sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δυνατοalice romain
![]()
μπορεις να τα βγλαεις περα με ανταγωνισμο σιρινα τυπε?Aφηστε τις ξενες και βρειτε καμια καβλοελληνίδα να την πρωωθήσω ! Τι λαγωνικά υπάρχουν εδώ μέσα ?
Δε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα σύντροφε,για έξω είναι..μπορεις να τα βγλαεις περα με ανταγωνισμο σιρινα τυπε?
αα ωραιος πας για διεθνη καιερα τυπεΔε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα σύντροφε,για έξω είναι..
Δεν είναι δικιά μου εταιρεία ρε,εγώ μεσάζων είμαι ;)αα ωραιος πας για διεθνη καιερα τυπε![]()
μπορεις να τα βγλαεις περα με ανταγωνισμο σιρινα τυπε?
εχει γινει πιο ξεκωλιαρα και απο την αδελφη τηςalice romain
![]()
Mονο εξωτερικό εννοώ ότι δεν πωλούνται στην Ελλάδα. Τώρα αν κάποια είναι τόσο γκαντέμο και την πετύχει κανάς γνωστός στο ίνερνετ,ε ,τότε τι να πούμε...καλα ρε φιλε,στην εποχη του ιντερνετ υπαρχουν τσοντες που κυκλοφορουν "μονο στο εξωτερικο"?![]()
τυπε αδερφές εινα με την άλλη? Σίγουρος?εχει γινει πιο ξεκωλιαρα και απο την αδελφη της![]()
![]()
![]()
1000 τοις εκατο,εχουν παιξει και σε τσοντα μαζι,δεν αγγιζε η μια την αλλη βεβαια αλλα τα ξεκωλιασματα πηγαιναν συννεφο.σκεψου την μανα τους.. :S :Sτυπε αδερφές εινα με την άλλη? Σίγουρος?
Γεια πείτε ρε σεις κάνα σάιτ που μπορούμε να βρούμε ξεκωλα!
Γεια πείτε ρε σεις κάνα σάιτ που μπορούμε να βρούμε ξεκωλα!
Ξέχασε το οτι το κάνω για να γαμησω τσάμπα. Εγώ μεσαζον είμαι που θα τη φέρω σε επαφή να γίνει η φάση.Aν όντως δεν ψάχνεις τον...εξυπναδίστικο (κι όχι έξυπνο) τρόπο για να γαμήσεις και πραγματικά ενδιαφέρεσαι για μπίζνα, φαντάζομαι ότι μια αγγελιούλα στην Χ.Ε. θα σε βοηθήσει...Ο Σειρηνάκης, πάντως, μάζεψε μερικές χιλιάδες βιογραφικά...Ε, φαντάζομαι ότι εσύ θα μαζέψεις μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες με τόση πείνα που έχει πέσει στη χώρα και ειδικά στα μουνιά, μιας και οι...χορηγοί, έχουν μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια!!
Μας γαμησε η ΧΕ φίλε,ζητάνε 100 μαλακιες,οι φόρμες βγάζουν ανύπαρκτα λάθη και στο τέλος ζητάνε και λεφτά!Aν όντως δεν ψάχνεις τον...εξυπναδίστικο (κι όχι έξυπνο) τρόπο για να γαμήσεις και πραγματικά ενδιαφέρεσαι για μπίζνα, φαντάζομαι ότι μια αγγελιούλα στην Χ.Ε. θα σε βοηθήσει...Ο Σειρηνάκης, πάντως, μάζεψε μερικές χιλιάδες βιογραφικά...Ε, φαντάζομαι ότι εσύ θα μαζέψεις μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες με τόση πείνα που έχει πέσει στη χώρα και ειδικά στα μουνιά, μιας και οι...χορηγοί, έχουν μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια!!
Μας γαμησε η ΧΕ φίλε,ζητάνε 100 μαλακιες,οι φόρμες βγάζουν ανύπαρκτα λάθη και στο τέλος ζητάνε και λεφτά!![]()