Νέα

Κορίτσια Vs Αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αντε τραβα να πηδηξεις [size=11pt]καμια απο αυτες τις φτηνιαρες που γαμας[/size] μπας κ αδειασεις τη μαλακινση απο το μυαλο σου!!!χι χι χι

Ώστε είσαι ακριβή εεεε!!! :rockon:

καλά το είχα  καταλάβει!!! :boobies:

Επισκέπτης
Ώστε είσαι ακριβή εεεε!!! :rockon:

Xεχε η πλάκα είναι ότι απαντάει 1 και 2 φορές στο κάθε Post. Ξέρεις... έχει σσυφιλιαστεί τόσο που θυμάται κάτι που ξέχασε να γράψει στην απάντησή της και πάμε ξανά μία! Έχω λιώσει στο γέλιο εδώ πέρα!

Παίδες... το ότι τα μουνιά κάποιων γυναικών είναι αραχνιασμένα, φταίμε ΠΑΛΙ εμείς :cheesy: Τι να κάνουμε... θα το υποστούμε κι αυτό!!!

Επισκέπτης
λες ε σαβουρογαμη ???το δικο μου δεν ηταν ποτε αραχνιασμενο το δικο σου τωρα που σαι μακρυα απο τη βαθης μπορει!!!χι χι

ʼστο... εγώ είμαι παντρεμένος κι έχω ήδη έναν γιο-ψωλαρά 6 μηνών που σε καμιά 20αριά χρόνια που θα είσαι 40 θα τον κυνηγάς για να σε γαμήσει μπας και νιώσεις χαρά στα σκέλια σου. ʼντε να δούμε εσύ πότε και ΑΝ θα κάνεις ποτέ παιδιά... μπορείς άραγε? Τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία γύρω από τα μουνιά σας δεν είναι ενθαρρυντικά ;) ʼντε, καλό κουράγιο :cheesy:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ʼστο... εγώ είμαι παντρεμένος κι έχω ήδη έναν γιο-ψωλαρά 6 μηνών που σε καμιά 20αριά χρόνια που θα είσαι 40 θα τον κυνηγάς για να σε γαμήσει μπας και νιώσεις χαρά στα σκέλια σου. ʼντε να δούμε εσύ πότε και ΑΝ θα κάνεις ποτέ παιδιά... μπορείς άραγε? Τα ιατρικά στατιστικά στοιχεία γύρω από τα μουνιά σας δεν είναι ενθαρρυντικά ;) ʼντε, καλό κουράγιο :cheesy:
αυτο δε το ξερουμε εσυ μας το λες.και γω μπορει να λεω οτι ειμαι αστροναυτης!!κ τι δουλεια θα χω εγω με αντρα 20 χρονια μικροτερο!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
οσο για το αν θα κανω παιδια δε σε αφορα!!ουτε ειναι θεμα συζητησης!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως εγώ έχω γιό 20αρη με καταπληκτικές προδιαγραφές.. αντε μπας και δεις χαρά και σύ marianna..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
πάντως εγώ έχω γιό 20αρη με καταπληκτικές προδιαγραφές.. αντε μπας και δεις χαρά και σύ marianna..
γιατι το λες αυτο ζητησα κατι??στη συνταξη βγηκες η εχεις ακομη 2 3 χρονακια??

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γιατι το λες αυτο ζητησα κατι??στη συνταξη βγηκες η εχεις ακομη 2 3 χρονακια??

οχι αλλά γενικά ότι θεωρεί μπάζο μου το δίνει εμένα (για να ξεπληρώσει το χαρτζηλίκι) υποψιάζομαι ότι μιά μέρα θα ανταμώσουν οι δρόμοι μας σε κανένα κρεβάτι..

Επισκέπτης
αυτο δε το ξερουμε εσυ μας το λες.και γω μπορει να λεω οτι ειμαι αστροναυτης!!κ τι δουλεια θα χω εγω με αντρα 20 χρονια μικροτερο!

Όταν θα φτάσεις τα 40 και θα (εξακολουθείς) να μην τρως πούτσα, θα δεις πως θα βλέπεις τους 20χρονους ;) Το αν μπορείς ή όχι να κάνεις παιδιά... ειλικρινά στην καραπουτσακλάρα μου :) Ποτέ δεν με απασχόλησαν τα προβλήματα των άλλων :)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αφου παρατηρήσω ότι σε φροντιστηριο δουλευουν και καθαριστριες, να επισημανω ότι αν και η ζεστη βαραει στο κεφάλι, ειναι λιγο κακομοιρο το πλακωμα σε thread για την ζεστη, με προσωπικα και εμπαθη σχολια.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
οχι αλλά γενικά ότι θεωρεί μπάζο μου το δίνει εμένα (για να ξεπληρώσει το χαρτζηλίκι) υποψιάζομαι ότι μιά μέρα θα ανταμώσουν οι δρόμοι μας σε κανένα κρεβάτι..
μπα μεχρι τοτε θα εχεις γερασει και δε θα μπορεις!χι χι

Επισκέπτης
Αφηστε τη marianna2004 και τις εκδιδομενες και πιαστε τις παραλιες.
Αντε να σχολασω να την κανω για θαλασσα.

Επισκέπτης
Εγώ θα έλεγa να την αφήσουμε να τραγουδάει μόνη της (όπως κάνει πάντα άλλωστε) γιατί όσο της απαντάμε θα γράφει μαλακίες. Δεν βλέπετε την υπογραφή της? "Είμαι η Μαριάννα 22 ετών από Αθήνα". Ξέχασε να προσθέσει το "... και είμαι καλά!!!". Για ψυχανάλυση ας πάει σε ειδικό. Ας επικεντρωθούμε στα δικά μας γιατί έχει τόσο διακαή πόθο να πει την τελευταία κουβέντα που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει από εδώ!!! Αφήστε που τόση σημασία από τόσους άντρες δεν θα έχει δει ποτέ στην ζωή της... Αφήστε την!

Let her just be!!!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
από σύνολο επτά σελίδων οι τέσσερεις, με θέμα όλοι εναντίον μίας...
δε ντρέπεστε να επιτίθεστε ομαδικά στο κοριτσάκι!!??!!!

παρεμπιπτόντως στο αιγάλεω στον ελαιώνα 40.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βασικα αυτη αρχισε να την λεει σε καποιον και οι αλλοι τρεξαμε να υπερασπιστουμε την τιμη του  :cheesy:

Επισκέπτης
βασικα αυτη αρχισε να την λεει σε καποιον και οι αλλοι τρεξαμε να υπερασπιστουμε την τιμη του  :cheesy:

Δεν είναι θέμα υπεράσπισης... είναι θέμα μαλακίας! Έχουμε "αλλεργία" εδώ μέσα από κάτι πικραμένες που μπαίνουν και λένε το κοντό τους και το μακρύ τους!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom