Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε ελληνίδα γυναίκα

Συνημμένα

• 20190216_160531.jpg
    20190216_160531.jpg
    257,3 KB · Εμφανίσεις: 38

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μα εδώ και αιώνες υπήρχαν άνθρωποι που είχαν καταλάβει τι παίζει και έμεναν ανύπαντροι. Και κάποιοι από αυτούς άλλαξαν τον κόσμο, ακριβώς επειδή ήταν απερίσπαστοι σε ότι έκαναν επειδή δεν υπήρχε κάποια γυναίκα να τους τα κάνει αερόστατα. Λεονάρντο Ντα Βίτσι, Ισαάκ Νεύτων, Αδελφοί Ράιτ, Τέσλα, για να αναφέρω τους πιο γνωστούς. Αμέτρητοι υπήρξαν ανύπαντροι και δεν καταγράφηκαν. Απλά τώρα βρέθηκε ένα κοινό όνομα και σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο 

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ποιο ειναι αυτο το κατι?

Στο έγραψε και ο φίλος κάτω από το πόστ σου.

Το κάτι είναι η αλλαγή και κυρίως η αυτοβελτίωση..

Για να στο πώ διαφορετικά. Ο Αινστάιν εχει δώσει τον καλύτερο ορισμό του βλάκα.

Βλάκας είναι αυτός που κάνει τα ίδια πράγματα κάτω από τις ίδιες συνθήκες και περιμένει διαφορετικό κάθε φορά αποτέλεσμα !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μα εδώ και αιώνες υπήρχαν άνθρωποι που είχαν καταλάβει τι παίζει και έμεναν ανύπαντροι. Και κάποιοι από αυτούς άλλαξαν τον κόσμο, ακριβώς επειδή ήταν απερίσπαστοι σε ότι έκαναν επειδή δεν υπήρχε κάποια γυναίκα να τους τα κάνει αερόστατα. Λεονάρντο Ντα Βίτσι, Ισαάκ Νεύτων, Αδελφοί Ράιτ, Τέσλα, για να αναφέρω τους πιο γνωστούς. Αμέτρητοι υπήρξαν ανύπαντροι και δεν καταγράφηκαν. Απλά τώρα βρέθηκε ένα κοινό όνομα και σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο  

Σωστά !! Αλλά μπορούμε να παραθέσουμε και άλλη μεγάλη λίστα από σημαντικότατους με βάση το έργο τους ανθρώπους που ήταν παντρεμένοι. Οπότε ...

Επειδή προσπαθώ να αποφεύγω πλεον τα σεντόνια θα προσπαθήσω να γράψω κάτι "λακωνικά".

Οταν δυο κορμιά επικοινωνούν πραγματικά, αυτό λέγεται επιτυχημένο σέξ.

Οταν δυο μυαλά επικοινωνούν σωστά, αυτό λέγεται επιτυχημένη χημεία.

Οταν δυο ψυχές επικοινωνούν σωστά αυτό λέγεται πραγματική φιλία.

Οταν ανάμεσα ένα άντρα και μια γυναίκα η πρώτη κατάσταση συνδυαστεί με μια απο τις δυο η τρία τότε μάλλον έπιασαν το λότο.

Οταν ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα συνδυαστούν και οι 3 παραπάνω καταστάσεις τότε μάλλον έπεσαν από την ακρόπολη και στάθηκαν όρθιοι. :grin: :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στη θεωρια, ολα μπορουν να πεσουν απο την Ακροπολη και να σταθουν ορθια οπως λες.

Στη πραγματικη ζωη, δεν υπαρχει περιπτωση εν ετη 2019 να μπορεσεις να κανεις κατι σωστο και ομορφο που να εχει διαρκεια με μια γυναικα που να εχει εξωτερικη εμφανιση 7 και ανω.

Δεν υπαρχει περιπτωση οχι γιατι δεν θα βρεθει γυναικα για κατι τετοιο. Εστω οτι βρεθηκε.

Ποσο καιρο θα αντεξεις με την ιδια γυναικα; Ως αντρας δεν θα κρυβεσαι, θα ξερει λοιπον. Καποια στιγμη δεν θα μιλησει; Ποια θα ειναι η αντιδραση σου ως αντρας;

Τωρα το να κρυβεσαι και να κοροιδευει ο ενας τον αλλον, αυτο δεν ειναι ουτε ομορφο ουτε οικογενεια ουτε θα εχει διαρκεια.

Καθε επιτυχημενος αντρας θελει να γαμαει. Νομος. Βολευονται με μια γυναικα αυτοι που δεν το εχουν γενικα το θεμα και που τους κανει οτι θελει ενα μουνι που του εδωσαν αξια και το εκαναν κατι το σημαντικο στη ζωη τους. Αρχιζουν και τα κρυφτουλια μετα, τις φασαριες και τελος. Διαζυγιο και θα σου γαμησει το σπιτι αν εχεις παιδι μαζι της. Απλα. Γιατι νομιζεις οτι σε παντρευτηκε αρχικα δηλαδη; Επειδη σε αγαπησε; Ουτε τη τρυπα της δεν εχει αγαπησει, εσενα θα αγαπησει;

Γιατι δεν πανε να ζητησουν γαμο με τους αλητες; Γιατι θελει η καθε μια να ζησει το μεγαλο ερωτα με τον αλητη να τη γαμει απο καθε τρυπα και μετα πηγαινει και βρισκει το μαλακα για γαμους κτλπ;

Καθε γυναικα ανω του 7 στην εποχη μας οταν θα παντρευτει, σε καμια περιπτωση δεν ειναι πραγματικα ερωτευμενη και καυλωμενη με αυτον. Απλα αυτος ηταν για αυτην ο πιο ιδανικος απο τους διαθεσιμους.

Η συνεχεια γνωστη. Ακομα και να μη χωρισει μετα απο λιγα ετη, εχει και αυτη το κλειδωμενο της γαμιολικι και παιζει. Τι δεν καταλαβαινεις; Γιατι το εχει; Γιατι εχει προφιλ παντου;

Νομιζεις οτι τερματισε τη καριερα της επειδη της καρφωσες το καυλι σου και την εχυσες και την εκανες μανα;

Νομιζεις οτι εχει κατι ιερο και καθαρο μεσα της; Οτι μπορει να αγαπησει;

Δεν εχεις καταλαβει καν τι ειναι γυναικα απο το 2000 και μετα. Καν.

Βρειτε τις νυφουλες σας και καλους απογονους. Παιξτε και τα κρυφτουλια σας μετα οπως θα ειστε βουτηγμενοι σε καθε ειδους ψυχαναγκασμο και αποχαιρετηστε καθε περιπτωση προσωπικης σας εξελιξης σε καθε επιπεδο. Ακομα και να νομιζεις οτι εχεις προοδο σε κατι, δεν ειναι τιποτα μπροστα στη προοδο που θα ειχες ως ελευθερος.

Ο αντρας να γαμαει πρεπει και να εργαζεται πανω στους στοχους του. Τιποτα αλλο. Σεξ και λεφτα. Τοτε εισαι αντρας.

Λεφτα που δεν εχεις βρει ετοιμα, που εχεις βγαλει μονος σου με τη μαγκια σου και σεξ οχι μονο με εργαζομενες αλλα με μουνια που εφαγες παλι μετη μαγκια σου.

Τοτε και μονο τοτε αισθανεσαι αντρας και αυτο φαινεται, το καταλαβαινουν οι γαμιολες και δεν προκειται ποτε απο αυτες που θα σου κολλανε να σου μιλησουν για αγαπες και γαμους παρα μονο για να περνατε καλα οπουδηποτε. Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβεις πως ειναι μια καυλωμενη γυναικα.

Σεξ και λεφτα. Χορτατος απο μουνια με καθε τροπο και αφοσιωση στο στοχο σου.

Τοτε θα μαθεις και την αληθεια για πολλα πραγματα απο τις ιδιες. Δεν θα κρυβονται πλεον, θα εισαι για αυτες παιχτης, αρα εμπιστος στο να μιλησουν. Δεν θα σε εχουν για κοροιδο και θα γελανε μαζι σου με το καθε κοροιδο που θα τις στελνει αυτα που τις στελνει ενω αυτη ξεκωλιαστηκε μαζι σου.

Καμια γυναικα δεν ερωτευτηκε τη μιζερια ενος αντρα. Καθε αντρα που ειναι για γαμους κτλπ τον θεωρουν μιζερο, χαζο, πνευματικα στερημενο. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

Κανουν πολυ απλα την εξης σκεψη, δεν εχει στοχο ως αντρας και βαζει στοχο ενα μουνι; Δεν ακουει-βλεπει τι γινεται και πιστευει σε παραμυθακια της καθε γαμιολας; Δεν εχει αντιληψη του τι συμβαινει γυρω του; Α...καλος μαλακας ειναι αυτος...αντε μωρη...καλο μαλακα βρηκες...αυτα λενε μεταξυ τους και πολυ χειροτερα. Οχι ομως μπροστα σας. Ποτε. Γιατι; Γιατι ειστε οι στοχοι τους, τα κοροιδα για το αρμεγμα. Τα βαγονακια που θα τις πανε εκει που θελουν και μετα απλα θα σας παρατησουν.

Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ που τα λέμε ευτυχώς που υπάρχει το σεξ και αρκετοί από εμάς θυμούνται ότι είναι άντρες..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και σεξ οχι μονο με εργαζομενες αλλα με μουνια που εφαγες παλι μετη μαγκια σου.

στον πικερ και στους πικεριστες να τα πεις αυτα, ο αλλος λεει ειναι με τον νομο του πικερ αλλα πηγε και εβγαλε γκομενα αντι να μην της δινει σημασια οπως λεει ο νομος του πικερ.

αν βγαζεις λεφτα και γκομενες σε βαθμο που να εισαι ικανοποιημενος τοτε αισθανεσαι ευτυχισμενος. αυτα τα 2 μετα την υγεια ειναι που σε κανουν ευτυχη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σωστά !! Αλλά μπορούμε να παραθέσουμε και άλλη μεγάλη λίστα από σημαντικότατους με βάση το έργο τους ανθρώπους που ήταν παντρεμένοι. Οπότε ...

οχι δεν ισχυει αυτο που λες,

διοτι απο τους 0,1% των ανυπαντρων "περιεργων" ξεπηδησε το 30% απο τις ευφυες που εγραψε ο αλλος.

στους 1000 κορυφαιους επιστημονες οι 700 να ειναι παντρεμενοι ενω βασει πληθυσμου θα επρεπε να ειναι οι 999

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
οχι δεν ισχυει αυτο που λες,

διοτι απο τους 0,1% των ανυπαντρων "περιεργων" ξεπηδησε το 30% απο τις ευφυες που εγραψε ο αλλος.

στους 1000 κορυφαιους επιστημονες οι 700 να ειναι παντρεμενοι ενω βασει πληθυσμου θα επρεπε να ειναι οι 999
Ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου !!   :hi:

Αλλά θέλεις να μας δώσεις την πηγή της παραπάνω στατιστικής ???

Δεν νομίζω ότι οι ανύπαντροι ( η ανύπαντροι/περίεργοι ) αποτελούν το 0,1% του συνόλου των αντρών. Χωρίς να το έχω ψάξει πιστεύω ότι στις Δυτικές κοινωνίες το ποσοστό των ανύπαντρων είναι πολύ μεγαλύτερο. Αν βάλεις και τους χωρισμένους μέσα τότε μπορεί να φτάνει και το 40% - 45%.

Επίσης απο  που προκύπτει ότι το 30% ( 300 στους 1000 που αναφέρεις ) των επιτυχημένων επιστημόνων ανήκουν στους ανύπαντρους ?? Εχεις κάποια πηγή ?? Ξαναλέω ότι έχει ενδιαφέρον, αλλά απο πού τα βρήκες τα νούμερα ??

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Στη θεωρια, ολα μπορουν να πεσουν απο την Ακροπολη και να σταθουν ορθια οπως λες.

Στη πραγματικη ζωη, δεν υπαρχει περιπτωση εν ετη 2019 να μπορεσεις να κανεις κατι σωστο και ομορφο που να εχει διαρκεια με μια γυναικα που να εχει εξωτερικη εμφανιση 7 και ανω.

Δεν υπαρχει περιπτωση οχι γιατι δεν θα βρεθει γυναικα για κατι τετοιο. Εστω οτι βρεθηκε.

Ποσο καιρο θα αντεξεις με την ιδια γυναικα; Ως αντρας δεν θα κρυβεσαι, θα ξερει λοιπον. Καποια στιγμη δεν θα μιλησει; Ποια θα ειναι η αντιδραση σου ως αντρας;

Τωρα το να κρυβεσαι και να κοροιδευει ο ενας τον αλλον, αυτο δεν ειναι ουτε ομορφο ουτε οικογενεια ουτε θα εχει διαρκεια.

Καθε επιτυχημενος αντρας θελει να γαμαει. Νομος. Βολευονται με μια γυναικα αυτοι που δεν το εχουν γενικα το θεμα και που τους κανει οτι θελει ενα μουνι που του εδωσαν αξια και το εκαναν κατι το σημαντικο στη ζωη τους. Αρχιζουν και τα κρυφτουλια μετα, τις φασαριες και τελος. Διαζυγιο και θα σου γαμησει το σπιτι αν εχεις παιδι μαζι της. Απλα. Γιατι νομιζεις οτι σε παντρευτηκε αρχικα δηλαδη; Επειδη σε αγαπησε; Ουτε τη τρυπα της δεν εχει αγαπησει, εσενα θα αγαπησει;

Γιατι δεν πανε να ζητησουν γαμο με τους αλητες; Γιατι θελει η καθε μια να ζησει το μεγαλο ερωτα με τον αλητη να τη γαμει απο καθε τρυπα και μετα πηγαινει και βρισκει το μαλακα για γαμους κτλπ;

Καθε γυναικα ανω του 7 στην εποχη μας οταν θα παντρευτει, σε καμια περιπτωση δεν ειναι πραγματικα ερωτευμενη και καυλωμενη με αυτον. Απλα αυτος ηταν για αυτην ο πιο ιδανικος απο τους διαθεσιμους.

Η συνεχεια γνωστη. Ακομα και να μη χωρισει μετα απο λιγα ετη, εχει και αυτη το κλειδωμενο της γαμιολικι και παιζει. Τι δεν καταλαβαινεις; Γιατι το εχει; Γιατι εχει προφιλ παντου;

Νομιζεις οτι τερματισε τη καριερα της επειδη της καρφωσες το καυλι σου και την εχυσες και την εκανες μανα;

Νομιζεις οτι εχει κατι ιερο και καθαρο μεσα της; Οτι μπορει να αγαπησει;

Δεν εχεις καταλαβει καν τι ειναι γυναικα απο το 2000 και μετα. Καν.

Βρειτε τις νυφουλες σας και καλους απογονους. Παιξτε και τα κρυφτουλια σας μετα οπως θα ειστε βουτηγμενοι σε καθε ειδους ψυχαναγκασμο και αποχαιρετηστε καθε περιπτωση προσωπικης σας εξελιξης σε καθε επιπεδο. Ακομα και να νομιζεις οτι εχεις προοδο σε κατι, δεν ειναι τιποτα μπροστα στη προοδο που θα ειχες ως ελευθερος.

Ο αντρας να γαμαει πρεπει και να εργαζεται πανω στους στοχους του. Τιποτα αλλο. Σεξ και λεφτα. Τοτε εισαι αντρας.

Λεφτα που δεν εχεις βρει ετοιμα, που εχεις βγαλει μονος σου με τη μαγκια σου και σεξ οχι μονο με εργαζομενες αλλα με μουνια που εφαγες παλι μετη μαγκια σου.

Τοτε και μονο τοτε αισθανεσαι αντρας και αυτο φαινεται, το καταλαβαινουν οι γαμιολες και δεν προκειται ποτε απο αυτες που θα σου κολλανε να σου μιλησουν για αγαπες και γαμους παρα μονο για να περνατε καλα οπουδηποτε. Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβεις πως ειναι μια καυλωμενη γυναικα.

Σεξ και λεφτα. Χορτατος απο μουνια με καθε τροπο και αφοσιωση στο στοχο σου.

Τοτε θα μαθεις και την αληθεια για πολλα πραγματα απο τις ιδιες. Δεν θα κρυβονται πλεον, θα εισαι για αυτες παιχτης, αρα εμπιστος στο να μιλησουν. Δεν θα σε εχουν για κοροιδο και θα γελανε μαζι σου με το καθε κοροιδο που θα τις στελνει αυτα που τις στελνει ενω αυτη ξεκωλιαστηκε μαζι σου.

Καμια γυναικα δεν ερωτευτηκε τη μιζερια ενος αντρα. Καθε αντρα που ειναι για γαμους κτλπ τον θεωρουν μιζερο, χαζο, πνευματικα στερημενο. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.

Κανουν πολυ απλα την εξης σκεψη, δεν εχει στοχο ως αντρας και βαζει στοχο ενα μουνι; Δεν ακουει-βλεπει τι γινεται και πιστευει σε παραμυθακια της καθε γαμιολας; Δεν εχει αντιληψη του τι συμβαινει γυρω του; Α...καλος μαλακας ειναι αυτος...αντε μωρη...καλο μαλακα βρηκες...αυτα λενε μεταξυ τους και πολυ χειροτερα. Οχι ομως μπροστα σας. Ποτε. Γιατι; Γιατι ειστε οι στοχοι τους, τα κοροιδα για το αρμεγμα. Τα βαγονακια που θα τις πανε εκει που θελουν και μετα απλα θα σας παρατησουν.

Τυπε εχεις φαει τρελη απορριψη απο μουνι ειναι προφανες και λυση δν θα σε δωσει κανεις migtow και κανενα μελος του bou.. Πανε σε ψυχολογο τυπε να τα συζητησεις ανοιχτα γτ αυτο το μισος που εχεις θα σε τρωει σιγα σιγα κ μερα με τη μερα.. Φιλικα παντα κ χωρις ιχνος ειρωνειας..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το γράψιμο απειλών ή υποτιμητικών και προσβλητικών σχολίων, ως απάντηση σε αναρτήσεις άλλων, μπορεί να υποκρύπτει ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά, όπως και το συχνό ανέβασμα «ποσταρισμάτων» που σχετίζονται με βασικές ανάγκες, προσωπική ικανοποίηση, θέματα εξουσίας και πολιτικής.
Οι ψυχοπαθητικοί, μπορούν επίσης να «εντοπιστούν» διαδικτυακώς και από αυτά που δεν «ποστάρουν», καθώς βρέθηκε πως ο αριθμός των αγαπημένων βιβλίων τα οποία εμφανίζονται στα διαδικτυακά προφίλ, σχετίζεται αρνητικά με την ύπαρξη ψυχοπαθητικών στοιχείων προσωπικότητας, καθώς το ενδιαφέρον για την ανάγνωση, είναι σε ευθεία αντίθεση με ψυχοπαθητικές τάσεις όπως η διαρκής αναζήτηση συγκινήσεων, η παρορμητικότητα και οι συναισθηματικές ανεπάρκειες.
Άτομα με χειριστικά  στοιχεία προσωπικότητας (δηλαδή με τάση να χρησιμοποιούν τους άλλους για την κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών) προτιμούν το Twitter, καθώς αρέσκονται σε σύντομες αναρτήσεις που δεν αποκαλύπτουν πολλά για τον εαυτό τους, σε αντίθεση με τους «νάρκισσους» που δείχνουν προτίμηση σε μακροσκελέστερα ποσταρίσματα, με μεγαλύτερες προτάσεις αυτοπροβολής - αυτοέκθεσης.
Αναμενόμενη ροπή προς τον ναρκισσισμό εμφανίζουν και όσοι ανεβάζουν συνεχώς περιεχόμενο σχετικά με τα επιτεύγματά τους, τις δίαιτες ή τη γυμναστική τους. Όσοι «ποστάρουν» συχνές αναρτήσεις σχετιζόμενες με τον ερωτικό τους σύντροφο, τείνουν να εμφανίζουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, ενώ όσοι ποστάρουν σχετικά με τα παιδιά τους εμφανίζουν υψηλούς δείκτες ευσυνειδησίας (τύπος ανθρώπου που φέρνει σε πέρας αυτά που του ανατίθενται).

Τα υπόλοιπα εδώ:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις και λεει και το αρθρο για ολους τους ανθρωπους.

Ο καθε ανθρωπος ειναι μια εντελως διαφορετικη περιπτωση απο καποιον αλλον ανθρωπο.

Αν στηριζεσαι σε "τσελεμεντεδες" ψυχολογιας για να βγαζεις συμπερασματα για τους γυρω σου, θα αποτυχεις. Θα οδηγηθεις αβιαστα σε λαθος συμπερασματα και τραγικες επιλογες στη ζωη σου.

Παραδειγμα:
Γραφεις εδω "όσοι ποστάρουν σχετικά με τα παιδιά τους εμφανίζουν υψηλούς δείκτες ευσυνειδησίας (τύπος ανθρώπου που φέρνει σε πέρας αυτά που του ανατίθενται)".

Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Κανε μια καλη αναζητηση, εντοπισε μερικες περιπτωσεις, γνωρισε τους ανθρωπους απο κοντα και μετα δες απο μονος σου ποσο λαθος ειναι αυτο που εγραψες. Χιλιαδες περιπτωσεις γυρω μας.

Φιλικα παντα, δες και αυτο:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε εχεις φαει τρελη απορριψη απο μουνι ειναι προφανες και λυση δν θα σε δωσει κανεις migtow και κανενα μελος του bou.. Πανε σε ψυχολογο τυπε να τα συζητησεις ανοιχτα γτ αυτο το μισος που εχεις θα σε τρωει σιγα σιγα κ μερα με τη μερα.. Φιλικα παντα κ χωρις ιχνος ειρωνειας..

Ησουν μπροστα την ωρα της απορριψης ή τα πιναμε παρεα καθε νυχτα για να ξεχασω το πονο μου;

Λυση για τη μαλακια που δερνει αλυπητα το κοσμο, φυσικα και δεν υπαρχει.

Αν εσυ με αυτα που γραφω, εβγαλες το ψυχολογικο μου προφιλ καθως και τα αιτια που με οδηγησαν εδω, μου δινεις και τη λυση κιολας μετα, μπραβο σου.

Φιλικα παντα και χωρις ιχνος ειρωνειας, μηπως πρεπει να το δεις επαγγελματικα το ολο θεμα; Θα βγαλεις καλα λεφτα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παίχτες,

Τα πράγματα είναι απλά...

Οι πουτάνες είναι κανονικές γκόμενες που επιλέγουν να πληρώνονται με ένα συνκεκριμενο τροπο: Μετρητά.

Οι γκόμενες είναι κανονικές πουτάνες που επιλέγουν να πληρώνονται με έναν άλλο τροπο: Σπονσοριλικια, δώρα, ταξίδια

Οι σύζυγοι ειναι κανονικές πουτάνες που απέκτησαν νόμιμα δικαιώματα σε όλα τα μελόντικα σου κέρδη: Μετρητά, Ακίνητα, Αυτοκίνητα.

Τώρα  ο εξελιγμένος άνδρας τα βάζει κάτω και κάνει το κουμάντο του...!
Αυτό το πράγμα που όλοι θεωρούν ότι ο μέσος χρήστης του μπου έχει και μελλοντικά κέρδη,,μετρητά, ακίνητα, αυτοκίνητα ενώ στην πραγματικότητα μένει στο υπόγειο που μέχρι χτες νοίκιαζε η θεία του και έμεινε άδειο βγάζει το βασικό και οδηγεί παπάκι με σκισμένη σέλα με καμμένο κωλοφάναρο...

και το μόνο που μπορεί μια γκόμενα να αποκτήσει δικαιώματα από αυτόν είναι η οι χαρακτήρες του στα rpg παιχνίδια  :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις και λεει και το αρθρο για ολους τους ανθρωπους.

Ο καθε ανθρωπος ειναι μια εντελως διαφορετικη περιπτωση απο καποιον αλλον ανθρωπο.

Αν στηριζεσαι σε "τσελεμεντεδες" ψυχολογιας για να βγαζεις συμπερασματα για τους γυρω σου, θα αποτυχεις. Θα οδηγηθεις αβιαστα σε λαθος συμπερασματα και τραγικες επιλογες στη ζωη σου.

Παραδειγμα:
Γραφεις εδω "όσοι ποστάρουν σχετικά με τα παιδιά τους εμφανίζουν υψηλούς δείκτες ευσυνειδησίας (τύπος ανθρώπου που φέρνει σε πέρας αυτά που του ανατίθενται)".

Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Κανε μια καλη αναζητηση, εντοπισε μερικες περιπτωσεις, γνωρισε τους ανθρωπους απο κοντα και μετα δες απο μονος σου ποσο λαθος ειναι αυτο που εγραψες. Χιλιαδες περιπτωσεις γυρω μας.

Φιλικα παντα, δες και αυτο:

Δε γράφω κάτι εγώ. Παραθέτω τμήμα άρθρου ψυχιάτρου και για να μη παραθέτω σεντόνια κάνω παραπομπή για όποιον θέλει να διαβάσει και το υπόλοιπο. Εγώ δεν έχω την κακή συνήθεια να είμαι φωτεινός παντογνώστης. Γνωρίζω σε βάθος την επιστήμη μου αλλά για τις υπόλοιπες έχω εγκυκλοπαιδική γνώση. Οπότε παρακολουθώ τα όσα γράφουν οι κάθε φορά ειδικοί.
Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν έχω αποτύχει καθόλου στη ζωή μου, ούτε έχω κάνει καμία τραγική επιλογή. Κατά βάση όσα λέει ο ψυχίατρος βλέπω και γύρω μου. Και παρά το διδακτικό σου ύφος προς όλους, δεν είναι όλοι 20χρονοι εδώ μέσα. Προφανώς υπάρχουν και αυτοί αλλά συνυπάρχουν και με συνομηλίκους σου και με μεγαλυτέρους σου.
Την παραπομπή της wiki που παρέθεσες τη διαβάζω και την ξαναδιαβάζω αλλά μάλλον δικαιώνει τον Διδάκτωρα της ψυχιατρικής είτε ως ετυμολογία είτε ως ορισμός.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δε γράφω κάτι εγώ. Παραθέτω τμήμα άρθρου ψυχιάτρου και για να μη παραθέτω σεντόνια κάνω παραπομπή για όποιον θέλει να διαβάσει και το υπόλοιπο. Εγώ δεν έχω την κακή συνήθεια να είμαι φωτεινός παντογνώστης. Γνωρίζω σε βάθος την επιστήμη μου αλλά για τις υπόλοιπες έχω εγκυκλοπαιδική γνώση. Οπότε παρακολουθώ τα όσα γράφουν οι κάθε φορά ειδικοί.
Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν έχω αποτύχει καθόλου στη ζωή μου, ούτε έχω κάνει καμία τραγική επιλογή. Κατά βάση όσα λέει ο ψυχίατρος βλέπω και γύρω μου. Και παρά το διδακτικό σου ύφος προς όλους, δεν είναι όλοι 20χρονοι εδώ μέσα. Προφανώς υπάρχουν και αυτοί αλλά συνυπάρχουν και με συνομηλίκους σου και με μεγαλυτέρους σου.
Την παραπομπή της wiki που παρέθεσες τη διαβάζω και την ξαναδιαβάζω αλλά μάλλον δικαιώνει τον Διδάκτωρα της ψυχιατρικής είτε ως ετυμολογία είτε ως ορισμός.

Δεν με στενοχωρεις που δεν εχεις αποτυχει στη ζωη σου. Ισα ισα χαιρομαι που μιλαω εστω και μεσα απο εδω με καποιον που δηλωνει οτι εχει επιτυχει στη ζωη του.

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
77
Πόντοι
1
Ησουν μπροστα την ωρα της απορριψης ή τα πιναμε παρεα καθε νυχτα για να ξεχασω το πονο μου;

Λυση για τη μαλακια που δερνει αλυπητα το κοσμο, φυσικα και δεν υπαρχει.

Αν εσυ με αυτα που γραφω, εβγαλες το ψυχολογικο μου προφιλ καθως και τα αιτια που με οδηγησαν εδω, μου δινεις και τη λυση κιολας μετα, μπραβο σου.

Φιλικα παντα και χωρις ιχνος ειρωνειας, μηπως πρεπει να το δεις επαγγελματικα το ολο θεμα; Θα βγαλεις καλα λεφτα.

Δν χρειαζεται να μαι τρελογιατρος για να καταλαβω την περιπτωση σου οταν στα σεντονια που μας αραδιαζεις κατα καιρους απορριπτεις και γκομενες και φιλους και συγγενεις.. ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ας καταθετει ο καθένας την άποψη του, και ας είναι τα όποια σχόλια χωρίς χαρακτηρισμούς.

Για να "εκτονόσω" την κατάσταση παραθέτω την "πρωινή οπτική" της μέσης ελληνίδας τσόκαρου ( όχι όλες ασφαλώς ) όσον αφορά τον σύζυγό της !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1550470814860.jpg
    FB_IMG_1550470814860.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δν χρειαζεται να μαι τρελογιατρος για να καταλαβω την περιπτωση σου οταν στα σεντονια που μας αραδιαζεις κατα καιρους απορριπτεις και γκομενες και φιλους και συγγενεις.. ;)

Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι υπαρχουν γκομενες που θα αξιζουν στο να επενδυσεις μαζι τους σε μια σχεση. Φυσικα και δεν μιλαμε για τις εξαιρεσεις, δεν προκειται ποτε να γνωρισει καποιος μια απο αυτες. Ειναι ηδη πιασμενες. Ειδικα στην εποχη μας που αποτελουν ειδος υπο εξαφανιση.

Δικαιωμα σου ειναι επισης να πιστευεις σε φιλους, φιλιες κτλπ. Οταν πεφτουν οι πουτσες, που ειναι οι φιλοι; Μη μου πεις το κλασικο οτι εχεις περασει πολλα με τον ταδε φιλο σου. Αν δηλαδη η κοπελα 8+ σε εμφανιση καποιου αντρα εκανε τα γλυκα ματια στο φιλο του και ηταν σιγουρο οτι δεν θα μαθει κανεις τιποτα και του στηνοταν στα 4 δεν θα τη γαμουσε; Ουτοπικες θεωριες, δεν μπορω να τις αποδεχτω, απλα. Δεν υπαρχει φιλια. Υπαρχει ειμαι με καποιον για να μην ειμαι μονος μου, για συμφερον, για οτιδηποτε αλλο λογο. Φιλια χωρις να εχει κανεις απο τους 2 τον αλλον εστω και ελαχιστα αναγκη σε κατι, δεν υπαρχει. Για αυτο και οι δυνατοι αντρες δεν εχουν φιλους. Γνωστους εχουν και συνεργατες. Φιλους ποτε. Γιατι; Γιατι δεν ειναι αδυναμοι. Φιλιες, αγαπες κτλπ ειναι για τους αδυναμους. Ας ειχες φραγκα και θα εβλεπες ποιοι ειναι φιλοι σου και γιατι και πως θα σου φερονται ολοι. Αηδια. Σιχαμερα διπροσωπα σκουληκια ολοι.

Τα ιδια και ισως και χειροτερα σε καποια πραγματα και με τους συγγενεις. Αστο. Χιλιαδες παραδειγματα απειρης συγγενικης αγαπης καθημερινα γυρω μας.

Αγαπη, φιλια, συγγενεις. Ομορφες και ρομαντικες εννοιες. Οταν τις δεις ομως μεσα απο διαφορετικα πρισματα τοτε θα καταλαβεις το ποσο απατηλα και ουτοπικα-ψευτικα ειναι ολα αυτα.

Ημουν και εγω ρομαντικος και πιστευα, μεχρι που ευτυχως νωρις η ζωη με ξυπνησε αποτομα και σταματησα απλα να πιστευω σε ολα αυτα.

Παλαιοτερα ναι, υπηρχε μπεσα, αντριλικι και ειχες ελπιδες αν πληρεις τις προδιαγραφες να βρεις ανθρωπους για να χτισεις μια φιλια. Υπηρχε αντρισμος, ηθος. Υπηρχαν αντρες που σεβονταν τα αρχιδια τους και πανω απο ολα δεν ειχε γινει αυτο που εχει γινει στην εποχη μας σε τοσο μεγαλη κλιμακα και ενταση σε ολα τα επιπεδα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας καταθετει ο καθένας την άποψη του, και ας είναι τα όποια σχόλια χωρίς χαρακτηρισμούς.

Για να "εκτονόσω" την κατάσταση παραθέτω την "πρωινή οπτική" της μέσης ελληνίδας τσόκαρου ( όχι όλες ασφαλώς ) όσον αφορά τον σύζυγό της !!! :grin: :grin:

κλαίω από τα γέλια ρε mind  :2funny: :2funny: :2funny:

εύγε  :hi:

φαντάζομαι τον ρεντ έτσι θα τον βλέπουν οι γυναίκες...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom