεραθλητής κόσμου στο ίδιο άθλημα ... έχεις σηκώσει ευρωπαϊκά σε συλλογικό επίπεδο (βόλευ πόλο) και σενα σε νοιάζει αν πρέπει ο άλλος να φτάσει τα 50 για να πάρει Πόρσε ,,,λες και ο Ρονάλντο κυκλοφοράει με punto...Kαταρχας ειμαι δεν ειμαι υπερ του φανατισμου σε ολες τις εκφανσεις του.
Ιδιαιτερα στον αθλητισμο.
Αυτο παει στην δικη μου λογικη του οτι πρεπει να υπαρχει ποιοτητα θεαματος για να παψει να υπαρχει καφριλα,δες ευρωπαικο ποδοσφαιρο αλλων ομαδων,η ακομα και μπασκετ οπου τα περιστατικα βιας ειναι σχεδον μηδαμινα σε σχεση με μας.
Η ελληνικη κλαψομουνιαση δεν ειναι τυχαια φιλε.
Οφειλεται καταρχας στη νοοτροπια της αρπαχτης την οποια την εχουν οι εχοντες πρωτα απο ολα.
Τωρα αν θεωρεις οτι ο Οττο ηρθε και το πηρε μαλλον ταχεις μπερδεψει.
Μαλλον δεν καταλαβες οτι το euro ηταν αποτελεσμα καθαρα κωλοφαρδιας και μονο και οχι αποδοσης και ικανοτητας των δικων μας σαπακιων.
Αλλα ειπαμε ο ελληναρας ο οπαδος θα πιστεψει οτι του πασαρουν τα ΜΜΕ και οι εφημεριδες.
Προτιμω να παιζει η ομαδα μπαλα με θεαμα και ας χανει απο το να παιρνει αγωνες σικε και με κωλοφαρδα γκολ-φαουλ.
Προτιμω να δινω τα γκαφρα σε ομαδα με Ελληνες παικτες και οχι σε ομαδα που ειναι μονο με ξενους.
Προτιμω να βλεπω αγωνα στην τηλεοραση και οχι στο γηπεδο που δε μπορω να παω με τη γυναικα κτο παιδι μου απο τις χριστοπαναγιες που ακουγονται.
Προτιμω τα παικτακια που πληρωνω να δω να μην κυκλοφορουν με καγιεν απο τα 20 τους χωρις ναχουν κλεισει ενα χρονο στην ομαδα.
Πολλα ακομα μπορω να πω,αλλα δυστυχως η πλειοψηφια δε σκεφτεται ετσι.
Οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο δε την παλευουν με τη ΜΙΖΕΡΗ ζωη τους και πανε να ξεσπασουν.
Οποιος λεει οτι εχει διαρκειας και νομιζει οτι παιρνει παρασημο στην κοινωνικη του θεση ειναι αποτυχημενος και προβατο.
Εχουμε πηξει απο τετοιες νοοτροπιες σε αυτη τη χωρα.
Ειναι μαγκια βλεπεις να εισαι 200 κιλα,να φορας τη φανελα του ριβαλντο και να λες οτι εισαι ολυμπιακος η οτι αλλο.
Πολλα τα προβατα στο χωρο και λιγοι οι καλοι τσοπανοι σαν το κοκκαλη-βαρδινογιαννη.
Σαπιλα και μονο σαπιλα.
Τουλαχιστον σαπιο το ιταλικο αλλα βλεπεις ΜΠΑΛΑ που δεν παιζει να την δεις στην ελλαδιτσα ουτε σε 100 χρονια.
Κατα τα αλλα δωσε καθε βδομαδα τα ευρω σου στην εφημεριδα να σου πουν οτι ερχεται ο ΚΑΚΑ.
Για γελια και για κλαματα η κατασταση.
Αραγε ποσοι ελληναρες τωρα νοιωθουν περηφανοι για την εθνικη που πηρε το euro?
Μηπως ο Οτο ξεχασε την μπαλα μετα απο 2 χρονια?
Σαπακια και μονο σαπακια στις ομαδες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οι οποιες αν δε φυγουν εξω,τελειωσαν και ποδοσφαιρικα.
Ειναι ιεροσυλια να πιανουμε στο στομα αλλες ομαδες ευρωπαικες με μεγαθηρια ποδοσφαιριστων πολλαπλασιας αξιας.
Ας μεινουμε προσυλωμενοι στο χωριο μας παιδια..
αρτιδια το τουρκικο ποδοσφαιρο.Φοβερή ενδυνάμωση όλων των τουρκικών ομάδων. Στην Ευρώπη θα πάνε όλες καλά και δε βλέπω να την πιάνουμε στην κατάταξη