You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 785
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Διαφωνω τυπε ...
ανέλυσε το...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
34 τυπεπόσο είσαι εσύ;
τυπε εγω αν βρω τετοια την παντρευομαι κιολας.οχι για την συγκεκριμενη...απο την μικρη μας γνωριμια, εμαθα οτι η κοπελα ηταν ορφανη απο Πατερα κ προφανως κοιτουσε μεγαλυτερες ηλικιες ψαχνοντας ταυτοχρονα το πατρικο προτυπο που της ελειπε...κατι σαν γκομενος-προστατης-πατερας...
ασε που επειδη τν συμπαθησα, δεν θα μπορουσα να την πηδηξω 10 φορες κ μετα να την αφησω...
εμεις τα γεροντια εχουμε κ ενα κωδικα τιμης. ;)
Επισκέπτης
οχι για την συγκεκριμενη...απο την μικρη μας γνωριμια, εμαθα οτι η κοπελα ηταν ορφανη απο Πατερα κ προφανως κοιτουσε μεγαλυτερες ηλικιες ψαχνοντας ταυτοχρονα το πατρικο προτυπο που της ελειπε...κατι σαν γκομενος-προστατης-πατερας...
ασε που επειδη τν συμπαθησα, δεν θα μπορουσα να την πηδηξω 10 φορες κ μετα να την αφησω...
τύπε έχεις ήθος
εύγε νέε μου...
ειμαι τι να κανωΡε πιπινολατρη :o
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σαν τον αχαχουχα μια φαση...τύπε έχεις ήθος
εύγε νέε μου...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σταματα αλητη θα μας κάνεις να κλάψουμε!οχι για την συγκεκριμενη...απο την μικρη μας γνωριμια, εμαθα οτι η κοπελα ηταν ορφανη απο Πατερα κ προφανως κοιτουσε μεγαλυτερες ηλικιες ψαχνοντας ταυτοχρονα το πατρικο προτυπο που της ελειπε...κατι σαν γκομενος-προστατης-πατερας...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε εγω αν βρω τετοια την παντρευομαι κιολας.
με παπα κουμπαρο και τρικουβερτο γλεντι
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απο 18 και μεχρι τα 22 ειναι τα γαλακτος για την ηλικια μου
και όταν το πιτσιρίκι σου πετάει τη μια μαλακία πίσω απ την άλλη δεν σου πεύτει ?
το ηθικό ..
ρε πακι μου εχει τυχει αλλα τα ξεχναω ολα οταν τα βλεπω γυμνα με μια ρογα σαν σταφυλι και πετρα τα μπουτακιακαι όταν το πιτσιρίκι σου πετάει τη μια μαλακία πίσω απ την άλλη δεν σου πεύτει ?
το ηθικό ..
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε πακι μου εχει τυχει αλλα τα ξεχναω ολα οταν τα βλεπω γυμνα με μια ρογα σαν σταφυλι και πετρα τα μπουτακια
άντε κοίτα να παντρευτείς να διαιωνίσεις το είδος σου και άσε ήσυχα τα πιτσιρίκια σάτυρε
νεος ειμαι και εγωάντε κοίτα να παντρευτείς να διαιωνίσεις το είδος σου και άσε ήσυχα τα πιτσιρίκια σάτυρε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εαν η αλλη ειναι παρτολα κ το τραβαει η ψυχη της το ενταξει δεν θα την αφησω κ παραπονεμενη...μαλακες ειμαστε?(φιλοσοφικο το ερωτημα)Σταματα αλητη θα μας κάνεις να κλάψουμε!
αλλα ειναι τι θα σου τυχει...αν ''τραβαει'' το πραγμα ή οχι...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Εσυ απο οσα εχω γραψει καταλαβες οτι δεν την πεφτω καθολου? οταν σου μιλαει ο αλλος προσεχε τι σου λεει οχι να κρινεις με βαση αυτα που πιστευεις εσυ. Εγω σου ειπα οτι καταρχην το καμακι απαξιωνει τον αντρα αν θες να εισαι πετυχημενος με τις γυναικες η καλυτερη τακτικη ειναι η εμμεση. Ρωτα οσες γυναικες θες το χειροτερο στυλ αντρα ειναι αυτος που βγηκε ξαφνικα να το παιξει κοκκορας και καμακιας. Το να μπαινουν εδω μεσα ενα καρο τυποι και να λενε οτι κανουν 1000 πεσιματα για να τους κατσουν 2 γκομενες εμενα δεν μου λεει κατι αυτο ουτε τους θεωρω πιο μαγκες μαγκας φιλε ειναι εκεινος που χυμαει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμη. Εχουμε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα και νομιζουμε οτι η χυλοπιτα ειναι μαγκια.
Μπόλντη κανένας γαμιάς δεν πάει να το παίξει κόκκορας.
Και να σου πω πως όσους αληθινούς γαμιάδες έχω συναντησει, κανένας τους δεν κοκορευεται για το πόσες έχει πηδήξει!
Μόνο πηδάνε! Δεν μιλάνε παραέξω.
Και ναι αυτο κατάλαβα, από τα λεγόμενά σου. Πως ντρέπεσαι να την πέσεις μήπως φας άκυρο.
ΑΝ κατάλαβα λάθος σόρρυ.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
νεος ειμαι και εγω
πάνω στην ανάπτυξη
ε ναι ρε ενας ωριμος νεος ειμαι.Εχεις καμμια εικοσαχρονη πακιστανη να μα ς γνωρισεις;πάνω στην ανάπτυξη
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
19 ? :S
σάτυρε :S
Τι λες βρε?
Απάνω στις καύλες της είναι το κορίτσι...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ε ναι ρε ενας ωριμος νεος ειμαι
ναι ..
εσύ και ο faust (γκούγκλαρε αν δεν το ξέρεις το όνομα σάτυρε)
Τι λες βρε?
Απάνω στις καύλες της είναι το κορίτσι...
δεν ξέρω ..
αν και 28, και πάλι δεν μου κάθετε καλά το θέμα για
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις