Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Να πηγαίνετε στο Κορινάκι. Κάθε βράδυ μετά τις 11. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι.
ναι έχει πολύ γλυκιά φάτσα στο σαλονάρισμα
Να πηγαίνετε στο Κορινάκι. Κάθε βράδυ μετά τις 11. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι.
Πού να το φανταζόταν στην πατρίδα της,ότι από τα κατσικοχώρια της Ρουμανίας που την ξεφτίλιζαν όλοι του χωριού,θα ζούσε τέτοια μεγαλεία στην Ελλάδα,να ρίχνει άκυρα σε πελάτες...
Για να καταλάβεις πόση ζήτηση έχει, σκέψου ότι η Κορίνα ποτέ δεν έχει υπάρξει γυρολόγος και ποτέ δεν έχει δουλέψει ντουέτο με άλλη. Άρα δεν τη νοιάζει να διώχνει και μερικούς, έχει αυτή την πολυτέλεια.
πεσαν οι τιμες?
πεσαν οι τιμες?
μαχαίρι στην καρδιά του Πίκερ :S
Είναι όμορφη και έχει πολλούς πελάτες, δεν τη νοιάζει. Κι εγώ βέβαια έχω πολλές άλλες να γαμάω αλλάμε νοιάζειείμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της και ξεφτιλίζομαι, ως πιρφόρος, έξω από τον οικίσκο της καθημερινά. Πάντως εξαιτίας μου έχει πάει και δουλεύει νύχτα, το πιστεύω αυτό.
η πικρή αλήθεια :S
δε την θυμαμαι καν την κυριατύπε από την κάθε "συνεδρία" που κοστίζει 10 ευρώ
η κοπέλα παίρνει τα 5!!!
Έχουμε όμως πελώρια ανάγκη από εκπτώσεις στο Μεταξουργείο
δε την θυμαμαι καν την κυρια
Κορινάκι γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ; Για σένα κινδυνεύω να περάσω και φέτος στη δεύτερη φάση του Μίστερ Μαλάκα. Ποιος; Εγώ ο Picker, που δεν μαλακίζομαι ποτέ. Με έχεις κάνει να φέρομαι σαν μαλάκας, παρόλο που δεν είμαι. Πάω και λέω τον πόνο μου για σένα στον κύριο Θωμά, εκεί με κατάντησες Κορινάκι.
Μαλάκας είναι αυτός που δεν μαλακίζεται ποτέ.
Να μαλακίζεσαι πότε-πότε για να μην μείνεις μαλάκας μια ζωή.
ακυρος ο νομος του πικερ δηλαδη? δεν εφαρμοστηκε ουτε απο τον δημιουργο του?πικερ διαβασα 5-6 σελιδες αλλα βαριεμαι να τα διαβασω ολα για να καταλαβω ακριβως τις εχει γινει
πηγες και τα εριξες σε πουτανα για σχεση και εφαγες ακυρο;
και απο τοτε δε σε δεχεται ουτε σαν πελατη;
και επιπλεον ολων αυτων, καθεσαι και χολοσκας και την αναζητας;
πες το μου κι αυτο...
εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και δεν αξιζει να χαλαμε τη ζαχαρενια μας για δαυτες;
πικερ διαβασα 5-6 σελιδες αλλα βαριεμαι να τα διαβασω ολα για να καταλαβω ακριβως τις εχει γινει
πηγες και τα εριξες σε πουτανα για σχεση και εφαγες ακυρο;
και απο τοτε δε σε δεχεται ουτε σαν πελατη;
και επιπλεον ολων αυτων, καθεσαι και χολοσκας και την αναζητας;
πες το μου κι αυτο...
εσυ δεν ελεγες ρε οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και δεν αξιζει να χαλαμε τη ζαχαρενια μας για δαυτες;
Τύπε λες μαλακίες. Εδώ έχω σοβαρό θέμα, μην το μαλακίζεις.