kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τι εννοείς τιμή?
Πεντάστερες!!!
τι εννοείς τιμή?
Εννοώ πως ως Ελληνίδα μπορεί να δει τα φλόκια να πέφτουν και να πάρει ομπρέλα............Δεν έχουν καμμια ανωμαλία και φαντασία στο γαμήσι, αστα...υπάρχουν βέβαια και οι λαμπρές εξαιρέσεις.
....Αλλά τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες,ιδιαίτερα η νέα γενιά δίνει ρέστα στο κρεβάτι.
Mπαααα.........μου έχει κάτσει φάση με νέα γενιά, κι απ ότι έχω δει σε amateur greek video είναι ξενέρες, λες και γαμάς πτώμα........
Ολο οπτικά εφέ κι απο απόδοση 0.
Είπαμε βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις....
Mπαααα.........μου έχει κάτσει φάση με νέα γενιά, κι απ ότι έχω δει σε amateur greek video είναι ξενέρες, λες και γαμάς πτώμα........
Ολο οπτικά εφέ κι απο απόδοση 0.Είπαμε βέβαια, υπάρχουν κι εξαιρέσεις....
γιατι ανησυχεις erinal_w???Θα συμφωνήσω και παλι και ανησυχω...
Θα διαφωνήσω μαζί σου.Το κάθε εκρηκτικό θέλει τον τον ανάλογο πυροκροτητή,φυτίλι κλπ,κλπ.Αν βρείς το κουμπί της Ελληνίδας θα χάσεις την μπάλα.Βέβαια μετά αρχίζουν οι μαλακισμένες ανασφάλειες και οι ατελείωτες συζητήσεις για να αποδείξεις οτι δεν είσαι γαίδαρος,ελέφαντας κλπ και μετά ούτε να την βλέπεις δεν θέλεις όχι να κάνεις και τρελίτσες.Αλλά τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες,ιδιαίτερα η νέα γενιά δίνει ρέστα στο κρεβάτι.
με ποιο τροπο μηπως δεν εχεις παρει ειδηση οτι μολις κολλησεις καποια νεα ειναι ικανη να γαμηθει μαζι σου και μετα να λεει οτι τη βιασες?οσο για τις μιλφειγ τις προτιμω καθως εχουν πολλα να δωσουν!!!!αν τα νέα κοκοράκια δεν μπορούν γιατί είναι κολλημένα με ένα χειριστήριο, εμείς οι 30+ μπορούμε να αναπληρώσουμε το κενό με σθένος και αυταπάρνηση, έτοιμοι να θυσιαστούμε στο βωμό της νεανικής καύλας (δε λέμε όχι σε καλοδιατηρημένα μιλφέϊγ).
erival_w...κάτι τέτοιο θα σε ικανοποιούσε?Δεν λες τίποτα, τζόρνταν. Αλλά αξίζει να το φυσσας αυτό το εργαλείο.
με ποιο τροπο μηπως δεν εχεις παρει ειδηση οτι μολις κολλησεις καποια νεα ειναι ικανη να γαμηθει μαζι σου και μετα να λεει οτι τη βιασες?οσο για τις μιλφειγ τις προτιμω καθως εχουν πολλα να δωσουν!!!!