You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Να προτιμάς σκέτο το γαλα του δεν ειναι ωραιο χαχαχαχα
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μόνο κι αποκλειστικά.
Επειδή είναι και θέμα μετάδοσης θερμότητος, προτείνεται επίσης η επάλειψη πριν να μπείτε στο ρινγκ με water based lubricant για καλλίτερη θερμοαπαγωγή μέσω της ροής ψυχρών ρευμάτων.
Επίσης ιδανικό το δροσερό ζακούζι τέτοια εποχή με έμφαση στην ποδολαγνεία.
Επειδή είναι και θέμα μετάδοσης θερμότητος, προτείνεται επίσης η επάλειψη πριν να μπείτε στο ρινγκ με water based lubricant για καλλίτερη θερμοαπαγωγή μέσω της ροής ψυχρών ρευμάτων.
Επίσης ιδανικό το δροσερό ζακούζι τέτοια εποχή με έμφαση στην ποδολαγνεία.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Eις την ποδολαγνείαν βεβαίως η οποία λειτουργεί ανασταλτικά εις την εφύδρωση....
Επισκέπτης
Στην γυναικούλα σου αυτές τις συστάσεις που σε παίρνει η μήπως δεν ....;
Εσένα σου είχα πει και στα PMs που ΕΣΥ μου έστειλες πρώτη να μην με ξαναενοχλήσεις. Στο λέω και δημόσια λοιπόν έτσι ώστε να μην με παρεξηγήσουν τα μέλη για το καριολίκι που ενδεχομένως να φας αν συνεχίσεις.
Παράτα με ρε παιδί μου, δεν ασχολούμαι με τις μαλακισμένες του site αυτού, το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή που έγινα μέλος αυτό. Απόδειξη ότι ΠΟΤΕ δεν έχω ασχοληθεί με καμία, ούτε έχω στείλει PM ούτε τίποτα. Ας βγει κάποια να το διαψεύσει αυτό.
Τι να πω ρε πούστη μου... όλες οι φακλάνες ανοργασμικιές πάνω μου πέφτουν? Υπάρχουν τόσοι άλλοι... 20000 μέλη! Ξεκολλάτε ρεεεεεε!!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δηλ σε γουσταρουν τοσο πολυ που πεφτουν συνεχεια πανω σου??τι κριμα που παντρευτηκες ρε συ χασαμε το σουπερ γκομενο!!Εσένα σου είχα πει και στα PMs που ΕΣΥ μου έστειλες πρώτη να μην με ξαναενοχλήσεις. Στο λέω και δημόσια λοιπόν έτσι ώστε να μην με παρεξηγήσουν τα μέλη για το καριολίκι που ενδεχομένως να φας αν συνεχίσεις.
Παράτα με ρε παιδί μου, δεν ασχολούμαι με τις μαλακισμένες του site αυτού, το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή που έγινα μέλος αυτό. Απόδειξη ότι ΠΟΤΕ δεν έχω ασχοληθεί με καμία, ούτε έχω στείλει PM ούτε τίποτα. Ας βγει κάποια να το διαψεύσει αυτό.
Τι να πω ρε πούστη μου... όλες οι φακλάνες ανοργασμικιές πάνω μου πέφτουν? Υπάρχουν τόσοι άλλοι... 20000 μέλη! Ξεκολλάτε ρεεεεεε!!!!
Επισκέπτης
Εσένα σου είχα πει και στα PMs που ΕΣΥ μου έστειλες πρώτη να μην με ξαναενοχλήσεις. Στο λέω και δημόσια λοιπόν έτσι ώστε να μην με παρεξηγήσουν τα μέλη για το καριολίκι που ενδεχομένως να φας αν συνεχίσεις.
δεν ...δεν... χεχε
Επισκέπτης
Ναι του τα εχωσα και σε πμ αυτό ειναι αληθεια χαχαχαχα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
το επομενο σταδιο ειναι να του τα χωσεις και απο το τηλεφωνο.. ;)
Επισκέπτης
Δεν υπαρχουν επομενα σταδια για αυτον. Εξαλλου ειναι εμφανές ότι έχω σε αλλους προτιμηση και σε κάποιους εκτιμηση.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
χι χι ωραιος τροπος να το βουλωσει!!
Επισκέπτης
Και μετά σου λενε δεν μετράει το μέγεθος....χαχαχαχα
Γιατί δεν πας να γίνεις μέλος στο τσατσά.gr, να μας αφήσεις ήσυχους, να κάνεις και παρέα με τη λούγκρα τον Stunt?
Ξέρει κι αυτός από PM...
Η μαγκιά μέσω PM ξεχιλίζει γενικώς.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μετραει ειδικα στο να το βουλωσει!χι χιΚαι μετά σου λενε δεν μετράει το μέγεθος....χαχαχαχα
Αν το βουλώσει έτσι, θέλω να το δω...!!!!!!
Μετά μόνο να μουγκρίζει θα μπορεί....
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
pistonizer εγω μια ατακα για off topic ειπα και με εστειλες αμεσως σε blind date με δροσερο υδρομασαζ... εδω να σε δω τωρα... τι θα προτεινεις..
που;;;
Επισκέπτης
Γιατί δεν πας να γίνεις μέλος στο τσατσά.gr, να μας αφήσεις ήσυχους, να κάνεις και παρέα με τη λούγκρα τον Stunt?
Ξέρει κι αυτός από PM...
Η μαγκιά μέσω PM ξεχιλίζει γενικώς.
Μαλλον επειδή είχα κάτι να πω στο πμ αληθινο που ενόχλησε (όπως κάθε αλήθεια) και ειπα να μην χαλάσω το θρεντ. Ε βέβαια μετά κατάλαβα οτι ο σεβασμός στο θρεντ κερδίζετε - και έτσι είπα να να τα γραφω χύμα και οποιος αντέξει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 537
- Εμφανίσεις
- 167K