Νέα

korina-trans-top-model

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georst
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.808
Πόντοι
3.036
Μπορεί να εννοούν αυτούς που κάνουν το delivery στα κορίτσια :)

Αυτός μπορεί και να παίρνει το 100αρικο, και να μετρήσει τις πρώτες ξυλιές από τίποτα βοσκούς, που θέλουν να κρατήσουν τα κορίτσια όλο το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, ας συνεχιστεί η κουβέντα για την Κορίνα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Μπορεί να εννοούν αυτούς που κάνουν το delivery στα κορίτσια :)

Αυτός μπορεί και να παίρνει το 100αρικο, και να μετρήσει τις πρώτες ξυλιές από τίποτα βοσκούς, που θέλουν να κρατήσουν τα κορίτσια όλο το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, ας συνεχιστεί η κουβέντα για την Κορίνα
προφανως η συζητηση εχει ληξει γιατι οι αποψεις συγκλίνουν στην ξεπετα.. αν εχει κανεις αλλος εμπειρια ας τη γραψει..

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
βολτα προχθες απο την λεοφωρο. η κυρια ειναι σε μια BMW Ζ3 μπλε σε δρομο καθετα στην συγγρου στην αρχη περιπου. 20 αυτ 50 σπιτι της. Ο χωρος ωραιος και πολυ καθαρος σε τριτο οροφο πολυκατοικιας. Το κορμι και η καθαριοτητα αριστα. Μοριο μετριο αλλα σε στηση. Δεν εβγαλε τα ρουχα της, μεχρι να βγαλω τα δικα μου κρατουσε την καποτα στο χερι! α ουτε πως με λενε τι ζωδιο ειμαι δεν με ρωτησε τι κανω εαν περασα καλα το βραδυ κτλ δεν ρωτησε(σοσιαλ ταιμ μηδεν) Γαμησι κομοδινο! ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ
(κριμα που δεν ειχα συνδιασει την κριτικη με την παρουσια της.. τεσπα)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
βολτα προχθες απο την λεοφωρο. η κυρια ειναι σε μια BMW Ζ3 μπλε σε δρομο καθετα στην συγγρου στην αρχη περιπου. 20 αυτ 50 σπιτι της. Ο χωρος ωραιος και πολυ καθαρος σε τριτο οροφο πολυκατοικιας. Το κορμι και η καθαριοτητα αριστα. Μοριο μετριο αλλα σε στηση. Δεν εβγαλε τα ρουχα της, μεχρι να βγαλω τα δικα μου κρατουσε την καποτα στο χερι! α ουτε πως με λενε τι ζωδιο ειμαι δεν με ρωτησε τι κανω εαν περασα καλα το βραδυ κτλ δεν ρωτησε(σοσιαλ ταιμ μηδεν) Γαμησι κομοδινο! ΞΕΠΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ
πολύ σωστος φιλε μου. κομοδινο με τα όλα της... πεταμενα λεφτα. κριμα γιατι είναι εμφανησιμη. μακρυα από ξεπετες,

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
παρολου που με εχεις πεισει οτι η γκομενα ειναι ικεα μήπως κ σει δεν εδωσες τα απολυτο ενδιαφερων με καμια καλη ατακα να ερθεις ποιο κοντα....

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
παρολου που με εχεις πεισει οτι η γκομενα ειναι ικεα μήπως κ σει δεν εδωσες τα απολυτο ενδιαφερων με καμια καλη ατακα να ερθεις ποιο κοντα....
και νεος ειμαι, και μπανιο εκανα αμεσως πριν, και εχτρα μπουρμπυρι αφησα πριν και της ειπα οτι δν βιαζομαι και οτι θελω χαλαρα. ΚΟΜΟΔΙΝΟ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
τοτε ειναι κομοδινο το μωρο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.370
Πόντοι
606
ρε μπας εντελη ειναι μουγγη

stratos44

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζοντας θρυλικε φιλε μου και γιγαντα των αθηνων τζονι την κριτικη σου για την εν λογω κυρια,ξαφνικα που γεννηθηκε μεσα μου μια γεωγραφικη απορια να πουμε :grin: :grin:
καθωτι λοιπον εις την γεωγραφια ποτε δεν ημουν καλος,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν στην ιταλια υπαρχει πολη η οποια ονομαζεται κορυδαλλος? :think: :think: :think:
φίλε στον Κορυδαλλό μπαίνουν οι υπόδικοι οι καταδικασμένοι πάνε Κέρκυρα ξέρει κανεις γιατί ήτανε μέσα?

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
επισης φιλε γιαννη μου θα ηθελα να μας πει καποιο που εχει δει την ταινια αγγελος ποιο ειναι το φιναλε της? :think: :think:
την εχω δει αλλα ως το ενα σημειο παντα μου διαφευγει το φιναλε της ταινια, δλδ να σου δωσω να καταλαβεις τι γινεται στο τελος με τους πρωταγωνιστες δεν ξερω? :think: :think:
βεβαια θα μου πεις τωρα γιατι τετοια απορια?
ετσι απο παιδι ρωτω να μαθαινω για διαφορα πραγματα σχετικα και ασχετα :grin: :grin: :grin:

Δεν ξερω αν θυμαμαι την σωστη ταινια,μια με τον Μιχαλη Μανιατη δεν ειναι?
Σε αυτη παντως ο πρωταγωνιστης που καθαριζει κοσμο στο τελος αυτοκτονει αγκαλιαζοντας μια χειροβομβιδα
Τωρα αμυντικη ειναι,επιθετικη ειναι? Δεν προσεξα :)

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1

AKRIVESTATOS... tin patisa den eixa dei kritiki...
(ti skotadei einai afto sto spiti re piaida...san tyflopontikas piga sto domatio)

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
535
Πόντοι
2.297
ηπα να δοκημασο ΤΣ ΚΟΡΙΝΑ που λετε ηνε ξεπετα.
ι κορηνα ηνε μουναρα , εχη πουλ ι που φενετε μικρο αλα καβλονη και γινετε πιο μεγαλο απο το δικο σας
δε λεο θιριο αλα ικανοποιητηκοτατο να μαμιση τους πασιβς
κι εγω δαγκοσα τι λαμαρηνα μαζη της
θελο να τιν παντρεφτο

καλα δεν το κοθβεντιαζο.αμα με γλοσοφηλουσε κιολας να ουμε την παντρβομουνα αννετα
δε φιλαη κ αφτο ηνε κακο ρε σεις
καλ δε τα λεο

παντος εν σηντομηα... μουναρα..κανονικο πουλι ... καβλοφτσα.. θεα 30-50 γιουρια και 150 η μια ωωρα που θα τιν παρο τιν επομενι φορα
δε βηαζετε με προσπαθισε με χηλιους τροπυς να με χηση
απο δο κε περα μονο με αφτην..και μπορη και κανα βραζινιανακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom