Νέα

Κορίτσια Vs Αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εννοώ πως ως Ελληνίδα μπορεί να δει τα φλόκια να πέφτουν και να πάρει ομπρέλα............Δεν έχουν καμμια ανωμαλία και φαντασία στο γαμήσι, αστα...υπάρχουν βέβαια και οι λαμπρές εξαιρέσεις.

Θα διαφωνήσω μαζί σου.Το κάθε εκρηκτικό θέλει τον τον ανάλογο πυροκροτητή,φυτίλι κλπ,κλπ.Αν βρείς το κουμπί της Ελληνίδας θα χάσεις την μπάλα.Βέβαια μετά αρχίζουν οι μαλακισμένες ανασφάλειες και οι ατελείωτες συζητήσεις για να αποδείξεις οτι δεν είσαι γαίδαρος,ελέφαντας κλπ και μετά ούτε να την βλέπεις δεν θέλεις όχι να κάνεις και τρελίτσες.Αλλά τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες,ιδιαίτερα η νέα γενιά δίνει ρέστα στο κρεβάτι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
....Αλλά τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες,ιδιαίτερα η νέα γενιά δίνει ρέστα στο κρεβάτι.

Mπαααα.........μου έχει κάτσει φάση με νέα γενιά, κι απ ότι έχω δει σε amateur greek video είναι ξενέρες, λες και γαμάς πτώμα........

Ολο οπτικά εφέ κι απο απόδοση 0.Είπαμε βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις....

Επισκέπτης
Κάτι που έχει παρατηρηθεί και σε νεολαιους.. λες να φταιει η γενια;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Mπαααα.........μου έχει κάτσει φάση με νέα γενιά, κι απ ότι έχω δει σε amateur greek video είναι ξενέρες, λες και γαμάς πτώμα........

Ολο οπτικά εφέ κι απο απόδοση 0.

Οπτικά εφέ; Δηλαδή κάπου δίπλα είναι και ο ... Σπήλμπεργκ και σκηνοθετεί; :2funny: :2funny: :2funny:

Είπαμε βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις....

Κι όπως ξαναείπαμε, αυτές ψάχνουμε... :rockon: :rockon: :rockon:

[size=12pt]PS: θα γούσταρα μιλάμε να ποστάσουν φωτογραφίες τους η Μαριάννα και η erinal_w, και να είναι λέει τρελά μωρά [/size] :rockon: [size=12pt]Να δω τί θα τους γράφουμε μετά όλοι, ύστερα από το χαμό που έγινε στο thread!!![/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1

Ολο οπτικά εφέ κι απο απόδοση 0.Είπαμε βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις....

Έχουν δίψα για μάθηση και θέληση για Κ!!λι όμως :boobies:Το θέμα είναι ότι ποιος έχει την υπομονή και την όρεξη να τα διαπαιδαγωγήσει :2funny:Ό,τι αρπάξουν κι αυτά διά της επαναλήψεως με διαφόρους. :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
συμφωνώ και οι νεολαίοι είναι γάμα τα...τους βλέπεις στο δρόμο να περπατάνε αγόρια κορίτσια με το μαλλί το φραπέ και πάνε σαν ζόμπι, ζώα σκέτα....

Βρε αν δεν ρίξω τα χαστούκια μου στη γκόμενα (στα κωλομέρια), αν δεν φάει δυνατό γαμήσι και φτύσιμο στη μάπα, καθώς και βαθιά πίπα δεν ξυπνά η Ελληνίδα. Ειναι κάτι σαν το φιλί (καβλί) της ζωής....θέλει ένταση.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
αυτό δείχνει μια υγιή καβλιάρα Ελληνίδα.Δεν είναι κακό.....

Επισκέπτης
Ε με τον τζορνταν δεν συμφωνουσα μέχρι σήμερα που ήρθε ο καύσωνας και μας επηρέασε μαλλον και τους δυο χαχαχαχχαχα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Πάντως η νέα γενιά δεν πρέπει να πολυγαμάει....κι αυτό είναι κακό....Εννοώ πως πρέπει να πέφτει ξενερά και υποτονικές καταστάσεις. Μπορεί το σεξ να το έχουν ελεύθερα αλλά....

Επισκέπτης
Γαμάει αλλα δεν το ευχαριστιεται τζορνταν.

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δεν ξερω αν η νεα γενια γαμαει αλλα σιγουρα γαμιεται στο playstation για τους νεους εκπροσωπους το ανδρικου φυλου και για τις τιμημενες νεες μας το εχουν ριξει στη χαζομαρα!!!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω μαζί σου.Το κάθε εκρηκτικό θέλει τον τον ανάλογο πυροκροτητή,φυτίλι κλπ,κλπ.Αν βρείς το κουμπί της Ελληνίδας θα χάσεις την μπάλα.Βέβαια μετά αρχίζουν οι μαλακισμένες ανασφάλειες και οι ατελείωτες συζητήσεις για να αποδείξεις οτι δεν είσαι γαίδαρος,ελέφαντας κλπ και μετά ούτε να την βλέπεις δεν θέλεις όχι να κάνεις και τρελίτσες.Αλλά τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες,ιδιαίτερα η νέα γενιά δίνει ρέστα στο κρεβάτι.

επαυξάνω, κι όχι μόνο ρέστα!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν τα νέα κοκοράκια δεν μπορούν γιατί είναι κολλημένα με ένα χειριστήριο, εμείς οι 30+ μπορούμε να αναπληρώσουμε το κενό με σθένος και αυταπάρνηση, έτοιμοι να θυσιαστούμε στο βωμό της νεανικής καύλας (δε λέμε όχι σε καλοδιατηρημένα μιλφέϊγ).

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αν τα νέα κοκοράκια δεν μπορούν γιατί είναι κολλημένα με ένα χειριστήριο, εμείς οι 30+ μπορούμε να αναπληρώσουμε το κενό με σθένος και αυταπάρνηση, έτοιμοι να θυσιαστούμε στο βωμό της νεανικής καύλας (δε λέμε όχι σε καλοδιατηρημένα μιλφέϊγ).
με ποιο τροπο μηπως δεν εχεις παρει ειδηση οτι μολις κολλησεις καποια νεα ειναι ικανη να γαμηθει μαζι σου και μετα να λεει οτι τη βιασες?οσο για τις μιλφειγ τις προτιμω καθως εχουν πολλα να δωσουν!!!!

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
με ποιο τροπο μηπως δεν εχεις παρει ειδηση οτι μολις κολλησεις καποια νεα ειναι ικανη να γαμηθει μαζι σου και μετα να λεει οτι τη βιασες?οσο για τις μιλφειγ τις προτιμω καθως εχουν πολλα να δωσουν!!!!

Ο βιασμός μου ακούγεται τραβηγμένη εκδοχή.Αν ξέρεις τι σου γίνεται με 5 κουβέντες έχει αλληθωρίσει η μικρά στο φτερό.Αν κρίνεις κι από τους σημερινούς πιτσιρικάδες που δεν έχουν όρεξη να σηκώσουν το πιρούνι να φάνε στην πλειοψηφία τους εμείς οι γεννηθέντες τη δεκαετία του 70' είμαστε πολύ καλό πακέτο για πολλούς και διάφορους λόγους. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom