Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι, η ευγενια πρέπει να υπάρχει σε όλα τα επαγγελματα.
ΟΜΩΣ ο σερβιτόρος για παράδειγμα δεν ειναι υποχρεωμενος να σου κάνει τον χαμάλι
για να σε ευχαριστήσει.
Είναι υποχρεωμένος να κάνει την δουλεία του και μόνο αυτή.
Εγω θεωρώ οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να παιζει θεατρο πέρα απο τα τυπικά.

Πληρώνεις για να βαλεις καπου το ''εργαλειο'' σου τίποτα άλλο.
και παλι λαθος κανεις... ο καλος ο σερβιτορος και τον χαμαλι κανει και ανεκδοτα λεει και για τσιγαρα θα παει για τον πελατη του και ολα αυτα με το χαμογελο και ολα αυτα για το μεροκαματο αντε και κανα 2ευρω τιπ. Η πουτανα τι παραπανω εχει;;;
Δεν καταλαβαινεις οτι δεν πληρωνεις για να βαλεις καπου το εργαλιο σου, αγοραζεις σεξουαλικες υπηρεσιες αναλογα με τα γουστα σου και αυτο πρεπει να σου προσφερουν αν θελουν να λεγονται επαγγελματιες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Παραθέτω την αποψη μου ως εργαζόμενη γυναίκα. :)

Εαν δεν απολαμβανεις τις απαντησεις μου
μπορεις απλα να μην μου απευθυνεις τον λόγο,
μιας και εσύ αναφερθηκες σε μένα εξαρχής.  :)

πολυ ξυλινες απαντησεις. και προσεξτε μην παθετε καιμια υπερκοποση απο την εργασια σας και σας ξεφυγει κανενα ποστ :2funny:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
και παλι λαθος κανεις... ο καλος ο σερβιτορος και τον χαμαλι κανει και ανεκδοτα λεει και για τσιγαρα θα παει για τον πελατη του και ολα αυτα με το χαμογελο και ολα αυτα για το μεροκαματο αντε και κανα 2ευρω τιπ. Η πουτανα τι παραπανω εχει;;;
Δεν καταλαβαινεις οτι δεν πληρωνεις για να βαλεις καπου το εργαλιο σου, αγοραζεις σεξουαλικες υπηρεσιες αναλογα με τα γουστα σου και αυτο πρεπει να σου προσφερουν αν θελουν να λεγονται επαγγελματιες

Αρα ο καλός σερβιτόρος φαίνεται στο ποσο καλά θα κάνει το γλυφτρονι για να πάρει το φιλοδώρμα? Ωραία τακτική.

Γιαυτό , οσοι δεν παίρνουν tips στην Ελλάδα , συμπεριφέρονται με αγενεια και ειναι μαλακες (Δημοσιοι υπάλληλοι? Χμμ...)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Αρα ο καλός σερβιτόρος φαίνεται στο ποσο καλά θα κάνει το γλυφτρονι για να πάρει το φιλοδώρμα? Ωραία τακτική.

Γιαυτό , οσοι δεν παίρνουν tips στην Ελλάδα , συμπεριφέρονται με αγενεια και ειναι μαλακες (Δημοσιοι υπάλληλοι? Χμμ...)

πες τα ρε βιολεττααααααα  :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αγενως  και σαν μαλακς συμπεριφερεται αυτος που δεν φοβαται οτι θα χασει την εργασια του και  δεν εχει κανενα κινητρο η τσιπα (ΔΥ).

στον ιδιωτικο τομεα (που υπαγονατι και οι πουτανες) η ικανοποιηση του πελατη ειναι απαιτουμενο. Ο καλοε σερβιτορος εχει σαν στοχο το μαξιμουμ τιπ. Αυτο θα το παρει μπαινοντας στο πετσι  του σερβιριζομενου. δεν χρειαζεται συναισθηματικη νοημοσυνη για αυτο. απλος επαγγελματισμος.

Επισκέπτης

το γλυφτρονι δεν το κανει για το φιλοδωριμα αλλα για το μεροκαματο. Αν σε στραβοκοιταει και κανει απλα την δουλεια του το να σου πεταει ενα πιατο, θα παρει πουλο γιατι μεσα στην δουλεια του ειναι να φερνει κοσμο και οχι να διωχνει...
Και εκει την δουλεια του την κανει ο πελατης θα φαει αλλα η λεξη service  ειναι πολλα παραπανω απο μια μπριζολα

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
το γλυφτρονι δεν το κανει για το φιλοδωριμα αλλα για το μεροκαματο. Αν σε στραβοκοιταει και κανει απλα την δουλεια του το να σου πεταει ενα πιατο, θα παρει πουλο γιατι μεσα στην δουλεια του ειναι να φερνει κοσμο και οχι να διωχνει...
Και εκει την δουλεια του την κανει ο πελατης θα φαει αλλα η λεξη service  ειναι πολλα παραπανω απο μια μπριζολα

Το να σε στραβοκοιταξει απεχει πολύ απο το να παει να σου φέρει τσιγάρα απο το περίπτερο (!!).
Οποιος παρεχει υπηρεσίες
δεν σημαίνει οτι μπορείς και να τον π****ς αν θέλεις. (εξαιρούνται οι ιερόδουλες  :grin:)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Ε στα αρχιδια μας τι θεωρεις εσυ πισω απο το πσ σου.
Δεν μπορεις να εχεις και αποψη αμα δεν εισαι πελατης, η εστω εργαζομενη.

Επισκέπτης
Το να σε στραβοκοιταξει απεχει πολύ απο το να παει να σου φέρει τσιγάρα απο το περίπτερο (!!).
Οποιος παρεχει υπηρεσίες
δεν σημαίνει οτι μπορείς και να τον π****ς αν θέλεις. (εξαιρούνται οι ιερόδουλες  :grin:)
κανεις λαθος. πηγαινε σε σχολη τουριστικων επαγγελματων να σου πουν... μονο να το να σε  :fuck1: δεν μπορουν.
Ετσι και οι πωλητες και οι εργαζομενοι σε ξενοδοχεια... μαζι με αυτους και οι ιεροδουλες με την διαφορα οτι η δουλεια τους ειναι το :knockinb:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σόρρυ Βιολέτα κάνεις λάθος. Είναι άλλη η δουλειά της πουτάνας, γι αυτό είναι και τόσο  καλοπληρωμένη.

Όταν πληρώνεις 200 ευρά για μία ωρα, θελεις την πουτάνα απόλα σαν το σουβλάκι.

Και καυλιάρα, και ευγενική, και να συμμετέχει, και να προσποιείται πως της αρέσει (στα αρχίδια μου αν εχει στα αλήθεια) και όλο το πακέτο.

Στη μία ώρα που θα κάτσω μαζί της πρέπει να αισθανθώ άρχοντας.

Όποιες μου το προσφέρουν αυτό το πακέτο τις επιλέγω ξανά και ξανά. Εχω ιερόδουλο που έχει αυτό το πακέτο και που την επισκέπτομαι εδώ κι έναν χρόνο συνεχώς. Πρεπει να έχουμε βρεθεί τουλάχιστον 20 φορές.

Τελείως διαφορετική εργασία από τον σερβιτόρο, που θέλω να έρθει απλά χαμογελαστός για την παραγγελία, να μου φέρει τον καφέ, μια παγωμένη κανάτα νερό γεμάτη πάγο, να τον πληρώσω κιόλας,  και να μην μου ξαναζαλίσει τα αρχίδια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι να φύγω, ούτε με ψευτικες ευγένειες, ούτε με τζιριτζάτζουλες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οποιος παρεχει υπηρεσίες
δεν σημαίνει οτι μπορείς και να τον π****ς αν θέλεις. (εξαιρούνται οι ιερόδουλες  :grin:)
για πες μας τι δουλεια κανεις-αν κανεις- που δεν γλυφεις τον πελατη σου.....

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
κανεις λαθος. πηγαινε σε σχολη τουριστικων επαγγελματων να σου πουν... μονο να το να σε  :fuck1: δεν μπορουν.
Ετσι και οι πωλητες και οι εργαζομενοι σε ξενοδοχεια... μαζι με αυτους και οι ιεροδουλες με την διαφορα οτι η δουλεια τους ειναι το :knockinb:
μήπως η βιολέτα κάνει φροντιστήριο για να εξασκήσει το επάγγελμα; με το συμπάθειο... :grin:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Και λέω ,
γιαυτό ακριβώς φτάσαμε στο σημείο να πηγαινουμε σε δημοσιες υπηρεσιες και
να τους παρακαλαμε να κανουν την δουλεια τους.

Επισκέπτης
Και λέω ,
γιαυτό ακριβώς φτάσαμε στο σημείο να πηγαινουμε σε δημοσιες υπηρεσιες και
να τους παρακαλαμε να κανουν την δουλεια τους.
εκτως απο το οτι οι ΔΥ ειναι μπουρδελο τι σχεση εχουν με αυτο που συζηταμε;;;
εκει εισαι μονιμος, δεν χανεις τον πελατη με τιποτα και ο πελατης εξαρταται απο σενα :idiot:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βιολετα???? που πηγες διακοπες?

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Βιολέττα24, όλο κάτι δεν καταλαβαίνεις.

Υπάρχουν καλές και κακές πόρνες, ή πόρνες του 10άρικου και του 500άρικου, διαφορετικές απαιτήσεις - συμπεριφορά - service κλπ.
Οπως υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες σε όλες τις δουλειές. Οι ΔΥ που αναφέρεσαι είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί και κακοί να είναι κανείς δεν τους διώχνει και έχουν τις ίδιες απολαβές με τους καλούς.

Και επειδή είδα τι έγραφες και χθες σε αυτό το θέμα, πες μας πως εξηγείς ότι οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να ανοίξουν τα πόδια σε οποιονδήπτε αρκεί να πάρουν αντάλλαγμα.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και καυλιάρα, και ευγενική, και να συμμετέχει, και να προσποιείται πως της αρέσει (στα αρχίδια μου αν εχει στα αλήθεια) και όλο το πακέτο.

Στη μία ώρα που θα κάτσω μαζί της πρέπει να αισθανθώ άρχοντας.

Μπορείς να απαιτήσεις απο την αλλη να σου παρέχει τις υπηρεσίες
τις οποιες λεει οτι κανει. Δεν μπορεις να απαιτήσεις όμως να είναι ''καυλιαρα''.
Καταρχας το καυλιαρα ειναι εντελώς υποκειμενικό, όπως
και το θεμα προσποιησης ή οχι.

Το αν θα τα βρείτε στο σεξ δεν εχει να κάνει μόνο με την ιεροδουλη. Είναι θέμα χημείας μεταξύ των 2.

Επισκέπτης
τις οποιες λεει οτι κανει. Δεν μπορεις να απαιτήσεις όμως να είναι ''καυλιαρα''.

Το αν θα τα βρείτε στο σεξ δεν εχει να κάνει μόνο με την ιεροδουλη. Είναι θέμα χημείας μεταξύ των 2.
ειδες που τελικα δεν πληρωνεις για να βαλεις καπου το εργαλειο σου;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

βρε κοπελα μου..εχεις πληρωσει ποτε για να γαμησεις???

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
εκτως απο το οτι οι ΔΥ ειναι μπουρδελο τι σχεση εχουν με αυτο που συζηταμε;;;
εκει εισαι μονιμος, δεν χανεις τον πελατη με τιποτα και ο πελατης εξαρταται απο σενα :idiot:

Γιατί σαν λαος δεν μαθαμε να κανουμε την δουλεια μας καλα ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.
Αλλα μονο οταν υπαρχει φιλοδωρημα γινομαστε και χαλί να μας πατησουν.
Κατι το οποιο ειναι λάθος κατεμε.
ΟΤΙ δουλεια και να κανεις υπάρχει μια νοητη γραμμη που διαχωρίζει την εξυπερετηση και την ευγενια
με το ''χαμαλικι''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom