Νέα

Anta Ts

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stupid Horse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Anta.Ts

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω.πολυ.για.τα.καλα.λογια.που.λετε.
οπως.εχω.διαβασει.βεβαια.κ.συμφωνω.ειναι.η.χημεια.των.ανθρωπων.που.βρισκονται.σε.εναν.χωρο.με.αποταιρο.σκοπο.το.σεξ.γι.αυτο.τα.σχολια.ειναι.ολα.υποκειμενικα.και.αντικειμενικα.μαζι.μια.δικιμη.βεβαια.θα.μας.πισει.κ.τους.δυο.αν.καναμε.καλα.που.βρεθηκαμε!!
Να.πω.οτι.δεν.παιρνω.ορμονες.και.εχω.βαλει.στηθος!

Anta.Ts

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
οπως.εχω.διαβασει.βεβαια.κ.συμφωνω.ειναι.η.χημεια.των.ανθρωπων.που.βρισκονται.σε.εναν.χωρο.με.αποταιρο.σκοπο.το.σεξ.γι.αυτο.τα.σχολια.ειναι.ολα.υποκειμενικα.και.αντικειμενικα.μαζι.μια.δικιμη.βεβαια.θα.μας.πισει.κ.τους.δυο.αν.καναμε.καλα.που.βρεθηκαμε!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
μια χαρα καλως την στην παρεα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.592
Πόντοι
456
γιατι τοσες τελιτσες μαναρι μου;;

Anta.Ts

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0

Anta.Ts

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι.τρανς.εχω.στηθος.

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
Εχει βυζακι ρε παιδια, δεν το βλεπετε στις φωτο?
καυλα ειναι το κοριτσι.

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
548
Πόντοι
2.297
Η αντα γαμη ι γαμιτε πιο πολη
€ροτηση

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ειναι παρα πολύ καλη ευγενικη σωματαρα και καλο προσωπο το μονο μεινέκτημα ειναι οτι το σπιτι ειναι εντελως απομακρυσμενο οπότε πας μονο με αυτοκίνητο και δεν εχει συγκοινωνία

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
ειναι παρα πολύ καλη ευγενικη σωματαρα και καλο προσωπο το μονο μεινέκτημα ειναι οτι το σπιτι ειναι εντελως απομακρυσμενο οπότε πας μονο με αυτοκίνητο και δεν εχει συγκοινωνία
που μενει ρε μουτρο στ βουνο??????μην εχει κ χιονια ακομα????

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
:erection:
Ενα αστερι γεννιεται!!! :erection:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
:erection: Ενα αστερι γεννιεται!!! :erection:
πραγματικα ειναι υπεροχη σε ολα!!(και με α βυζια που εβαλε εγινε κουκλαρα!)και κατεμε πολυ καλοσυνατο και ντομπρο ατομο, πραγμα που δεν ειναι αυτονοητο για τον χωρο των τρανς..

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
πραγματικα ειναι υπεροχη σε ολα!!(και με α βυζια που εβαλε εγινε κουκλαρα!)και κατεμε πολυ καλοσυνατο και ντομπρο ατομο, πραγμα που δεν ειναι αυτονοητο για τον χωρο των τρανς..

χρειαζόμαστε μια κανονική μπουρδελοκριτική, πέρα από μια περιγραφή του χαρακτήρα της, για να έχουμε πλήρη εικόνα.....

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
χρειαζόμαστε μια κανονική μπουρδελοκριτική, πέρα από μια περιγραφή του χαρακτήρα της, για να έχουμε πλήρη εικόνα.....
εγω φιλε περασα υπεροχα που το εγραψα..σε ολα!και παθητικη πολυ καλη και ενεργητικη που το θελα παρα πολυ ηταν αριστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom