Νέα

Κοπέλες ΔΑΠ-ΠΑΣΠ. Γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμα.. Ναι ή Οχι;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για το κόμμμά ναι ή όχι;;;;

• Ναι

Ψήφοι: 12 24,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 22 44,9%
  • Μόνο πίπα

Ψήφοι: 15 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μία αντίστροφη ιστορία

Ένα φιλαράκι και συμφοιτητής δαπίτης οργανωμένος κάποια στιγμή έχει φάει χοντρό κόλλημα με μία μυστήρια οργανωμένη στην ΕΣΟΦ (δε γνωρίζω αν υπάρχει καν ακόμη αυτή η οργάνωση) έφτασε σε σημείο να λάβει μέρος ακόμη και σε ολομέλεια της πράταξης -χωρούσαν όλοι σ'ένα τραπέζι στο κυλικείο :2funny: :2funny:-.
Το αποτέλεσμα ήταν και να τον διγράψουν από τη δαπ και να μη γαμήσει τελικά! :headbang:

αν μ αρεσει κατι στη ΔΑΠ ειναι οτι ειναι οργανωμενη ρε πουστη μου!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Nα γίνει ειδικός κανονισμός.

Όταν πας να ψηφίσεις (και εδώ μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω ιδέα από τέτοιες εκλογές) να κρατάς τα ψηφοδέλτια που δεν έριξες. Μόλις βγαίνεις έξω να υπάρχουν οι κοπέλες στη σειρά που θα ελέγχουν τα ψηφοδέλτια για να βεβαιωθούν ότι έριξες την ψήφο εκεί που πρέπει, και να σε παίρνουν από το χεράκι να σε πάνε στο παραπέρα παραβάν  :rockon: :rockon:

Αν και με αυτό που λες ουσιαστικά καταργείται το ότι η ψήφος είναι μυστική, εντούτοις βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση σου με βάση το ότι το προσβλεπομενο όφελος ξεπερνά κατά πολύ το αρχικό κόστος (και χέστηκα και για την ψήφο)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αν και με αυτό που λες ουσιαστικά καταργείται το ότι η ψήφος είναι μυστική, εντούτοις βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την πρόταση σου με βάση το ότι το προσβλεπομενο όφελος ξεπερνά κατά πολύ το αρχικό κόστος (και χέστηκα και για την ψήφο)

ποιο το οφελος βρε καημενουλι?
οι δασπιτισες κουρασμενες απ την πολλη πιπα δεν θα μπορουν να αποδωσουν οταν βγαινουν με γεροντακια προκειμενου να πληρωσει ο αλλος την εξοδο...

μαλλον χαμενος θα βγεις εσυ απο μια τετοια εξελιξη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το αποτέλεσμα ήταν και να τον διγράψουν από τη δαπ και να μη γαμήσει τελικά! :headbang:

Η περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνει σημαία μας

Ποτε πια τέτοια δράματα

Δεν παίζουμε με τις αγωνίες των φοιτητών

Κύριε, θέλεις exclusive cooperation με το κόμμα σου?

Απόδειξη

Επισκέπτης
Η περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνει σημαία μας

Ποτε πια τέτοια δράματα

Ποια δράματα?
Θα σου έλεγα τώρα τι έπαθε από τη διαγραφή ο συγκεκριμένος (προσχώρηση στην πολ.αν -συνέπεσε '93-) και τώρα γαμεί και δέρνει στη νδ αλλά θα βγαίναμε  :offtopic:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιο το οφελος βρε καημενουλι?
οι δασπιτισες κουρασμενες απ την πολλη πιπα δεν θα μπορουν να αποδωσουν οταν βγαινουν με γεροντακια προκειμενου να πληρωσει ο αλλος την εξοδο...

μαλλον χαμενος θα βγεις εσυ απο μια τετοια εξελιξη

θα νοικιάζουν από άλλες παρατάξεις  :rockon: :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ποια δράματα?
Θα σου έλεγα τώρα τι έπαθε από τη διαγραφή ο συγκεκριμένος (προσχώρηση στην πολ.αν -συνέπεσε '93-) και τώρα γαμεί και δέρνει στη νδ αλλά θα βγαίναμε  :offtopic:

δεν ξερω πως γινεται, αλλα τουλαχιστν στο ΠΑΣΟΚ η διαγραφη ειναι σαν μεταλλιο
βλεπω κατι παλιους που μου λενε με περηφανεια "εχω φαει διαγραφες εγω!!!!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
οταν η στο τει γαμησα μια απο πανσπουδαστικη και μετα μου λεει θα γραφτεις?
λουης εγω και εκλαιγε 2 μερες ποτε δεν καταλαβα γιατι? επειδη δεν γραφτηκα η γιατι την εκλασα ωραιες εποχες :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οταν η στο τει γαμησα μια απο πανσπουδαστικη και μετα μου λεει θα γραφτεις?
λουης εγω και εκλαιγε 2 μερες ποτε δεν καταλαβα γιατι? επειδη δεν γραφτηκα η γιατι την εκλασα ωραιες εποχες :rockon:

αχ!!!!!!!!!!!! κατι αντρες αφηνουν θυματα στο περασμά τους....
ευτυχως δεν ετυχε να βρεθει μεχρι τωρα στο δρομο μου ένας τετοιος αντρας σαν τον μαιλάκα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μία αντίστροφη ιστορία

Ένα φιλαράκι και συμφοιτητής δαπίτης οργανωμένος κάποια στιγμή έχει φάει χοντρό κόλλημα με μία μυστήρια οργανωμένη στην ΕΣΟΦ (δε γνωρίζω αν υπάρχει καν ακόμη αυτή η οργάνωση) έφτασε σε σημείο να λάβει μέρος ακόμη και σε ολομέλεια της πράταξης -χωρούσαν όλοι σ'ένα τραπέζι στο κυλικείο :2funny: :2funny:-.

Υπάρχει ακόμα αυτή η παράταξη(παράταξη τέλος πάντων).Κάτι άπλυτοι ήταν που κυμαινόντουσαν μεταξύ άκρας αριστεράς και αναρχίας.Αν την έπιανε γκόμενα την εν λόγω Εσοφίτισσα,το πολύ-πολύ να έμπλεκαν τα μουστάκια τους κ τις τρίχες από τις μασχάλες τους.

Επισκέπτης
Υπάρχει ακόμα αυτή η παράταξη(παράταξη τέλος πάντων).Κάτι άπλυτοι ήταν που κυμαινόντουσαν μεταξύ άκρας αριστεράς και αναρχίας.Αν την έπιανε γκόμενα την εν λόγω Εσοφίτισσα,το πολύ-πολύ να έμπλεκαν τα μουστάκια τους κ τις τρίχες από τις μασχάλες τους.

Καμία σχέση με αναρχία φίλε μου αυτή η παράταξη αλλά τεσπα.
Η συγκεκριμένη πάντως ήταν παραδόξως πολύ ωραία κοπέλα (οι υπόλοιποι όπως περιέγραψες).

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καμία σχέση με αναρχία φίλε μου αυτή η παράταξη αλλά τεσπα.
Η συγκεκριμένη πάντως ήταν παραδόξως πολύ ωραία κοπέλα (οι υπόλοιποι όπως περιέγραψες).

Είπα κυμαινόντουσαν....
Κάι τους ανάγω στις παρυφές της αναρχίας δικαιολογημένα.Τρανή απόδειξη ότι ένα διάστημα είχαν μετανομάσει την παράταξή τους σε ΓΕΝΟΒΑ '98...και θυμάσαι τι είχε γίνει στην Γένοβα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Είπα κυμαινόντουσαν....
Κάι τους ανάγω στις παρυφές της αναρχίας δικαιολογημένα.Τρανή απόδειξη ότι ένα διάστημα είχαν μετανομάσει την παράταξή τους σε ΓΕΝΟΒΑ '98...και θυμάσαι τι είχε γίνει στην Γένοβα.

πάντως όταν εγώ ήμουν στο Πανεπιστήμιο (εποχή Αριστοτέλη μιλάμε) τις καλύτερες γκόμενες τις ειχε ο Ρήγας Φεραίος (ΚΚΕεσ τότε και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ περίπου σήμερα)... ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚΕΣ και μαοικές (ήταν της μοδός τότε) δεν βλεπόντουσαν.. ΔΑΠ ανύπαρκτη...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
θα νοικιάζουν από άλλες παρατάξεις  :rockon: :rockon:

Πολύ καλή ιδέα

Είσαι σίγουρα στο ύψος των κρισιμων περιστάσεων

Θα πρότεινα μάλιστα και αξιοποίηση υπηρεσιών από την ελεύθερη αγορά

Κύριε, θέλεις την ψήφο μου και δεν είσαι ικανός να φτιάξεις μια βασική υποδομή "ικανοποίησης ψηφοφόρων"?

Θέλεις την ψήφο μου? Απόδειξη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Μιλάς με κλισέ και είσαι και νέο παιδί

Προσπάθησε να το ξεπεράσεις, κανεις κακό στον εαυτό σου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μιλάς με κλισέ και είσαι και νέο παιδί

Προσπάθησε να το ξεπεράσεις, κανεις κακό στον εαυτό σου

Μπορεί κ να χεις δίκιο.
Υπήρχαν κ εξαιρέσεις,ελάχιστες αλλά υπήρχαν.

Επισκέπτης
Είπα κυμαινόντουσαν....

Μέχρι το '95 που αποφοίτησα δεν έίχαν καμία σχέση με αναρχία.
Από 'κει κι έπειτα δεν ξέρω τι επιρροές είχαν .
Επίσης κι έτσι να την είχαν μετονομάσει.....τι σημαίνει? Ότι έγιναν ξαφνικά αναρχικοί?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πάντως όταν εγώ ήμουν στο Πανεπιστήμιο (εποχή Αριστοτέλη μιλάμε) τις καλύτερες γκόμενες τις ειχε ο Ρήγας Φεραίος (ΚΚΕεσ τότε και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ περίπου σήμερα)... ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚΕΣ και μαοικές (ήταν της μοδός τότε) δεν βλεπόντουσαν.. ΔΑΠ ανύπαρκτη...

Λοιπόν θέτεις ένα πολύ σοβαρό θέμα. Το θέμα των ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ υπηρεσιών

Και θα ήθελα να ζητήσω τι συνδρομή όλων των μελών που είχαν την..εεε...εμπειρία να πηδήξουν κάποια κοπέλα φοιτητικής παράταξης

Ποίες είναι οι καλύτερες?

Και ξεκινάω λέγοντας ότι οι ΔΑΠ-ίτισσες που γνώρισα κάπως πιο κοντά είχαν πάντα το πρόβλημα του καλού κοριτσιού. Ξενέρωτο πήδημα. Το ίδιο και οι Κνίτισσες. Πηδιόμαστε αλλα είναι σε αντιστοιχία με την ιδεολογία του κόμματος;

Το καλύτερο πήδημα - ΠΑΣΠ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Λοιπόν θέτεις ένα πολύ σοβαρό θέμα. Το θέμα των ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ υπηρεσιών

Και θα ήθελα να ζητήσω τι συνδρομή όλων των μελών που είχαν την..εεε...εμπειρία να πηδήξουν κάποια κοπέλα φοιτητικής παράταξης

Ποίες είναι οι καλύτερες?

Και ξεκινάω λέγοντας ότι οι ΔΑΠ-ίτισσες που γνώρισα κάπως πιο κοντά είχαν πάντα το πρόβλημα του καλού κοριτσιού. Ξενέρωτο πήδημα. Το ίδιο και οι Κνίτισσες. Πηδιόμαστε αλλα είναι σε αντιστοιχία με την ιδεολογία του κόμματος;

Το καλύτερο πήδημα - ΠΑΣΠ

καλύτερο πήδημα (στην εποχή μου πάντα)... Ρηγίτισες (ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ακα ΕΚΟΝ Ρουφιάνος)
χειρίστου είδους ΑΑΣΠΕΕ (Μαοικές)
αδιάφορο ΠΑΣΠιτισες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
καλύτερο πήδημα (στην εποχή μου πάντα)... Ρηγίτισες (ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ακα ΕΚΟΝ Ρουφιάνος)
χειρίστου είδους ΑΑΣΠΕΕ (Μαοικές)
αδιάφορο ΠΑΣΠιτισες

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

Έχασα τις ρηγίτισσες ρε γαμώτο. Πρέπει να ήταν πήδημα σοφιστικέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom