You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 785
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ναι μονο που αυτη η νοητη γραμμη ειναι πολυ πιο μακρια απ οσο φανταζεσαι.Γιατί σαν λαος δεν μαθαμε να κανουμε την δουλεια μας καλα ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.
Αλλα μονο οταν υπαρχει φιλοδωρημα γινομαστε και χαλί να μας πατησουν.
Κατι το οποιο ειναι λάθος κατεμε.
ΟΤΙ δουλεια και να κανεις υπάρχει μια νοητη γραμμη που διαχωρίζει την εξυπερετηση και την ευγενια
με το ''χαμαλικι''.
Ειδικα στον χωρο της παροχης υπηρεσιων... Αν ο σερβιτορος δεν κανει τον χαμαλι παει σπιτι του να αραξει στο pc το ιδιο και η στριπερ που δεν κανει κονσομασιον. τι αλλο θες να σου πω για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος.
Ο στοχος ειναι να κανεις τον πελατη να ξαναρθει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Επίσης χρησιμοποιούν πολύ τις λέξεις : μη , όχι , δενμόνο οι ελλεηνίδες πουτάνες λένε την αμοιβή τους "δωράκι" ξενερώνω όταν ακούω αυτή τη λέξη
*συνήθως συντάσσεται με το μωρό μου πχ "μωρό μου θα μου δώσεις πρώτα το δωράκι μου?"
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ακριβως και οχι μονο...οι Ελλεινιδες δεν κανουν τελικα, ουτε για επαγγελματιες...Επίσης χρησιμοποιούν πολύ τις λέξεις : μη , όχι , δεν
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν ο σερβιτορος δεν κανει τον χαμαλι παει σπιτι του να αραξει στο pc το ιδιο και η στριπερ που δεν κανει κονσομασιον. τι αλλο θες να σου πω για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος.
Επειδη αυτό γινεται, δεν σημαίνει οτι αυτό ειναι το σωστό.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ε στα αρχιδια μας τι θεωρεις εσυ πισω απο το πσ σου.
Δεν μπορεις να εχεις και αποψη αμα δεν εισαι πελατης, η εστω εργαζομενη.
μα γιατί εκνευρίζεσαι? κουβεντα κανουμε
Επισκέπτης
και; σου ειπε κανενας οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος;;Επειδη αυτό γινεται, δεν σημαίνει οτι αυτό ειναι το σωστό.
βιολετα η ζωη δεν ειναι παραμυθι οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο λιγοτερο πονο θα νιωσεις.
edit ασε που ειναι σωστο να παιρνεις αυτο που πληρωνεις. γενικα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επειδη αυτό γινεται, δεν σημαίνει οτι αυτό ειναι το σωστό.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως τα καταφερνεις και τους εκνευριζεις σχεδον ολους βιολεττα?μα γιατί εκνευρίζεσαι? κουβεντα κανουμε
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Η Βιολεττα24 πολυ απλα δεν μπορει να επιφερει ακριβη αποψη ,γιατι πολυ απλα δεν ειχε ποτε τετοια σχεση με ανδρα, την αναλογη δηλαδη...
Πολλες φορες, μια σχεση με τανα μπορει να ξεφυγει λιγο απο τα φυσιολογικα πλαισια, ξερω πουτανες που δε δεχονται δωρακια, ξερω και πουτανες που εχουν κανει και δωρακι στον πελατη, ακομα και το ιδιο το γαμησι και εκτος "σπιτιου" μαλιστα χωρις κιολας να διακοπει η πελατειακη σχεση...
Οπως ειπαν και συναδελφοι, αλλα και καποιες πουτανες που εχω ρωτησει, σε καποιες φασεις, ειναι και θεμα χημειας μεταξυ και των δυο, οποτε για αυτα τα λεπτα της ωρας μπορει και να αναπτυχθει πραγματικο, προσκαιρο παθος βεβαια, μετα και οι δυο μπορουν να προσγειωθουν στην πραγματικοτητα χωρις να τρεχει κατι, ετσι απλα...
Πολλες φορες, μια σχεση με τανα μπορει να ξεφυγει λιγο απο τα φυσιολογικα πλαισια, ξερω πουτανες που δε δεχονται δωρακια, ξερω και πουτανες που εχουν κανει και δωρακι στον πελατη, ακομα και το ιδιο το γαμησι και εκτος "σπιτιου" μαλιστα χωρις κιολας να διακοπει η πελατειακη σχεση...
Οπως ειπαν και συναδελφοι, αλλα και καποιες πουτανες που εχω ρωτησει, σε καποιες φασεις, ειναι και θεμα χημειας μεταξυ και των δυο, οποτε για αυτα τα λεπτα της ωρας μπορει και να αναπτυχθει πραγματικο, προσκαιρο παθος βεβαια, μετα και οι δυο μπορουν να προσγειωθουν στην πραγματικοτητα χωρις να τρεχει κατι, ετσι απλα...
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ασε που ειναι σωστο να παιρνεις αυτο που πληρωνεις. γενικα
αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
οτι οταν παρέχεις υπηρεσιες υπάρχει ενα οριο σε αυτο που προσφερεις.
Δεν μπορεις να κανεις τα παντα γιατι απλα παρέχεις υπηρεσιες.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.studio52.gr/cdimage52/5204245481296.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
μόνο οι ελλεηνίδες πουτάνες λένε την αμοιβή τους "δωράκι" ξενερώνω όταν ακούω αυτή τη λέξη
*συνήθως συντάσσεται με το μωρό μου πχ "μωρό μου θα μου δώσεις πρώτα το δωράκι μου?"
Κανεις λαθος , στην Αμερικη σε πολλες πολιτειες δωρακι το λενε , και πρεπει και ο φακελος που θα τους δωσεις να γραφει gift , και επισης απο τηλ δεν λενε προγραμμα , ουτε απαντανε σε υπονοούμενα , λενε απλα θα περασουμε ωραια ή θα κανουμε καλη παρεα ...
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πως τα καταφερνεις και τους εκνευριζεις σχεδον ολους βιολεττα?
ασε,τελικα δεν με σηκωνει το κλιμα απολυτο αρσενικο :'(
Επισκέπτης
ρε "κοπελα" μου σου λεω οτι ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
τι δεν καταλαβαινεις;;;
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε "κοπελα" μου σου λεω οτι ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
τι δεν καταλαβαινεις;;;
Δουλεία της είναι να σου παρέχει το σωμα της. Απο κει και πέρα το καλο
σεξ ειναι αποτέλεμσα πολλών παραγοντων.
Οπως και να χει, νομιζω αναλυθηκε αρκετα το θεμα.
Επισκέπτης
ρε συ δεν προσφερει το σωμα της για αγαλμα σεξ κανει, το σεξ ειναι η δουλεια της.Δουλεία της είναι να σου παρέχει το σωμα της. Απο κει και πέρα το καλο
Αν της πω οτι σε πληρωνω μια ωρα να μου κανεις το τραπεζακι για την μπυρα δεν θα ερθει αρα δεν προσφερει το σωμα της αλλα αυτα που μπορει να κανει με αυτο...
Πες 3 παράγοντες εκτός την αόριστη <<χημεία>>Δουλεία της είναι να σου παρέχει το σωμα της. Απο κει και πέρα το καλο
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε συ δεν προσφερει το σωμα της για αγαλμα σεξ κανει, το σεξ ειναι η δουλεια της.
Αν της πω οτι σε πληρωνω μια ωρα να μου κανεις το τραπεζακι για την μπυρα δεν θα ερθει αρα δεν προσφερει το σωμα της αλλα αυτα που μπορει να κανει με αυτο...
δεν συνενοουμαστε.
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
χμμμμ .... στο συγκεκριμένο θέμα εδώ, μια εκδιδόμενη ή από αυτές που λέμε με αντάλλαγμα μπορεί να κάνει .... anal, cim, cif, sex με 2,3 με ζευγάρια κλπ.αυτό ακριβώς λέω και εγώ.
Ποιά είναι τα πάντα που λές? να βγεί για καφέ και να τον κάνει φίλο στο fb ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις