Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
το σημερινο μοντελο της οικονομιας δεν εχει αναγκη την βιομηχανια και την απασχοληση σε χειρωνακτικες εργασιες αυξανοντας παραλληλα την αντιστοιχη γυναικεια οπως και τις αμοιβες με αποτελεσμα να μενουν μαζικα αγαμητοι και ανεργοι ανδρες ανειδικευτοι αλλα και ειδικευομενοι

αλλα πλεον αυτο το μοντελο της οικονομιας καταρρεει γιατι χρεωκοπει μαζικα τα κρατη και οδηγουμαστε στην αντιστροφη αυτου του μοντελου

Αυτό ισχύει σε Σοβιετίες σα την Ελλάδα, όλα τα σοβαρά κράτη έχουν βιομηχανίες απλά έχει μπει και η ρομποτική στο παιχνίδι πλέον...όντως όμως έχουν αυξηθεί οι γυναικείες απολαβές χωρίς όμως και την αντίστοιχη αύξηση παραγωγής πλούτου από μεριάς γυναικών...μέχρι ένα σημείο μπορείς να πας χωρίς πρωτογενή τομέα πριν πάρεις τα αρχίδια μου...όντως το σύστημα καταρρέει και γρήγορα σχετικά και δε βλέπω την ώρα...μια χώρα σα την Ελλάδα μπορεί να αντέξει χωρίς παραγωγή γιατί είναι μικρή και τη "ζουν" τα μεγαλύτερα κράτη..όταν όμως αρχίσουν να καταρρέουν και τα μεγάλα κράτη τότε τι γίνεται??

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
Αυτό ισχύει σε Σοβιετίες σα την Ελλάδα, όλα τα σοβαρά κράτη έχουν βιομηχανίες απλά έχει μπει και η ρομποτική στο παιχνίδι πλέον...όντως όμως έχουν αυξηθεί οι γυναικείες απολαβές χωρίς όμως και την αντίστοιχη αύξηση παραγωγής πλούτου από μεριάς γυναικών...μέχρι ένα σημείο μπορείς να πας χωρίς πρωτογενή τομέα πριν πάρεις τα αρχίδια μου...όντως το σύστημα καταρρέει και γρήγορα σχετικά και δε βλέπω την ώρα...μια χώρα σα την Ελλάδα μπορεί να αντέξει χωρίς παραγωγή γιατί είναι μικρή και τη "ζουν" τα μεγαλύτερα κράτη..όταν όμως αρχίσουν να καταρρέουν και τα μεγάλα κράτη τότε τι γίνεται??

αναπαραγεις τα φιλελε τσιτατα περι σοβιετιας

το συγχρονο φιλελε οικονομικο μοντελο χρησιμοποιει ως αλλοθι την τεχνικη νοημοσυνη για να μετατρεψει σε φεουδαλικη χρεωκοπικη γυναικονετρικη δυστοπια τον κοσμο

οταν ανεβαινει η εικονικη χρηματιστηριακου τυπου οικονομια καταρρεει η πραγματικη δλδ η βιομηχανια και ο αγροτικος τομεας

δικαιωμα σε βιομηχανια και αγροτικο τομεα υψηλου επιπεδου και αποδοχων εχουν μονο οι μητροπολεις του καπιταλισμου αφου πρωτα διαλυσουν τον ανταγωνισμο με θεμιτα και αθεμιτα μεσα (μεσω του  καπιταλιστικου παρασιτισμου που αφηνουν να ευδοκιμει στις υπολοιπες χωρες ωστε να τις εχουν δεμενες μεσω του χρεους και να μην μπορουν να αναπτυξουν στον βαθμο που μπορουν τα ανταγωνιστικα τους πλεονεκτηματα)

στις υπολοιπες οπου αναπτυσσονται γινεται με τριτοκοσμικους ορους

με λιγα λογια για να υπαρχει η καθε μεγαλη βιομηχανικη μοναδα που παραγει υψηλης υπεραξιας προιοντα προυποθεση ειναι να γκρεμιστει ο οποιος πιθανος ανταγωνισμος  δλδ π.χ. η ιταλικη,ελληνικη γιουγκοσλαβικη βιομηχανια

το μελλον ειναι η κοινοβιακη ανδροκρατια δλδ ο κοινωνισμος

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
αναπαραγεις τα φιλελε τσιτατα περι σοβιετιας

το συγχρονο φιλελε οικονομικο μοντελο χρησιμοποιει ως αλλοθι την τεχνικη νοημοσυνη για να μετατρεψει σε φεουδαλικη χρεωκοπικη γυναικονετρικη δυστοπια τον κοσμο

οταν ανεβαινει η εικονικη χρηματιστηριακου τυπου οικονομια καταρρεει η πραγματικη δλδ η βιομηχανια και ο αγροτικος τομεας

δικαιωμα σε βιομηχανια και αγροτικο τομεα υψηλου επιπεδου και αποδοχων εχουν μονο οι μητροπολεις του καπιταλισμου αφου πρωτα διαλυσουν τον ανταγωνισμο με θεμιτα και αθεμιτα μεσα (μεσω του  καπιταλιστικου παρασιτισμου που αφηνουν να ευδοκιμει στις υπολοιπες χωρες ωστε να τις εχουν δεμενες μεσω του χρεους και να μην μπορουν να αναπτυξουν στον βαθμο που μπορουν τα ανταγωνιστικα τους πλεονεκτηματα)

στις υπολοιπες οπου αναπτυσσονται γινεται με τριτοκοσμικους ορους

με λιγα λογια για να υπαρχει η καθε μεγαλη βιομηχανικη μοναδα που παραγει υψηλης υπεραξιας προιοντα προυποθεση ειναι να γκρεμιστει ο οποιος πιθανος ανταγωνισμος  δλδ π.χ. η ιταλικη,ελληνικη γιουγκοσλαβικη βιομηχανια

το μελλον ειναι η κοινοβιακη ανδροκρατια δλδ ο κοινωνισμος

Δίκιο έχεις σε όλα εκτός από το τελευταίο..για το ανδροκρατία θα συμφωνήσω, εξάλλου όλη αυτή η έξαρση του φεμινισμού και η παράνοια που ζούμε τωρα τελευταία είναι στάχτη στα μάτια για να μη ασχολείται ο πληθυσμός με σοβαρά ζητήματα, όπως η υποβάθμιση των βιομηχανιών των μικρότερων κρατών που συντελείται εδώ και πολλά χρόνια...όσο για το κοινοβιακή δε ξέρω ακριβώς τι εννοείς φίλε μου οπότε αν μπορείς εξήγησε το και σε μένα το χαζό..   :2funny:

Πάντως αν καταρρεύσει το σύστημα όπως έχει θα γυρίσουμε στα default settings της μητέρας φύσης..ο άντρας θα αναγκαστεί να σταματήσει να είναι μουνο-υπηρέτης γυναικωτός και να ξαναβγάλει αρχίδια και να παλέψει για το φαγητό και τα resources του και η γυναίκα να ξαναμπει σε σειρά αν δε θέλει να πουλάει το μουνί της για ένα κομμάτι ψωμί, με παραδείγματα αυτού τη Βενεζουέλα και άλλες χώρες που έχουν την ίδια μοίρα..

Ζούμε σε μια τεχνητή φούσκα τις τελευταίες 10ετίες και οι φούσκες ποτέ δε κρατάνε για πάντα..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στο Β' Παγκόσμιο τα 16χρονα πήγαιναν στο πόλεμο τα αγόρια και τα κορίτσια κρατούσαν ολόκληρο σπίτι και με μικρά αδέρφια και γέρους και όλα μη κοιτάς τώρα που έχουν μεγαλώσει (και εγώ μαζί) καλομαθημένα και αχάριστα...αν είχα βιάσει κάποια θα ήμουν ήδη στη φυλακή μην αγχώνεσαι, αντιθέτως έχω βοηθήσει και κάποιες και θα σου δώσω παράδειγμα..δεν έχω βιάσει καμία ποτέ και ούτε θα το κάνω...και πιστεύω αρκετά βριστήκαμε εγώ σταματάω εδώ εσύ κάνε όπως νομίζεις..

Μια 16χρονη πριν ένα χρόνο είχε στείλει (μαλακία της μεγάλη) κάτι φωτογραφίες με εσώρουχα σε κάτι κωλόπαιδα (γύρω στα 19-20 αυτοί οι 2) και μετά την απειλούσαν και άμα το μάθαινε ο πατέρας της θα καταστρεφόταν και η οικογένεια της και αυτός είναι και διαβητικός και θα είχαμε άλλα...πήγα και τα βρήκα εγώ και αφού δε βάλανε μυαλό με το καλό έκανα λίγο γυμναστική στον ένα και ο άλλος είδε ότι δε κάνω πίσω όποτε μου έδωσε το τηλ του και τις έσβησα και τους είπα ότι θα τις βρω αν τις έχουν ανεβάσει πουθενά και μου είπε όχι...πριν τη γνωρίσω και μάθω γι αυτά η κοπέλα είχε προσπαθήσει (ανεπιτυχώς ευτυχώς) να αυτοκτονήσει και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση γενικά...τη πήγα σε μία γνωστή μου ειδική ψυχολόγο και σήμερα είναι πολύ καλύτερα..

Όλα αυτά δε τα λέω για να το παίξω κάποιος ούτε για να αποδείξω τίποτα ούτε με νοιάζει αν θα τα πιστέψεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος..όπου υπάρχει ανάγκη και μπορώ βοηθάω...αν βίαζα η αν δε φερόμουν καλά τώρα δε θα ήμουν εδώ...και η συναίνεση ασφαλώς και αίρει τον άδικο χαρακτήρα καθώς δεν είναι αποπλάνηση ούτε βιασμός..
Aυτό το "βριστήκαμε" είναι ευφημισμός. Ο μόνος που βρίζει εδώ είσαι εσύ. Εμένα, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, άλλες γυναίκες, άλλα παιδιά. Ειδικά για τα τελευταία, ένα σεβαστό μέλος του φόρουμ ο Μindreader, αν θυμάσαι καλά, σου είπε ότι δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά να τα βρίζεις. Αυτός το είπε, αυτός το άκουσε. Δεν έβρισα κανέναν δικό σου άνθρωπο, σε αντίθεση με σένα. Μου χρεώνεις πράγματα που ουδέποτε έχω πει, ενώ εγώ σου παραθέτω αυτούσια δικά σου ποστ. Τι κερδίζεις με αυτό μόνο εσύ ξέρεις. Για κάποιο λόγο νομίζεις ότι τα μπινελίκια και οι μειώσεις των άλλων σε βάζουν στο χάρτη. Άμα θα κάνεις μερικά χιλιόμετρα ακόμα στη ζωή θα δεις ότι δεν είναι μετρήσιμα ούτε έχουν κάποια αξία. Η αξία του καθενός μας δεν ξεπερνά το 1,5 ευρώ. Γιαυτό και οι καυγάδες στο νετ δε μου λένε κάτι, ούτε μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να βρίζω αγαπημένα πρόσωπα άλλων, μάνες πχ.
Τώρα ξαφνικά είσαι νηφάλιος και συζητήσιμος. Όπως ξαναήσουν πριν κάποια ποστ, όπου πάλι αποφάσισες ότι δε θα βρίζεις. Καλώς. Όποιος θέλει αγοράζει.....
Στα της υπόθεσης το θύμα είχε συμπληρώσει τα 13 αλλά όχι τα 14 και ο θύτης στα 20, Αλβανός μετανάστης. Πήγε και εμπειρογνώμονας ψυχίατρος στο δικαστήριο να καταθέσει ότι η μικρή είχε την ωριμότητα να πάρει αποφάσεις. Μάρτυρας υπεράσπισης η μικρή, μηνυτής ο πατέρας της. Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι: "Το Μικτό Ορκωτό, με το να δεχθεί ότι δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του αποδιδόμενου στον κατηγορούμενο ως άνω εγκλήματος της αποπλάνησης παιδιού, διότι, κατά τις παραδοχές του, οι κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις που ενήργησε σε βάρος της ανήλικης έγιναν με τη θέλησή της και ως εκ τούτου αίρεται ο άδικος χαρακτήρας του εν λόγω εγκλήματος, εσφαλμένα ερμήνευσε και εφάρμοσε την ουσιαστικού δικαίου διάταξη του άρθρου 339 παρ. 1 ΠΚ, την οποία ευθέως παραβίασε, καθόσον, κατά τα αναφερόμενα στην ανωτέρω νομική σκέψη, η συναίνεση της ανήλικης δεν αίρει τον άδικο χαρακτήρα της ως άνω αξιόποινης πράξης. Επομένως, ο μοναδικός λόγος αναίρεσης από το άρθρο 510 παρ.1 περ. Ε’ ΚΠΔ, είναι βάσιμος και πρέπει να γίνει δεκτός και να αναιρεθεί η προσβαλλόμενη αμετάκλητη απόφαση υπέρ του νόμου, κατ’ άρθρο 505 παρ.2 ΚΠΔ, χωρίς όμως αποτελέσματα ως προς τους διαδίκους".
Εκλεισε και το παράθυρο αυτό για όποιον σκόπευε να το επικαλεστεί μελλοντικά. Έκλεισε και η παύση της δίωξης μεσω γάμου. Έπεσε κράξιμο απο την ΕΕ και άλλαξε ο νόμος. Δύσκολα τα πράγματα πλέον.
Το να πούμε κάτι άλλο δεν έχει νόημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656

Ανοησίες. Συνήθως αυτά τα άρθρα είναι για να χαιδέψουν τα αυτιά των αναγνωστριών. Δυνατές γυναίκες είναι όσες είναι ικανές να σκοτώσουν μια κατσαρίδα μόνες τους και να μην αρχίσουν να ουρλιάζουν όταν δουν ποντίκι

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Μαλάκες μου, τί πίνετε;

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Μαλάκες μου, τί πίνετε;

Σήκω και φύγε τότε φίλε...είναι σα να πηγαίνω εγώ στα νήματα των gay και να τους γράφω αυτό που έγραψες εσύ..απλά θα με γράψουν στ αρχίδια τους..χάσιμο χρόνου και δε πρόκειται κανείς σε αυτό το σάιτ να αλλάξει άποψη επειδή του το είπε κάποιος άκυρος πίσω από μια άλλη οθόνη...απλά αγνόησε μας..

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1
Aυτό το "βριστήκαμε" είναι ευφημισμός. Ο μόνος που βρίζει εδώ είσαι εσύ. Εμένα, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, άλλες γυναίκες, άλλα παιδιά. Ειδικά για τα τελευταία, ένα σεβαστό μέλος του φόρουμ ο Μindreader, αν θυμάσαι καλά, σου είπε ότι δεν είναι αντρίκια συμπεριφορά να τα βρίζεις. Αυτός το είπε, αυτός το άκουσε. Δεν έβρισα κανέναν δικό σου άνθρωπο, σε αντίθεση με σένα. Μου χρεώνεις πράγματα που ουδέποτε έχω πει, ενώ εγώ σου παραθέτω αυτούσια δικά σου ποστ. Τι κερδίζεις με αυτό μόνο εσύ ξέρεις. Για κάποιο λόγο νομίζεις ότι τα μπινελίκια και οι μειώσεις των άλλων σε βάζουν στο χάρτη. Άμα θα κάνεις μερικά χιλιόμετρα ακόμα στη ζωή θα δεις ότι δεν είναι μετρήσιμα ούτε έχουν κάποια αξία. Η αξία του καθενός μας δεν ξεπερνά το 1,5 ευρώ. Γιαυτό και οι καυγάδες στο νετ δε μου λένε κάτι, ούτε μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να βρίζω αγαπημένα πρόσωπα άλλων, μάνες πχ.
Τώρα ξαφνικά είσαι νηφάλιος και συζητήσιμος. Όπως ξαναήσουν πριν κάποια ποστ, όπου πάλι αποφάσισες ότι δε θα βρίζεις. Καλώς. Όποιος θέλει αγοράζει.....
Στα της υπόθεσης το θύμα είχε συμπληρώσει τα 13 αλλά όχι τα 14 και ο θύτης στα 20, Αλβανός μετανάστης. Πήγε και εμπειρογνώμονας ψυχίατρος στο δικαστήριο να καταθέσει ότι η μικρή είχε την ωριμότητα να πάρει αποφάσεις. Μάρτυρας υπεράσπισης η μικρή, μηνυτής ο πατέρας της. Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι: "Το Μικτό Ορκωτό, με το να δεχθεί ότι δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του αποδιδόμενου στον κατηγορούμενο ως άνω εγκλήματος της αποπλάνησης παιδιού, διότι, κατά τις παραδοχές του, οι κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις που ενήργησε σε βάρος της ανήλικης έγιναν με τη θέλησή της και ως εκ τούτου αίρεται ο άδικος χαρακτήρας του εν λόγω εγκλήματος, εσφαλμένα ερμήνευσε και εφάρμοσε την ουσιαστικού δικαίου διάταξη του άρθρου 339 παρ. 1 ΠΚ, την οποία ευθέως παραβίασε, καθόσον, κατά τα αναφερόμενα στην ανωτέρω νομική σκέψη, η συναίνεση της ανήλικης δεν αίρει τον άδικο χαρακτήρα της ως άνω αξιόποινης πράξης. Επομένως, ο μοναδικός λόγος αναίρεσης από το άρθρο 510 παρ.1 περ. Ε’ ΚΠΔ, είναι βάσιμος και πρέπει να γίνει δεκτός και να αναιρεθεί η προσβαλλόμενη αμετάκλητη απόφαση υπέρ του νόμου, κατ’ άρθρο 505 παρ.2 ΚΠΔ, χωρίς όμως αποτελέσματα ως προς τους διαδίκους".
Εκλεισε και το παράθυρο αυτό για όποιον σκόπευε να το επικαλεστεί μελλοντικά. Έκλεισε και η παύση της δίωξης μεσω γάμου. Έπεσε κράξιμο απο την ΕΕ και άλλαξε ο νόμος. Δύσκολα τα πράγματα πλέον.
Το να πούμε κάτι άλλο δεν έχει νόημα.

Άμα νομίζεις ότι την ίδια μεταχείριση έχει ο Αλβανός με τον Έλληνα μάλλον σε άλλη χώρα ζεις...πες με ρατσιστή αν θες αλλά αυτή είναι η αλήθεια, δες και την υπόθεση Τοπαλούδη, ο Αλβανός έφαγε το ξύλο στη φυλακή και θα φάει τα πολλά χρόνια, ο Έλληνας (που μάλλον αυτός τη σκότωσε) θα τη βγάλει πιο καθαρή ...όπως είπα και πάλι όπου μου είπαν όχι σταμάτησα αμέσως και έφυγα δεν έχω πιέσει ποτέ γυναίκα στη ζωή μου και για να ξέρεις για το 14 που είπα δεν έγινε σεξ ούτε καν τίποτα φοβερό...μια μέρα αυτή σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι και ήρθε σε μένα και εγώ τη γύρισα πίσω μίλησα και με το πατέρα της...νόμιζα ότι έφυγε επειδή τη χτύπησαν η κάτι τέτοιο αλλά οι γονείς της ήταν ήρεμοι άνθρωποι τελικά..

Δε ζω με παραισθήσεις, ξέρω ότι είναι επικίνδυνο αυτό ξέρω ότι δεν είμαι και αγγελούδι γενικά...κάνω ότι καλύτερο μπορώ...έχω κάνει σχέσεις και με 20άρες και έχω πηδήξει από 28 μέχρι και 46 και γενικά οι γυναίκες/κοπέλες (πες το όπως θες) που με εκτίμησαν περισσότερο είναι οι 2 που ανέφερα...από αυτές κέρδισα κάτι, λίγο συναίσθημα, λίγο έρωτα πες το όπως θες...

Ο άνθρωπος πάει εκεί που τον εκτιμάνε...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Και όποια θέλει πατέρα για τα παιδιά της να πάει να βρει αυτόν που του άνοιξε τα πόδια και τη γκάστρωσε...άμα ήταν μαλάκας να μη πήγαινε μαζί του δε της φταίω ούτε εγώ ούτε κανείς...εγώ άμα αφήσω έγκυο καμία θα αναλάβω το παιδί μου αλλά παιδιά άλλου ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ...

Όποιος μεγαλώνει παιδιά άλλου είναι μεγάλος μαλάκας...καλοπέρασε η άλλη την κρέπιασε ο άλλος ο μαλάκας και μετά εξαφανίστηκε η απλά τον βαρέθηκε η βρωμιάρα και τώρα ψάχνει το μαλάκα να της μεγαλώσει το παιδί...να πάει να βρει αλλού μαλάκες...με single μητέρες ΟΥΤΕ καυλάντισμα, καμία επαφή ΜΑΚΡΥΑ..

Αυτο να το ακουν ολοι οι απανταχου μουνοδουλοι που εχουν δωσει αξια ακομα και στις αποτυχημενες και τις παρακαλανε.

Η καθε αποτυχημενη ξεσκισμενη βρωμιαρα κανει προφιλ στα σοσιαλ, δειχνει ξεκαθαρα (οι πιο πολλες) οτι εχει παιδια και βροχη τα μηνυματα απο τους απελπισμενους. Επιλεγει μετα η γαμιολα ποιος ειναι το καλυτερο κοροιδο, τους μετραει καλα στα ραντεβου και να ο μαλακας να πληρωνει και να ειναι προστατης-χορηγος. Αρκετα συχνα για να τον δεσουν καλα και να μη χασουν τις παροχες, κανουν και μαζι του παιδι.

Καμια σημασια σε αυτες. Καμια.

Ειχα βγει για ποτο με μια απο αυτες χωρις να γνωριζω κατι αρχικα. Στα πρωτα 10 λεπτα πεταει τη πρωτη σποντα. Επιτοπου εγινε σφηνακι το ποτο και εβαλα το τζακετ για να φυγω. Μου λεει, που παμε; Γιατι φευγουμε; Της λεω δεν παμε πουθενα, εγω φευγω. Εσυ κανε οτι θες.

Κανονικα θα επρεπε να φαει και χαστουκια η γαμιολα για τη προσβολη αλλα την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936
Και όποια θέλει πατέρα για τα παιδιά της να πάει να βρει αυτόν που του άνοιξε τα πόδια και τη γκάστρωσε...άμα ήταν μαλάκας να μη πήγαινε μαζί του δε της φταίω ούτε εγώ ούτε κανείς...εγώ άμα αφήσω έγκυο καμία θα αναλάβω το παιδί μου αλλά παιδιά άλλου ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ...

Όποιος μεγαλώνει παιδιά άλλου είναι μεγάλος μαλάκας...καλοπέρασε η άλλη την κρέπιασε ο άλλος ο μαλάκας και μετά εξαφανίστηκε η απλά τον βαρέθηκε η βρωμιάρα και τώρα ψάχνει το μαλάκα να της μεγαλώσει το παιδί...να πάει να βρει αλλού μαλάκες...με single μητέρες ΟΥΤΕ καυλάντισμα, καμία επαφή ΜΑΚΡΥΑ..
:thumbsup:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Υπαρχει και η επιλογη, ειδικα αν εχεις και καποια φραγκα  να ζησεις τη ζωη σου μεχρι τα 50-55 και να διαλεξεις μετα καμία 35αρα χωρισμενη με παιδί (υπαρχουν χιλιάδες) να σε γηροκομησει...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Υπαρχει και η επιλογη, ειδικα αν εχεις και καποια φραγκα  να ζησεις τη ζωη σου μεχρι τα 50-55 και να διαλεξεις μετα καμία 35αρα χωρισμενη με παιδί (υπαρχουν χιλιάδες) να σε γηροκομησει...

Κανεις μεγαλο λαθος, δεν προκειται ποτε να συμβει αυτο που θελεις να συμβει μαζι της. Ευχομαι να μη με θυμηθεις ποτε και να πανε ολα οπως τα θες.

Δεν θα πανε ομως. Ειναι πολλοι οι λογοι και ειδικα η παρουσια ενος παιδιου που δεν ειναι δικο σου παιδι.

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα να επιλεξει μια αποτυχημενη που το μονο που θα του δωσει στη ζωη του ειναι προβληματα.

Αρα σημαινει οτι αυτος εχει το προβλημα. Απο εκει ξεκινανε ολα και αυτους ψαχνουν ολες οι γαμιολες για να τυλιξουν.

Ποιος νορμαλ αντρας με αντρικη συμπεριφορα θα παρει μια αποτυχημενη και δεν θα δοκιμασει (λαθος και αυτο κατα τη γνωμη μου εν ετη 2019) να δοκιμασει με μια αλλη κοπελα να φτιαξει τη δικη του οικογενεια;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κανεις μεγαλο λαθος, δεν προκειται ποτε να συμβει αυτο που θελεις να συμβει μαζι της. Ευχομαι να μη με θυμηθεις ποτε και να πανε ολα οπως τα θες.

Δεν θα πανε ομως. Ειναι πολλοι οι λογοι και ειδικα η παρουσια ενος παιδιου που δεν ειναι δικο σου παιδι.

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα να επιλεξει μια αποτυχημενη που το μονο που θα του δωσει στη ζωη του ειναι προβληματα.

Αρα σημαινει οτι αυτος εχει το προβλημα. Απο εκει ξεκινανε ολα και αυτους ψαχνουν ολες οι γαμιολες για να τυλιξουν.

Ποιος νορμαλ αντρας με αντρικη συμπεριφορα θα παρει μια αποτυχημενη και δεν θα δοκιμασει (λαθος και αυτο κατα τη γνωμη μου εν ετη 2019) να δοκιμασει με μια αλλη κοπελα να φτιαξει τη δικη του οικογενεια;

Δε λεω για εμενα φίλε , εγω τη δικια μου  τη βρηκα απο οταν ηταν 20 χρονων...

dimitristz92

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2019
Like
29
Πόντοι
1

Κανένας απολύτως λόγος να πάρει κάποιος μια τελειωμένη χρησιμοποιημένη γυναίκα...αν είσαι 30+ και θες οικογένεια βρες μία μέχρι 24 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ (και χωρίς χρέη σε πιστωτικές η αλλού γιατί και αυτό το έχω δει)...

Επίσης κοίτα να μάθεις άμα έχει κάνει έκτρωση στο παρελθόν...πέρα από το ότι την έχει κρεπιάσει άλλος, η έκτρωση προκαλει ψυχολογικά σε 1 από τις 2 γυναίκες που τη κάνουν και ένα 20%-30% παρατηρεί σωματικές επιπλοκές και έχει θέμα να μείνει έγκυος στο μέλλον η δε μένει και καθόλου...και πιστέψτε με, δε θες να περάσεις ολόκληρη ζωή με μια γυναίκα χωρίς παιδιά...ο μόνος λόγος για να παντρευτείς και να έχεις κάποια πάνω από το κεφάλι σου και να περιορίζεσαι μόνο σε ένα μουνί αυτός είναι και αυτός ήταν πάντα...και μην ακούσω μαλακίες για έρωτες και τέτοια και εγώ έχω ερωτευτεί και αγάπησα πολύ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μετά από λίγο δε θες να γαμήσεις και κάποια άλλη...για τον άντρα, η αγάπη έχει μεγάλη διαφορά από το απλό γαμήσι, η γυναίκα είναι που τα συνδέει και άμα στη γαμήσει άλλος έχει τελειώσει το πράγμα....ο άντρας μπορεί να γαμήσει 1000 γυναίκες και πάλι θα αγαπάει εκείνη που αγαπάει...άμα έχεις παιδιά όμως ασχολείσαι και με αυτά και είσαι χαρούμενος έτσι και δε σε νοιάζει το sex μονο...

ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι η η Επιστήμη της Κοινωνιολογίας, που διδάσκεται στα Πανεπιστήμια. Μία φεμινίστρια καθηγήτρια στο Occidental College υποστήριξε πρόσφατα ότι οι άνδρες πρέπει να παραιτηθούν από την αρρενωπότητά τους και να "καταγγείλουν όποιον επιλέξει να ταυτιστεί με αυτή". Η Lisa Wade απορρίπτει την έννοια της "τοξικής ανδροπρέπειας", λέγοντας ότι είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι "η ίδια η αρρενωπότητα έχει γίνει το πρόβλημα". Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένας άντρας Καθηγητής ισχυριζόταν ότι η θηλυκότητα είναι προβληματική κι ότι οι γυναίκες πρέπει να την απαρνηθούν. Απόλυση, το λιγότερο. πηγή

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Αυτή είναι η η Επιστήμη της Κοινωνιολογίας, που διδάσκεται στα Πανεπιστήμια. Μία φεμινίστρια καθηγήτρια στο Occidental College υποστήριξε πρόσφατα ότι οι άνδρες πρέπει να παραιτηθούν από την αρρενωπότητά τους και να "καταγγείλουν όποιον επιλέξει να ταυτιστεί με αυτή". Η Lisa Wade απορρίπτει την έννοια της "τοξικής ανδροπρέπειας", λέγοντας ότι είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι "η ίδια η αρρενωπότητα έχει γίνει το πρόβλημα". Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένας άντρας Καθηγητής ισχυριζόταν ότι η θηλυκότητα είναι προβληματική κι ότι οι γυναίκες πρέπει να την απαρνηθούν. Απόλυση, το λιγότερο. πηγή

Aυτο που περιγραφεις ειναι ενα πολυ μικρο κομματι της πραγματικοτητας στην εποχη μας. Δεν υπαρχει περιπτωση για βελτιωση. Αντιθετως, διαρκως θα γινεται χειροτερη η κατασταση εξαιτιας ολων αυτων των μουνοδουλων και ευνουχισμενων πιθηκων που ζουν αναμεσα μας και που ειναι η πλειοψηφια.

Δεν φταινε οι γυναικες, και αυτες θυματα της καταστασης ειναι αν τα παρεις απο την αρχη τα πραγματα. Η ανικανοτητα, μαλακια των αντρων ευθυνεται για την ολη κατασταση.

Εχουν γινει τραγικα πραγματα, σιγα σιγα ανα τα ετη και δεν αντεδρασε κανεις. Σιγα σιγα ομως το εφτασαν το παιχνιδι εδω που ηθελαν και πιστεψε με αυτο δεν ξεκινησε απο τις γυναικες. Αρχικα οι γυναικες δεν ειχαν τη δυναμικη και τις ικανοτητες για κατι τετοιο και σε τοσο εκτεταμενη κλιμακα και με τοση δυνατη ενταση.

Υπηρξε και υπαρχει στηριξη πισω απο ολα αυτα και αυτη η στηριξη προερχεται απο αντρες.

Οι γυναικες μπορει να ειναι αυτο που ειναι και να εχουν καταντησει οπως εχουν καταντησει αλλα ειναι τα θυματα της ολης καταστασης και μεθοδευσης.

Απλα εχουμε γεμισει τεμπεληδες-φοβικους-ανασφαλεις-ευνουχισμενους-μουνοδουλους και αμπαλους μαλακες και το συστημα παιζει μπαλιτσα μονο του χωρις καμια ουσιωδη αντιδραση απεναντι του.

Παραδειγματα:

Ολοι σχεδον οι πατεραδες μας εβλεπαν και βλεπουν ακομα ειδησεις. Ποσο μαλακας θα πρεπει να εισαι για να πιστευεις αυτα που λεγονται στα μμε; Ποσο τερμα πνευματικα καθυστερημενος θα πρεπει να εισαι για να πιστευεις οτι αυτοι σου λενε την αληθεια και οτι ενδιαφερονται για την ενημερωση σου;

Ολοι οι ανθρωποι τοσα ετη λαμβανουν μερος στις ψηφοφοριες-εκλογες και υποστηριζουν ο καθενας το δικο του κομμα. Ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ πρεπει να εισαι για να πιστευεις αυτες τις μαλακιες; Οτι ο καθε ενας εκει ενδιαφερεται πραγματικα για το κοινωνικο συνολο και το καλο του τοπου;

Οταν δεχονται, ανεχονται αυτα και αλλα πολλα ανα τα ετη ολοι αυτοι οι "αντρες"...οι γυναικες μας φταινε;

Δεκαετιες τωρα κουναγανε ολοι σημαιες και εγλυφαν για ρουσφετια το καθε αρχιδι. Ολοι τη παρτη τους να βολευτουν και στα αρχιδια τους τι θα γινει με τους γυρω τους.

Επεσαν με τα μουτρα σε καθε ειδους μαλακια που τους προσφερε απλοχερα το συστημα και τη τερματισαν και ζητουσαν και αλλο.

Εδω πηγαινουν ανθρωποι και σκοτωνονται στο ξυλο ή και βρισκουν το θανατο για μια ομαδα. Οι γυναικες τους φταινε;

Δεν υπαρχουν αντρες απλα. Αντρας ειναι αντρικη συμπεριφορα.

Παντου εχουμε γεμισει πουτανιτσες που παριστανουν οτι ειναι και κατι. Ανηθικα βρωμερα σκουληκια της γης ειναι και χειροτερα γιατι στη τελικη τα σκουληκια ωφελουν τη φυση και σε κατι. Ειναι μερος της ανακυκλωσης και της αλυσιδας.

Βγειτε τωρα και πειτε τις μαλακιες σας, δεν με απασχολει.

Η αληθεια ειναι μια και η πραγματικοτητα γυρω μας τη βρωντοφωναζει καθημερινα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Θα ηθελα να ειμαστε μια κοινωνια που θα εισαι σωστος και θα ειναι και οι γυρω σου σωστοι και θα υπαρχει δικαιοσυνη και ολα αυτα τα ομορφα που απαρτιζουν μια κοινωνια που ειναι σωστα δομημενη.

Δεν ειναι ομως, ζουγκλα ειμαστε. Προσαρμοζεσαι λοιπον και σταματας να εισαι μαλακας. Απλα.

Υγεια, εμφανιση, τσεπη. Τιποτα αλλο δεν πρεπει να σε απασχολει γιατι τιποτα και κανενας δεν προκειται να σε σεβαστει. Ολοι κατι θελουν, ολοι κατι θελουν να πετυχουν και να παρουν. Υποκρισια, διπροσωπεια παντου. Χιλιαδες παραδειγματα ακομα και με συγγενεις και αδερφια. Παντου ολοι οταν αρχισουν να πεφτουν οι πουτσες εξαφανιζονται και αυτοι και η μεγαλη φιλια που ειχατε.

Ολοι θελουν τις γνωριμιες σου, τα λεφτα σου, τις γνωσεις σου, τη προστασια σου, το χρονο σου να σου πινουν την ενεργεια οι καθε ειδους ενεργειακες βδελες και να σε φερνουν στο επιπεδο τους για να αισθανονται καλα με τη πραγματικοτητα τους.

Κανεις δεν θελει να ανεβεις, να εισαι καλυτερος απο αυτους σε κατι. Κακια παντου και ζηλεια μολις ανεβεις πιο πανω απο αυτους σε κατι. Κομπλεξ. Ψυχωσεις και ψυχωτικες καταστασεις.

Κανεις δεν σεβεται τιποτα και ολοι αυτοι οι και καλα καλοι, ή δεν τους εχεις καταλαβει ακομα ή ειναι καλοι οχι επειδη αγαπουν τη καλοσυνη αλλα επειδη φοβουνται τις συνεπειες του να εισαι κακος και κρυβονται πισω απο ενα προσωπειο του καλου ανθρωπου ή της καλης κοπελας. Οταν θα τους δοθει η ευκαιρια να πραξουν τη κακια τους και σιγουρευτουν οτι δεν θα εχουν συνεπειες, τοτε θα δεις ποσο καλοι ειναι. Υποκριτες.

Προσαρμοσου, ξυπνα και πραξε αναλογα.

Λυκος ή προβατο. Τι δεν εχεις καταλαβει ακομα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κανένας απολύτως λόγος να πάρει κάποιος μια τελειωμένη χρησιμοποιημένη γυναίκα...αν είσαι 30+ και θες οικογένεια βρες μία μέχρι 24 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ (και χωρίς χρέη σε πιστωτικές η αλλού γιατί και αυτό το έχω δει)...

Επίσης κοίτα να μάθεις άμα έχει κάνει έκτρωση στο παρελθόν...πέρα από το ότι την έχει κρεπιάσει άλλος, η έκτρωση προκαλει ψυχολογικά σε 1 από τις 2 γυναίκες που τη κάνουν και ένα 20%-30% παρατηρεί σωματικές επιπλοκές και έχει θέμα να μείνει έγκυος στο μέλλον η δε μένει και καθόλου...και πιστέψτε με, δε θες να περάσεις ολόκληρη ζωή με μια γυναίκα χωρίς παιδιά...ο μόνος λόγος για να παντρευτείς και να έχεις κάποια πάνω από το κεφάλι σου και να περιορίζεσαι μόνο σε ένα μουνί αυτός είναι και αυτός ήταν πάντα...και μην ακούσω μαλακίες για έρωτες και τέτοια και εγώ έχω ερωτευτεί και αγάπησα πολύ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μετά από λίγο δε θες να γαμήσεις και κάποια άλλη...για τον άντρα, η αγάπη έχει μεγάλη διαφορά από το απλό γαμήσι, η γυναίκα είναι που τα συνδέει και άμα στη γαμήσει άλλος έχει τελειώσει το πράγμα....ο άντρας μπορεί να γαμήσει 1000 γυναίκες και πάλι θα αγαπάει εκείνη που αγαπάει...άμα έχεις παιδιά όμως ασχολείσαι και με αυτά και είσαι χαρούμενος έτσι και δε σε νοιάζει το sex μονο...

ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ...

δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια στον πλανητη γιατι αντρες εχουν σκοπο να κανουν παιδια.

εμας το σεξ μας αρεσει.

αμα μας αρεσαν να κανουμε παιδια δεν θα πληρωναμε πουτανες αλλα θα πληρωναμε για να γινουμε δωρητες σπερματος.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,

οι γυναικες ειναι που τρελαινονται για να τεκνοποιησουν και σερνουν και τον αντρα τους μαζι αν περασει η ηλικια.

πραγματικα δεν καταλαβαινω αντρα να λεει θελω να κανω παιδι.

αμα θες σωνει και καλα να αναπαραχθεις γιατι εχεις καποιου ειδους γονιδιο που σου λεει ετσι, απλα πηγαινε και γινε δωρητης σπερματος, χιλιες φορες πιο καθαρη θα την βγαλεις

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια στον πλανητη γιατι αντρες εχουν σκοπο να κανουν παιδια.

εμας το σεξ μας αρεσει.

αμα μας αρεσαν να κανουμε παιδια δεν θα πληρωναμε πουτανες αλλα θα πληρωναμε για να γινουμε δωρητες σπερματος.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,

οι γυναικες ειναι που τρελαινονται για να τεκνοποιησουν και σερνουν και τον αντρα τους μαζι αν περασει η ηλικια.

πραγματικα δεν καταλαβαινω αντρα να λεει θελω να κανω παιδι.

αμα θες σωνει και καλα να αναπαραχθεις γιατι εχεις καποιου ειδους γονιδιο που σου λεει ετσι, απλα πηγαινε και γινε δωρητης σπερματος, χιλιες φορες πιο καθαρη θα την βγαλεις

Τρωνε τον εκβιασμο απο τις γαμιολες, ειναι γνησιοι μουνοδουλοι αμπαλοι χωρις επιλογες και προκειμενου να μη χασουν το καθε βρωμερο μουνι...υποκυπτουν στον εκβιασμο και μπαινουν στο mode οικογενεια με τις γνωστες καταληξεις μετα απο λιγο καιρο.

Κανενας αντρας που εχει επιλογες δεν μπαινει σε τετοιες μαλακιες, κανενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom