Μαλάκας και ο γνωστός σου που πήγε και γκάστρωσε 29χρονη...δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση κάποια που έχει αλλάξει 20-30-40+ πούτσες από τα 14-15 και για άλλα τόσα χρόνια να σταματήσει ξαφνικά και να μείνει με έναν...Κάτι έγραψα εγώ μέχρι 24, όποιος θέλει με ακούει, αν και πολλές είναι καμένες πριν ενηλικιωθούν ακόμα...και μη νομίζετε ότι οι μικρές στο λύκειο γαμιούνται με συνομήλικα όλες με 20άριδες γαμιούνται...
Εγώ προσωπικά δε θα έβγαινα καν με την Ελενίτσα, έχω πέσει σε παρόμοια περίπτωση με 2 παιδιά εκείνη αλλά έμαθα ότι έχει παιδιά ενώ μιλάγαμε ακόμα στο messenger και τη μπλόκαρα αμέσως...μπλέκεις όπως είπες οπότε σε single μητέρες και τελειωμένες γυναίκες ούτε κουβέντα σαν να μην υπάρχουν...δεν αξίζει για ενα γαμήσι με χιλιο-χρησιμοποιημένο πηγάδι να σου πρήζει το πούτσο μετά...
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα γραφεις, αλλα:
Της βαζω εγω ενα 7+ που εχω απο οτι μου εχουν πει διαφοροι γνωστοι μου πολυ αυστηρη κριτικη. Η Ελενιτσα ανετα για το 80% των αντρων θα επαιρνε 8 ισως και 9. Αν δεν εκανε τα παιχνιδια-αποπειρα τυλιγματος και ηταν ξεκαθαρη και ηθελε απλα να περασουμε καλα, θα περνουσαμε καλα και θα το γλενταγαμε το ολο θεμα χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ασχολιομουν μονο με αυτην ή θα την επαιρνα ποτε στα σοβαρα. Απλα θα ειχα μια ακομα να γαμαω και να κυκλοφορω εξω για δολωμα. Παντα μετραει να εχεις ενα ωραιο μουνι οταν βγαινεις εξω στα ματια των αλλων γυναικων. Θα το γλενταγα λοιπον το θεμα, απλα με χαλασε η πονηροβλαχομαγκια της και το υφακι της και για αυτο την εγραψα στα αρχιδια μου. Οταν δεν περναω καλα ως αντρας, δεν υπαρχει λογος ενασχολησης.
Μοναχικες μητερες, ναι. Μακρυα. Μπλεξιμο και θλιψη μονο θα σου δωσουν αν τις παρεις στα σοβαρα. Οτι χειροτερο. Πουτσα και δρομο αν αξιζει ως μουνι και τελος. Και παλι θα πρεπει να εισαι χορτατος καθημερινα απο αλλα ισαξια ή ανωτερα μουνια για να μη σε τυλιγει μερα με τη μερα. Να νιωθεις δυνατος και οχι πεινασμενος. Μονο ετσι επιβιωνεις οταν κολυμπας μεσα στις τρυπες τους. Ξερουν οι πουτανες να τις δουλευουν καλα και οταν σε βρουν αδειο θα σε κατακτησουν χωρις να παρεις χαμπαρι τι εγινε. Λιγο λιγο καθημερινα.
Για αυτο εχω πει και παλαιοτερα αν δεν εχεις επιλογες, κατσε σπιτι ή πηγαινε στα σπιτια. Απεφυγε το κινδυνο του τυλιγματος και τις παγιδες τους.
Οταν εισαι παιχτης, εχεις το κυκλο σου και φροντιζεις οτι κανεις να το ξερουν δεν κρυβεσαι, τοτε δεν κινδυνευεις και τοτε μονο τους γαμας το μυαλο και εχεις τη δυναμη να τις παρατας.
Συνεχως λεω και ξαναλεω, φροντιστε με καθε τροπο να εχετε επιλογες. Αυτο μονο σωζει.
Υγεια, εμφανιση οσο μπορει ο καθενας (μπορεις να κανεις θαυματα πανω σου αν θελεις και δουλεψεις πανω σε αυτο), στυλ, να ξερετε να μιλατε και να μη λετε μαλακιες, τσεπη. Φροντιστε τη τσεπη σας με καθε νομιμο τροπο. Κανεις δεν ειναι πιο αξιος απο κανεναν, πιο σκληροι με τον εαυτο τους απλα ηταν και πετυχαν. Του γαμησαν το μουνι που τον εβγαλε και εφτασαν οπου εφτασαν τη στιγμη που ο καθενας απλα ειχε βολευτει σε μια κατασταση και μαλακιζοταν-κλαιγοταν μια ζωη.
Πηραν τη ζωη στα χερια τους, πηραν ρισκα, ξεπερασαν φοβους και δυσκολιες και παλεψαν μεσα στη ζωη με καθε ειδους μαλακια οταν οι πιο πολλοι γυρω τους ειτε βολευτηκαν, ειτε τεμπεληδες ειτε τα βρηκαν ετοιμα και ειναι μπουληδες.
Γυναικα 65+ ετων, περιοχη Ασπροπυργος. Ρωσοποντια δικια μας. Φτιαχνει τα καλυτερα πιροσκι ever μεσα στο σπιτακι της και κερναει καθε δικο μας παιδι που τη βοηθαει με τα ψωνια κτλπ γιατι ειναι χηρα μονη της και η κορη της Γερμανια. Τα πιροσκι γαμανε. Τα βλεπει ο Βανιας (27 ετων) και της λεει γιαγια θα με μαθεις να φτιαχνω και εγω να ανοιξω μαγαζι; Στρωνεται κατω και μαθαινει να τα βγαζει ιδια. Δανειζεται και ανοιγει ενα μικρο μαγαζι με ελαχιστα λεφτα εκει κοντα. Παει καλα. Μαζευει λεφτα και ανοιγει σε πιο καλες περιοχες. Αυτο ηταν. Τωρα ο Βανιας δεν ξερει τι βγαζει και πουλαει απλα πιροσκι σε διαφορες εκδοχες. Το ανοιξε το θεμα, εβαλε και αλλες εκτος απο πατατα ή κιμα που ειναι το γνησιο. Κρατησε το μυστικο της κατασκευης και γαμαει και δερνει στο χωρο.
Το καλοκαιρι θα ετοιμασει ενα ακομα μαγαζι στη Ροδο. Αξιος.
Τι εκανε ο Βανιας πριν; Σε λαικες βοηθαγε, σε ταβερνες, οπου εβρισκε μεροκαματο το παιδι πηγαινε. Παντα κυριος, παντα χαμογελαστος και ολοι του ειχαν εκτιμηση.
Λυσεις υπαρχουν, ορεξη δεν υπαρχει απο πολλους και μυαλο.
Τεμπεληδες και ανεπροκοποι οι πιο πολλοι. Καλομαθημενα μαμοθρεφτα φοβισμενα και ανηθικα-κομπλεξικα-ψυχωτικα ανθρωπακια ειναι. Πουτανιτσες κανονικες, μηδεν αντρισμος, λογος, πυγμη, ηθος.
Καλα τους κανουν και τους γαμανε, αυτο τους αξιζει. Δεν εχω καμια συμπονοια σε οποιοδηποτε επιπεδο για τετοιους πιθηκους.
Ηρθαν οι Αλβανοι και εγιναν ανθρωποι μεσα σε λιγα χρονια και σπουδαζουν τα παιδια τους οι πιο πολλοι και οι αλλοι μονο μαλακιες ξερουν να λενε μια ζωη τα βουτυρα μεγαλωμενα με προδερμ και ταπερακι της μαμας.
20-30-40 ετων και τους πλενει η μανα τους ακομα γιατι ειτε μενουν μαζι της ειτε μενουν με μια γαμιολα που τους εχει γραμμενους στο μουνι της και τους φερεται σαν σκατα.
Γαμημενα ανηθικα πηθικια. Μαγκια, θεωριες, θολοκουλτρουρες, υφακι. Εργα μηδεν. Τους αξιζει η μιζερια που ζουν, αυτοι φροντισαν για αυτο. Τεμπεληδες.
Γιατι η καθε γαμιολα να τους κατσει και να τους βγαλει τη γυναικεια πλευρα της...αφου τους νιωθει οτι ειναι γυναικωτοι και αυτοι...δεν ειναι αντρες...απλα.
Δυο μετρα μαλακας στο γυμναστηριο φετες απο τα φαρμακα και οταν τον δεις πως ειναι με τη δικια του θελεις να τον φτυσεις, το δουλακι ο ξεφτιλας.
Θελησε να μου πει μαλακιες οταν τον εκραξα σαν αντρας που ντραπηκα για τη σταση του αλλα μετα καταλαβε τι το περιμενει αν το συνεχισει και συνεχισε να κανει τα σετακια του ο μπουλης, η φουσκωτη κοτα.
Τετοιοι ειναι οι πιο πολλοι...μαγκια τατουαζ μουσια και αρχιδια μηδεν.