Νέα

Κοπελες για δουλεια εκτος αθηνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silentone101
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silentone101

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν γραφεια που στελνουν κοπελες στην επαρχια για δουλεια. Ξερω οτι παλια καποια κωλομπαρα ειχαν καποια γραφεια ή καποιους μανατζερ που στελναν κοπελες στην επαρχια για να δουλεψουν κονσομασιον ή και απλη βιζιτα. Ξερετε καποιο γραφειο ή manager που να κανουν ακομα αυτην την δουλεια. Καλοκαιρι ερχεται και εχουμε πηξει.

Στειλτε pm οποιος ξερει σχετικα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπερα,

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν γραφεια που στελνουν κοπελες στην επαρχια για δουλεια. Ξερω οτι παλια καποια κωλομπαρα ειχαν καποια γραφεια ή καποιους μανατζερ που στελναν κοπελες στην επαρχια για να δουλεψουν κονσομασιον ή και απλη βιζιτα. Ξερετε καποιο γραφειο ή manager που να κανουν ακομα αυτην την δουλεια. Καλοκαιρι ερχεται και εχουμε πηξει.

Στειλτε pm οποιος ξερει σχετικα.
εσενα τι σε ενδιαφερει να κανεις?
κονσομασιον η βιζιτα? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
S

silentone101

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
βασικα η διατυπωση μου ηταν λαθος. Εγω αντρας ειμαι και ψανω γραφειο που να προμηθευει κοπελες στην επαρχια για παρεα τωρα το καλοκαιρι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βασικα η διατυπωση μου ηταν λαθος. Εγω αντρας ειμαι και ψανω γραφειο που να προμηθευει κοπελες στην επαρχια για παρεα τωρα το καλοκαιρι.
θελεις να τις <<προωθησεις>> τυπε? :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πανε στο carrefour δικε μου παιζει προσφορα στις 2 ρωσσιδες+ 1 ρουμανα δωρο.
ο βασιλοπουλος νομιζω εχει 1+1 κατι πολωνεζες.
κανε ομως και μια γυρα στα lidl, ριξε μια ματια στα φυλλαδια τους,παιζουν πολλες προσφορες δικε μου αυτο το καιρο.

υ.γ. ο βεροπουλος κατι ακουσα για ταιλανδεζες,πρεπει να δινει στις 3+1 δωρο. το δωρο παντος ειναι ladyboy, αμα σε βολεψει ετσι εισαι ενταξει δικε μου.

OP
OP
S

silentone101

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο που και ως που ξεκινησατε με τα ladyboy και τα τραβελια. Νομιζω ημουν σχετικα ξεκαθαρος. Οποιος μενει επαρχια και ειναι παντρεμενος ισως καταλαβαινει τι ζηταω και τι περιπου ψαχνω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Απο που και ως που ξεκινησατε με τα ladyboy και τα τραβελια. Νομιζω ημουν σχετικα ξεκαθαρος. Οποιος μενει επαρχια και ειναι παντρεμενος ισως καταλαβαινει τι ζηταω και τι περιπου ψαχνω.
οταν εβρεχε μυαλα γιατι κραταγες ομπρελα ρε τυπε?

OP
OP
S

silentone101

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω εκανα ενα ποστ, αν καποιος εχει πληροφοριες μου στελνει pm. το να με προσβαλετε ή να λετε αλλες παπαριες δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος. για αυτο υπαρχει το pm. εγω δεν εχω πολυ εμπειρια απο το site. απλως σκεφτηκα οτι επειδη θα υπαρχουν εδω μεσα πολυ πιο ειδημονες απο εμενα και μια ανταλαγη αποψεων δεν κοστιζει ειπα να κανω μια ερωτηση.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι παρανομο να ρωτας αν υπαρχει καποιος τροπος να βρεις κοπελες για παρεα στην επαρχια. ουτε μαγαζι εχω ουτε κανω προωθηση επαγγελματικη. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom