Νέα

Κορίτσια Vs Αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
βασικα αυτη αρχισε να την λεει σε καποιον και οι αλλοι τρεξαμε να υπερασπιστουμε την τιμη του  :cheesy:
αν διαβασεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν ειναι ετσι.πραγματικα στο λεω

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλά κι εσύ βρε μάτια μου.. τί στόμα είναι αυτό μικρή κοπέλα...
ντροπή!

ε, αυτοί άντρες είναι.. αν πούνε και καμιά καφρίλα δεν πειράζει..

"λίγο η ζέστη τα λόγια του παπά..
ό,τι πεις αντωνάκη μου.."

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επικεντρωθείτε στο θέμα... Μην τσακώνεστε ρε παιδιά... Ήμαρτον και εν πάσει περιπτώσει αν κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν το θέμα ας ανοίξουν άλλο. Μην επανέρχεστε.

Παρεπιπτόντως οι νεκροί έχουν φτάσει τους 5 όπως διάβασα πριν από λίγο σε γνωστό portal.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ισοτητα νινα... :cheesy:

τελειωσε ο τζερτζελες? τωρα παμε παραλια!!!

Επισκέπτης
Συναγωνιστές  είναι καθόλου πρέπων και ευγενικό να την λέμε σε μια κοπέλα και ειδικά σε έναν χώρο που δεν είναι καθόλου οικείος για αυτήν. Αυτό δεν συμβαδίζει με τα αντρικές μου αρχές? Πιστεύω ότι άθελα σας πέσατε σε αυτό το ατόπημα?. Και για όλα αυτά φταίει ο καύσωνας? Καλό είναι να έχει ο καθένας μας τις απόψεις του?και μερικοί να μην είναι το μυγιάγγιχτοι?και να αρπάζονται μόνο μιας. Το τι είναι ο καθένας μας είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το επιδεικνύει με λόγια και φαμφαρισμούς?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Λοιπόν αφού η Μαριάνα δεν μας κάθεται έχω δύο εκδοχες....

1ον αυτή τη στιγμή ψάχνω εφημερίδα για κανα ξέκωλο να έρθει γραφείο για μια πίπα κάτω απο το κλιματιστικό.

2ον να περιμένω να σχολάσω να πάω προς Ιλιάδα 35 να κάνω και τα spa μου?

Τι προτείνετε?

ΥΓ. Μαριάνα, ούτε μια στο εκατομύριο δεν σοβαρολογούσα όταν σου έλεγα για μεροκάματο.Αυτό έλειπε να πάρω ανεκπαίδευτη κι Ελληνίδα και να της δώσω και 20 ευρώ. (τόσο κοστολογώ μια Ελληνίδα για βίζιτα).

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν αφού η Μαριάνα δεν μας κάθεται έχω δύο εκδοχες....

1ον αυτή τη στιγμή ψάχνω εφημερίδα για κανα ξέκωλο να έρθει γραφείο για μια πίπα κάτω απο το κλιματιστικό.

2ον να περιμένω να σχολάσω να πάω προς Ιλιάδα 35 να κάνω και τα spa μου?

Τι προτείνετε?

ΥΓ. Μαριάνα, ούτε μια στο εκατομύριο δεν σοβαρολογούσα όταν σου έλεγα για μεροκάματο.Αυτό έλειπε να πάρω ανεκπαίδευτη κι Ελληνίδα και να της δώσω και 20 ευρώ. (τόσο κοστολογώ μια Ελληνίδα για βίζιτα).
παντως σε ευχαριστω για την προτιμηση!!

Επισκέπτης
Ανέβαινε τις σκάλες ρε συ :) Λες να γονάτισα για να τραβήξω πόζα? :cheesy:

Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.

Απορώ λοιπόν τι κάνεις εσύ εδώ σε αυτό το site :) ʼντε στην μανούλα σου κοπελίτσα :)

Στην γυναικούλα σου αυτές τις συστάσεις που σε παίρνει η μήπως δεν ....;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ (τσάμπα) μαγκιά πάντως από ορισμένους. Και δεν είναι η πρώτη φορά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
στο αλλο ημισφαιριο χαχαχα

δεν ξερω ουτε που ειναι αυτη η πλ. βαθης... θα χαθω! :P

Μήπως να στείλεις PΜ στη Μαριάννα να σε καθοδηγήσει????   ;)

Στην γυναικούλα σου αυτές τις συστάσεις που σε παίρνει η μήπως δεν ....;

Ε, τώρα άμα σε βρίσει (και πολύ μάλιστα) θα φταίει?
Πολύ αέρα πήρατε κοριτσάκια....
ʼντε τώρα....

Επισκέπτης
βεβαια αν το επαιζες ακομη πιο εξυπνα, θα μπορουσες να βγαλεις 3 μεροκαματα σε ΜΙΑ ωρα.. :grin: :grin:

Αφού θεωρείτε εξυπνάδα να κάνει μια γυναίκα βίζιτα τότε γιατί γκρινιάζεται για τις πουτάνες Ελληνίδες; μια χαρά εξυπνα σας τα τρώνε... προφανώς!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Αφού θεωρείτε εξυπνάδα να κάνει μια γυναίκα βίζιτα τότε γιατί γκρινιάζεται για τις πουτάνες Ελληνίδες; μια χαρά εξυπνα σας τα τρώνε... προφανώς!

αγαπητη, εννοειται οτι το ποστ μου ητο χιουμοριστικο και χαβαλετζιδικο.. :grin: :grin: :grin:
γιατι στερεισαι βασικης αισθησης του χιουμορ ?????

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν και δεν είμαι admin ωστόσο να πω ότι συνεχίζετε ένα θέμα που είναι άσχετο με το thread.
Αν "ψάχνεστε" για τέτοια συζήτηση, ανοίξτε άλλο thread και εκεί να τα πούμε αναλυτικά. ΟΧΙ ΕΔΩ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Προσωπικά θα εμπιστευόμουν μια Ελληνίδα πουτάνα μόνο για πίπα και cum in face....βέβαια κι αυτό ριψοκίνδυνο. :think: :think: :think: :think: :think:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αγαπητη, εννοειται οτι το ποστ μου ητο χιουμοριστικο και χαβαλετζιδικο.. :grin: :grin: :grin:
γιατι στερεισαι βασικης αισθησης του χιουμορ ?????
ομως απο μια φαση κ επειτα επαψε να ναι χιουμοριστικο γιωργο

Επισκέπτης
Ρε αφηστε τους τσακωμους με τις "κοτουλες" του site και γραψτε κατι δροσιστικο να παρασει η ωρα μεχρι να παμε παραλια. Η ανεβαστε καμια φωτο. με wet girls να δροσιστουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom