Νέα

Κορίνα: Ιάσωνος 20 δεξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Πού να το φανταζόταν στην πατρίδα της,ότι από τα κατσικοχώρια της Ρουμανίας που την ξεφτίλιζαν όλοι του χωριού,θα ζούσε τέτοια μεγαλεία στην Ελλάδα,να ρίχνει άκυρα σε πελάτες...

Επισκέπτης
Πού να το φανταζόταν στην πατρίδα της,ότι από τα κατσικοχώρια της Ρουμανίας που την ξεφτίλιζαν όλοι του χωριού,θα ζούσε τέτοια μεγαλεία στην Ελλάδα,να ρίχνει άκυρα σε πελάτες...

Είναι όμορφη και έχει πολλούς πελάτες, δεν τη νοιάζει. Κι εγώ βέβαια έχω πολλές άλλες να γαμάω αλλά με νοιάζει. Πάντως εξαιτίας μου έχει πάει και δουλεύει νύχτα, το πιστεύω αυτό.

Επισκέπτης
Για να καταλάβεις πόση ζήτηση έχει, σκέψου ότι η Κορίνα ποτέ δεν έχει υπάρξει γυρολόγος και ποτέ δεν έχει δουλέψει ντουέτο με άλλη. Άρα δεν τη νοιάζει να διώχνει και μερικούς, έχει αυτή την πολυτέλεια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Για να καταλάβεις πόση ζήτηση έχει, σκέψου ότι η Κορίνα ποτέ δεν έχει υπάρξει γυρολόγος και ποτέ δεν έχει δουλέψει ντουέτο με άλλη. Άρα δεν τη νοιάζει να διώχνει και μερικούς, έχει αυτή την πολυτέλεια.

τύπε ότι και να λες
γαμιέται για 5 ευρώ
στο Μεταξουργείο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.878
Πόντοι
26.096
Είναι όμορφη και έχει πολλούς πελάτες, δεν τη νοιάζει. Κι εγώ βέβαια έχω πολλές άλλες να γαμάω αλλά με νοιάζει είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της και ξεφτιλίζομαι, ως πιρφόρος, έξω από τον οικίσκο της καθημερινά. Πάντως εξαιτίας μου έχει πάει και δουλεύει νύχτα, το πιστεύω αυτό.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

:2funny: για αυτό βλέπω όλη την ώρα ένα τύπο έξω από αυτό το μπουρδέλο ?  :2funny:

Επισκέπτης
Κορινάκι γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ; Για σένα κινδυνεύω να περάσω και φέτος στη δεύτερη φάση του Μίστερ Μαλάκα. Ποιος; Εγώ ο Picker, που δεν μαλακίζομαι ποτέ. Με έχεις κάνει να φέρομαι σαν μαλάκας, παρόλο που δεν είμαι. Πάω και λέω τον πόνο μου για σένα στον κύριο Θωμά, εκεί με κατάντησες Κορινάκι.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κορινάκι γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ; Για σένα κινδυνεύω να περάσω και φέτος στη δεύτερη φάση του Μίστερ Μαλάκα. Ποιος; Εγώ ο Picker, που δεν μαλακίζομαι ποτέ. Με έχεις κάνει να φέρομαι σαν μαλάκας, παρόλο που δεν είμαι. Πάω και λέω τον πόνο μου για σένα στον κύριο Θωμά, εκεί με κατάντησες Κορινάκι.

Μαλάκας είναι αυτός που δεν μαλακίζεται ποτέ.
Να μαλακίζεσαι πότε-πότε για να μην μείνεις μαλάκας μια ζωή. :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πικερ διαβασα 5-6 σελιδες αλλα βαριεμαι να τα διαβασω ολα για να καταλαβω ακριβως τις εχει γινει
πηγες και τα εριξες σε πουτανα για σχεση και εφαγες ακυρο;
και απο τοτε δε σε δεχεται ουτε σαν πελατη;
και επιπλεον ολων αυτων, καθεσαι και χολοσκας και την αναζητας;
πες το μου κι αυτο...
εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και δεν αξιζει να χαλαμε τη ζαχαρενια μας για δαυτες;

Επισκέπτης
πικερ διαβασα 5-6 σελιδες αλλα βαριεμαι να τα διαβασω ολα για να καταλαβω ακριβως τις εχει γινει
πες το μου κι αυτο...
εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και δεν αξιζει να χαλαμε τη ζαχαρενια μας για δαυτες;
ακυρος ο νομος του πικερ δηλαδη? δεν εφαρμοστηκε ουτε απο τον δημιουργο του?

Επισκέπτης
πες το μου κι αυτο...

Όχι, καμία σχέση δεν ζήτησα. Απλά της είπα ότι την αγαπώ και ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της και από τότε δεν με δέχεται. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν με αφήνει ούτε καν να τη δω στο σαλόνι. Πάω και τη βλέπω βέβαια καμιά φορά γιατί αλλάζει τσατσάδες και δεν με θυμούνται όλες για να με διώχνουν. Και όταν με βλέπει με βρίζει. Επίσης μου έχει μπλοκάρει 10 λογαριασμούς στο facebook και βαριέμαι πια να φτιάξω άλλον, έτσι λέω τώρα τον πόνο μου εδώ. Την αγαπώ ρε φίλε, κακό είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom