και οι πελατες?
Τους εξυπηρετούσαν οι υπάλληλοι! Αλλιώς ταμπελάκι "επιστρέφω αμέσως"!
και οι πελατες?
Εβαλα ταμπελα "επιστρεφω αμεσως" στην πορτα και κλειδωσα...και οι πελατες?
Εβαλα ταμπελα "επιστρεφω αμεσως" στην πορτα και κλειδωσα...
Οχι ρε,γαμιωντας παει!!!κατα διαόλου βλέπω την επιχείρηση
Τηλεφωνα εχουμε?ειναι καλες?η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες
- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.
- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια.
- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας
η κατηγορια αυτη αυξανει δραματικα. θα σας πω 3 δικες μου εμπειριες
- εργαζομενη σε pr γνωστου καφε/μπρ/εστιατοριου γλυφαδας. Αντιτιμο: μηνιαιο νοικι + λογαριασμοι για 2 συνευρεσεις εβδομαδιαια. Επιλέγει,λογω εμφανισης.
- Πωλήτρια σε καταστημα ρουχων νοτια, επισης. δωρακια, μονο (παπουτσια, τσαντες, αξεσουαρ). βγαινει κανα 700αρι μηνιαια.
- Κομμωτρια σε γνωστη αλυσιαδα - νοτια παλι. Δωρο κατα περισταση, οτι χρειαζεται. Φιλος, πχ, πλήρωσε δόση εφορίας
Τηλεφωνα εχουμε?ειναι καλες?
Με την κρίση θα επιστρέψουμε στην ανταλλακτική οικονομία τύπεΕμενα μου ετυχε μια νεαρα η οποία μου πηρε μια πιπα και εγω για να ανταποδωσω ενα ζευγαρια παπαουτσια εσας?
Με την κρίση θα επιστρέψουμε στην ανταλλακτική οικονομία τύπε
ΟΛΕΣ ρε μαλακες,ΟΛΕΣ........
Θα το καταλαβετε ποτε?
Οχι δωρακια αλλα ΛΕΦΤΑ......οσα πιο πολλα σας αρπαξουν,μαλακες,θελετε να λεγεστε αντρες και κανετε σχεσεις και σας πιανουν και κοροιδα και σας κερατωνουν και απο πανω.
Οι αληθινοι αντρες (1-3%) γαμανε 50-100+ καργιολες-πουτανες το μηνα οχι σαν τις υπολοιπες αδερφαρες (95%+) που κανουν σχεσεις και μαλακιες.
ΟΛΕΣ ρε μαλακες,ΟΛΕΣ........
Θα το καταλαβετε ποτε?
Οχι δωρακια αλλα ΛΕΦΤΑ......οσα πιο πολλα σας αρπαξουν,μαλακες,θελετε να λεγεστε αντρες και κανετε σχεσεις και σας πιανουν και κοροιδα και σας κερατωνουν και απο πανω.
Οι αληθινοι αντρες (1-3%) γαμανε 50-100+ καργιολες-πουτανες το μηνα οχι σαν τις υπολοιπες αδερφαρες (95%+) που κανουν σχεσεις και μαλακιες.
ενα κιλο τυρι και μισο τενεκε λαδιΕμενα μου ετυχε μια νεαρα η οποία μου πηρε μια πιπα και εγω για να ανταποδωσω ενα ζευγαρια παπαουτσια εσας?
Δηλαδη γαμανε καθε ημερα απο δυο φορες την ημερα (minimoum) συμεφωνα με την αποψη σου ? ? ?
που να σε ρωτουσε και τι ωρα ειναιΕγώ πήδηξα πριν από λίγο μία 18χρονη στη γωνία με αντάλλαγμα να της πω για ένα δρόμο που ρώτησε