Επισκέπτης
Αγάπησες πουτάνα.
Σοβαρό θέμα, καθόλου μαλακία.
Είναι που δεν μαλακίζεσαι ΠΟΤΕ.
Μόνο τις πουτάνες αγαπώ. Για τις υπόλοιπες δεν μου καίγεται καρφί.
Αγάπησες πουτάνα.
Σοβαρό θέμα, καθόλου μαλακία.
Είναι που δεν μαλακίζεσαι ΠΟΤΕ.
Μόνο τις πουτάνες αγαπώ. Για τις υπόλοιπες δεν μου καίγεται καρφί.
εγω πιστευω οτι μας τρολλαρεις μωρη μαιμου και σου απανταμε σοβαρα κι εσυ γελας κατω απο τα μουστακια σουΌχι, καμία σχέση δεν ζήτησα. Απλά της είπα ότι την αγαπώ και ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της και από τότε δεν με δέχεται. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν με αφήνει ούτε καν να τη δω στο σαλόνι. Πάω και τη βλέπω βέβαια καμιά φορά γιατί αλλάζει τσατσάδες και δεν με θυμούνται όλες για να με διώχνουν. Και όταν με βλέπει με βρίζει. Επίσης μου έχει μπλοκάρει 10 λογαριασμούς στο facebook και βαριέμαι πια να φτιάξω άλλον, έτσι λέω τώρα τον πόνο μου εδώ. Την αγαπώ ρε φίλε, κακό είναι;
οι mr malakes θα τσαρκαρουν παρεα να μας πειτε ποτε θα πατε να γελασουμε λιγοπικερ ποτε θα παμε πιατσα παρεα?
εγω πιστευω οτι μας τρολλαρεις μωρη μαιμου και σου απανταμε σοβαρα κι εσυ γελας κατω απο τα μουστακια σου
αν μια στο εκατομμυριο μιλας σοβαρα Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ
σιγα που θα κατσεις να σκασεις για μια χυσαποθηκη δημοσια μητρα
τη γραφεις στα αρχιδια σου και πας παρακατω και γαμας μερα παρα μερα χωρις να τραβας μαλακια ποτε
εγω θα στα λεω;
τυπε αμα της εκανες τη ζωη δυσκολη με το να πηγαινεις συνεχεια και να την κανεις add στο face με διαφορετικους λογαριασμους κλπ, σε εχει σιχαθει, ξεχνα τηΔυστυχώς δεν τρολάρω στην περίπτωση αυτή. Πάω και γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ αλλά το κενό είναι δυσαναπλήρωτο, ιδίως όταν ξέρω ότι τη γαμάνε όλοι εκτός από μένα. Το χειρότερο είναι όταν πάω και γαμάω άλλη στο ίδιο σπίτι, όπως έκανα σήμερα με τη Γκαμπριέλα. Με πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα άλλο πράγμα γιατί σκέφτομαι τα γαμήσια που έχω κάνει μαζί της καθώς και ότι πριν από λίγες ώρες ξάπλωνε εκείνη με άλλους εκεί.
τυπε αμα της εκανες τη ζωη δυσκολη με το να πηγαινεις συνεχεια και να την κανεις add στο face με διαφορετικους λογαριασμους κλπ, σε εχει σιχαθει, ξεχνα τη
οι γκομενες (ακομα και οι μποτανες) αμα γινεσαι ζητουλας και ενοχλητικος σε βλεπουν σαν εχθρο πλεον, δεν προκειται να σε δεχτουν ποτε πισω δε πα να τις κανεις χρυσες
γραφτη στα αρχιδια σου και βρες ενα αλλο μουνακι να σκιζεις αλλα αυτη τη φορα μην επαναλαβεις τα ιδια λαθη και σε στειλει κι αυτη
Εχεις το φεισμποτκ της τυπε πικε?
Βρε γατακι, εγω για να στο δωσω το εγραψα. Χεστηκα για το φεισμπουκ της βλαχαρας
της εστειλες κ τν κωλο σου φωτογραφια
Και γιατι δεν ενοχλεις καμια αλλη και να αφησεις ησυχη τηην πατσαβουρα?
Τοσες φιλες πουτανες μουναρες εχει η κορινα στο φεισμπουκ .
Τζανινα, Αντριανα ας πουμε ειναι πολυ δυνατες για στοκινγκ