Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καινουργια κολπα , τωρα δινουν το fb , ελα θεε και κυριε
ΕΧΕΙ μεγαλη διαδοση το φβ αλλα εχεις μεινει πισω επειδη δεν εχεις ενα.
Καινουργια κολπα , τωρα δινουν το fb , ελα θεε και κυριε
ΕΧΕΙ μεγαλη διαδοση το φβ αλλα εχεις μεινει πισω επειδη δεν εχεις ενα.
Δεν εχω οντως , αλλα πραγματικα μια γκομενα που ολη μερα ασχολειτε με το ΦΒ δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα :S
Φετος,μου την επεσε μια 19 χρονη σε ενα μπαρακι,δινοντας μου σε ενα χαρτακι το κινητο της κ απο κατω γραμμενο το fb της...καποια η οποια γουσταρει να εχει επαφες ειτε φιλικες ειτε οτιδηποτε αλλο δινει το κινητο της.
κορυφαια ηλικιαΦετος,μου την επεσε μια 19 χρονη σε ενα μπαρακι,δινοντας μου σε ενα χαρτακι το κινητο της κ απο κατω γραμμενο το fb της...
Φετος,μου την επεσε μια 19 χρονη σε ενα μπαρακι,δινοντας μου σε ενα χαρτακι το κινητο της κ απο κατω γραμμενο το fb της...
κορυφαια ηλικια
Δεν εχω οντως , αλλα πραγματικα μια γκομενα που ολη μερα ασχολειτε με το ΦΒ δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλα :S
με στεναχωρησες τωρα μια χαρα ειναι για συντομο περασμα ρε
δεν ασχοληθηκα καν...πολυ μικρη ρε συ...
ανωμαλεκορυφαια ηλικια
κορυφαια ηλικια
απο 18 και μεχρι τα 22 ειναι τα γαλακτος για την ηλικια μου19 ? :S
σάτυρε :S
Μια χαρά είναι
Δεν ασχολείται όλη μέρα, θα μπει το βραδάκυ 2-3 ώρες μαζί με άλλα που κάνει στον υπολογιστή, ή την ώρα που βάφει τα νύχια της
Και στις 2-3 ώρες, θα ανεβάσει φώτο, τραγούδια και ρητά, θα κάνει λαικ, και σχόλια και θα chataρει μ αυτούς που γουστάρει
Αμα είσαι σε αυτούς που γουστάρει, θα μιλήσει μαζί σου και θα το καταλάβεις αμέσως
Άμα δεν...πάλι θα το καταλάβεις.
Το fb έχει αυτό το καλό: Καταλαβαίνεις νωρίς ποιος σε πάει και ποιος δε σε πάει...
με στεναχωρησες τωρα μια χαρα ειναι για συντομο περασμα ρε
απο 18 και μεχρι τα 22 ειναι τα γαλακτος για την ηλικια μου
οχι για την συγκεκριμενη...απο την μικρη μας γνωριμια, εμαθα οτι η κοπελα ηταν ορφανη απο Πατερα κ προφανως κοιτουσε μεγαλυτερες ηλικιες ψαχνοντας ταυτοχρονα το πατρικο προτυπο που της ελειπε...κατι σαν γκομενος-προστατης-πατερας...με στεναχωρησες τωρα μια χαρα ειναι για συντομο περασμα ρε