Νέα

Κοπέλες ΔΑΠ-ΠΑΣΠ. Γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμα.. Ναι ή Οχι;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για το κόμμμά ναι ή όχι;;;;

• Ναι

Ψήφοι: 12 24,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 22 44,9%
  • Μόνο πίπα

Ψήφοι: 15 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμμά ναι ή όχι;;;; :dancing:
Καταθέστε εμπειρίες όσοι θέλετε,άντε ας γίνει επιτέλους και μία σωστή πολιτκή κουβέντα εδώ μέσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Παρακαλώ πολύ όχι παπαδιλίκια αν είναι να πείτε κάτι να είναι αληθινό!!! :grin:

Οχι, απλα κανουνε λαμογιες στα μαθηματα.
Σιγα μη γαμιουνται κιολας.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια ειναι δηνατον να μην γαμησετε κοπελα απο δαπ-πασπ?
μετα τα κομματα τους ετσι και αλλιως θα σας γαμανε μια ζωη :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
...Εγώ πάντως, αν γαμούσα καμιά Ρωσίδα, ευχαρίστως θα γραφόμουν στο ΚΚΕ. :2funny:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παθός και μαθός, αλλά μερικές που ήξεραν την δύναμη στο μουνί τους, μπορούσαν να κάνουν τα πάντα. Δεν νομίζω ότι όλοι στο θρεντ αυτό φιλολογούμε :sunglasses:

το μουνί σέρνει -και- καθηγητή (9αρια,διδακτορικά,ακαδημαϊκές καριέρες,γάμους,απογόνους κτλ κτλ κτλ)...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμμά ναι ή όχι;;;; :dancing:
Καταθέστε εμπειρίες όσοι θέλετε,άντε ας γίνει επιτέλους και μία σωστή πολιτκή κουβέντα εδώ μέσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Παρακαλώ πολύ όχι παπαδιλίκια αν είναι να πείτε κάτι να είναι αληθινό!!! :grin:

Τύπε άμα γαμιόντουσαν τόσο εύκολα για να γράψουν άτομα, τότε δε θα είχες κάνει thread για να ρωτάς. :2funny:

Επισκέπτης
Οχι, απλα κανουνε λαμογιες στα μαθηματα.
Σιγα μη γαμιουνται κιολας.
Τύπε άμα γαμιόντουσαν τόσο εύκολα για να γράψουν άτομα, τότε δε θα είχες κάνει thread για να ρωτάς. :2funny:
Λαμογιές= :pipa1: ή  :knockinb: με κανέναν καθηγητή,σωστά;! :grin: :think:
Bασικά τύπε παίζει τόσο παπαδιλίκι και σκεφτήκα μήπως επειδή δεν είμαι μέσα στις παρατάξεις!!! :booty:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Bασικά τύπε παίζει τόσο παπαδιλίκι και σκεφτήκα μήπως επειδή δεν είμαι μέσα στις παρατάξεις!!! :booty:

Θελω ΚΝΙΤΙΣΑ καταλαβες, αλλιως σε σπαμαρω εδω και τωρα :grin:

Επισκέπτης
Θελω ΚΝΙΤΙΣΑ καταλαβες, αλλιως σε σπαμαρω εδω και τωρα :grin:
Βασικά τύπε νίτζα δεν ξέρω αν είδες και το 21 ψήφοι μόνο πίπα!!! :think:
Ρε πανθηράκο εγώ με το ΚΚΕ έχω τελειώσει τραυματική εμπειρία,όχι να με δείρει εμένα μπάτσος για να πηδήξω,άκου να είσαι μαχητής!!! :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Σχετικά με το θέμα σου, όλοι μας έχουμε ακούσει σχετικές ιστορίες για ξέκωλα που πηδήχτηκαν με αυτόν και με τον άλλον αλλά τα περισσότερα είναι κλασικά urban legends του πανεπιστημίου. Οι μόνοι που γαμάνε καλά από τις παρατάξεις είναι οι προέδροι τους και οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων, οι άλλοι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τον μέσο-τελείως-αδιάφορο-με-τα-παραταξιακά φοιτητή. Σίγουρα σε όποια κοινωνική ομάδα χώνεται κανείς αυτομάτως αυξάνει τις όποιες πιθανότητες έχει για να γαμήσει αλλά σχετικά με ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, πιο πολλά λέγονται παρά γίνονται.

Επισκέπτης
Σχετικά με το θέμα σου, όλοι μας έχουμε ακούσει σχετικές ιστορίες για ξεκώλια που πηδήχτηκαν με αυτόν και με τον άλλον αλλά τα περισσότερα είναι κλασικά urban legends του πανεπιστημίου. Οι μόνοι που γαμάνε καλά από τις παρατάξεις είναι οι προέδροι τους και οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων, οι άλλοι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τον μέσο-τελείως-αδιάφορο-με-τα-παραταξιακά φοιτητή. Σίγουρα σε όποια κοινωνική ομάδα χώνεται κανείς αυτομάτως αυξάνει τις όποιες πιθανότητες έχει για να γαμήσει αλλά σχετικά με ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, πιο πολλά λέγονται παρά γίνονται.
ΠΚΣ,ΕΑΑΚ,ΔΙΚΤΥΟ,ΑΦΟΙΝΟ,ΦΟΣ οι λύσεις λοιπόν για  :knockinb: από παρατάξεις;! :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
rafman μία Χ.Α. με :s&m_2: και  :lheel: να σε  :s&m_1: και μετά άγριο γαμίσι πάνω σε σημαία με στην σβάστηγκα και τον αετό,όνειρο εεεε;! :grin: :think:
To ξέρω σε έφτιαξα!!! :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ΠΚΣ,ΕΑΑΚ,ΔΙΚΤΥΟ,ΑΦΟΙΝΟ,ΦΟΣ οι λύσεις λοιπόν για  :knockinb: από παρατάξεις;! :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί δεν έχει καμια γκόμενα της προκοπής ρε τύπε. :2funny:
Τα μόνα καλά μουνιά είναι σε ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και άντε σε καμια κυπριακή Φοιτητική Πρωτοπορία που παίζουν ωραίες κοπέλες αλλά είναι δύσκολα άμα δεν είσαι Κύπριος.

Επισκέπτης
Εκεί δεν έχει καμια γκόμενα της προκοπής ρε τύπε. :2funny:
Τα μόνα καλά μουνιά είναι σε ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και άντε σε καμια κυπριακή Φοιτητική Πρωτοπορία που παίζουν ωραίες κοπέλες αλλά είναι δύσκολα άμα δεν είσαι Κύπριος.
Δεν έχουμε τέτοια παράταξη!!! :headbang:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
rafman μία Χ.Α. με :s&m_2: και  :lheel: να σε  :s&m_1: και μετά άγριο γαμίσι πάνω σε σημαία με στην σβάστηγκα και τον αετό,όνειρο εεεε;! :grin: :think:
To ξέρω σε έφτιαξα!!! :2funny: :2funny:

Το εχουμε ξαναπαιξει το εργο.. :grin:
index.php

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν έχουμε τέτοια παράταξη!!! :headbang:

Γράψε άκυρο, είναι προοδευτική η Πρωτοπορία άρα οι αριστεροί δεν έχουν καλά μουνιά.
Έχουν και μία άλλη οι Κύπριοι αλλά τώρα ξεχνάω πως λέγεται, πάντως νομίζω πως έχει μπλε σήμα και αυτή.

Επισκέπτης
Γράψε άκυρο, είναι προοδευτική η Πρωτοπορία άρα οι αριστεροί δεν έχουν καλά μουνιά.
Έχουν και μία άλλη οι Κύπριοι αλλά τώρα ξεχνάω πως λέγεται, πάντως νομίζω πως έχει μπλε σήμα και αυτή.
Ψιλό λάθος η αποψή σου,έχουν πολύ καλά μουνιά οι προοδευτικές παρατάξεις απλά δεν επιμελουνταί σχεδόν καθόλου την εμφανισή τους!!! :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ψιλό λάθος η αποψή σου,έχουν πολύ καλά μουνιά οι προοδευτικές παρατάξεις απλά δεν επιμελουνταί σχεδόν καθόλου την εμφανισή του!!! :headbang:

Και εσύ τι είσαι ρε τύπε, ο Κοτέντος είσαι και τις φτιάχνεις?
Άμα ήταν καλά μουνιά θα φαίνονταν κιόλας.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πρόσωπα μπορείς να προσέξεις αν δεν υπάρχει το περιτύλιγμα;! :think:

Μην κολλάς στα πρόσωπα, είναι και θέμα ντυσίματος, στυλ, συμπεριφοράς και άλλα.
Εσύ δηλαδή δεν συμφωνείς στο ότι μία καλή γκόμενα της ΕΑΑΚ θα ήταν ακόμα καλύτερη άμα ήταν στη ΔΑΠ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom