Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
ανέλυσε το...
Σου χρωσταω μια αναλυση , αλλα επειδη πρεπει να φυγω τωρα καποια αλλη στιγμη τυπε ;)
ανέλυσε το...
Μπόλντη κανένας γαμιάς δεν πάει να το παίξει κόκκορας.
Και να σου πω πως όσους αληθινούς γαμιάδες έχω συναντησει, κανένας τους δεν κοκορευεται για το πόσες έχει πηδήξει!
Μόνο πηδάνε! Δεν μιλάνε παραέξω.
Και ναι αυτο κατάλαβα, από τα λεγόμενά σου. Πως ντρέπεσαι να την πέσεις μήπως φας άκυρο.
ΑΝ κατάλαβα λάθος σόρρυ.
καλα ειναι το 19 χρονο κοριτσακι να παει με κανα πιτσιρικα της ηλικιας της κ οχι με κανα πουρο-νεαρο σαν εμενα ή καποιον αλλον... ;)Τι λες βρε?
Απάνω στις καύλες της είναι το κορίτσι...
δεν ξέρω ..
αν και 28, και πάλι δεν μου κάθετε καλά το θέμα για
παρτο πισωκαλα ειναι το 19 χρονο κοριτσακι να παει με κανα πιτσιρικα της ηλικιας της κ οχι με κανα πουρο-νεαρο σαν εμενα ή καποιον αλλον... ;)
Εγω είμαι 46 και προχτές σε μια καφετέρια κοιταζα ένα 17χρονο με ένα κωλαράκι μέγκλα...
Σε μερικούς μηνες ενηλικώνεται...
γιατι ρε?η αληθεια να λεγεται...παρτο πισω
Σ Ο Υ Τ Η Ν Ε Ι Π Ε ΑΑΑΑ ΓΓΓΓ ΡΡΡΡ ΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑπαρτο πισω
καλα ειναι το 19 χρονο κοριτσακι να παει με κανα πιτσιρικα της ηλικιας της κ οχι με κανα πουρο-νεαρο σαν εμενα ή καποιον αλλον... ;)
οχι δεν πηγαινε για τον CCSS13 ...γενικα μιλαω...ουτε καν ξερω ποσο ειναι ο CCSS13 ...Σ Ο Υ Τ Η Ν Ε Ι Π Ε ΑΑΑΑ ΓΓΓΓ ΡΡΡΡ ΙΙΙΙΙ ΑΑΑΑ
αν ομως η μικρη σε θελει; εγω δεν λεω οχι οποτε μου καθεται νερα κορασιδαγιατι ρε?η αληθεια να λεγεται...
καλα ειναι το 19 χρονο κοριτσακι να παει με κανα πιτσιρικα της ηλικιας της κ οχι με κανα πουρο-νεαρο σαν εμενα ή καποιον αλλον... ;)
μπηκα 40οχι δεν πηγαινε για τον CCSS13 ...γενικα μιλαω...ουτε καν ξερω ποσο ειναι ο CCSS13 ...
εκει θα καταληξεις. Να τρεχεις 46χρονος με τα πιτσιρικια αυτη ειναι η εξυπναδα σου?
γυναικα σταθερη εχεις διπλα σου? τι ρολο βαρας πχ εσυ που δινεις συμβουλες
ε τοτε προχωρα, με τις ευλογιες μου....αν ομως η μικρη σε θελει; εγω δεν λεω οχι οποτε μου καθεται νερα κορασιδα
μπηκα 40
Γυναικα σταθερή είναι για σας τους νέους που θέλετε να κάνετε παιδιά.
Εγώ παιδιά έκανα. Τέλος. Τωρα θέλω κάνα ξεκωλάκι.
γαμησε τα.Παστος βακαλαος
σιτεψες.
Γυναικα σταθερή είναι για σας τους νέους που θέλετε να κάνετε παιδιά.
Εγώ παιδιά έκανα. Τέλος. Τωρα θέλω κάνα ξεκωλάκι.
Μαλιστα εισαι δηλαδη τετοιο στυλ ε? χωρισμενος που ψαχνει να πηγαινει με πουτανακια.