Νέα

Κοπέλες ΔΑΠ-ΠΑΣΠ. Γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμα.. Ναι ή Οχι;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για το κόμμμά ναι ή όχι;;;;

• Ναι

Ψήφοι: 12 24,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 22 44,9%
  • Μόνο πίπα

Ψήφοι: 15 30,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

Επισκέπτης
Μην κολλάς στα πρόσωπα, είναι και θέμα ντυσίματος, στυλ, συμπεριφοράς και άλλα.
Εσύ δηλαδή δεν συμφωνείς στο ότι μία καλή γκόμενα της ΕΑΑΚ θα ήταν ακόμα καλύτερη άμα ήταν στη ΔΑΠ?
Όχι απαραίτητα,βασικα το μεγάλο χάλι είναι μία μαύρη πανδαισία που φοράνε και τα σταράκια,παναγία μου!!! :headbang:
Με ένα απλό τζινάκι και μπλουζάκι,καθημερινό ντύσιμο μία χαρούλα θα ήταν!!! :rockon:

Αντέ καληνύχτα,ψόφησααα!!! :sleeping:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ γενικώς σιχαίνομαι γενικώς τις γυναίκες που ασχολούνται με πολιτικά.
καλύτερα να μην γαμήσω ποτέ.
κάθε γυναίκα που είναι σε παράταξη με κάνει να ξενερώνω.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γαμιουνται αλλα δε γραφεσαι κ στο κομμα ,
μην πιαστειτε μαλακες!!! :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σχετικά με το θέμα σου, όλοι μας έχουμε ακούσει σχετικές ιστορίες για ξέκωλα που πηδήχτηκαν με αυτόν και με τον άλλον αλλά τα περισσότερα είναι κλασικά urban legends του πανεπιστημίου. Οι μόνοι που γαμάνε καλά από τις παρατάξεις είναι οι προέδροι τους και οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων, οι άλλοι είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τον μέσο-τελείως-αδιάφορο-με-τα-παραταξιακά φοιτητή. Σίγουρα σε όποια κοινωνική ομάδα χώνεται κανείς αυτομάτως αυξάνει τις όποιες πιθανότητες έχει για να γαμήσει αλλά σχετικά με ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, πιο πολλά λέγονται παρά γίνονται.

α γεια σου!!!!!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγώ γενικώς σιχαίνομαι γενικώς τις γυναίκες που ασχολούνται με πολιτικά.
καλύτερα να μην γαμήσω ποτέ.
κάθε γυναίκα που είναι σε παράταξη με κάνει να ξενερώνω.

γουστα ειναι αυτα
αλλα μια γυναικα σε παραταξη αν μη τι αλλο θα χει ανοιξει και μια εφημεριδα στη ζωη της και κατι θα μπορει να σχολιασει για πραγματα που συμβαινουν στο κοσμο

αν προτιματε γυναικες που διαβαζουν κοσμοπολιταν και πανε στα σπα και κανουν κουρ ντε μπωτε, τοτε δεχτειτε και τις συνεπειες στη μεταξυ σας επικοινωνια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγώ ξέρω πως γαμιούνται πολύ, :fuck1: :zfuck: :pipa1: αυτές της κομουνιστο & σοσιαλιαστικής ιδεολογίας.
Απόδειξη οι πουτάνες που γαμάμε καθημερινά εξ ανατολικού μλόκ !!!
:rockon:Τα ίδια μυαλά έχουν και οι εδώ, δεν είναι κακό να το κρύβουμε... τους αρέσει κιόλας!!! :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
δεν είναι μπουρδέλο η δαπ ρε... ούτε κάποια άλλη παράταξη.. απλά το παιχνίδι που σου επιτρέπει να κάνεις με τα μουνάκια που τριγυρνούν γύρω σου σου δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να ρίξεις κάποια.

τέλος από εμένα... περισσότερη φαιά ουσία επί του θέματος κάνει κακό.
  :thumbsup:

Τα... ταγάρια πάντως άνετα σου παίρνουν μια πίπα για να γραφτείς συνδρομητής στον Ριζοσπάστη! :2funny:

Το θέμα είναι, ποιός είναι τόσο... γενναίος για να το κάνει! :headbang:
:rockon:

παπαζολο η αγαμια οδηγεσε νσ ανοιξεις θρεντ
:2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εχω παρει τη μιση δαπ,
οι υπολοιπη ειναι αντρες  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γαμιουνται και τις γραφεις μετα σταρχι ;)

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πολιτική στα πανεπιστήμια = εμετός κ σήψη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοπέλες Δαπ-Πασπ γαμιούνται για να σε γράψουν στο κόμμμά ναι ή όχι;;;; :dancing:
Καταθέστε εμπειρίες όσοι θέλετε,άντε ας γίνει επιτέλους και μία σωστή πολιτκή κουβέντα εδώ μέσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Παρακαλώ πολύ όχι παπαδιλίκια αν είναι να πείτε κάτι να είναι αληθινό!!! :grin:

αχαχχα ελα ρε παπαζολαρα μου  :grin:

ωραιο θεμα!!!

Μπα αν δεν τους αρεσεις... δυσκολακι

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Στο ΠΑΠΕΙ που τελειωσα ειχε  "πολιτικό καμάκι" απο αριστερες. Ημουν ΔΑΠ αλλα οχι γραμμενος πουθενα, παροτι το προπυργιο της παραταξης ήταν και ειναι το ΠΑΠΕΙ (μεχρι μπραβους εστελνε ο Βουτυρακος του ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ).

Σίγουρα στα παρτυ της ΔΑΠ παιζανε και καλα οι κυριλέ γκομενες αλλα τελικα ολες πουτσα ψαχναν... αλλο αν εμεις μιναραμε ασυστολα. Ροδα να εχεις τις ξεσκιζες... αλλα εμεις ψαχναμε το αισθημα... Τι μαλακας ημουνα τοτε...

Σίγουρα επισης καθηγητές γαμουσανε οσες φοιτητριες θελανε  "ακαδημαικη" καριερα και είχανε μουνι και οχι μυαλο να προσφερουν. Τελικά παίρναν το πτυχίο με καλο βαθμο και τους εμεναν τα τσιμπουκια και οι αιθουσες διδασκαλιας,  που αναπληρωναν τους καθηγητες που ήταν σε 100 επιτροπες για να κονομανε απο παντου, για αναμνηση.

Παντως οι αριστερες ήταν λιγο  χιπικη κατασταση και με χαλανε, απλυτο μουνι και τριχα...  γουσταριζα  τακουνακι και νυχακι βαμμενο από το σανδαλι...

Προσωπικα δεν γαμησα αλλα φιλοι μου γαμουσαν στα παρτυ και της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ.  Οι δε Κυπριες ήταν χειροτερες απο τις επαρχιωτισσες, ερχοντουσαν για γαμησι... και να αφησουν αυτα που λενε για παρθενοπες. Τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι

ΥΓ  Απο διηγησεις στην Παντειο αν δεν ησουν αριστερος δεν γαμαγες τιποτα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στο ΠΑΠΕΙ που τελειωσα ειχε   "πολιτικό καμάκι" απο αριστερες. Ημουν ΔΑΠ αλλα οχι γραμμενος πουθενα, παροτι το προπυργιο της παραταξης ήταν και ειναι το ΠΑΠΕΙ (μεχρι μπραβους εστελνε ο Βουτυρακος του ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ).

Σίγουρα στα παρτυ της ΔΑΠ παιζανε και καλα οι κυριλέ γκομενες αλλα τελικα ολες πουτσα ψαχναν... αλλο αν εμεις μιναραμε ασυστολα. Ροδα να εχεις τις ξεσκιζες... αλλα εμεις ψαχναμε το αισθημα... Τι μαλακας ημουνα τοτε...

Σίγουρα επισης καθηγητές γαμουσανε οσες φοιτητριες θελανε  "ακαδημαικη" καριερα και είχανε μουνι και οχι μυαλο να προσφερουν. Τελικά παίρναν το πτυχίο με καλο βαθμο και τους εμεναν τα τσιμπουκια και οι αιθουσες διδασκαλιας,  που αναπληρωναν τους καθηγητες που ήταν σε 100 επιτροπες για να κονομανε απο παντου, για αναμνηση.

Παντως οι αριστερες ήταν λιγο  χιπικη κατασταση και με χαλανε, απλυτο μουνι και τριχα...  γουσταριζα  τακουνακι και νυχακι βαμμενο από το σανδαλι...

Προσωπικα δεν γαμησα αλλα φιλοι μου γαμουσαν στα παρτυ και της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ.  Οι δε Κυπριες ήταν χειροτερες απο τις επαρχιωτισσες, ερχοντουσαν για γαμησι... και να αφησουν αυτα που λενε για παρθενοπες. Τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι

ΥΓ  Απο διηγησεις στην Παντειο αν δεν ησουν αριστερος δεν γαμαγες τιποτα.

Δηλαδη τυπε μου στην Παντειο αμα δεν εισαι αριστερος αλλα εισαι η κατηγορια "ο Γιαννης Σπαλιαρας με πολλα λεφτα" δεν γαμας τιποτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε σεις στην Παντειο η αναλογια ανδρων - γυναικων ειναι 20 - 80, και απο τους 20 αυτους οι μισοι ειναι πουστηδες, θα μας τρελανετε? Ειναι δυνατον να μην μπορεις να γαμησεις με τετοια ποσοστα? Δηλαδη τι να πει και το Πολυτεχνειο ή τα ΤΕΙ ηλεκτρολογιας / μηχανολογιας?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γαμανε μωρε τα κομματοσκυλα ειδικα σε εκδρομες

αλλα κατι σαπιες βρωμιαρες κλπ

σιγα μην καθεται η μουναρα της σχολης που ειναι κ μορφωμενη να μιλαει κ να κωλοτριβεται στον καθε γυφτουλα κ στο καθε ταγαρι

τετοιες γκομενες στην ελλαδα ψαχνουν η να παντρευτουν απο πολυ μικρες η να γινουν πουτανες καριολες για να εξασφαλιστουν οικονομικα επαγκελματικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

σιγα μην καθεται η μουναρα της σχολης που ειναι κ μορφωμενη να μιλαει κ να κωλοτριβεται στον καθε γυφτουλα κ στο καθε ταγαρι

τετοιες γκομενες στην ελλαδα ψαχνουν η να παντρευτουν απο πολυ μικρες η να γινουν πουτανες καριολες για να εξασφαλιστουν οικονομικα επαγκελματικα

Ακριβως ετσι ειναι!!!
Και οι φιλοι του που λεγανε οτι γαμανε
ψευτιες θα του λεγανε αμα δεν τους ειδε.... χαχα ρε σεις ξερετε ποσες φορες
εχω πιασει φιλους μου να λενε ψεμματα???? χαχαχα

και ο λοπεζ ερχεται και μας λεει τα δικα του κ κανει τον γοη  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε σεις στην Παντειο η αναλογια ανδρων - γυναικων ειναι 20 - 80, και απο τους 20 αυτους οι μισοι ειναι πουστηδες, θα μας τρελανετε? Ειναι δυνατον να μην μπορεις να γαμησεις με τετοια ποσοστα? Δηλαδη τι να πει και το Πολυτεχνειο ή τα ΤΕΙ ηλεκτρολογιας / μηχανολογιας?

Μπορει να τον βρει εκτος σχολης.....τον γαμερο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538

Γαμιουνται αλλα με τους κομματαρχες που θα τους ταξουν θεση στο δημοσιο.
Τρανταχτο παραδειγμα? ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ. 200 κιλα βοδι γαμουσε μια πιτσιρικα. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τα καλύτερα μουνιά ΠΟΤΕ δεν γράφονται στα κόμματα...
Φυσικά αυτές οι μέτριες που υπάρχουν στα κόμματα δεν κάθονται στον οποιοδήποτε, απλά κάνουν νύξεις για ποτάκι, μπουζούκια κλπ με μεικτές παρέες και δωρεάν κατανάλωση μέχρι ένα σημείο!Τα άτομα όλα είτε γυναίκες είτε άνδρες που ασχολούνται με τα κόμματα σε βλέπουν σαν ψήφο αποκλειστικά και εννοείται ότι με καμία Παναγία δεν θέλουν να γαμήσεις όντως κάποιο από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν, παρόλα αυτά θα σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποια σε γουστάρει στα κρυφά και ότι θα ψήνεται για πούτσο για να σε κρατάνε προσκολημένο!

Γνώρισα και 2 άτομα μέσα από Δαπ όχι όμως κομματόσκυλα που περάσαμε καλές στιγμές κάνοντας πετυχημένα τρίπτυχα του στυλ Κέρασμα σε Μπουζούκια-Πίτσα Χατ-Βαρδάρης. Ποτέ όμως δεν μου έγινε πάσα γκόμενας από κάποιον!
Τέλος έχω παρατηρήσει ότι οι μόνοι που βγάζουν καλά γκομενάκια από κόμματα άσχετα με το πως είναι αυτοί εμφανισιακά ή ως χαρακτήρες, είναι οι υπεύθυνοι που συνήθως είναι τριτοετείς-τεταρτοετείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom