Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καμμια ρυθμιση σε κανενα απατεωνα.να πληρωσουν οπως ολοι οι υπολοιποι πολιτες που αμα χρωστανε τους πανε μεσα
συμφωνω μαζι σου!!ρε μαγγες συγνωμη τωρα αλλα δεν καταλαβενετε τιποτα?ανεξαρτητα με το τι ομαδα ειμαι. εχεται φανταστει αν ο ολυμπιακος για παραδειγμα εχει οικονομικα προβληματα και τον αφησουν να πεσει δ εθνικη τι γινετε με 3000000 φιλαθλο κοσμο. μονο οι 200000 καφροι να μην τους ψηφισουν τελειωσαν. τι λεμε τωρα
Γιατί βρε Νικ να καταδικάσουμε τα γήπεδα?συμφωνω μαζι σου!!
και χαιρομαι που εκτος απο αυτους που ηξερα ηδη υπαρχουν και αλλοι σκεπτομενοι γαβροι!!!
εγω και ορισμενοι ακομα καταδικαζουμε την ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ρυθμιση σε Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε. οπως επισης την οποιαδηποτε βοηθεια για κατασκευη ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ..
τωρα οι αλλοι που στο "μεγαλειο" του καθε λαμογιου βρισκουν δυναμη και λογο υπαρξης.......καποια στιγμη (100% θα γινει) θα καταλαβουν τι κορο'ι'δα ειναι...
τα παραδειγματα ειναι απειρα και απο ολες τις ομαδες-εταιριες...
Γιατί βρε Νικ να καταδικάσουμε τα γήπεδα?
Τουλάχιστον αυτά θα παραμείνουν μετά τις υπογραφές. Θα υπάρχουν και κάποια έσοδα για την ομάδα και για το δημόσιο.
Για τις λαμογιές τα είπαμε.
γιατι ΕΣΕΝΑ ή ΕΜΕΝΑ ποτε δεν θα μας παραχωρησουν εκταση να φτιαξουμε ειτε "μαγαζι" ειτε σπιτι....ασε που το γηπεδο μεγαλωνει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσια του καθε προεδρου της ΠΑΕ...Γιατί βρε Νικ να καταδικάσουμε τα γήπεδα?
Τουλάχιστον αυτά θα παραμείνουν μετά τις υπογραφές. Θα υπάρχουν και κάποια έσοδα για την ομάδα και για το δημόσιο.
Για τις λαμογιές τα είπαμε.
βεβαια!!!!εισεπραξε το φπα και μαγκας!!!!θυμαμαι στα του ψωμιαδη ειχαν καποια τιμολογια για αγορα καφε για ενα χρονο 3000000 ευρω. κορυφαιος
Καλά και με τις μεγάλες εταιρίες γίνονται χοντρά παιχνίδια και λαδώματα!Μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί όμως να συγκριθεί με μια εταιρία που πουλάει ηλεκτρονικά...είναι τελείως διαφορετικό "πράγμα"...το ιδιο ΑΚΡΙΒΟΣ συμβαινει και στις εταιριες...ερχονται μια φορα στα πεντε χρονια σε ελενχουν και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ το κοστος!!!!!ουτε ρυθμισεις ουτε διαγραφες ουτε παραχωρηση γης για..."επεκταση" ουτε τιποτα!!!!
αλλα το κρατος ξερει τι κανει...ασε τα ΖΩΑ να παραμυθιαζονται....και τους ξεκολιαζει αλλου...
ΑΡΤΟΣ και ΘΕΑΜΑ.....
παλια συνταγη και ΠΑΝΤΑ εφαρμοζετε...
Όλο και κατίτις θα πάρει το δημόσιο, μην νομίζεις. Για παράδειγμα πάρε το Καραϊσκάκη.δημοσιο ειπες φιλε κρεταν η δεν ακουσα καλα? μηπως με τη λεξη δημοσιο εννοεις καποιες βελουδινες τσεπες?γιατι εγω τη λεξη δημοσιο την ξερω αλλιως.
Μακάρι, αλλά...........γιατι ΕΣΕΝΑ ή ΕΜΕΝΑ ποτε δεν θα μας παραχωρησουν εκταση να φτιαξουμε ειτε "μαγαζι" ειτε σπιτι....ασε που το γηπεδο μεγαλωνει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσια του καθε προεδρου της ΠΑΕ...
Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα.
Εδώ κάτω πάντως έδιναν λεφτά. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στις αγροτικές επιδοτήσεις, την άλλη μεγάλη λαμογιά , αλλά στα διάφορα προγράμματα της ΕΕ για επιχειρήσεις κλπ.
Ήταν κι αυτά κάτι...