Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κυρια μου, λες ότι αγαπάς το κόμμα? Απόδειξη.
απόδειξη ναι αλλά όχι και στην πλέμπα
τις καλύτερες πίπες τις κάνανε οι Κύπριες που ηταν απολιτίκ
αν και μάλλον δε θα το θεωρεί δικαίωμα αλλά καταπίεση χμμμ
δεν ξερω αν το είπα ( ), αλλα χεστηκαν αν γραφτειτε στο κομμα
Το είπες. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία όμως
Το θέμα είναι ότι πολύς κόσμος είναι γραμμένος αλλα ΔΕΝ ψηφίζει
Το σωστό θηλυκό κομματόσκυλο, θα πρέπει να δώσει κίνητρο στο φοιτητή να ΨΗΦΊΣΕΙ και όχι απλά να γραφτεί
Εκεί θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί η μάχη από τις πολιτικές παρατάξεις.
Ορίστε, χαράσσω και στρατηγική. Τι άλλο θέτε?
Το θέμα είναι ότι πολύς κόσμος είναι γραμμένος αλλα ΔΕΝ ψηφίζει
Και με βάση το παραπάνω σκεπτικό, προτείνω επέκταση του μέτρου και στις Εθνικές εκλογές
Εκεί βεβαια θα υπάρξουν κάποια αλλα κριτήρια αλλα η προσέγγιση παραμένει η ίδια
Θέλεις ψήφο? απόδειξη
αυτο ειναι το θεμα: την πιπα θα πρεπει να την δωσουν προκαταβολικα και ο άλλος μετα, χορτασμενος περιμενεις να παει να ψηφισει?
παλιότερα, ήξερα κάτι παλικάρια, που ήταν γραμμένοι αλλά τους είχαν γραμμένους και πήγαιναν στα διάφορα events, ειδικά της ΔΑΠ, μπας και γαμήσουν τίποτα
δεν ξέρω τι κατάφεραν τελικά
παλιότερα, ήξερα κάτι παλικάρια, που ήταν γραμμένοι αλλά τους είχαν γραμμένους και πήγαιναν στα διάφορα events, ειδικά της ΔΑΠ, μπας και γαμήσουν τίποτα
Αλλα από την άλλη, πως μπορεί ο τίμιος φοιτητής να εμπιστευτεί ένα θηλυκό κομματόσκυλο ότι θα πράξει το καθήκον τις όταν η ψήφος έχει ήδη πέσει? Τι την εμποδίζει να έχει "πονοκέφαλο" αμέσως μετά την ψηφοφορία?
Εδώ υπάρχει ένα θέμα και είναι διακομματικό
δηλαδη θα θελες να σου παρει πιπα η παπαρηγα???????????????????
Nα γίνει ειδικός κανονισμός.
Όταν πας να ψηφίσεις (και εδώ μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω ιδέα από τέτοιες εκλογές) να κρατάς τα ψηφοδέλτια που δεν έριξες. Μόλις βγαίνεις έξω να υπάρχουν οι κοπέλες στη σειρά που θα ελέγχουν τα ψηφοδέλτια για να βεβαιωθούν ότι έριξες την ψήφο εκεί που πρέπει, και να σε παίρνουν από το χεράκι να σε πάνε στο παραπέρα παραβάν