dimitristz92
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2019
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
Aυτο που περιγραφεις ειναι ενα πολυ μικρο κομματι της πραγματικοτητας στην εποχη μας. Δεν υπαρχει περιπτωση για βελτιωση. Αντιθετως, διαρκως θα γινεται χειροτερη η κατασταση εξαιτιας ολων αυτων των μουνοδουλων και ευνουχισμενων πιθηκων που ζουν αναμεσα μας και που ειναι η πλειοψηφια.
Δεν φταινε οι γυναικες, και αυτες θυματα της καταστασης ειναι αν τα παρεις απο την αρχη τα πραγματα. Η ανικανοτητα, μαλακια των αντρων ευθυνεται για την ολη κατασταση.
Εχουν γινει τραγικα πραγματα, σιγα σιγα ανα τα ετη και δεν αντεδρασε κανεις. Σιγα σιγα ομως το εφτασαν το παιχνιδι εδω που ηθελαν και πιστεψε με αυτο δεν ξεκινησε απο τις γυναικες. Αρχικα οι γυναικες δεν ειχαν τη δυναμικη και τις ικανοτητες για κατι τετοιο και σε τοσο εκτεταμενη κλιμακα και με τοση δυνατη ενταση.
Υπηρξε και υπαρχει στηριξη πισω απο ολα αυτα και αυτη η στηριξη προερχεται απο αντρες.
Οι γυναικες μπορει να ειναι αυτο που ειναι και να εχουν καταντησει οπως εχουν καταντησει αλλα ειναι τα θυματα της ολης καταστασης και μεθοδευσης.
Απλα εχουμε γεμισει τεμπεληδες-φοβικους-ανασφαλεις-ευνουχισμενους-μουνοδουλους και αμπαλους μαλακες και το συστημα παιζει μπαλιτσα μονο του χωρις καμια ουσιωδη αντιδραση απεναντι του.
Παραδειγματα:
Ολοι σχεδον οι πατεραδες μας εβλεπαν και βλεπουν ακομα ειδησεις. Ποσο μαλακας θα πρεπει να εισαι για να πιστευεις αυτα που λεγονται στα μμε; Ποσο τερμα πνευματικα καθυστερημενος θα πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι αυτοι σου λενε την αληθεια και οτι ενδιαφερονται για την ενημερωση σου;
Ολοι οι ανθρωποι τοσα ετη λαμβανουν μερος στις ψηφοφοριες-εκλογες και υποστηριζουν ο καθενας το δικο του κομμα. Ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ πρεπει να εισαι για να πιστευεις αυτες τις μαλακιες; Οτι ο καθε ενας εκει ενδιαφερεται πραγματικα για το κοινωνικο συνολο και το καλο του τοπου;
Οταν δεχονται, ανεχονται αυτα και αλλα πολλα ανα τα ετη ολοι αυτοι οι "αντρες"...οι γυναικες μας φταινε;
Δεκαετιες τωρα κουναγανε ολοι σημαιες και εγλυφαν για ρουσφετια το καθε αρχιδι. Ολοι τη παρτη τους να βολευτουν και στα αρχιδια τους τι θα γινει με τους γυρω τους.
Επεσαν με τα μουτρα σε καθε ειδους μαλακια που τους προσφερε απλοχερα το συστημα και τη τερματισαν και ζητουσαν και αλλο.
Εδω πηγαινουν ανθρωποι και σκοτωνονται στο ξυλο ή και βρισκουν το θανατο για μια ομαδα. Οι γυναικες τους φταινε;
Δεν υπαρχουν αντρες απλα. Αντρας ειναι αντρικη συμπεριφορα.
Παντου εχουμε γεμισει πουτανιτσες που παριστανουν οτι ειναι και κατι. Ανηθικα βρωμερα σκουληκια της γης ειναι και χειροτερα γιατι στη τελικη τα σκουληκια ωφελουν τη φυση και σε κατι. Ειναι μερος της ανακυκλωσης και της αλυσιδας.
Βγειτε τωρα και πειτε τις μαλακιες σας, δεν με απασχολει.
Η αληθεια ειναι μια και η πραγματικοτητα γυρω μας τη βρωντοφωναζει καθημερινα.
Θα χειροτερέψουν σίγουρα τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή δε θα πηγαίνει άλλο και, όπως με όλα τις φούσκες που έχουν υπάρξει ανα τους αιώνες, θα έρθει η κατάρρευση...
Ο Homo Sapiens του 2019 μ.Χ. είναι ακριβώς ο ίδιος με τον Homo Sapiens του 150.000 π.Χ...τα ένστικτα και o βιολογικός προγραμματισμός είναι εκεί δεν έχουν αλλάξει και ας έχουν θαφτεί κάτω από 10ετίες πλύσης εγκεφάλου...και όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πούτσες όπως είπες, θα μπουν πάλι τα πράγματα σε σειρά όπως γίνεται πάντα..
δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια στον πλανητη γιατι αντρες εχουν σκοπο να κανουν παιδια.
εμας το σεξ μας αρεσει.
αμα μας αρεσαν να κανουμε παιδια δεν θα πληρωναμε πουτανες αλλα θα πληρωναμε για να γινουμε δωρητες σπερματος.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,
οι γυναικες ειναι που τρελαινονται για να τεκνοποιησουν και σερνουν και τον αντρα τους μαζι αν περασει η ηλικια.
πραγματικα δεν καταλαβαινω αντρα να λεει θελω να κανω παιδι.
αμα θες σωνει και καλα να αναπαραχθεις γιατι εχεις καποιου ειδους γονιδιο που σου λεει ετσι, απλα πηγαινε και γινε δωρητης σπερματος, χιλιες φορες πιο καθαρη θα την βγαλεις
Δεν έχεις καθόλου άδικο αντιθέτως μιλάς πολύ σωστά...εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα παιδιά και αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα έμπαινα στη διαδικασία...με δικούς μου όρους, όσο μπορώ βέβαια μέσα στο σάπιο σύστημα που ζούμε...όχι τελειωμενες γυναίκες, όχι πάνω από 23-24 (και εγώ ακόμα 26 είμαι εξάλλου), ΟΧΙ γυναίκες με παιδιά και ασφαλώς έλεγχος του ιστορικού της - γκόμενοι παλιοί, πουτανιές που έχει κάνει (γυμνά, να γαμιέται και να την έχουν τραβήξει, να έχει πάει με πάνω από έναν, πότε άρχισε να γαμιέται), Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα έλεγχος και άμα δε θέλει δρόμο, αν έχει κάνει έκτρωση κλπ...όπως ελέγχει αυτή το πορτοφόλι μου έτσι και εγώ αλλιώς πούτσα, δρόμο και πάμε σε άλλη..δε κολλάμε ποτέ, ειδικά άμα σου κάνει νερά...και άμα δε βρω καμία στ αρχίδια μου καλύτερα μόνος παρά μουνο-υπηρέτης μουρόχαυλος μαλάκας...
Τρωνε τον εκβιασμο απο τις γαμιολες, ειναι γνησιοι μουνοδουλοι αμπαλοι χωρις επιλογες και προκειμενου να μη χασουν το καθε βρωμερο μουνι...υποκυπτουν στον εκβιασμο και μπαινουν στο mode οικογενεια με τις γνωστες καταληξεις μετα απο λιγο καιρο.
Κανενας αντρας που εχει επιλογες δεν μπαινει σε τετοιες μαλακιες, κανενας.
Πολλοί δε τρώνε κανέναν εκβιασμό, πάνε μόνοι τους στα σκατά... :S :S