Νέα

Κορίτσια Vs Αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Oπως πάντα gentleman o μεσιέ Gent...Μαριάνα, αν ήσουν έξυπνη, είμαστε ηδη 3 παλουκάρια σε μικρή ακτίνα μεταξύ μας. Θα μπορούσες να φερθείς έξυπνα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: και να βγάζεις 3 μεροκαματα σε 2-3 ωρίτσες....στο γραφείο είμαι συνήθως μόνος, οποτε υπάρχει άνεσις....

Γιατί να μας τα τρώνε οι ξένες? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :boobies: :boobies: :boobies:

βεβαια αν το επαιζες ακομη πιο εξυπνα, θα μπορουσες να βγαλεις 3 μεροκαματα σε ΜΙΑ ωρα.. :grin: :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ανέβαινε τις σκάλες ρε συ :) Λες να γονάτισα για να τραβήξω πόζα? :cheesy:

Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.

Απορώ λοιπόν τι κάνεις εσύ εδώ σε αυτό το site :) ʼντε στην μανούλα σου κοπελίτσα :)
α και παρε κ καμια εφημεριδα μη λερωθεις γιατι ειναι βρωμικα εκει και κανει κ πολυ ζεστη!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
εγω ιουλιε δεν κανω αυτη τη δουλεια.ακομη κ αν πεινουσα θα εβγαζα μεροκαματο με αξιοπρεπεια κ οχι ετσι.ασε που δεν χρειαζεται καν να βγαλω μεροκαματο!!ελπιζω να σε κατατοπισα εν μερει

Δεν είναι δουλειά, είναι λειτούργημα.....είναι σπορ, είναι μόδα, είναι στάση ζωής :knockinb: :knockinb: .....Ποιος μίλησε για επαγγελματισμό, μισώ τις επαγγελματίες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ....θέλω amateur...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πίπα με παγάκι. Το καλλίτερο μέσο αντιμετώπισης του καύσωνα.

Πλάκα-πλάκα πριν από μερικά χρόνια υπήρχε ένα μασατζίδικο που διαφήμιζε (στις εφημερίδες) μασάζ με παγάκι. Μήπως θυμάται κάτι ο Πατήρ Γεώργιος;

Επισκέπτης
το αν ειμαι σε αυτο το σαιτ ειναι γουστο μου και καπελο μου .ξαναγυρνα αν θες τωρα στη πλατεια βαθης και ασε με στην ησυχια μου εμενα!

Ναι, σε αφήνω στην ησυχία σου γιατί όσο σου απαντάμε εδώ γενικά θα μας ζαλίζεις τον πέουλα με τις παπαριές σου. Don't worry λοιπόν, δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι ξανά. Ας ελπίσουμε ότι θα το καταλάβουν και οι άλλοι για να μην γίνει κι αυτό το Thread 160 σελίδες γύρω από τις μαλακίες που έχει η κάθε δήθεν-αξιοπρεπή ανοργασμικιά εδώ μέσα :cheesy:

Bye bye :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι δουλειά, είναι λειτούργημα.....είναι σπορ, είναι μόδα, είναι στάση ζωής :knockinb: :knockinb: .....Ποιος μίλησε για επαγγελματισμό, μισώ τις επαγγελματίες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ....θέλω amateur...
ο φιλος σου μιλησε πιο πανω δε θυμαμαι το ονομα του!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
α και παρε κ καμια εφημεριδα μη λερωθεις γιατι ειναι βρωμικα εκει και κανει κ πολυ ζεστη!

κατσε βρε μαριανα γιατι θα μας τρελανεις.....
εσυ, πού ξερεις τι συνθηκες επικρατουν στη βαθης ??????
πας συχνα απο εκει ????? και αν ναι, για ποιο λογο ?????? ο-ε-ο ????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ανέβαινε τις σκάλες ρε συ :) Λες να γονάτισα για να τραβήξω πόζα? :cheesy:

και...όπλισες αμέσως!!! :boobies:

[size=12pt]Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.[/size]

[size=15pt]Ναι, ναι...έτσι είμαστε...έτσι...Βρωμίλοι, λεχρίτες, αγράμματοι, αγροίκοι και ανέραστοι...ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εδώ μασατζούδες κάνουν κρα για πελάτη και η Μαριάννα το βιολί της...Ελληνίδες χαζές παιδί μου... Να ξερες τι χάνεις, κανείς ποτέ δεν είναι αρκετά πλούσιος για να πει πως είναι πλούσιος..... :booty: :booty: :booty: :booty:

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα σωστα και οτι δεν με θιγει ως προσωπικοτητα τα δεχομαι παντα!!!

Η πρόθεση είναι ευγενική και όχι προσωπική πάντα. Ωστόσο από αυτά που διαβάζω είσαι λίγο επιθετική.
Καλή η κριτική αλλά όχι και επίθεση. Είπαμε πλάκα κάνουμε...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
κατσε βρε μαριανα γιατι θα μας τρελανεις.....
εσυ, πού ξερεις τι συνθηκες επικρατουν στη βαθης ??????
πας συχνα απο εκει ????? και αν ναι, για ποιο λογο ?????? ο-ε-ο ????
ω ναι αγαπητε γιωργο παλια δουλευα εκει σε φροντιστηριο!!και ετσι περνουσα καθε μερα1

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Η πρόθεση είναι ευγενική και όχι προσωπική πάντα. Ωστόσο από αυτά που διαβάζω είσαι λίγο επιθετική.
Καλή η κριτική αλλά όχι και επίθεση. Είπαμε πλάκα κάνουμε...
δε μεενδιαφερει η αποψη σου αγαπητε μου.οσο για την επιθετικοτητα απο ανεκαθεν τα μελη μου τη λενε!

Επισκέπτης
ω ναι αγαπητε γιωργο παλια δουλευα εκει σε φροντιστηριο!!και ετσι περνουσα καθε μερα1

XAXAXA sorry δεν μπορώ αλλά θα επέμβω (για τελευταία φορά!!!!). Είσαι 22 και παλιά (δηλαδή πόσο παλιά... πριν 2-3 χρόνια???) ήσουν και καθηγήτρια!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Λοιπόν, Μαριαννάκι, μάζεψε τα κιλά σου και στο καλό  :2funny:

Αυτά! Δεν ξαναμιλάω άλλο, promise!!!

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δε μεενδιαφερει η αποψη σου αγαπητε μου.οσο για την επιθετικοτητα απο ανεκαθεν τα μελη μου τη λενε!

Για να μιλάμε και σωστά...
Ή θα πεις από τότε (χρονολογία...)
Ή θα πεις ανέκαθεν σκέτο...

Τώρα για το αν σε ενδιαφέρει η άποψή μου με αφήνει παγερά αδιάφορο...

Τα μέλη, ενδεχομένως στη λένε γιατί τους την λες κι εσύ...

αυτά γιατί είσαι 22 και μικρή ακόμα... θα μάθεις όμως όπως είπε και ο Δεσπότης...

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
XAXAXA sorry δεν μπορώ αλλά θα επέμβω (για τελευταία φορά!!!!). Είσαι 22 και παλιά (δηλαδή πόσο παλιά... πριν 2-3 χρόνια???) ήσουν και καθηγήτρια!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

αντε τραβα να πηδηξεις καμια απο αυτες τις φτηνιαρες που γαμας μπας κ αδειασεις τη μαλακινση απο το μυαλο σου!!!χι χι χι
warnwarn.gif
 Για[/URL] να βριζοσαστε υπαρχουν τα pm. Τα χι χι δεν αναιρουν την αγενεια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

ναι μωρε ενταξει.........
ζωη λεζαντα.....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ειμαι 22, κατεβηκα απ το βουνο εδω και 2 χρονια, αλλα εχω πολλα να ε-πιδειξω απ τη ζωη μου, ειμαι φοιτητρια, καθηγητρια, μελος της ακαδημιας αθηνων, επιτιμο μελος του μεγαρου μουσικης της βιεννης κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ..........  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αααα..... και ποθητο τεκνό του μεγαλου της βαρβατιλας σαιτ.. του bourdela.....  :grin: :grin:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
σας πειραξε ολους η ζεστη μου φαινεται και λετε μαλακιες εδω και 4 σελιδες

Stories

Νέο!

Stories