Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Σε τελειωμένες γυναίκες ούτε κουβέντα, ούτε σημασία τίποτα...το χρόνο σου και το πούτσο σου και κάποιους πόρους σου να τα χαλάσεις σε φρέσκο πράγμα...ακόμα και για ένα πούτσο να πηγαίνεις μόνο, ακόμα και για λίγο καυλάντισμα, ακόμα και για μισή μέρα να ασχοληθείς, δίνεις το χρόνο σου όμως...καλύτερα να πάει στη πιο άπειρη που θα της κάνεις και περισσότερη εντύπωση...αφού πληρώνεις και αφού αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου το μουνί να είναι στενό και νέο, να δίνεις μάχη να φτάσεις στη μήτρα, να καίει, 300 βαθμούς να έχει μέσα...όχι ξεχειλωμένο πηγάδι τούνελ που πέφτεις ολόκληρος μέσα και βλέπεις τη φθορά που έχουν προκαλέσει τόσες 10άδες πούτσες πριν από εσένα...οι τελειωμένες γυναίκες δε μας αφορούν....

Η φύση έδωσε στις γυναίκες ομορφιά αλλά το μουνί τους το έκανε εύθραστο και με τη πολλή χρήση καταστρέφεται...και επειδή το μουνί της γυναίκας έχει απευθείας σύνδεση με τον εγκέφαλο της, άμα χαλάσει το ένα έχει τελειώσει και το άλλο...όλη τους η ψυχοσύνθεση γύρω από τη πούτσα περιστρέφεται, όλο αυτή ψάχνουν...ο άντρας μετά από μια ηλικία αντέχει και χωρίς σεξ αν θελήσει, η γυναίκα ποτέ...είναι φτιαγμένες έτσι ασφαλώς, βιολογικός προγραμματισμός, άμα δε τους άρεσε ο άνθρωπος θα είχε εξαφανιστεί πριν κατέβουμε από τα δέντρα ακόμα...

Απο τη στιγμή που αρχίζει η περίοδος στα 10-11 γυρνάει ένας διακόπτης μέσα...όπως είπε και ένας άλλος φίλος πιο πάνω, θέλουν να κάνουν παιδιά ακόμα και ενσυνείδητα να λένε ότι δε θέλουν ή όχι ακόμα έστω, υποσυνείδητα μπορεί να τους βγει άνα πάσα ώρα έτσι μέσα σε μια στιγμή ξαφνικά...δεν έχει σημασία η ηλικία από 13 μέχρι 43 όταν δουν τον άντρα Α κατηγορίας, που θα κάνει το μουνί τους να τρέμει τα δικά του παιδιά θέλουν..και άμα έχει τους πόρους να τα μεγαλώσει κιόλας τότε ακόμα καλύτερα...

Πριν 1 χρόνο σχεδόν πήγα σε μια πρώτη ξαδέρφη μου στα γενέθλια του ανιψιού μου που γινόταν τότε 14...είχε φέρει παιδιά από το γυμνάσιο και κάνανε χαβαλέ στο σπίτι, μουσική, playstasion κλπ...μια φίλη του ένα 13χρονο με είδε στο πάρτυ, με βρήκε μετά στο παλιό instagram που είχα τότε πριν το σβήσω και άρχισε να μου στέλνει...εγώ υποψιάστικα που το πήγαινε αλλά της μίλησα ήρεμα, ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα τη ρώταγα πως πάει στα μαθήματα και τέτοια...αργότερα άλλη μέρα με ρώτησε τι όνειρα έχω για το μέλλον , μου είπε και αυτή ότι θα της άρεσε να έχει οικογένεια αλλά μέχρι 1-2 παιδιά το πολύ...εγώ για να τη πειράξω και να τη λήξω τη συζήτηση μαζί της της λέω "αα εγώ θέλω πολύ μεγάλη οικογένεια 7 παιδιά" γελώντας για να τη κομπλάρω κιόλας...ε λοιπόν αυτη όχι μόνο δε κομπλάρει αλλά μου λέει "εγώ θα σου κάνω 4 και παραπάνω αν είναι, είμαι και μικρή και μπορώ, με κάποια στην ηλικία σου δε θα προλάβει να σου κάνει τόσα"...το 13χρονο...είδε τι μπορώ να της προσφέρω σαν άντρας και αμέσως συμβιβάστηκε για να ικανοποιήσει και αυτα που της είπα ότι θέλω...γεννιούνται με όλα όσα χρειάζονται για να βρουν άντρα και οσο είναι μικρές το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν το προγραμματισμό τους...είναι στο DNA τους, αυτός είναι ο σκόπος τους να κάνουν παιδιά, αυτό τους φωνάζει το σώμα τους 24 ώρες κάθε μέρα, απλά πολλές φόρες το αγνοούν...αλλά δε μπορούν να το αγνοούν για πάντα, όσο περνάνε τα χρόνια και τελειώνουν και μαραίνονται τα ωάρια τόσο πιο πολύ φωνάζει αυτό....

Και μετά έχω έγω το κάθε μουνό-υπηρέτη/mangina/cuck/white knight που θα μου μάθει εμένα πως λειτουργούν και πως σκέφτονται οι γυναίκες...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σε τελειωμένες γυναίκες ούτε κουβέντα, ούτε σημασία τίποτα...το χρόνο σου και το πούτσο σου και κάποιους πόρους σου να τα χαλάσεις σε φρέσκο πράγμα...ακόμα και για ένα πούτσο να πηγαίνεις μόνο, ακόμα και για λίγο καυλάντισμα, ακόμα και για μισή μέρα να ασχοληθείς, δίνεις το χρόνο σου όμως...καλύτερα να πάει στη πιο άπειρη που θα της κάνεις και περισσότερη εντύπωση...αφού πληρώνεις και αφού αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου το μουνί να είναι στενό και νέο, να δίνεις μάχη να φτάσεις στη μήτρα, να καίει, 300 βαθμούς να έχει μέσα...όχι ξεχειλωμένο πηγάδι τούνελ που πέφτεις ολόκληρος μέσα και βλέπεις τη φθορά που έχουν προκαλέσει τόσες 10άδες πούτσες πριν από εσένα...οι τελειωμένες γυναίκες δε μας αφορούν....

Η φύση έδωσε στις γυναίκες ομορφιά αλλά το μουνί τους το έκανε εύθραστο και με τη πολλή χρήση καταστρέφεται...και επειδή το μουνί της γυναίκας έχει απευθείας σύνδεση με τον εγκέφαλο της, άμα χαλάσει το ένα έχει τελειώσει και το άλλο...όλη τους η ψυχοσύνθεση γύρω από τη πούτσα περιστρέφεται, όλο αυτή ψάχνουν...ο άντρας μετά από μια ηλικία αντέχει και χωρίς σεξ αν θελήσει, η γυναίκα ποτέ...είναι φτιαγμένες έτσι ασφαλώς, βιολογικός προγραμματισμός, άμα δε τους άρεσε ο άνθρωπος θα είχε εξαφανιστεί πριν κατέβουμε από τα δέντρα ακόμα...

Απο τη στιγμή που αρχίζει η περίοδος στα 10-11 γυρνάει ένας διακόπτης μέσα...όπως είπε και ένας άλλος φίλος πιο πάνω, θέλουν να κάνουν παιδιά ακόμα και ενσυνείδητα να λένε ότι δε θέλουν ή όχι ακόμα έστω, υποσυνείδητα μπορεί να τους βγει άνα πάσα ώρα έτσι μέσα σε μια στιγμή ξαφνικά...δεν έχει σημασία η ηλικία από 13 μέχρι 43 όταν δουν τον άντρα Α κατηγορίας, που θα κάνει το μουνί τους να τρέμει τα δικά του παιδιά θέλουν..και άμα έχει τους πόρους να τα μεγαλώσει κιόλας τότε ακόμα καλύτερα...

Πριν 1 χρόνο σχεδόν πήγα σε μια πρώτη ξαδέρφη μου στα γενέθλια του ανιψιού μου που γινόταν τότε 14...είχε φέρει παιδιά από το γυμνάσιο και κάνανε χαβαλέ στο σπίτι, μουσική, playstasion κλπ...μια φίλη του ένα 13χρονο με είδε στο πάρτυ, με βρήκε μετά στο παλιό instagram που είχα τότε πριν το σβήσω και άρχισε να μου στέλνει...εγώ υποψιάστικα που το πήγαινε αλλά της μίλησα ήρεμα, ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα τη ρώταγα πως πάει στα μαθήματα και τέτοια...αργότερα άλλη μέρα με ρώτησε τι όνειρα έχω για το μέλλον , μου είπε και αυτή ότι θα της άρεσε να έχει οικογένεια αλλά μέχρι 1-2 παιδιά το πολύ...εγώ για να τη πειράξω και να τη λήξω τη συζήτηση μαζί της της λέω "αα εγώ θέλω πολύ μεγάλη οικογένεια 7 παιδιά" γελώντας για να τη κομπλάρω κιόλας...ε λοιπόν αυτη όχι μόνο δε κομπλάρει αλλά μου λέει "εγώ θα σου κάνω 4 και παραπάνω αν είναι, είμαι και μικρή και μπορώ, με κάποια στην ηλικία σου δε θα προλάβει να σου κάνει τόσα"...το 13χρονο...είδε τι μπορώ να της προσφέρω σαν άντρας και αμέσως συμβιβάστηκε για να ικανοποιήσει και αυτα που της είπα ότι θέλω...γεννιούνται με όλα όσα χρειάζονται για να βρουν άντρα και οσο είναι μικρές το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν το προγραμματισμό τους...είναι στο DNA τους, αυτός είναι ο σκόπος τους να κάνουν παιδιά, αυτό τους φωνάζει το σώμα τους 24 ώρες κάθε μέρα, απλά πολλές φόρες το αγνοούν...αλλά δε μπορούν να το αγνοούν για πάντα, όσο περνάνε τα χρόνια και τελειώνουν και μαραίνονται τα ωάρια τόσο πιο πολύ φωνάζει αυτό....

Και μετά έχω έγω το κάθε μουνό-υπηρέτη/mangina/cuck/white knight που θα μου μάθει εμένα πως λειτουργούν και πως σκέφτονται οι γυναίκες...

ευγε Μητσο εισαι αψογος  :thumbsup:  :hi:

για λιγους που καταλαβαινουν και για καποιους που θελουν να μαθουν και να κατανοησουν πως ειναι τα πραγματα, ειναι τα λεγομενα σου. γι' αυτους που δεν θελουν ουτε να μαθουν ουτε να κατανοησουν το πως εχει η κατασταση δεν τρεχει τιποτα απλα τους προσπερνας και δεν ασχολεισαι μαζι τους.

καποια στιγμη που θα εχω χρονο στη διαθεση μου θα κατσω να αναλυσω εκτενεστερα και εγω.

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
ευγε Μητσο εισαι αψογος  :thumbsup:  :hi:

για λιγους που καταλαβαινουν και για καποιους που θελουν να μαθουν και να κατανοησουν πως ειναι τα πραγματα, ειναι τα λεγομενα σου. γι' αυτους που δεν θελουν ουτε να μαθουν ουτε να κατανοησουν το πως εχει η κατασταση δεν τρεχει τιποτα απλα τους προσπερνας και δεν ασχολεισαι μαζι τους.

καποια στιγμη που θα εχω χρονο στη διαθεση μου θα κατσω να αναλυσω εκτενεστερα και εγω.

Και κάτι που δεν ανέφερα....το 13χρονο μου είπε επίσης ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε όποτε ήθελα εγώ...είναι έτοιμες, ότι χρειάζονται για να έχουν μία "καλή" ζωή το έχουν από μικρές....μουνόδουλα ζώα υπάρχουν παντού και τους έχουν για να παίζουν αλλά δε θέλουν αυτούς, θέλουν τον άντρα που οριζει αυτός τη μοίρα του και μπορει να της επιβληθεί να μη τον κάνει ότι θέλει...και όταν τον εχουν βρει ή πιστεύουν ότι τον έχουν βρει, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται για να τον κρατήσουν θα συμβιβαστούν, θα κανουν ότι τους πει και 13 να είναι, άμα αυτός θέλει παιδιά θα τα κάνουν...εξάλλου και αυτές αυτό θέλουν πάνω απ όλα, ειναι 100 φορές πιο εύκολα, κυριολεκτικά όμως 100 φορές πιο εύκολο για εναν άντρα να πείσει μια γυναίκα να κάνουν παιδί απ ότι το αντίθετο...

Και θα μου πει εμένα ο μουνόδουλος "ε καλά μωρε τωρα δε μπορεί να βγούμε/είμαστε μαζί/κάνουμε σεξ, θα τη περιμένω 2-3-6-10 μήνες και μετά θα θέλει, εμένα αγαπάειιι"... :2funny: :2funny: :2funny: :vomit:

Άμα πράγματι σε θέλει είναι έτοιμη ΤΩΡΑ, αυτή τη στιγμή, ο κόσμος να καίγεται, αυτή θα σε θέλει τώρα....άμα σε κάνει να περιμένεις έστω και μερικές ώρες και βρίσκει δικαιολογίες συνέχεια, άστο δε σε θεωρεί Α κατηγορία, ούτε και την καλύτερη επιλογη που έχει...ο παίκτης, ο Α θα τη γαμάει και θα περιμένεις σα μαλακας, σα δορυφόρος αξιολύπητος μουνοζητιάνος μέχρι να έρθει...μάντεψε, όταν δει ότι τη περιμένεις, δε θα ασχοληθεί ποτέ, άμα δει ότι τη γραφεις στ αρχίδια σου και προχωράς και έχεις άλλες, τότε θα σε εκτιμήσει και θα σε προσέξει, θα δει ότι δεν ήσουν ο Β που νόμιζε τελικά...

Οπότε τα κόβεις αυτά μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό, όπου και να είσαι πας να γαμήσεις αμέσως, άμα σε θέλει και την έχεις καυλώσει θα σου στηθεί στη μέση του δρόμου να τη γαμήσεις, όλα τα άλλα "μα είμαι κουρασμένη, μα με πονάει αυτό, μα το άλλο, μα εχω μια δουλειά αυτές τις μέρες" ΜΑΛΑΚΙΕΣ...άμα σε θέλει θα έπρεπε να ακουμπάς τη μήτρα της τώρα....αν δε το έχεις κάνει ακόμα, σταματάς να χαλάς το χρόνο σου, και πας αλλού...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αφιερωμένη στα "σκληροπυρηνικά" μέλη του thread, τους οποίους πιστεύω εκφράζει απόλυτα !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550139898418.jpg
    FB_IMG_1550139898418.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
Αφιερωμένη στα "σκληροπυρηνικά" μέλη του thread, τους οποίους πιστεύω εκφράζει απόλυτα !!! :grin: :grin: :grin:

RESPECT. Δισεκατομμύρια θα ξοδευτούν σε δείπνα, λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια κλπ απολύτως άχρηστα για να τονωθεί το συναίσθημά τους

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Εχω κλαψει...χαχαχαχα. Προτεινω ομαδικη βολτα-αποστολη, οποιος εχει μαρουλι, να παμε αποψε στα πιο ακριβα σημεια της πολης αντροπαρεα και να γελασουμε με τη καταντια τους και να τους ξεφτιλισουμε με καθε τροπο.

Να ειναι ημερα κολασης η σημερινης για αυτους μηπως και βαλουν μυαλο για του χρονου. Και να μη βαλουν μυαλο (που δεν θα βαλουν ποτε) εμεις θα χεστουμε στο γελιο και στο πιωμα.

Αν τωρα μερικοι ειναι και ρομαντικοι απο τη παρεα...ε αντε...μερα που ειναι δεν θα τα αφησουμε τα παιδια ετσι. Θα βαλει ο καθενας τις ακρες του και ολοι οσοι εχουν καλη διαθεση και διαγωγη...καλα θα φανε για το τελος της βραδιας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μια και υπήρξε θετική ανταπόκριση στο ποστ μου με τη φωτογραφία συνεχίζω !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550061293824.jpg
    FB_IMG_1550061293824.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 34

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σταματα γιατι θα βγαλω οτι εφαγα για μεσημερι απο το γελιο...

χαχαχαχαχα

να εισαι καλα ρε φιλε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Συνεχίζω "ρομαντικά" !!! :grin:

Αν λόγω ζήτησης τελειώσουν οι καρδούλες μη χάσετε τη ψυχραιμία σας.

Υπάρχει λύση !!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550158130252.jpg
    FB_IMG_1550158130252.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 23

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αντε και κάτι προσωπικό !!! :grin: :grin:

Εχω ερωτευθεί πραγματικά 4 φορές στη ζωή μου. Για μία απο αυτές εχω ανοίξει και σχετικό  thread οπου περιέγραψα την εμπειρία μου.

Η τέταρτη όμως που φαίνεται στη φωτογραφία ήταν αυτό που λένε "για πάντα". :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550158158156.jpg
    FB_IMG_1550158158156.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 29
  • FB_IMG_1550158228221.jpg
    FB_IMG_1550158228221.jpg
    93,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εμενα αυτος ειναι ο ερωτας μου

Το εχω σε ιδιο χρωμα ακριβως.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάποιες βέβαια δεν αντιλαμβάνονται την ρομαντικότητα της συγκεκριμένης ημέρας !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550163414251.jpg
    FB_IMG_1550163414251.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάποιοι άλλοι βλέπουν το θέμα "πρακτικά" !!! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550163382757.jpg
    FB_IMG_1550163382757.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι δε παντρεμένοι έχουν "ρομαντικά" προβλήματα !!! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550163358462.jpg
    FB_IMG_1550163358462.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αντε και κάτι προσωπικό !!! :grin: :grin:

Εχω ερωτευθεί πραγματικά 4 φορές στη ζωή μου. Για μία απο αυτές εχω ανοίξει και σχετικό  thread οπου περιέγραψα την εμπειρία μου.

Η τέταρτη όμως που φαίνεται στη φωτογραφία ήταν αυτό που λένε "για πάντα". :grin: :grin:

αρε γιγαντα mid η alfa romeo ειναι η καλυτερη γκομενα οπως και να το κανουμε.

οποιος δεν εχει οδηγησει alfa δεν ξερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom