Επισκέπτης
Άκου Κορινάκι...
ρε πικερ πες αλλη μια τη συνταγη για να μη γινεις μαλακας να τη γραψω σε χαρτακι
να τα επαναλαμβανεις ολα αυτα 3 φορες τη μερα μετα το φαγητο
Ναι τί να σου πω. Δεν εχει τί αλλο να κανει και διαβαζει τί γραφεις στο μπουρδελα.Ποια Τζανίνα ρε φίλε; Όλες μπάζα είναι μπροστά της... Είδες Κορινάκι πώς σε φτιάχνω; Κι ας μη με θες.
Ναι τί να σου πω. Δεν εχει τί αλλο να κανει και διαβαζει τί γραφεις στο μπουρδελα.
ξερει να διαβαζει ελληνικα η βλαχορουμανα;Τα διαβάζει όλα. Αφού είδε και τον κώλο μου στο "νόμο του Picker" και μου είπε να πάω να γαμηθώ.
ξερει να διαβαζει ελληνικα η βλαχορουμανα;
και να δινει και πουρμπουαρ 20αρικο να το μαθει να σκασει το κορινακιΔεν της ειπες οτι θα πας να γαμηθεις, μερα παρα μερα?
Εγω θα γαμουσα ολες τις αλλες σε εκεινο το μπουρδελο, να την πικαρω
Δεν της ειπες οτι θα πας να γαμηθεις, μερα παρα μερα?
Εγω θα γαμουσα ολες τις αλλες σε εκεινο το μπουρδελο, να την πικαρω
Αυτό κάνω τύπε, και σήμερα εκεί ήμουν.
τυπε πιστευω απο δω και περα πρεπει να σπασεις τη γκαμπριελα στον μπουτσο:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ετσι θα κανω και εγω σε μια απο κολωνου, που με εκανε μπλοκ στο φεισμπουκ:'( :'( :'( :'( :'( :'(
τυπε πιστευω απο δω και περα πρεπει να σπασεις τη γκαμπριελα στον μπουτσο
τυπε την αγαπησες για τα τσιμποθκια της η για το μυαλο της;Δεν τη νοιάζει πάντως την Κορίνα, το μόνο που θέλει είναι να μη με βλέπει. Γι' αυτό πήγε και δουλεύει νύχτα. Εγώ την αγαπώ, αυτή με μισεί.
τυπε την αγαπησες για τα τσιμποθκια της η για το μυαλο της;
Τότε είναι καργιόλα,κι όχι πουτάνα,γιατί τη γαμάνε όλοι εκτός από σένα,σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο!Δυστυχώς δεν τρολάρω στην περίπτωση αυτή. Πάω και γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ αλλά το κενό είναι δυσαναπλήρωτο, ιδίως όταν ξέρω ότι τη γαμάνε όλοι εκτός από μένα.