Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Έχασα τις ρηγίτισσες ρε γαμώτο. Πρέπει να ήταν πήδημα σοφιστικέ
ναι ναι ναι.. κουλτούρα σκέτη.. το τι μαλακίες έχω δεί στον κινηματογράφο παρέα με ρηγίτισες ήταν άλλο πράμα... προκειμένου όμως να αξίζουν οι θυσίες...
Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Έχασα τις ρηγίτισσες ρε γαμώτο. Πρέπει να ήταν πήδημα σοφιστικέ
Λοιπόν θέτεις ένα πολύ σοβαρό θέμα. Το θέμα των ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ υπηρεσιών
Και θα ήθελα να ζητήσω τι συνδρομή όλων των μελών που είχαν την..εεε...εμπειρία να πηδήξουν κάποια κοπέλα φοιτητικής παράταξης
Ποίες είναι οι καλύτερες?
Και ξεκινάω λέγοντας ότι οι ΔΑΠ-ίτισσες που γνώρισα κάπως πιο κοντά είχαν πάντα το πρόβλημα του καλού κοριτσιού. Ξενέρωτο πήδημα. Το ίδιο και οι Κνίτισσες. Πηδιόμαστε αλλα είναι σε αντιστοιχία με την ιδεολογία του κόμματος;
Το καλύτερο πήδημα - ΠΑΣΠ
μεγαλες ψωλαρπαχτρες οι κυπριες...Εγώ είχα φάει σκάλωμα στο κρεββάτι με μια Κυπραία από το ΑΚΕΛ.
τοσα μπαζα ουτε στα λιοσια...οι κομματικές το δίνουν αγόγγυστα, ειδικά οι κνίτισες
το θέμα είναι καλύτερα να τραβήξεις μια μαλακία πάρα να γαμήσεις και να μπεις στο κόμμα
Ε ναι.ολυμπιάδες δύο βλέπω στην Ιταλία φίλτατε ινδιάνε...
τοσα μπαζα ουτε στα λιοσια...
καλυτερα νοικιασε μια καλη τσοντα...
ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ ότι είναι αρχοντογυναίκες
Δεν γαμιούνται για να γραφτεις στην παράταξη τους οι γκόμενες
Δεν γαμιούνται για να γραφτεις στην παράταξη τους οι γκόμενες, εγω που εχω τελείωσει εδώ και χρόνια τις σπουδές σας προτείνω να μην ασχολείστε με τον φοιτητικό συνδικαλισμό διότι είναι συνήθεια που πορώνει κι επιπλέον είναι σάπιος θεσμός.
Και πορώνει,όντως(παθών ήμουν) και ότι είναι παρωχημένος πια,συμφωνώ.