marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αν διαβασεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν ειναι ετσι.πραγματικα στο λεωβασικα αυτη αρχισε να την λεει σε καποιον και οι αλλοι τρεξαμε να υπερασπιστουμε την τιμη του
αν διαβασεις απο την αρχη θα δεις οτι δεν ειναι ετσι.πραγματικα στο λεωβασικα αυτη αρχισε να την λεει σε καποιον και οι αλλοι τρεξαμε να υπερασπιστουμε την τιμη του
από σύνολο επτά σελίδων οι τέσσερεις, με θέμα όλοι εναντίον μίας...
δε ντρέπεστε να επιτίθεστε ομαδικά στο κοριτσάκι!!??!!!
παντως σε ευχαριστω για την προτιμηση!!Λοιπόν αφού η Μαριάνα δεν μας κάθεται έχω δύο εκδοχες....
1ον αυτή τη στιγμή ψάχνω εφημερίδα για κανα ξέκωλο να έρθει γραφείο για μια πίπα κάτω απο το κλιματιστικό.
2ον να περιμένω να σχολάσω να πάω προς Ιλιάδα 35 να κάνω και τα spa μου?
Τι προτείνετε?
ΥΓ. Μαριάνα, ούτε μια στο εκατομύριο δεν σοβαρολογούσα όταν σου έλεγα για μεροκάματο.Αυτό έλειπε να πάρω ανεκπαίδευτη κι Ελληνίδα και να της δώσω και 20 ευρώ. (τόσο κοστολογώ μια Ελληνίδα για βίζιτα).
Ανέβαινε τις σκάλες ρε συ Λες να γονάτισα για να τραβήξω πόζα?
Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.
Απορώ λοιπόν τι κάνεις εσύ εδώ σε αυτό το site ʼντε στην μανούλα σου κοπελίτσα
στο αλλο ημισφαιριο χαχαχαΠου θα βρεις χειρότερα ρε Μπάιτ???
--Εκτός κι αν κατηφορίσεις προς Πλ.Βάθης πλευρά....
Στην γυναικούλα σου αυτές τις συστάσεις που σε παίρνει η μήπως δεν ....;
στο αλλο ημισφαιριο χαχαχα
δεν ξερω ουτε που ειναι αυτη η πλ. βαθης... θα χαθω!
Στην γυναικούλα σου αυτές τις συστάσεις που σε παίρνει η μήπως δεν ....;
βεβαια αν το επαιζες ακομη πιο εξυπνα, θα μπορουσες να βγαλεις 3 μεροκαματα σε ΜΙΑ ωρα..
Αφού θεωρείτε εξυπνάδα να κάνει μια γυναίκα βίζιτα τότε γιατί γκρινιάζεται για τις πουτάνες Ελληνίδες; μια χαρά εξυπνα σας τα τρώνε... προφανώς!
Μήπως να στείλεις PΜ στη Μαριάννα να σε καθοδηγήσει???? ;)
ομως απο μια φαση κ επειτα επαψε να ναι χιουμοριστικο γιωργοαγαπητη, εννοειται οτι το ποστ μου ητο χιουμοριστικο και χαβαλετζιδικο..
γιατι στερεισαι βασικης αισθησης του χιουμορ ?????