rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Είμαι σε φάση για κάτι ουσιαστικό!!! ;)
Γαμάτα μουνάκια για πολύ !!!
[size=17pt]69[/size] Παιζει ;;
Είμαι σε φάση για κάτι ουσιαστικό!!! ;)
Γαμάτα μουνάκια για πολύ !!!
Θα δείξει,προς το παρρόν γνωρισά άτομα!!! ;)[size=17pt]69[/size] Παιζει ;;
Θα δείξει προς το παρρόν γνωρισά άτομα!!! ;)
Γιατί να μην παίζει νέες κοπέλες είναι αν δεν έχουν ευκινισία τώρα πότε θα έχουν;!
αγόρασα και του Ανδρουλάκη το: E Πρόεδρε!!!
Ιδεολογικά ναι,αλλά σε καμία περίπτωση το Πασόκ που έχουμε δει επί Σημίτη!!!Πουλας φουμαρα οτι εισαι πασοκος ή μηπως εισαι ;;
Πασόκ-Σύριζα εκεί κινούμαι!!!
Ιδεολογικά ναι,αλλά σε καμία περίπτωση το Πασόκ που έχουμε δει επί Σημίτη!!!
[size=15pt]Πασόκ-Σύριζα[/size] εκεί κινούμαι!!!
Αγαπητέ κύριε μοντ παρακαλώ να κάνεις τα χακερικά σου και να εντοπίσεις ποιοι 3 είναι αυτοί που τους πήρραν πίπα για μία εγγραφή και να τους αναγκάσεις να πούνε on air ΄τον τρόπο που τις έπεισαν!!!Σήμερα ήταν η παρουσίαση... με ρακές + θηλυκή ορχήστρα! (έχω κάνει κ σχετικό post στο thread με τα βιβλία)
Ακουσα ότι ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ, από τους "δυσαρεστημένους"... ;)
Να δω τί θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές,μάλλον Παπανδρέου μιας και θα μας κάνει Σουηδία!!!Το ΣΥΡΙΖΑ τι το ηθελες τωρα θελεις να με κανεις να μην κοιμηθω ηρεμος...
Να δω τί θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές,μάλλον Παπανδρέου μιας και θα μας κάνει Σουηδία!!!
Να μην κοιμηθείς ρε να πας να ,για εσένα φροντίζω!!!
Αγαπητέ κύριε μοντ παρακαλώ να κάνεις τα χακερικά σου και να εντοπίσεις ποιοι 3 είναι αυτοί που τους πήρραν πίπα για μία εγγραφή και να τους αναγκάσεις να πούνε on air τον τρόπο που τις έπεισαν!!!
Thanks για την φροντιδα.. Το εκανα νωρις το απογευμα
παω νανι
Στο καλό,καληνύχτα και όνειρα Συριζιανά!!!οκ λοιπόν... επικοινώνησα μαζί τους, αλλά, μου έδωσαν κ οι 3 την ίδια απάντηση!
20 όχι παραπάνω!!!ρε συ παπαζόλη?
αλήθεια συριζαίες δεν έχει στο ΑΠΘ?
Μαυτες ρε δεν εχει ελπιδα.........πανε μονο με λαθρομεταναστες!ρε συ παπαζόλη?
αλήθεια συριζαίες δεν έχει στο ΑΠΘ?
Θα μείνω άπλυτος και θα βαφτώ με κάρβουνο!!!Μαυτες ρε δεν εχει ελπιδα.........πανε μονο με λαθρομεταναστες!
Ξερεις πως κανεις καμακι σε συριζαια?Θα μείνω άπλυτος και θα βαφτώ με κάρβουνο!!!
Θα μείνω άπλυτος και θα βαφτώ με κάρβουνο!!!
Ξερεις πως κανεις καμακι σε συριζαια?
Πλενεις τα τζαμια της μερσεντες της στο φαναρι!
αχαχαχαχαχαχα
Μερσεντές να έχει και γαμίσι με λαθρομετανάστες λίγο αντιφατικό!!!Ξερεις πως κανεις καμακι σε συριζαια?
Πλενεις τα τζαμια της μερσεντες της στο φαναρι!
αχαχαχαχαχαχα